MADEinMONTENEGRO.com
 

Go Back   MADEinMONTENEGRO.com > Društvo > Politika

Notices

Politika Za rasprave bez vrijedjanjaReply
 
Opcije Teme Način Prikaza
Old 30-07-08, 07:28   #1
nestasni_cipiripi
MiM team King / Queen
 
nestasni_cipiripi's Avatar
 
Registrovan: Feb 2008
Lokacija: tu u blizini tebe, osjetices moj dah
Postovi: 10,630
nestasni_cipiripi uskoro postaje slavan
Send a message via MSN to nestasni_cipiripi Send a message via Yahoo to nestasni_cipiripi
Default Isporucen

Portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić potvrdila je da je Radovan Karadžić stigao u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu. U 7.45 sleteo je jedan helikopter u dvorište, dok je još jedan nastavio da obleće pritvorsku jedinicu. Ministarstvo pravde donelo je sinoć rešenje kojim se dozvoljava izručenje Radovana Karadžića Tribunalu.

Odluci je prethodilo rešenje Okružnog suda u Beogradu da su ispunjene pretpostavke za predaju Karadžića Tribunalu, saopštila je Vlada Srbije.

Prvobitno je jutros javljeno da su dva džipa sa zatamljenim staklima ušla u 7.07 u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu i tada se verovalo da je u jednom od njih bio Radovan Karadžić.

Nekadašnji lider bosanskih Srba Radovan Karadžić jutros nakon 4 časa odleteo je avionom Vlade iz Beograda, koji je sleteo oko 6.30 u Roterdam.

Detalji oko Karadžićevog izručenja, kao i sve što je u vezi sa njegovim izjašnjavanjem o krivici, očekuju se na konferenciji za novinare koju će glavni tužilac Serž Bramerc održati u 11 sati u Tribunalu.

Pojavljivanje pred sudskim većem

Kako javlja reporter B92 iz Haga, još nije precizno utvrđeno vreme kada će se Radovan Karadžić pojaviti pred sudskim većem.

Danas je u Haškom tribunalu dežuran sudija Kvon koji će doneti odluku kada će se Karadžić pojaviti pred sudskim većem. Ispred zatvora u Sheveningenu nalazi se veliki broj novinara koji čekaju na dolazak Karadžića.

Karadžića danas očekuje upoznavanje sa komandirima, koji će mu pretstaviti proceduru u pritvoru i njegova prava, a potom će biti obavljen i medicinski pregled.

Zatim će ga obići pretstavnici sekretarijata Tribunala i upoznati ga sa načinom na koji funkcioniše taj sud namenjen optuženim za ratne zločine počinjene tokom 90-tih na prostoru bivše Jugoslavije.

Oni će Karadžiću pretstaviti statut Tribunala, kao i načine na koje može da se brani tokom procesa, sam ili uz angažovanje stručnog branioca.

Po statutu Tribunala ne postoji rok u kome bi Karadžić, pošto bude izručen Tribunalu, morao da se pojavi pred sudskim većem kako bi se izjasnio o krivici, ali je u praksi to prva sedmica od dana izručenja.

Hronologija izručenja

Kolona automobila napustila je jutros oko tri časa i 45 minuta zgradu Okružnog suda u Beogradu, u čijoj je pritvorskoj jednici bio Radovan Karadžić.

Reporteri Tanjuga sa lica mesta javili su da su tri džipa sa zatamljenim staklima i uključenim rotacionim svetlima, izašla iz dvorišta zgrade Okružnog suda i uputili se ka naselju Konjarnik, a odatle na autoput.

Ubrzo potom, 15-tak minuta kasnije, na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" stigla su četiri džipa, sa zatamljenim staklima, javio je Tanjugov reporter.

Istražni sudija Veća za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu Milan Dilparić saslušao je uhapšenika u noći između ponedeljka i utorka, 22. jula, i doneo rešenje o ispunjenosti uslova za izručenje Tribunalu.

Rok za žalbu na to rešenje, koju po zakonu razmatra vanraspravno krivično veće, istekao je u ponoć u petak, 25. jula, a žalba se do tog roka mogla poslati i poštom.

Karadžićev advokat Svetozar Vujačić, međutim, nije želeo da potvrdi da li je uopšte, kada i odakle uputio žalbu. Sud je čekao dva dana "razumnog roka" da pošta stigne.

Pošto žalbe nije bilo, stekli su se uslovi da Ministarstvo pravde donese rešenje o izručenju.

Ranije tokom noći između utorka i srede, dva džipa viđena da izlaze iz Specijalnog suda, a demantovane su medijske spekulacije da je Karadžić već u Hagu.

Ispred Specijalnog suda u Beogradu, gde Karadžić bio u pritvoru, oko ponoći nalazio se veliki broj novinara, koji su čekali da snime odlazak Karadžića na aerodrom. Jedino što su novinari primetili jeste da su posle 21 sat pripadnici Žandarmerije dobili naredbu da stave šlemove. Međutim, i ta naredba je povučena oko ponoći.

Eventualna žalba Karadžićevog advokata bila je poslednja proceduralna prepreka da se Karadžić nađe u Sheveningenu.

Karadžićev advokat nije ni potvrdio niti demantovao navode da je žalba poslata iz inostranstva kako bi duže putovala, dok domaći zakon ne propisuje koje je najduže vreme koje sud može da čeka da žalba stigne.

Žalba na rešenje o izručenju Karadžića Haškom tribunalu ni do kraja radnog vremena u utorak nije stigla u Okružni sud u Beogradu i u tom pogledu nije doneta nikakva odluka, izjavila je portparolka tog suda Ivana Ramić.

Ona je za B92 rekla da je rok za podnošenje žalbe istekao u petak, 25. jula, u ponoć i, pošto su usledili neradni dani, Sud je obavezan da u skladu sa zakonom sačeka neko vreme.

"Sud mora da sačeka i u razumnom roku, ukoliko žalba eventualno stigne, donese odluku", kazala je Ramićeva. Ona je rekla da je razuman rok stvar procene suda u svakom konkretnom slučaju i da zakon to ne propisuje.

Inače, Haški tribunal i Tužilaštvo demantovali su juče navode nekih stranih medija da su apelovali na vlasti u Beogradu da nekadašnjeg predsednik Republike Srpske Radovana Karadžića što pre izruče Tribunalu.

"Tribunal nije izdavao nikakve apele niti se mešao u odluke Beograda", izjavila je portparolka Tribunala Nerma Jelačić, a potvrdila je i portparolka Tužilaštva Olga Kavran.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s Haškim tribunalom Dušan Ignjatović izjavio je juče da bi do kraja sedmice Radovan Karadžić trebalo da bude izručen Tribunalu i da očekuje da će proces protiv njega biti okončan do 2010. godine.

Advokat: Nisam podneo žalbu

Advokat Radovana Karadžića Svetozar Vujačić izjavio je za B92 da nije ni uložio žalbu na rešenje o izručenju bivšeg lidera bosanskih Srba Haškom tribunalu.

"Žalbu nisam uložio, jer je to bio jedini način da produžim njegov boravak u Beogradu ne bi li ga posetila porodica sa Pala", rekao je Vujačić.

On je je dodao da do Karadžićevog transfera za Hag njegovom branjeniku nije vraćen lap top, novac i 50 kaseta na kojima je bila kopmletna njegova odbrana.

"Dobro izabran trenutak"

Nataša Kandić, direktorka Fonda za humanitarno pravo, izjavila je da smatra da izručenje označava odnos prema najtežim ratnim zločinima. Ona je, u izjavi za B92, ipak ocenila da se nije dovoljno govorilo zbog čega je uopšte optužen.

Vojin Dimitrijević, direktor Beogradskog centra za ljudska prava, rekao je da smatra da je najopasnije bilo da se hapšenje Radovana Karadžića pretvori u unutrašnje-politički događaj. On je ocenio da je trenutak izručenja bio dobro izabran.

Novinar Miša Brkić izjavio je za B92 da je izručenje bilo očekivano. Prema njegovim rečima, bio je poslednji trenutak da se to učini jer su njegovi advokati "pravili cirkus" poslednjih dana. On dodaje da Srbija ima "važnija posla" od bavljenja Radovanom Karadžićem.

Optužnica: Zločini protiv nesrpskog stanovništva

Pod pritiskom međunarodne zajednice i na insistiranje Slobodana Miloševića i ostalih lidera bosanskih Srba, 30. juna 1996. Karadžić je preneo predsednička ovlašćenja u Republici Srpskoj na tadašnju potpredsednicu RS Biljanu Plavšić, povukao se sa mesta predsednika SDS i iz javnog života.

Od tada se krio. Uhapšen je u Beogradu sa lažnim identitetom Dragana Davida Dabića i bavio se alternativnom medicinom.

