View Full Version : VIII kuca
andjela pizelli 17-01-07, 21:52 VIII kuća: "PORTA SUPERMA - NAJVIŠA VRATA"
Ovo polje je pokazatelj kriza, teskoba, mučnih borbi, vrlo teških trenutaka, nesrećnih slučajeva, ranjavanja, operacija, teških i hroničnih bolesti... Njegova formula mogla bi da bude "približavanje smrti, bola". To je takođe i polje nasleđa, zakona, raspolaganja tuđim novcem, ali i polje strasti, seksa, duševne snage, okultnih moći...
Osmo polje ukazuje na podršku koju dobijate od drugih, uključujuću tu i onu finansijsku, moralnu, duhovnu i fizičku. Ono označava testamente, poreze, pitanje osiguranja, kao i tajne, seks, duhovnu i fizicku regeneraciju, psihološki preporod, smrt...
Ova kuća je kuča okultnih stvari, dubokih istraživanja, ispitivanja i skrivene imovine. Ona obuhvata i imovinu vaših partnera, alimentaciju. Ovo je kuća hirurgije i, zajedno sa šestom kućom, ukazuje na tipove oboljenja...
o oslobodjenja...
VIII kuća - je kuća regeneracije, instinktivnih djelovanja, potrebe za moći, tajnih znanja, opasnosti, ranjavanja, operacija, ozljeda, smrti, nasljedstva i svih oblika imovine koja nije stečena vlastitim radom, materijalnih interesa, odnosi se i na poreze, zaduženja i slično.
Naglašenu osmu kuću imaju oni koji se bave financijama, raspolažu tuđom imovinom, dobivaju veliko nasljedstvo, ratnici, svi oni koji imaju svjestan kontakt s opasnostima, promiskuitetne osobe i oni koji su skloni magiji, mistici, sektama i sličnim interesima.
Vrh moje 8 kuće je u blizancima,merkur u skorpiji na 23 stepena u 1 kući.Moj jupiter se nalazi u 8 kući u znaku raka na 1 stepenu.Pročitala sam da ako je jupiter u 8 kući da dolazi do velikog nasljedstva.Da li je to tačno?Gdje bih još u svojoj natalnoj karti mogla pročitati od kudato nasljedstvo stiže,jer nemam bašnikoga tko bi mogao ostaviti mi nasljedstvo?!
8. KuĆa:
VaŠa Seksualnost
Opsesivno-prisilna PonaŠanja
Novac Drugog Djeteta
Novac VaŠeg Partnera
VaŠe Dugovanje
Prvog Djeteta Dom I PorodiČni Život
Prve Sestre Zdravlje
OČevi Prijatelji
Miraz
Osiguranje
Djeca VaŠe MaĆehe I Specijalno Njeno Prvo Dijete
VaŠeg Prvog Djeteta Svekar
andjela pizelli 22-02-07, 01:05 [QUOTE=mary;19091]8. KuĆa:
Evo Merice,malo analize tvoje VIII kuce
Da krenemo od Marsa,koji predstavlja strasti,energiju:Tebi je Mars u Vagi,tj u svom padu.Nisu ti uopshte bitne jake strastu u sexu.Ipak tvojim Marsom vlada Venera,planeta harmonije i ljepote.Tvoj mushkarac,treba biti prije lijepa,umjetnichka dusha,nego strasna osoba.
Vrh VIII,jeste u Ovnu,kojim vlada ratoborni,strastveni Mars,al se bash taj Mars,nashao u sazvezdju Vage.
Egzaktno pravi kvadrat sa neptunom,pa je moguce,da cesh bar jednu vezu imati u zivotu sa osobom ,koja je moguce da ce se baviti nekim nezakonitim poslovima.
Tip Neptuna, ce te privuci i zbog toga shto je vladar kuce partnerskih odnosa.
Mars pravi sextil sa Saturnom,a on iako je u dobrom aspektu,ipak moze da te hladi,jer je i u konjukciji sa vladarom tvog asc,pa ce Saturn,da donese dozu konzervativnosti,dozu zime,da ti treba dosta dok se zagrijesh.
