|
|
|||||||
| Registracija | Marketing | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Video |
| Mistika Beyond the science... |
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
#911 |
|
MiM team Forumaš i po'
Registrovan: Apr 2009
![]() ![]() ![]() |
neko se preračunao...
|
|
|
|
#912 | ||
|
Say your prayers, freaks!
Registrovan: Mar 2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote:
![]() ![]() prvi ima oko 1000, a drugi oko 1250 t. Quote:
užas jedan kako ova današnja mašinerija ništa ne valja ![]() Manitovoc 31000 Liebher LR11350 |
||
|
|
|
|
|
#913 | |
|
MiM team Forumaš
Registrovan: Jul 2010
![]() ![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#914 | |
|
MiM team Forumaš
Registrovan: Jul 2010
![]() ![]() |
Quote:
Vi ne shvatate koliko je ovo vazna informacija. ....Ne samo sto su rekli da je postojao zivot,nego sta mislite da su oni to tek sada otkrili ili su to znali pre deset godina?Sve su oni to znali..Sada ce polako ici objave i sve do jednog normalnog dana....i onda videcete..da vam ja ne otkrivam ti tajnu.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#915 | |
|
MiM team Početnik
Registrovan: Nov 2009
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#916 | |
|
MONTENEGRO
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#917 |
|
MiM team Forumaš i po'
Registrovan: May 2008
![]() |
Sjećam se jednog dokumentarca, vjerujem da je nekima od vas poznato, ne mogu se točno sjetiti imena ali u pitanju je otok sa velikim kamenim glavama i očitim znakovima kultutre osobito na području građevina koje su klesane u kamenu nevjerojatnom preciznošću ako se uzmu u obzir tadašnji alati.
Ono što mi nije jasno a odnosi se na postojanje drugih vrsta, vode se na svim forumima rasprave o tome, napisane su stotine članaka ali rijetko tko postavlja pitanje Što ako postoji druga vrsta koja će uspostaviti kontakt? Jer ovo pitanje postoje li izvanzemaljci ili ne podsjeća me na onu što je prije nastalo, kokoš ili jaje? Ljudi nikako da se maknu s osnova, kao da bi to uzrokovalo još veće probleme od ove male teorijske rapsrave koja je već itekako stvarna.
|
|
|
#918 |
|
Sai Ram
Registrovan: Sep 2006
![]() |
pretpostavljam da mislis na Uskrsnje ostrvo
|
|
|
#919 |
|
MiM team Forumaš i po'
Registrovan: May 2008
![]() |
Moguće da je u pitanju upravo to. Znam da se više primjera spominjalo ali taj je najpoznatiji.
|
|
|
#920 | |
|
MiM team Guru
Registrovan: Apr 2008
![]() ![]() ![]() |
Quote:
i stvarno mi nije jasno kako su ih premiješali...
|
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|