View Full Version : Stvar je jasna!
problematican 01-02-07, 23:56 Omiljeno mesto za seks.
Ja recimo preferiram krevet, soba, tiha lagana muzika, prigushena svetla, jabuke i vino. , O)
Vi ?
Omiljeno mesto za seks.
Ja recimo preferiram krevet, soba, tiha lagana muzika, prigushena svetla, jabuke i vino. , O)
Vi ?
sta ce ti jabuke
Miki_from_the_block 02-02-07, 15:30 In den Hals, gogy still, wir bummsen schwiezen geil, im Club, im Auto, im Bett, irgend igal wo, er sthet wie ein Brett...:D
Fraza iz pjesme Aggro Berlin - Niger, bumms mich!
Kad je covek pomenuo jabuke, sigurno je citirao stih iz pesme.. Nemoj bukvalno sve da shvatas. A cak i da voli jabuke uz sve to...sto da ne.. osvezenje...
I ja volim da to bude krevet... mrak... ne mora biti tisini.. najbitnije da smo nas dvoje opusteni i spremni..
Mada volim i neka luda mesta..imam i ja svojih fantazija:D
problematican 05-02-07, 03:10 Eto Filipe nadam se da si sada razumeo
Dopada mi se ideja u kolima na nekom brdascetu sa pogledom u nebo punom zvezda, negde gde je mirno i mracno...
Zanimljivo je i u javnosti....:)
Mjesto apsolutno nije bitno, bitno je raspolozenje, zelja i prava osoba ;)
problematican 18-02-07, 08:01 Uf kako mozes .....tako mesto je najvaznije liv pa zar bi u zoloskom vrtu pored krokodila i .....lavova mogla da vodis ljubav sa svojim ljubavnikom dok ljudi prolaze....naravno da ne, mislim sta ovi ljudi misle da je sve u raspolozenju.... nije eto sada sam se nesto zamislio....
Necemo da idemo u krajnosti, govorimo o mjestima na kojima je to moguce izvesti!
Trcanje do mjesta koje ti je omiljeno za seks sigurno nece povecati uzivanje!
Mislis da ne postoje slucajevi koji su to uradili na javnom mestu?
Miki_from_the_block 23-02-07, 15:02 Nedavno je blokiran sobracaj zbog slucaja sexa na javnom putu. Vozaci nisu se koncetrisali naput, nego su obratili paznju golubcicima koju su bezstidno pokazali osjecanja jedno prema drugom...
Nemoj da zezas Mikac, a gde to pisalo, u novinama?:biggrin:
Miki_from_the_block 24-02-07, 20:07 Evo, uvjeri se sama! Sta ljubav sve ne cini...:rolleyes:
Izraelski policajci izašli su na lice mesta da bi utvrdili zbog čega je automobil blokirao saobraćaj u brzoj traci na jednom od glavnih autoputeva u zemlji i - u njemu zatekli par koji je upražnjavao seks.
Žena koja je upravljala vozilom i njen saputnik opušteno su se prepustili strasti ne sklanjajući vozilo u stranu, što je izazvalo zagušenje u saobraćaju i primoralo druge vozače da zaobilaze njihov automobil, zaustavljen nasred brze trake.
Predstavnik policije saopštio je da je vozačica kažnjena zbog zaustavljanja saobraćaja.
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/000/477/v47734p0.jpg
Izvor: MTS-Mondo (http://www.mtsmondo.com/)
krevet je zakon...samo da ne skripi puno i da se daske ne lome lako....
love is in the air
|
|