Znachi sa podznakom u Djevici,Marsom u vagi(vladarom VIII kuce) konjukcijom vladara Asc sa Saturnom,ti nikako ne mozesh biti pretjerano strastevna osoba.Vishe osoba,koja bira,pomalo konzervativna,koja tezi ljepoti(Venera u vagi) i harmoniji,uvjek pomalo uzdrzana
Draga Andjela,evo upravo zadnji sat pokušavam proučiti VIII kuću svog starijeg sina i nasekirala se sasvim.
U njegovoj VIII kući nalazi se uran,a uran u toj kući donosi iznenednu smrt.
Uran je u vatrenom znaku strijelcu,što znači da je to opasnost,npr od vatrenog oružja.
Tu sam već stala,aspekte nisam ni pokušala da riješim...
Možeš li mi ti objasniti sve ovo?
beskrajnost 04-03-07, 05:07 Moze li biti, ako osoba ima sunce, merkur u 8 kuci da ce nakon smrti biti zapamcena?
Vladar XII ~R Uran~ je u osmoj u škorpionu (tu je egzaltiran).. Natal mi je u indesku pa možete videti kakvi su aspekti . Šta mi to može doneti?
Moze li biti, ako osoba ima sunce, merkur u 8 kuci da ce nakon smrti biti zapamcena?
Pa ja bih rekla da ce prije to donijeti vladar 8. u 10 kuci li obratno. Mada, n ikad se ne zna sve zavisi od kompletne karte
u osmoj kuci imam cak 3 planete
sunce,merkur i pluton
osma kuca mi pocinje u vagi a vladar venera je u strijelcu u 9oj kuci... :/
sta znaci vladar seste kuce u osmoj?
a vladar cetvrte u osmoj?...nije valjda ovo lose :/
u osmoj kuci imam cak 3 planete
sunce,merkur i pluton
osma kuca mi pocinje u vagi a vladar venera je u strijelcu u 9oj kuci... :/
sta znaci vladar seste kuce u osmoj?
a vladar cetvrte u osmoj?...nije valjda ovo lose :/
Naglašenu osmu kuću imaju oni koji se bave financijama, raspolažu tuđom imovinom, dobivaju veliko nasljedstvo, ratnici, svi oni koji imaju svjestan kontakt s opasnostima, promiskuitetne osobe i oni koji su skloni magiji, mistici, sektama i sličnim interesima.
Seta kuca je 11-ta od osme koliko god sesti sector predstavlja gubitak zajednickih odnosa,on podrazumijeva I dobitak od drustava,zajednice,nasledje…
Vladar sestete u osmu I nije bas dobro za zdravlje,mozda si osjetljiva,a moze dati I nasledstvo.
Vladar cetvrte u osmu znaci da osoba posjeduje dar za okultne nauke.Zudnja da se prodre u misteriju zivota.
Ne shvataj sve ozbiljno ja sam tek pocetnica
ovo je tacno..od rijeci do rijeci...
Osma mi pocinje na 8 stepenu lava.Nema planeta u njoj
Sunce je na 24 stepenu skorpije u 11 u konjukciji je sa Saturnom koji je na 0 stepenu strelca ?Sta to znaci?
Osma mi pocinje na 8 stepenu lava.Nema planeta u njoj
Sunce je na 24 stepenu skorpije u 11 u konjukciji je sa Saturnom koji je na 0 stepenu strelca ?Sta to znaci?
ŠTA DA RADIMO SA PRAZNOM KUĆOM ? tj kuća u kojoj nema planeta!
- Treba pogledati koji je znak na vrhu kuće i gledamo gde je njegov Vladar. Pa kuća gde se nalazi Vladar povezati sa kućom čiji je on vladar. Te dve kuće moramo dovesti u neki kontekst.
Primer: Prazna je druga kuća, a vrh druge kuće je u Raku. Znamo : da je Mesec vladar Raka. A u Karti je Mesec u Devici u trećoj kući. Sledi: Novac(II kuća) će zarađivati kroz poslove Device. Drugi primer: Vodolija je na vrhu Osme kuće. Uran je Vladar Vodolije. Uzimamo Urana i povezujemo sa Osmom kućom
KONTAKTI SUNCA
Oni govore o fizickoj vitalnosti. Koliko nam je lako da se ispoljimo? Sta na nagoni na stvaralastvo i s kojom lakocom sve postizemo? Harmonicni aspekti podsticu osobu ka blagostanju, neharmonicni ukazuju na prepreke koje se moraju prebroditi ili im se prilagoditi.
