View Full Version : Kako se ponasate
Kakvi ste kad tek zapocnete vezu sa nekim? Da li se suzdrzavate tema o seksu ili nemate problema da pricate o tome? Da li kalkulisete i odlazete odlazak u krevet s tom osobom ili ne razmisljate o tome vec idete na to da kad se desi, desice se?
Da li u startu pokazujete svoje umjece u krevetu ili se suzdrzavate dok ne postanete blizi? Iz kojih razloga?
Kako se, generalno ponasate u novoj vezi, po pitanju intimnosti?
Kad sam mladja bila, bas sam stidljiva bila. Obzirom da sam skoro 4 godine sa ovim momkom sad, zrelija sam dosta i iskusnija za neke stvari, i mogla bih komotno da rzgovaram na tu temu. Naravno, nebi imala sex sa nekim, dok mi se dobro ne primakne srcu...
Miki_from_the_block 25-01-07, 20:19 Na pocetku svake veze ponasam se relativno skroman, pomalo povucen. Posle nekog vremena kad smo se vec kolko tolko bolje upoznali, pocinjem polqko da joj govrim sta mislim i sta zelim. Nije problem za mene razgovarati o takvim stvarim, nego me brine ona, ne znam kako bi ona reagovala na to. Tek nakom mjesec dana mogu opusteno da pricam o svemu, a osjecanja pokazujem joj tek posle prve veceri, jer tek tad dobijam osjeacj sigurnosti i povjerenja u njoj, sto mene jako usrecuje.
S druge strane, mogao bi da imam sex sa osobom koja meni neista ne znaci, a i da posle toga ne moram nista osjecati. Sve zavisi od situacije!
Ja sam uglavnom otvorena. Volim sve crno na belo. Ako se u startu krijemo i ne poveravamo, tako ce biti i nadalje. Mora se odmah znati na cemu si. Mada se opet neke stvari u vezi desavaju spontano...i bez planova...
Ja umem biti stidljiva.. ali umem biti i zver... brbljiva..da je zaista najlakse zapusiti mi usta poljupcem :D
ne znam zasto ali skoro svi samnom o sexu pricaju...
iskreno ako se vec smuvam sa nekim ocekujem da joj sex ne pada kao nesta strano...mislim bez puno ustrucavanja...
ja sam bar diskretan kad se desi to,za razliku od ostalih torokusa...ali jbg zene navikle da ih zajebu...
nema hljeba od postenja..
Tema je super, ne znam zašto nema više odgovora... Ali evo jednog preciznog.
Kakvi ste kad tek zapocnete vezu sa nekim? Da li se suzdrzavate tema o seksu ili nemate problema da pricate o tome?
Uvijek sasvim opušteno i normalno. Naravno da je to plod godina, jar nemam više 17, pa ni ponašanje ne može biti takvo. Sad se bolje razumijemo, pa smo i direktniji i konkretniji, ali nivo kulture, koje volim zvati gentlemanskim ponašanjem uvijek mora biti prisutno, ma koliko se dugo znali ili bili zajedno.
Za mene ne postoje tabu teme, jer je rzgovor od Boga dat , pa što to ne iskoristiti...
Da li kalkulisete i odlazete odlazak u krevet s tom osobom ili ne razmisljate o tome vec idete na to da kad se desi, desice se?
Apsolutno ne. Ono što u životu najviše cijenim i što očekujem jeste spontanost. To je za mene neprevaziđen osjećaj. Kad god doš'o - dobrodoš'o! :D Niti postavljam imperative.
Da li u startu pokazujete svoje umjece u krevetu ili se suzdrzavate dok ne postanete blizi? Iz kojih razloga?
Moram priznati da sam kad sam bio teenager bio sklon tome, tim pokušajima dokazivanja. Što ćeš, nauči se da to i nije najbitnija stvar... A što se tiče potpune slobode i opuštenosti, to dođe vremenom. Relativno brzo ali ne odmah.
Kako se, generalno ponasate u novoj vezi, po pitanju intimnosti?
Do određene granice sam otvoren, ali ipak, koliko god bili iskusni postoje neke stvari, određeni nivoi povjerenja koje samo vrijeme i događaji mogu donijeti. Neke stvari koje se moraju zaslužiti. Da napomenem da kod mene barijera nije jednosmjerna. Dok ne osjetim da je vrijeme, ni ja ne postavljam sva pitanja
obicno sam sa svakim opustena i pricam potpuno normalno o bilo cemu,cak sto su ljudi meni manje poznati to vise i pricamo o sexu jer valjda ne poznajemo stavove i vidjenja i bla bla ovoga drugoga pa je prica interesantnija.
u novoj vezi (mada je nisam imala vec ihaaa) mislim da bi prica sa mnom bila savrsena...tj prevod - puno price malo posla..ne bih kalkulisala,kad se desi desice se da smo zdravo :) malo onako,futuristicki odgovor...sad kad upecam nesto na ljeto javljam vam :D
Miki_from_the_block 24-06-07, 20:03 Da ti preporucim dobru pecaljku? :D
supercica04 24-06-07, 21:29 @miki, to podrazumeva i pratecu opremu, jel posedujes ti istu?:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Miki_from_the_block 24-06-07, 23:50 Dabome...samo sto je konstrukcijiski malo drugcija...:D
supercica04 25-06-07, 00:08 :shocked542: :biggrin:
Posto si me nasmejao.....:icecream: imas klik na vagu
bila22vila 29-07-07, 11:34 ... kada do veze dođe,a dolazi kada osijećam da sam sa dr. osobom već uspostavila neku valjnu duljinu koja me ispunjava na poseban naćin . Znači da ne nalikuje ostalim vezama ( poslovnim, prijateljskim, privremenim zabavljenjem...itd ) volim pričati o svemu. Znači i o strahu i o strasti i o sexu ( i to uvijek prije vođeja ljubavi). E sada.. oće li to biti prvih misec dana ili drugih pet miseci ovisi koliko se ugodno i sigurno osijećam sa partnerom s kojim sam. Ali ako ne mogu sa njim pričati o sexu, ne bi ga ni prakticirala.
|
|