View Full Version : A crtaci ?

problematican
01-02-07, 23:46
Da li da pustim Simpsonove ili South park da gledam.
Sta je bolje ?

Mjau
02-02-07, 14:31
I jedan i drugi su skroz otkaceni crtaci, tako da sta god da pustis, neces se pokajati, a nasmejaces se do suza.

Ko je vi crtace volite da pratite? Znam da nismo vise deca, ali u dusi jos uvek jesam, i obozavam crtane filmove:biggrin:

Miki_from_the_block
02-02-07, 14:43
Ja volim Anime i Manga, to su oni japanski crtici. Od kako sam srednjoskolac pratim sve te serije i filmove. Pratio sam cijelu sagu og Dragon Ball-a, takodje i Naruto, Detektiv Conan, Sailor Moon, Golden boy:D, Inuyasha, Ramba, Pokemon, Digimon, Lupin, Jeann, Yu Gi Oh, Genesis, Van Helsingen, Gan,...od zaludjenosti poceo sam i ja da crtam, jer obozavam ovaj stil crtanja figura.:D

Bon Jovi
03-02-07, 11:47
miki,ti i mene presis'o...... :lol:

liv_tyler
03-02-07, 12:06
Ja ne pamtim kad sam gledala neki crtani...Inace, voljela sam mnoge da gledam kad sam bila mladja, uglavnom Toma i Dzerija, Duska Dugouska, Pink Pantera, itd. Od dugometraznih mi je bio omiljeni Lepotica i zver

Mjau
03-02-07, 22:45
Tacno se vidi koje smo generacije, dovoljno da procitas koje crtace ko voli.
Evo recimo liv_tyler.. mi smo tu negde generacijski... I slozila bi se sa njenim ukusom po pitanju crtanih filmova.. I jedna vazna cinjenica je da su crtaci naseg detinjstva bili daleko kvalitetniji i zanimljiviji.. ovo je danas, smor... iskreno. Cast izuzecima... Ali ti kineski, Miki, bez uvrede, su mi smesni, da ne kazem glupi. Posebno kad vidim onolike glave, a onolicne okice...:rolleyes:

Setimo se samo... Nindza kornjaca, Himena, Transformersa, Mece Dobrica, Letecih medvedica, Snorkijevca, Diznijevih crtaca, Duska Duguska, Sasave druzine...

Znam..nekom su ova imena i nepoznata:tongue:

liv_tyler
03-02-07, 23:42
Jaoooo...Mjau :(
Sad mi probudi nostalgiju...
Apsolutno sve crtane koje si nabrojala sam ja voljela....
I definitivno su bili...pa...crtani za djecu...
Ovo danas slabo gledam...
Sta znam, mozda je to malo i predrasuda, ali nije mi to to....

Mjau
04-02-07, 00:21
Nije to taj kvalitet..nije to ta draz..likovi su bezveze..radnje glupe..
Meni ni Dusko Dugousko nije isti crtani bez glasa Nikole Simica..i cuvenog "Sefe, koji ti je vrag?":D

Miki_from_the_block
04-02-07, 03:45
Daj, sta fali onim lijepim krupnim okicama, bas su extra...:rooleyes::D
Razumijem da se nekim i ne dopadaju ova vrsta crtica, jer je po prilicno namjenjena odraslima. Narocito Dragon Ball GT i Gan, crtici su na svoj nacin extra
(sta se meni tice:): a i dosta brutalni! Ovi stariji Disney crtici su za sebe posebni. Najdrazi crtic koji sam ikad gledao u zivot jeste LION KING. Bio sam naprimjeri, i jos se dobro sjecam da sam bio zapalakao na pojedinim scenama. Takodje moram reci da su to bili jedni od mojih najljepsih trenutaka u zivotu. Jednim dahom sam pogledao crtic...

Sta se tice Mangas, svako ima svoj ukus, razumijem! Ali ako su oni glupi, onda su one spanske serije plafon!:mad:Ljudi vise nisu kreativni, nemaju nit ideja, niti stila. Sve je postalo komercijalno! Kao sto je Mjau navela, sve su radnje bezveze, glupe. Nikad vise nece se snjimiti crtic koji ce biti ravan Bugs Bunny-u i njegovo cuveno..."Sefe, koji ti je vrag?"...

