|
|
Registracija | Marketing | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
Brbljaonica Za sve one koji imaju što pametnoga za reći, a ne znaju gdje bi to svrstali ;) |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
![]() |
#1 |
Čuperak
|
![]() Pitanje je jasno,znachi na koji nachin USPJESHNO iznervirate nekoga?
Ja mnogo volim da maltretiram ljude oko sebe... ![]() Kad vam neko ide na zivce, najbolji nachin da ga se otarasite je da i vi njemu pochnete da idete na zivce. Ja to obichno radim pjevajuci pjesmice koja ta osoba mrzi (obavezno predhodno ispitati). Ima josh mnogo nachina koje upotrebljavam: -ponavljajte stalno jednu rijech ili rechenicu (garantovano ce pobjeci) -ako sjedi ispred vas (kao u shkoli) stalno ga/je bockajte olovkom po ledjima -navaljujte na njega/nju (interesantno je da ljudi bjeze ako ih gushite) -sluchajno prospite po njemu/njoj sok ili neke grickalice -zachinite ga/je (s onim shecerima iz kafica poshto se najlakshe nabave) -shvrljate ga/je hemijskom olovkom -jedite bijeli luk ![]() -gadjite ga/je stalno bilo chime shto vam dodje pod ruku -kupite neki nenormalno jaki dezodorans i onda stalno prskajte u njegovoj/njenoj blizini -mljackajte dok jedete ................................. Ima josh mnogo stvari,samo na zalost ne mogu sad svega da se sjetim. Pishite kako vi to radite,da imamo vecu paletu izbora..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MiM team Forumaš
Registrovan: Aug 2006
![]() |
![]() osobe koje me nerviraju najcesce kuliram, jer ako te neko namerno nervira kuliraza je najbolji lek za takve.
do duse malo zavisi i kakva je osoba u pitanju, od sticaja okolnosti i sl. na poslu imam kolegu koji je magistar a ja sam mu direktni predpostavljeni a i mladja sam. covek je iskompleksiran za medalju i stalno mi postavlja glupa pitanja, to je jedino sto moze da me iznervira (ljudska glupost). samo sam mu jednom rekla :"vi ste suvi genije, samo mi nije jasno kako jedan pametan covek moze da postavlja tako glupa pitanja" ![]() sve ovo gore u prvom postu navedeno je svojstveno tinejdzerima, tako da se u tome nikako ne nalazim.
![]() |
#4 |
Čuperak
|
![]() Uuuu wawy nisam vidjela, 'zvinjenje...
![]() Nek sjupermoderator ondaK spoji teme. A onaj prvi post je i pisao tinejdzer (moja malenkost),tako ne zamjerite...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MiM team Forumaš i po'
Registrovan: Oct 2008
![]() |
![]() Ako poznajem tu osobu duže vrijeme i poznajem njegove/njene slabosti, lupam šale na taj račun. Ako ne poznajem onda je samo iskuliram.
Mada, ljude često iznervira kada zahtjevate od njih da se kulturno ponašaju. Jedno prilikom, jedna djevojka se hvalila kako je istukla romsko dijete. Rekla sam joj, da to ne priliči takvoj "dami" i da joj hvalisanje nije na mjestu. Pocrvenila je od bijesa.
![]() |
#7 |
Čuperak
|
![]() U pravu si,a isto tako lude i kad ih ispravljash u nechemu, npr. kad im hvatash svaku gramatichku greshku i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MiM team Guru
Registrovan: Apr 2008
![]() |
![]() jedna od najacih univerzalnih fora za iritiranje je svakako po meni i forsiranje patetike. jer patetika se i u malim dozama o$eca odlino kod nakoga, a kad je pojacas, onda sagovorniku bude prvo neprijatno a da bi odagnao tu neprijatnost malo pomalo pocinje da se nervira. neznam ustvari kako to tacno ide, ali garantovano pali. samo sto zesce forsriat prenaglasene lazne emocije, i nema greske...
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() uvek ima materijala da je/ga natovarish i bubrege mu/joj pomerish
![]() ili ona fora sa malom violinom, koja svira samo za nju/njega ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MiM team Guru
Registrovan: Apr 2008
![]() |
![]() a nije ni losa fora da kad neko drzi do sebe, pa sebe gleda da je neke velicina, da ga oslovljavas sa nekim nadimkom koji sam smislis, tepajuci mu. e to ce ga garant iznervirat...