Radovan Karadžić optužen je pred Haškim tribunalom za genocid, umešanost u genocid, likvidacije, ubistva, kažnjavanja, deportaciju, nehumane akte i ostale zločine počinjene prema muslimanima, Hrvatima i ostalim civilima nesrbima u Bosni i Hercegovini tokom rata u toj bivšoj jugoslovenskoj republici.

U optužnici se navodi da je Karadžić, dejstvujući sa drugima između 1992. i 1995. godine, počinio zločin sa ciljem obezbeđivanja kontorole u područjima BiH koja su bila proglašena delom Republike Srpske i značajno smanjio tamošnje nesrpsko stanovništvo. Radi ostvarivanja takvog cilja, Karadžić i ostali počinili su zločine kako bi primorali nesrbe da napuste ta područja, prognali one koji nisu bili voljni da odu i ostale ubili, navedeno je u dopisu iz Haga.

Karadžić je optužen za genocid, za ubistvo blizu 8.000 Bošnjaka - odraslih i dečaka u Srebrenici 1995. U optužnici se tvrdi kako je Karadžić takođe počinio genocid, kažnjavanja i ostale zločine kada su snage pod njegovom komandom ubile nesrbe tokom i posle napada na gradove širom BiH, da je zarobljavao hiljade nesrba i prebacivao ih u zatvoreničke objekte koje su ustanovile vlasti bosanskih Srba.

U tim logorima su snage pod Karadžićevom komandom ubijale, mučile, loše postupale i seksualno zlostavljale nesrbe, navodi se dalje u optužnici.

U optužnici, takođe, stoji da je Radovan Karadžić odgovoran za bombardovanje i snajpersko gađanje civila u Sarajevu koje je dovelo do ubistva i ranjavanja hiljada osoba, uključujući i mnoge žene i decu.
nestasni_cipiripi is offline  
Reply With Quote
Old 30-07-08, 07:41   #2
Pera Detlic
Banned
 
Registrovan: Jan 2007
Lokacija: Korumpirana žabokrečina u stečaju
Postovi: 12,050
Pera Detlic na dobrome putu
Send a message via Yahoo to Pera Detlic
Default

Mogli su ga i autobusom.
Pera Detlic is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 08:00   #3
nestasni_cipiripi
MiM team King / Queen
 
nestasni_cipiripi's Avatar
 
Registrovan: Feb 2008
Lokacija: tu u blizini tebe, osjetices moj dah
Postovi: 10,630
nestasni_cipiripi uskoro postaje slavan
Send a message via MSN to nestasni_cipiripi Send a message via Yahoo to nestasni_cipiripi
Default

Među vojnim spisima našli su Karadžićev kućni pornić.Policija još nije objavila tko je na snimci s njime. Muž ministrice koja će ga izručit u Haag je unuk suca koji je na smrt osudio Dražu Mihajlovića12:02
| 29.07.2008. | Piše: Ana Marija VojkovićJosif Malović sudac je koji je nakon Drugog svjetskog rata na smrt osudio vođu četničkog pokreta Dragoljuba Dražu Mihajlovića. Sasvim slučajno je ispalo da njegov unuk oženi aktualnu ministricu pravosuđa Snežanu Malović. Upravo će ona potpisati izručenje ratnog zločinca Radovana Karadžića haaškom tribunalu. Beogradski sud u utorak ujutro još nije dobio žalbu Karadžićevih odvjetnika na izručenje Haagu. Kako nema točnog zakonskog roka do kada se žalba može čekati, sud mora sam procijeniti koliki je razumni rok da čeka žalbu. Karadžićev odvjetnik navodno je žalbu poslao u petak prije ponoći kako bi što duže odgodio izručenje svog klijenta Haagu. Kad stigne u Haag, Karadžić će morati što prije izaći pred sud kako bi se izjasnio o krivnji po 11 točaka optužnice koja ga, po osobnoj i zapovjednoj odgovornosti, tereti za genocid i sudjelovanje u genocidu u Srebrenici. Bit će to prvi put da će javnost vidjeti kako izgleda "dr. Dabić" kojeg su u beogradskom zatvoru ošišali i obrijali.

