View Full Version : Imali nas u extremnim sportovima
problematican 02-02-07, 00:18 Jel se bavite nekim extremnim sportom, ukoliko da navedite koji i zasto.
Malo lakse da vam bude to su:
Alpinizam
Padobranstvo
Snowboarding
Paraglajding
i tako dalje, jelte ...
Ja recimo volim (a nikada nisam probao) padobranstvo. Pretpostavljam da je osecaj fenomenalan sudeci po onome sto su mi drugi ljudi prichali, ali vredili se upustati u takve avature ?
problematican 05-02-07, 03:02 Zar je moguce da se niko nebavi ovim sportom...
desert-eagle 05-02-07, 13:28 U CG ti se slabo "iko icim" bavi...
Pomalo planinarenje i redovito scuba, ako to mozes svesti pod "extremnije"
Miki_from_the_block 05-02-07, 21:09 Nekada sam trenirao karate. Relativno naporan sport, narocito zbog vjezbi snaga
i razgibavanja. Kate i borbe su bila mila majka naspram tih vjezbi. Znali smo da trcimo po 10 km. Sad ne mogu ni 3 km da istrcim, iscrpljen sam!:( Moram ponovo da pocinjem sa redovnim trcanjem, vec su mi se misici poceli pretvarati u sudjer...:D
mi smo ko djeca skakali s terase. ja mislim da se to broji u te ekstremne sportove.
no isto ko miki presta sam da se bavim tim sportom. da sam nastavio sad bi ladno moga skakat s kuce
problematican 18-02-07, 07:58 Jaoo filipe... pa zasto nisi pa tz mogao si da budes superemen da si takonastavio... mislim....zasto si prestao da se bavis skakanjem sa terase...??
Da li jos neko skace sa terase i bavi se ovakvim ekstremnim spotovima???
Trenirao sam karate, kosarku, skako sa bandzija, sada krecem na plivanje.
Hteo sam da skacem padobranom, odustao sam.
Ima nas, ima. Crnogorci i extremni sportovi! Svasta. Crnogorci su da sjednu na skuter, objese lanac tezak koliko i on sam, nabiju gas i to obavezno u priobalju-da ih vide. A to jeste extremno. Za takav extrem se u normalnim zemljama ide u zatvor.
Eto ja se bavim windsurfingom(jedrenej na dasci). Em extreman,em prelijep sport. Dodju tako, gledaju i ne smiju ni da pitaju za obuku. Ako se neko ipak usudi da pita obicno mi kaze "vodi me na sred jezera da me ne gledaju kako padam!:D Eto ko ce da se bavi jedrenjem na dasci neka dodje pocev od 01 maja na Akadarsko jezero pa nek nauci da jedri. Treba novca normalno, ali mnogo manje nego u okruzenju. A ko nema novca, a uz to je vjest i odgovoran moze beplatno koristiti opremu ali pomagati u samom radu kluba. Eto vam ponude "extremisti":p
Ma bolje nemojte, sjedite na skuter, gas i gazi. I ne zaboravite staviti lanac.
KikyGemini 16-11-07, 22:43 paraglajding svako ljeto :D
nema dobrog ljeta bez paraglajdinga :D
Snowboarding
iako sam imala samo 4-5 časova...obožavam snowboarding! :icecream:
Ukoliko ima zainteresovanih da zapocnu ragbi u Crnoj Gori neka se jave na ovaj e-mail:
yurugby13@yahoo.com
Jel se bavite nekim extremnim sportom, ukoliko da navedite koji i zasto.
Malo lakse da vam bude to su:
Alpinizam
Padobranstvo
Snowboarding
Paraglajding
i tako dalje, jelte ...
Ja recimo volim (a nikada nisam probao) padobranstvo. Pretpostavljam da je osecaj fenomenalan sudeci po onome sto su mi drugi ljudi prichali, ali vredili se upustati u takve avature ?
Mogu ti reci da ne postoji nista sto se moze uporediti sa tim osjecajem. Skakala sam prije mjesec dana u BG, bilo je savrseno!
Obozavam extremne sportove i bas mi je zao sto u CG ne postoji padobransko drustvo. :( Ugasili "Spira Mugosu" i niko vise i ne pokusava nesto preduzeti. Ili se ne moze...
paraglajding svako ljeto :D
nema dobrog ljeta bez paraglajdinga :D
I paraglajding bih probala. Kome se javis, kako te obucavaju, koliko se placa? Napisi mi malo o ovome molim te.
|
|