![]()
![]() |
#11 |
Čuperak
|
![]() To za patetiku sigurno uspijeva,isprobala sam.
![]() E i josh neshto-Meni nije jasno zashto ljudi misle da se shalim kad im pricham kako su mi odvratni i kako mi idu na zivce... Ja se onako s osmjehom ustremim na osobu X i ispricham sve shto mi je na dushi. To je najbolji nachin da nekome kazesh svoje najiskrenije mishljenje kakav je a da se ne naljuti. Pri tome svi su zadovoljni, jedna strana shto je sve osobi X sasula u lice,a ova druga je presrecna shto za sagovornika ima osobu sa savrshenim smislom za humor... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Nice'n Clean
Registrovan: Aug 2007
![]() |
![]() Quote:
U svakom slučaju šala je u pitanju... ![]()
_________________________________________ Duša od čovjeka, veličanstvena figura ljudska, gorostas duhovni, savršenstvo i kreacija Božja. Enciklopedija sam živa, nepresušni gejzir znanja, oplemenjujem ljude i prostor, sve što dotaknem raste do neslućenih visina... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Registrovan: Nov 2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nije Batko, vjeruj. Znam, i meni se to desava. Ima takve djece, da ne mozes da im dokazes da preceruju i jedini nacin je da im sve saspes u lice. Ali posto ja stvarno necu da se svadjam ni sa kim zbog toga, onda kroz osmijeh kazem ''Ao, mici mi se vise oli...''
![]()
![]() |
#14 |
Čuperak
|
![]() Batko-Jok,grijeshish. To shto kazem u tom trenutku nije recheno kroz shalu nego samo kroz osmijeh. Osoba mozda misli da je shala pa i ne shvati za ozbiljno skoro nishta shto kazem, ali meni je vazno da se ja osjetim fino shto sam joj sve to rekla.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Nice'n Clean
![]() |
![]() Quote:
![]() Da bi neko skontao moraš mu fino objasniti.., spustiti se na njegov nivo... ![]() A što se tiče bezobrazluka.., svako zna kad je bezobrazan... Pitanje je samo što neko voli taj osećaj svežine (koka~kolja)... ![]()
_________________________________________ Duša od čovjeka, veličanstvena figura ljudska, gorostas duhovni, savršenstvo i kreacija Božja. Enciklopedija sam živa, nepresušni gejzir znanja, oplemenjujem ljude i prostor, sve što dotaknem raste do neslućenih visina... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Nice'n Clean
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Čuperak
|
![]() Shto cu,ne mozesh u svachijim ochima biti pametan, svako je u sushtini glup. Neko voli da pametuje vishe neko manje....
![]() Tako da i jedna i druga strana odu uvjerene kako su pametne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MiM team Expert
|
![]() *Eh.. kad je osoba koja vas nervira.. prisutna.. pa onda nadjete nacina da je spustite na zemlju.. Ali sta da radimo kad je ta osoba daleko.. a opet vas posredno nervira..putem osobe koje vi nikako ne zelite da povredite..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MiM team Forumaš
|
![]() nisi u pravu....kad se spustis na neciji nivo taj neko ce te tuci iskustvom sa tog nivoa...a spustanjem na nizi nivo samo gubis...ne mozes nista da dobijes
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
MiM team Forumaš i po'
Registrovan: May 2008
![]() |
![]() Quote:
![]() ne znam baš sad na koju osobu misliš...al recimo da je u pitanju osoba sa kojom ste baš super a ta osoba koja vas nervira vi je nešto značila u životu do jedne ure ![]() najbolje je brate bit iskren u tim situacija i reć: Knjige ti iz očiju bivaju vatrene ka mene u mom snu prekjuče i poslat u pičku materinu na kulturan način. A to je čisto ignorisanje ili stavljanje do znanja da nemate namjeru ikad više prozborit sa tom osobom do kraja vašeg napećnog životaa. ![]() p.s. nema potrebe dodatno je nervirati..i ne vidim poentu bez da naranite vašu sujetu..a od toga se niko nije najeo ![]()
![]() |
![]() |
Tags |
ide, iznervirati, kako, koja, osobu, vam, živce |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|