KONTAKTI SATURNA
Oni pokazuju gde i kakao covek treba da pristupa zivotu sa najvecom ozbiljnoscu. Kako se nosi sa sopstvenim ogranicenjima u smislu ispoljavanja? Izlaz covek mora naci u eliminisanju nepotrebnog samosputavanja, a to je da izmeni nacin kako "sebe samodisciplinuje".
Andjela mozes li mi pogledati osmu kucu ,karta je okacena.
Imam Chirona i Jupitera u ribama u osmoj kuci.
hvala
Zenja
Sta bi sa frkadelom i njegovim nasledstvom, tj osmom kucom....?
Kalliopi77 05-06-07, 20:52 Moja osma pocinje u vodoliji.U 8. je mars koji pravi sledece aspekte:
-mars 90 jupiter (u biku 11)
-mars 180 saturn (u lavu 2)
-mars 90 uran (u skorpiji 5)
-mars 60 neptun (u strelcu 6)
-mars 120 pluton ( u vagi 4)
Ima i neku opoziciju sa mesecom, ali je orb. 10 i separacioni aspekt, pa ne znam koliko je znacajan.
Neko voljan da malo protumaci??
Andjela mozes li mi pogledati osmu kucu ,karta je okacena.
Imam Chirona i Jupitera u ribama u osmoj kuci.
hvala
Zenja
Jupiter u 8. kuci osobe sa ovom pozicijom Jupitera imaju dosta finansijske podrske drugih,cesto su zavisni ili profitiraju nasledstvom.
meni osma kuca pocinje u ribama
pozdrav
Meni osma kuca pocinje u biku, a tu se nalazi retro saturn koji je na 6 stepenu blizanaca, a pravi opoziciju sa jupiterom koji je u svom sedistu (strelac) iz druge kuce. Eh, da mi se bar malo pomerio taj saturn, pa da vidim sve blagodeti jupitera u drugoj kuci.
Ono sto mi je saturn u osmoj kuci doneo je nemanje sex-a, tj. veoma neredovni seksualni odnosi :( Cula sam da to saturn u osmoj hoce da donese (kod mene se i obestinilo) do 35 godine vlasnika natala. Ja sada imam 35, nadam se da ce taj saturn prestati da deluje na taj nacin u mojoj osmoj :))))
Ih, zelje, puste zelje :)))
tina luda si obozavam te, tako je i kod mene takodje :)
Hmm ja u 8 kuci imam merkur i veneru oba u znaku raka. A vladar 8-e kuce mi je Blizanac.
Medjutim nemam nijedan aspekt sa merkurom...ako sam dobro videla iz svoje karte....
bila22vila 03-08-07, 11:48 Kod mene....
u 8. kući venera , na prvom stupnju strijelca ( bez aspekta )
u 8. kući uran , na jedanaest stupnjeva strijelca.
mijesec u kvadratu sa uranom.
Šta govori moja 8. kućica ?
http://img530.imageshack.us/my.php?image=astrow2gw01sandratrutanow2.gif
evp pa ako tko ima volju cirnut
a kod muskarca saturn u 8 polju rak .na 13 stepenu ,mesec u scorpiji u 11(skoro u 12 fali mu 2 stepena bi bio u 12 )na 8 stepenu u konj sa uranom i sve to trigon sa marsom u ribama10 stepen na granici 3 i 4 kuce..sta to treba da znaci .kakva je to vrsta sexualnosti zapravo kakve zene voli ?
andjela pizelli 25-08-07, 23:51 a kod muskarca saturn u 8 polju rak .na 13 stepenu ,mesec u scorpiji u 11(skoro u 12 fali mu 2 stepena bi bio u 12 )na 8 stepenu u konj sa uranom i sve to trigon sa marsom u ribama10 stepen na granici 3 i 4 kuce..sta to treba da znaci .kakva je to vrsta sexualnosti zapravo kakve zene voli ?
