problematican
02-02-07, 00:15
Ono sto je bilo, znamo i sami da je ostalo i neponovilo se.
Ali! Sta cemo sada, i dokle smo mi uopste stigli sa svom ovom politikom, a zatim sledi direktno pitanje koje glasi: Vredili se boriti ?
Ajmo politichari, raspalite ~
Psihologue
02-02-07, 10:17
Pitanje je nerazumljivo..
problematican
05-02-07, 03:05
Tako sam i mislio zaboravite.
BlackWoman
23-02-07, 08:13
Da preformulišemo pitanje i naslov teme?
Politika nam je izuzetno losa,a politicarima ne treba ni komentarisati.Mislim da se narod treba boriti za bolje sutra,i za sledece generacije,koje ce nadam se imati bolje uslove zivota,a to trenutno zavisi i od nas
pa ja sam ga shvatio vrijedi li se boriti za ovo sto se trenutno desava kod nas ,sto se propagira & staff...
ako je to mislio moj odgovor je NE . ne vrijedi se boriti,sto kaze bora corba "za ideale ginu budale".
ne vrijedi se boriti za ove ljude koji misle samo na sebe i mazu nam oci.
ali moj plan je da se sto bolje obrazujem ,steknem nesta,pa ako drzavi trebam bicu kompetentan da joj pomognem itekako,a ne ovako da ponavljam sta neki glavonja prica i cekam da i nesto sice uvali u dzep...gluposti...
(svako je kovac svoje srece)
pridruzujem se...mislim da je inace politika u svijetu malo skrenula..da ne komentarisem ovu nasu.
ne vrijedi se boriti ni za suvu granu a kamoli ulazii u konflikte zbog nekog,koji jedno misli-drugo kaze-trece radi.
treba gledati svoj interes,da na bilo koji nacin mozemo da uspijemo u zivotu i zadovoljimo se to i uradimo(mislim,u granicama normale).i da zaboravimo na poitiku,ne kupujemo novine,i gledamo satelit a ne nasu televiziju,ionako su nam voditiljke odvratne...ja barem tako radim,i zivot mi je laksi(mozda zivim u neinformisanosti,ali vala i nisam nesta propustila)
problematican
19-03-07, 06:24
jao neznam...stvarnoooo pfffffffffffff
problematican
19-03-07, 06:28
amelia jako ti je jebozovan avatar............
BlackWoman
28-06-07, 20:21
Rekla bih da je ova tema spremna za ''smetlje'' :)
(zaboravila sam da je prije prebacivanja zaključam, pa nadležni mod nek zaključa ili nek ovako ostane.)