KARADŽIĆEV NOVI DOM
Zatvorska ćelija u kojoj će Karadžić čekati i pripremati svoju obranu ista je onoj u kojoj je pet godina bio Slobodan Milošević. Krevet, polica, televizor i radni stol namještaj su novog doma Radovana Karadžića,a cak mogu kavati jela koja žele, gledati televizor ili vrijeme kratiti igrajući šah. Mogu igrati nogomet, tenis, pikado, odbojku ili vježbati u teretani. Zatvorenici koji su u ratu bili veliki neprijatelji u haaškom zatvoru mogu prakticirati svoju vjeru, učiti engleski jezik ili crtati u likovnim radionicama.

TURISTIČKA TURA
"Putevima Radovana Karadžića" naziv je turističke ture koja bi mogla postati pravi hit među gostima koji dolaze u Srbiju. Tura bi obuhvaćala odlazak do Bloka 45, slikanje ispred trgovine u kojoj je najtraženiji svjetski bjegunac kupovao vino, samostanski kruh, vožnju autobusnom linijom 73, posjet palačinkarnici 'Pinokio', piće u kavani 'Luda kuća', fotografiranje s guslama na kojima je svirao, te razgledavanje ordinacije u kojoj je radio i kupovinu reprinta časopisa 'Zdrav život'. Srbijanske turističke agencije već imaju ture "Milošević" i "Tito".

KARADŽIĆ SNIMIO PORNIĆ
U Karadžićevom stanu srpska je policija osim dokumenta vojske RS-a, rukovnike i fotografije pronašla i nekoliko snimaka pornografskog sadržaja. Na jednoj snimci je vlastiti "Karadžićev porno uradak", no policija nije objavila tko se nalazi na snimci s ratnim zločincem.

'DR. DABIĆ JE LIJEČIO NEVJEROJATNO'
Radio televizija Srbije je otkrila i nove snimke dr. Radovana Karadžića i to s proslave 20-godišnjice rada privatne klinike za plodnost u Novim Dobanovcima. To je prva snimka na kojoj se čuje njegov glas, ali je vrlo nerazgovijetna pa nije moguće ustanoviti je li Karadžić možda operirao glasnice. Karadžić je na proslavu otvorenja klinike došao u pratnji plavuše. Neki svjedoci u Srbiji, kojima je Karadžić liječio neplodnost, tvrde kako je “dr. Dabić”, opisujući uvjete života u Haagu, pacijentima rekao da haški uznici mnogo masurbiraju, što je nezdravo. U klinici za plodnost dr. Dabić je bio desetak puta. Vlasnik klinike, Savo Bojović rekao je u utorak kako je Dabić liječio nevjerojatno. Na dvije pločice bi postavili “spore” spermatozoide, a onda bi Dabić prešao rukom preko njih, a oni bi se kretali puno brže.
nestasni_cipiripi is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 08:38   #4
pehar
MiM team King / Queen
 
pehar's Avatar
 
Registrovan: Feb 2007
Postovi: 19,575
pehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelu
Default

Citave noci nisam ni oka trenula,ne mogu da prihvatim da je na tv objavljeno saopstenje MUP Srbije da u toku noci izrucenja nece biti da bi posle dva sata to uradili.Ufffffffffffffff,gde ce im dusa?
pehar is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 08:40   #5
Nabuko
Računam diskonte!
 
Nabuko's Avatar
 
Registrovan: May 2007
Lokacija: ekonomija koja se uspješno nosi sa krizom
Postovi: 16,458
Nabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auruNabuko ima famoznu auru
Default

Vjerovatno na isto ili bolje mjesto nego njemu.
__________________
Rules of Acquisition:
190. Hear all; trust nothing

Lumpenproletarijat, ta pasivna trulež najdonjih slojeva starog društva, biće delimično ubačen u pokret proleterskom revolucijom, ali će se po čitavom svom životnom položaju radije dati potkupiti za reakcionarna rovarenja.
Iz komunističkog manifesta.


Ne potcjenjujem ničije predispozicije za bavljenje politikom, ali treba znati da u društvima kao što je crnogorsko, harizmu često održava jedna pokorna struktura, koja brani njegovu harizmu zarad očuvanja sopstvenih interesa i želje da bude blizu vođe, predstavljajući sebe kao nezavisne posmatrače

Nevjerovatan je broj tzv. “nevladinih organizacija” u Crnoj Gori, bore se za prava tuljana, sibirskih tigrova, vjeverica, homoseksualaca, za čiste plaže, orlove i sokolove, trudnice, slijepce i osobe sa ravnim tabanima. To je znak da Crna Gora postaje moderna i civilizirana država ?
Nabuko is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 08:47   #6
pehar
MiM team King / Queen
 
pehar's Avatar
 
Registrovan: Feb 2007
Postovi: 19,575
pehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelu
Default