nisi napisala gdje mu je vrh VIII kuce i koji je vladar i gdje je otishao i kakve pravi aspekte
vidim da mu je Rak u VIII polju,Rak donosi slab i neuredan sexualni zivot,pa josh Saturn tu,on hladi,teshko da se osoba zagrije
mjesec je zena i majka...a i VIII kuca u raku nije dobra za majku,kao ni mjesec u shkorpiji...dal ima problema sa njom
mjesec u shkorpiji voli sex,onako animalan,plane u emocijama al se brzo ugasi kaze chemu ljubav kad poslije svega dolazi smrt
ova konjukcija sa Uranom,mogla bi da oznachava,ako je mjesec tzena,majka da jedna od njih dvije ima sposobnosti za okultno,astrologiju,ili sl,a sex mozda onako iznenada uranijski,kratak,ali mjesec je tu u padu,ne zaboravi
eto svashta neshto..
nisi napisala gdje mu je vrh VIII kuce i koji je vladar i gdje je otishao i kakve pravi aspekte
vidim da mu je Rak u VIII polju,Rak donosi slab i neuredan sexualni zivot,pa josh Saturn tu,on hladi,teshko da se osoba zagrije
mjesec je zena i majka...a i VIII kuca u raku nije dobra za majku,kao ni mjesec u shkorpiji...dal ima problema sa njom
mjesec u shkorpiji voli sex,onako animalan,plane u emocijama al se brzo ugasi kaze chemu ljubav kad poslije svega dolazi smrt
ova konjukcija sa Uranom,mogla bi da oznachava,ako je mjesec tzena,majka da jedna od njih dvije ima sposobnosti za okultno,astrologiju,ili sl,a sex mozda onako iznenada uranijski,kratak,ali mjesec je tu u padu,ne zaboravi
eto svashta neshto..
upss omaska mesec je vladar 8 on ima zaista neuredan sexualni zivot..rekla bih malo sexa ,majka mu je umrla kada je bio klinac (mesec u scorpiji na 8 stepenu,zaista neverovatno)moje iskustvo sa njim je nepoverenje..kaze da nikada nije bio zaljubljen a ima veneru u blizancima u 7 polju (njen vladar je merkur na prelazu 5 i 6 kuce )mislim da ima strah od vezivanja a tezi ka tome , ima mars u ribama 120 sa saturnom pa mozda to koci ,deluje jako ozbiljno kada prica o emocijama
kaze da su emocije i sex povezane mozda je to saturn 120 (mislim na stabilnost u emocijama)mesec?ozbiljan pristup po tim pitanjima ,cudan covek zaista .zapravo nekako mislim da on kada se veze za neku osobu to mozda moze da bude "za ceo zivot"?
Da li se nekom da baciti oko na moju 8.? Vrh je u ribama te je Jupiter u njoj.
zanima me sto govori o mojoj sexsualnosti, nasljeđu...
sorry ali gde ti je karta? ovako nadaj se dobroj udaji ,suprug bi trebao da ima novca..i nasledstva i zarada preko drugih ljudi bi ti isli od ruke ..
Jupiter u Ribama
Ovo je polozaj koji prvenstveno daje religioznost,jak duh i mudrost.Ovo su posebno humane osobe,filozofi,umetnici a nekada i naucnici koji teze da ujedine duhovno u naucna shvatanja.Medjutim ovim osobama je vrlo cesto neophodna izolacija kako bi sakupili energiju.Ovaj polozaj vrlo cesto donosi zivot preko mora u drugoj polovini zivota
U 8. kuci osobe sa ovompozicijom Jupitera imaju dosta finansijske podrske drugih,cesto su zavisni ili profitiraju nasledstvom.
Puno vam hvala mary i anabella:throb:
Nadam se da će bit istina jer sadašnji dečko mi je pored svih svojih vrlina i dobro potkovan:whistling2:, ne ganjam one sa parama (što potvrdjuju bivše veze) i čak sam ih se trudila izbjeć, no ako mi je ipak suđeno bogato se udat, prihvaćam:giveup:
Sve sto se mora nije teško:hypocrite1:
Zbilja se volim biti zavisna od drugih i radila sam različite posliće, tipa hostese i konobarice te sam zagrnila za kratko kroz napojnice sasvim pristojne novce.
