Jedna od omiljenih muzickih televizija na svetu,danas najpopularnija kod tinejdzera,ali i odrasli je ponekad upale......sada se na mtv-ju prikazuju i nase pesme(nove)
Na mtv-ju se najvise prikazuje muzika,ali ima i raznih emisija(vecina vezana za muziku)
Najvise ima pop muzike(uglavnom nove),ali ima i rocka,metala, r'n'b i hip-hopa
Da li imate ovu televiziju?Da li je pratite?Sta vam se svidja kod nje a sta ne?
:cool:
Miki_from_the_block
27-01-07, 21:13
Pa naravno, sta bi ja bez mog MTV-a.:D Imam MTV 1 i 2! Jos prije 10-ak godina na MTV-u su se samo pustali spotovi, dok sad postaju i serije, razne emisije, crtice, koncerte itd. MTV je dosao do savrsenstva kad je po prvi put pustio South Park...:D
*Cinderella*
14-06-07, 01:28
obozavam da gledam MTV,volim da gledam nove spotove i neke emisije,zadnja interesantna emisija koju sam gledala je bila Dancelife
za mene je pink stoputa bolji
za mene je pink stoputa bolji
Nisam osoba koja prati mtv,retko kad ga pogledam,ipak vise pratim vh1...ali filipe,ti tako govoris jer izgleda nemas mtv.
mtv je pre svega muzicka televizija,a na pinku se prikazuje samo Grand show(od "muzike")....sto se danas nazivamuzkom...
Ako volis grand...onda se povlacim....to puno govori o tebi...
:red_bandana:
i pink je muzicka televizija ko taj tvoj mtv. a grand shou je najbojli shou na svijet
ne znam. mozda se o ukusima ne vrijedi raspravljat. al pink je ipak bolji
i pink je muzicka televizija ko taj tvoj mtv. a grand shou je najbojli shou na svijet
ne znam. mozda se o ukusima ne vrijedi raspravljat. al pink je ipak bolji
ok,ti mislis da je to extra,ja ne mislim....i svi srecni ui zadovoljni
:notworthy:
Pa ne mogu reci da je pratim,ali pogledam koji spot i muzicka desavanja
TheTrooper
24-06-08, 12:26
Licno meni je MTV sranje. Posebno zadnjih godina sa spotovima Jastina, Britney i te kompanije. Puno mi je bolji VH1.
ne pratim mtv ..
dosadio mi je .. tj mtv adria.. nerviraju me one reklame,24/7 isti spotovi ..
bolji mi je vh1
svakako te muzicke kanale rijetko gledam .. preferiram Nat geography ,Discovery i filmske kanale