Mjau
04-02-07, 16:03
Generalno gledano... ako uporedimo danasnju modernu tehniku, i mnogo poboljsanje i kvaliteta slika, boja.. olaksavajuce stvari za snimanje bilo kog crtaca, i uporedimo nekadasnje uslove.. sto je velika nesrazmera, opet slobodno mogu reci da su tadasnji crtaci bili mnogo, mnogo bolji...

problematican
05-02-07, 03:09
Ah prosto da se rastopis...

Miki_from_the_block
05-02-07, 20:36
Uff...kad pogledam one slatke Manga face, joj...ko cokolada se rastopim...:D

BlackWoman
06-02-07, 11:51
Gledam skoro svako veče South Park i baš mi uljepšaju noć, naročito pred spavanje, jer se prikazuju oko ponoći.

Od dugometražnih crtaća gledala sam sa klincima ''Ljepotica i zvijer'', dobar stari Diznijev crtać, a tako sam gledala i ''Sezona lova'' kao i ''Ledeno doba''.

http://www.yu4you.com/slike/dvd/487_lepotica_i%20_zver.jpg http://www.millennium-film.com/slike/474.jpg http://www.krstarica.com/slike/magazin/filmski_vodic/sezonalova.jpg

Mjau
06-02-07, 12:53
I naravno, svake subote i nedelje od 11-13h :D

http://img340.imageshack.us/img340/2382/multipledisneygz0.jpg (http://imageshack.us)

Miki_from_the_block
06-02-07, 16:33
Onaj animirani crtac Madagaskar mi se super svidio. Pun je humora i akcija. Dosad sam ga gledao 6 puta, i svaki put je bio pravi uzitak...I kike to move it, move it...:D

BlackWoman
07-02-07, 09:32
Na današnje crtaće se ježim, a njih gledaju djeca, npr. Yu Gi Oh, tako odvratne slike, ogromne glave, oči veće od dupeta, noge tanke a dugačke... zaista su Diznijevi likovi neprikosnoveni.
Sjećam se da je na njemačkom RTL-u bio neki crtać sa zelenim paukom (špinen) koji je imao 3 oka; jedna debela žena koja se gadila na njega a pri tom prdila, podrigivala, sjedala na wc šolji i ostale očajne scene.

Mjau
07-02-07, 15:04
A tek oni Teletabisi za decu sa zaostalim razvojom? To je tek debilno. Mislim, ok, zalosno je sto i takva deca postoje, ali treba da stoji neko upozorenje. Jer je doslo do nesretnog slucaja zbog istih crtaca. Znam da je jedno vreme cela zemlja bila prpeljavljena njihovim likovima..rancevi, lutke..pernice..:eek:

echinacea
13-02-07, 16:43
homer ... ;)

problematican
18-02-07, 08:03
da zaista homer je takva budala da ja mislim da ne postoji takva...

echinacea
18-02-07, 18:45
..i baš zato ga najvolijem

Mjau
18-02-07, 20:41
Legendarni...:biggrin:

http://img372.imageshack.us/img372/3931/homersexyyu8.gif (http://imageshack.us)

echinacea
21-02-07, 02:27
и дека симпсон

inzaghi9
22-02-07, 22:35
Najjače gledat Toma i Džerija kako se jure, kolju...

zatim Iznogouda koji pokušava postati sultan umjesto sultana, pa gledati njegove ideje, pokušaje...

echinacea
23-02-07, 14:05
e,gde su ta vremena kad sam sa decom presedela sate pored crtaca

sad više ne znam ni koji su ni kako se zovu...

Dot
25-02-07, 01:20
nesto nemam zivaca citati ovo do sad ,ali ako mene pitate south park i simsonovi su ne prevazidjeni....

Derek_Trotter
24-03-07, 23:34
Ne znam gdje da ih nadjes ali preporucujem sledece. Lolek i Bolek, Gustav, Mika macor, Garfild, Baltazar.
Sto se tvoje dileme tice, definitivno sam za Simpsonove.

