|
|
Registracija | Marketing | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
Brbljaonica Za sve one koji imaju što pametnoga za reći, a ne znaju gdje bi to svrstali ;) |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
![]() |
#1 |
Reborn
Registrovan: Mar 2006
![]() |
![]() Svi mi priželjkujemo neki posao koji bi nam bio baš po mjeri.
Dobra zarada, užitak rada i slobodno vrijeme. Koji je vama dream job? Ja na što god pomislim, iziskuje trud i rad. A to imam i sada! Jedino da se otkrije kako sam davno izgubljena kćer Billa Gatesa :lol: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MiM team Forumaš
Registrovan: Sep 2006
![]() |
![]() ja trenutno imam savrsen posao...
fina plata...radim kad zelim i kada se dogovorimo... i to 3 puta sedmicno po sat i po...divvnnoo.. naime..trenerica sam show dance i acrobatic rock and rolla..=) a pored toga radim i na televiziji..sto mi omogucava potpunu slobodu...snimanja su isto tako kada ja prohtijem=) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MiM team Početnik
Registrovan: Oct 2006
![]() |
![]() Posao iz snova, ja sam ga nasao pre vise od 20 godina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MiM team Početnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MiM team Početnik
|
![]() Mene je uvek zanimala arheologija. Putovanja i nalaziti razne simbolicne stvari mi je sasvim idealno. Nazalost nedostizno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MiM team Forumaš
Registrovan: Aug 2006
![]() |
![]() Idealan posao je za mene onaj koji u sebi nosi kreativnost, putovanja, izazove i naravno da je dobro placen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Universe
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MiM team King
Registrovan: Aug 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da nemam šefa,
da nisam šef, da je dobro plaćen (barem onoliko koliko vrijedi), da imam slobodan dan kad god hoću! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MiM team Početnik
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MiM team Početnik
![]() |
![]() Ja imam idealan posao, privatni posao; dosta slobodnog vremena, solidno novca, mala kolicina truda kad se posao etablira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
MiM team Forumaš i po'
Registrovan: Sep 2006
![]() |
![]() sve i jednog posla mi je dosta. necu vise da radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MiM team Forumaš
Registrovan: Jul 2006
![]() |
![]() posto ti je gram?
in my country we say to let woman drive car is like let monkey fly plane. very dangerous yes Last edited by Filip; 03-12-06 at 06:29.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MiM team Expert
|
![]() Posto studiram prava, za mene bi idealan posoa bio da radim recimo u BIA, ili u Ministarstvu Unutrasnjih Poslova, recimo, neki agent provokator, detektiv ili slicno. Medjutim, sve to iziskuje puno nerava, hrabrosti, ponekad i bezosecajnost...sto je ono sto ja manje posedujem...naprotiv, jako sam emotivna, zaplacem gledajuci film!
Onda bi to bio posao nekog advokata...ali iskljucivo bez javnog eksponiranja, ne volim takve stvari. Dobrom i uspesnom coveku, nisu potrebne reklame, njega vec svi znaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MiM team Početnik
Registrovan: Dec 2006
![]() |
![]() 1. Naucnik/istrazivac u NASI.
2. Ambasador dobre volje (Goodwill ambassador) pri UN-u. Ali kombinacija ovih dviju opcija, u razlicitim periodima zivota, bi mozda bilo najbolje, jer ne mogu sebe da zamislim da se cijelog zivota bavim samo jednom profesijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MiM team Expert
|
![]() 1. Da radim kao Haker za NASU
2. Astronaut 3. Da radim kao inzenjer za Intela u formiranju i pravljenju Intel 2 Core Exstrem procesore. Prvo i trece je bilo malo pretjerano, ali moj posao iz snova je oduvijek bio da postanem astronaut...Ma, i ovako sam stalno svemiru ![]() ![]()
* Every puzzle has its pieces * Every piece has a puzzle * How much blood would you shed to stay alive? * Live or die? Make your choice ![]() ![]() ![]() ![]() You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly..." Last edited by Miki_from_the_block; 26-12-06 at 18:59.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MiM team Početnik
Registrovan: Feb 2007
![]() |
![]() za pocetak direktorka u Delti!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MiM team Guru
![]() |
![]() modni dizajner,psiholog ili direktorka banke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MiM team Expert
![]() |
![]() ne volim što moram da budem zaposlena.hladnokrvno bih pustila muža nek se brine o opstanku porodice,a ja bih samo kod kuce bila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MiM team Početnik
Registrovan: Apr 2007
![]() |
![]() glumica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MiM team Forumaš i po'
![]() |
![]() Idealan posao...
jedrilica Possilipo Technema 80- LOA 25.5m, laptop, Ibiza, Majorka, Ios,..., prihodi: dividende.... ![]() Filantrop, sta kazes na ovo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
posao, snova |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |