View Full Version : Stvar je jasna!

problematican
01-02-07, 23:56
Omiljeno mesto za seks.
Ja recimo preferiram krevet, soba, tiha lagana muzika, prigushena svetla, jabuke i vino. , O)
Vi ?

Filip
02-02-07, 01:30
Omiljeno mesto za seks.
Ja recimo preferiram krevet, soba, tiha lagana muzika, prigushena svetla, jabuke i vino. , O)
Vi ?

sta ce ti jabuke

Miki_from_the_block
02-02-07, 15:30
In den Hals, gogy still, wir bummsen schwiezen geil, im Club, im Auto, im Bett, irgend igal wo, er sthet wie ein Brett...:D

Fraza iz pjesme Aggro Berlin - Niger, bumms mich!

Mjau
04-02-07, 17:30
Kad je covek pomenuo jabuke, sigurno je citirao stih iz pesme.. Nemoj bukvalno sve da shvatas. A cak i da voli jabuke uz sve to...sto da ne.. osvezenje...
I ja volim da to bude krevet... mrak... ne mora biti tisini.. najbitnije da smo nas dvoje opusteni i spremni..
Mada volim i neka luda mesta..imam i ja svojih fantazija:D

problematican
05-02-07, 03:10
Eto Filipe nadam se da si sada razumeo
Dopada mi se ideja u kolima na nekom brdascetu sa pogledom u nebo punom zvezda, negde gde je mirno i mracno...

Lipa
05-02-07, 09:54
Zanimljivo je i u javnosti....:)

liv_tyler
12-02-07, 02:17
Mjesto apsolutno nije bitno, bitno je raspolozenje, zelja i prava osoba ;)

problematican
18-02-07, 08:01
Uf kako mozes .....tako mesto je najvaznije liv pa zar bi u zoloskom vrtu pored krokodila i .....lavova mogla da vodis ljubav sa svojim ljubavnikom dok ljudi prolaze....naravno da ne, mislim sta ovi ljudi misle da je sve u raspolozenju.... nije eto sada sam se nesto zamislio....

liv_tyler
18-02-07, 10:38
Necemo da idemo u krajnosti, govorimo o mjestima na kojima je to moguce izvesti!
Trcanje do mjesta koje ti je omiljeno za seks sigurno nece povecati uzivanje!

Mjau
23-02-07, 14:01
Mislis da ne postoje slucajevi koji su to uradili na javnom mestu?

Miki_from_the_block
23-02-07, 15:02
Nedavno je blokiran sobracaj zbog slucaja sexa na javnom putu. Vozaci nisu se koncetrisali naput, nego su obratili paznju golubcicima koju su bezstidno pokazali osjecanja jedno prema drugom...

Mjau
24-02-07, 18:04
Nemoj da zezas Mikac, a gde to pisalo, u novinama?:biggrin:

Miki_from_the_block
24-02-07, 20:07
Evo, uvjeri se sama! Sta ljubav sve ne cini...:rolleyes:

Izraelski policajci izašli su na lice mesta da bi utvrdili zbog čega je automobil blokirao saobraćaj u brzoj traci na jednom od glavnih autoputeva u zemlji i - u njemu zatekli par koji je upražnjavao seks.

Žena koja je upravljala vozilom i njen saputnik opušteno su se prepustili strasti ne sklanjajući vozilo u stranu, što je izazvalo zagušenje u saobraćaju i primoralo druge vozače da zaobilaze njihov automobil, zaustavljen nasred brze trake.

Predstavnik policije saopštio je da je vozačica kažnjena zbog zaustavljanja saobraćaja.

http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/000/477/v47734p0.jpg

Izvor: MTS-Mondo (http://www.mtsmondo.com/)

Dot
27-02-07, 02:32
krevet je zakon...samo da ne skripi puno i da se daske ne lome lako....
love is in the air