Kakav revansizam!Lajcek nije dozvolio porodici Radovana Karadzica da napuste Sarajevo i da dodju u Beograd,uz komentar da je puno muslimanske dece ostalo bez roditelja koje nikada nece videti.A sta je sa srpskom decom,njihovi roditelji nisu stradali u ratu???Lajcek,koliko samo zle krvi u tebi ima?Ma nisi ni svestan da Srbina inat odrzava.
pehar is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 08:50   #7
MirIam
Put Your Lights On
 
MirIam's Avatar
 
Registrovan: Oct 2007
Postovi: 19,818
MirIam uskoro postaje slavan
Default

To je bilo neizbežno, ali su mogli odmah posle hapšenju da ga isporuče, a ne da čekaju da "Navijači" razore grad!
__________________
Što manje možeš.....sve više misliš........
MirIam is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 08:57   #8
pehar
MiM team King / Queen
 
pehar's Avatar
 
Registrovan: Feb 2007
Postovi: 19,575
pehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelupehar svjetlost u tunelu
Default

Mogli su da ga hapse i u januaru,a da mu sudi medjunarodni sudija koji bi bio doveden u Beogradu,a ne sto brze za Hag,skuplanje poena na zapadu.
pehar is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 09:05   #9
girl from venera
MiM team Forumaš i po'
 
girl from venera's Avatar
 
Registrovan: Jan 2008
Postovi: 2,016
girl from venera nepoznate kvantitete u ovom trenu
Default

I ostali su u Hagu pa zašto ne bi i on bio
__________________
Tko sam i što sam, šta ću, koga volim,
što tražim, kuda idem, za čim lutam?
Uzalud nebo za odgovor molim, uplašen sobom
svoje suze gutam, tajanstvo stvari i života zebe
ne poznam ništa a najmanje sebe.
girl from venera is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 09:20   #10
nestasni_cipiripi
MiM team King / Queen
 
nestasni_cipiripi's Avatar
 
Registrovan: Feb 2008
Lokacija: tu u blizini tebe, osjetices moj dah
Postovi: 10,630
nestasni_cipiripi uskoro postaje slavan
Send a message via MSN to nestasni_cipiripi Send a message via Yahoo to nestasni_cipiripi
Default

Koji to ostali?

A nasli su Karadzicev PORNIC
nestasni_cipiripi is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 09:21   #11
MirIam
Put Your Lights On
 
MirIam's Avatar
 
Registrovan: Oct 2007
Postovi: 19,818
MirIam uskoro postaje slavan
Default

Quote:
Originally Posted by nestasni_cipiripi View Post
Koji to ostali?

A nasli su Karadzicev PORNIC


I, jel dobro glumi?
__________________
Što manje možeš.....sve više misliš........
MirIam is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 09:34   #12
girl from venera
MiM team Forumaš i po'
 
girl from venera's Avatar
 
Registrovan: Jan 2008
Postovi: 2,016
girl from venera nepoznate kvantitete u ovom trenu
Default

Quote:
Originally Posted by nestasni_cipiripi View Post
Koji to ostali?
Mislila sam na ostale koje je Hag teretio za zločine, uhapsio i sudio im. Zašto bi Radovan bio iznimka??
__________________
Tko sam i što sam, šta ću, koga volim,
što tražim, kuda idem, za čim lutam?
Uzalud nebo za odgovor molim, uplašen sobom
svoje suze gutam, tajanstvo stvari i života zebe
ne poznam ništa a najmanje sebe.
girl from venera is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:11   #13
Sharp
MiM team Expert
 
Sharp's Avatar
 
Registrovan: Jun 2008
Lokacija: Komsija sa treceg
Age: 38
Postovi: 3,652
Sharp has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by Mirjam View Post
I, jel dobro glumi?
Ugrizi se za usnu

Prosla tema je zakljucana zbog besmislenih prepucavanja, pa vam preporucujem da ovaj put rasprava ostane na jednom prihvatljivom nivou, da moderatori opet ne reaguju tako, jer nikome nije u interesu zakljucavanje tema.
__________________
Bije me glas da sam dobar u krevetu, mogu da spavam po cijeli dan.
Sharp is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:21   #14
Energizer
MiM team Forumaš
 
Energizer's Avatar
 
Registrovan: Apr 2007
Lokacija: Hejterski vrtovi
Postovi: 770
Energizer uskoro postaje slavanEnergizer uskoro postaje slavan
Default

Quote:
Originally Posted by pehar View Post
Mogli su da ga hapse i u januaru,a da mu sudi medjunarodni sudija koji bi bio doveden u Beogradu,a ne sto brze za Hag,skuplanje poena na zapadu.