Zor_djevojka
05-12-07, 23:00
Simpsonovi, naravno..
al' shto volim vidjet johnny brava...;) http://img88.imageshack.us/img88/439/ca10ydljbm4.jpg (http://imageshack.us)
Uvijek mu se ismijem :D

Janjičar
06-12-07, 00:08
Animirana verzija "Gospodara prstenova" iz '83. Neprevaziđeno.

liv_tyler
03-02-08, 01:26
Da azuriram listu:
Eustahije Brzic
Cipelici
Cudesna suma
Le Piaf
Tamo negdje u zemlji snova
Laku noc deco (nije crtani, ali sam morala spomenuti)
Nindza Kornjace
Vitez Koja
Pera Detlic
Generalova radnja (ovo sigurno znate, Mile i Bole, ne znam da li se tako zove)

liv_tyler
03-02-08, 01:37
Zatim...
Hrabri olovni vojnik
Himen
Strumfovi
Leteci medvjedici
Medvjedici dobrog srca
Pera kojot

Zor_djevojka
03-02-08, 01:40
Himen ;)

i debeljko od Garfilda...kakav je ono lisac :D

liv_tyler
03-02-08, 01:42
Plava princeza
Evoksi
Hrabri mali toster

liv_tyler
03-02-08, 01:44
Rakuni
Pola ovih crtane se ne bih ni sjetila da nisam naletila na njih...
Aaaaaaaa, kako me nostalgija uhvatila...

natasha
03-02-08, 03:38
Shrek i Mulan. Preferiram.

nestasni_cipiripi
20-02-08, 11:58
Uh dje me nadje?!pa ja sam iz one sretne generacije sfrj.pa kad se sjetim-profesor baltazar,leteci medvedici,one macke te su zivjele u kantama od smeca i zamjenika boza,pa sport bili,hi men,put u srediste zemlje...

mala_mu
20-02-08, 12:05
Baltazar, ona crta u obliku covjeka, Cipelicji, Tom i Dzeri OZBOZAVAM, Jonnny Bravo, Dexters Laboratory, Cow and Chicken...

dekica
20-02-08, 12:29
ja sam najvise voljela da gledam nindza kornjace ,shtrumfove i neke letece medvedice ,to je bio hrvatski crtani...(sjetice se rodjeni pocetkom osamdesetih godina proslog vijeka)

Miriam
20-02-08, 12:34
Barum barum,
Duško Dugouško,
Tom i Džeri,
Vitez Koja,
Ptica Trkačica,
Štrumpfovi,
Inspektor Draguljče
Sport Bili i dan danas patim za takvom torbom.

nestasni_cipiripi
31-03-08, 01:27
Neko pomenu Alisu u zemlji cuda,sjeca li se iko one debele macketina iz crtanog?hahaha

pehar
22-05-08, 21:03
onaj nacrtani Italijanski Baum-Barum,Dusko Dugusko,ptica trkacica,Tom i Dzeri,obozava=m crtane filmove

malo
22-05-08, 21:07
Sport Billy
Leteci medvjedici
Cipelici
a od nedavno gledanih:
Madagaskar
Ledeno doba 1.dio

Senza_Guerra
22-05-08, 21:22
Simpsonovi
South Park
Shrek-ovi :D
Madagaskar
Ice Age 1,2
Nemo
Incredibles
.
.
.
:D :D :D

Blade
22-05-08, 22:02
A đe me nađoste...:D:D

Shrek (svi djelovi :D)
Ice Age (ada čuš)
The Incredibles
Open Season
Over The Hedge
Finding Nemo
Madagascar
Garfield 2 :D
Mulan :)

I naravno, neprevaziđeni Simpsons...

mistique
22-05-08, 22:12
Rattotulle ( mislim da se tako zove,crtko-prdko o mishu koji je zhelio postati kuvar :D)
Ace Age 1.2
Happy Feet
Finding Nemo
WB -svi
Bik Ferdinand- koji je volio cvijece :D
....
ma... volim sve crtace :D

Blade
22-05-08, 22:13
Ah misty, podŠjetila si me...

Ratatouille & Happy Feet :)

pehar