Ne bih rekao da je to skupljanje poena. Prije bih se izrazio da je to jedan problem manje u Srbiji!
A problemi trebaju da se resavaju
Energizer is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:29   #15
Pera Detlic
Banned
 
Registrovan: Jan 2007
Lokacija: Korumpirana žabokrečina u stečaju
Postovi: 12,050
Pera Detlic na dobrome putu
Send a message via Yahoo to Pera Detlic
Default

Quote:
Originally Posted by OCTAVIAN View Post
jer nikome nije u interesu zakljucavanje tema.
Ako nikome nije u interesu zašto se onda zaključavaju?!?
Pera Detlic is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:31   #16
rebeka
muzika je put do ♥
 
rebeka's Avatar
 
Registrovan: May 2008
Lokacija: sve bliže cilju....
Postovi: 13,378
rebeka uskoro postaje slavanrebeka uskoro postaje slavan
Send a message via MSN to rebeka
Default

Quote:
Originally Posted by girl from venera View Post
Mislila sam na ostale koje je Hag teretio za zločine, uhapsio i sudio im. Zašto bi Radovan bio iznimka??
mislis na one koji su otisli tamo, pa su oslobodjeni optuzbe...
__________________
rebeka is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:37   #17
Soul
Universe
 
Soul's Avatar
 
Registrovan: Sep 2006
Lokacija: Earth
Age: 40
Postovi: 8,279
Soul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auruSoul ima famoznu auru
Send a message via MSN to Soul Send a message via Skype™ to Soul
Default

Quote:
Originally Posted by Mirjam View Post
I, jel dobro glumi?
Ti sumnjas u karadzica
__________________
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovjek živi kako mora, a pravi čovjek živi kako hoće; život na koji bijedno i bez otpora pristaje je bijedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovjek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Soul is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:38   #18
Sharp
MiM team Expert
 
Sharp's Avatar
 
Registrovan: Jun 2008
Lokacija: Komsija sa treceg
Age: 38
Postovi: 3,652
Sharp has disabled reputation
Default

Quote:
Originally Posted by Pera Detlic View Post
Ako nikome nije u interesu zašto se onda zaključavaju?!?
Ako se rasprava vodi na jednom nivou koji rizikuje da dovede do uvreda i nepotrebnih neprijatnih situacija, treba zatvoriti temu. Upravo zato kazem da se svi potrudimo da ova tema ne lici po tome na proslu, jer ce isto biti zakljucana. Nikome nije u interesu da se tema zakljuca, ali nam je jos manje u interesu da se ljudi medjusobno provociraju i vrijedjaju.
__________________
Bije me glas da sam dobar u krevetu, mogu da spavam po cijeli dan.
Sharp is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:41   #19
girl from venera
MiM team Forumaš i po'
 
girl from venera's Avatar
 
Registrovan: Jan 2008
Postovi: 2,016
girl from venera nepoznate kvantitete u ovom trenu
Default

Quote:
Originally Posted by rebeka View Post
mislis na one koji su otisli tamo, pa su oslobodjeni optuzbe...
Bit će i on oslobođen ako se ustanovi da zaista nije ratni zločinac.
__________________
Tko sam i što sam, šta ću, koga volim,
što tražim, kuda idem, za čim lutam?
Uzalud nebo za odgovor molim, uplašen sobom
svoje suze gutam, tajanstvo stvari i života zebe
ne poznam ništa a najmanje sebe.
girl from venera is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 10:45   #20
Energizer
MiM team Forumaš
 
Energizer's Avatar
 
Registrovan: Apr 2007
Lokacija: Hejterski vrtovi
Postovi: 770
Energizer uskoro postaje slavanEnergizer uskoro postaje slavan
Default

Quote:
Originally Posted by girl from venera View Post
Bit će i on oslobođen ako se ustanovi da zaista nije ratni zločinac.
Jedino da sudija nabavi neki carobni stapic i zavitla sa njim na kraju sudskog procesa
abrakadabra
Energizer is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
isporucen

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Pređi Na


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 05:03 sati.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
MADEinMONTENEGRO.COM