Zaključak-novac me voli:smokeing:
Pa Anabello karta mi je na zadnjoj str., baš sam provjerila...pa ako bih još inf mogla dobiti.
Moja 8 Kuca je u Biku, u njoj nema planeta vladar Venera je u III kući u Strelcu
Moja 8 Kuca je u Biku, u njoj nema planeta vladar Venera je u III kući u Strelcu
Vrh VIII u biku je cesto povoljan pokazatelj za dobro nasledstvo ,ali i da je partner imucan i da preko njega dolazi novac.Culne i strastvene osobe.
Venera u Strelcu znaci da je rec o otvorenoj osobi, sklonoj idealistickom pogledu na svet. Ona ima svoj specifican pogled na svet i vrlo je moralna. Vrlo je prijatna u kontaktu sa drugima, voli prirodu, putovanja, a slobodu ceni iznad svega. Temperamentna je i lako se uzbuduje, ali njena strast nije nekontrolisana. Iako ne krije svoje emocije nikad je one nece odvuci da ucini nešto što se kosi sa njenim životnim principima. Ove osobe znaju iskreno da se predaju ljubavi. U ljubavnu vezu unose ne samo emocije vec i svoj snažan duh. Za njih je ljubav avantura, romanticno putovanje koje im proširuje vidike i obogacuje njihovu spoznaju života. Osnovni preduslov jeste da veza ne naruši njihovo osecanje slobode, jer je u protivnom brzo raskidaju. Impulsivni su i sposobni da svojim izgledom i ponašanjem animiraju partnera. Nemaju nikakvih erotskih kompleksa, ne stide se da pokazuju svoje draži i da slobodno uživaju u seksu. Skloni su nudizmu.
Venera u trecoj kuci ohrabruje druge na konverzaciju. Ove osobe su lepog vaspitanja, prvržene porodici i prijateljima. Saosecaju sa drugim ljudima i veoma su lagane za saradnju. Vrlo su prilagodljive i snalažljive. Vesele su i prijatne, pa lako privlace društvo. Naklonjeni su estetici i lepim manirima. Izražavaju se biranim recima i vole kniževnost i umetnost. Vrlo su receptivnog duha i ucenje im ide od ruke. Vole da putuju i sklapaju nova poznanstva. Vole da ugadaju drugima, a narocito osobama do kojih im je stalo. Seks i erotika im nisu najvažnije stvari na svetu. To im je još jedan nacin da ugode drugima i ucine da im je prijatno u njihovom društvu.
Venera u Strelcu znaci da je rec o otvorenoj osobi, sklonoj idealistickom pogledu na svet. Ona ima svoj specifican pogled na svet i vrlo je moralna. Vrlo je prijatna u kontaktu sa drugima, voli prirodu, putovanja, a slobodu ceni iznad svega. Temperamentna je i lako se uzbuduje, ali njena strast nije nekontrolisana. Iako ne krije svoje emocije nikad je one nece odvuci da ucini nešto što se kosi sa njenim životnim principima. Ove osobe znaju iskreno da se predaju ljubavi. U ljubavnu vezu unose ne samo emocije vec i svoj snažan duh. Za njih je ljubav avantura, romanticno putovanje koje im proširuje vidike i obogacuje njihovu spoznaju života. Osnovni preduslov jeste da veza ne naruši njihovo osecanje slobode, jer je u protivnom brzo raskidaju. Impulsivni su i sposobni da svojim izgledom i ponašanjem animiraju partnera. Nemaju nikakvih erotskih kompleksa, ne stide se da pokazuju svoje draži i da slobodno uživaju u seksu. Skloni su nudizmu.
tacno :)
mary ima istine ima............
sto mu gromova 23-10-07, 10:06 Volela bih ako bi neko pogledao moju 8. kucu...ima tu mnogo nekih planetica:Pluton,JMC,Venera,krug srece...Merkur i Saturn su na kraju 8. pa bih rekla da ipak deluju kao da su u 9. polju,a ja ih tamo i osecam...8. polje mi pocinje u Skorpionu,i skreno govoreci,uvek mi je bilo malo nejasno...sta ja kroz njega gledam,svoj nacin pristupu sexu i svoju smrt,ili sta?:helpsmilie:
vrh 8.kuce mi je u lavu, planete u 8.mars u djevici i venera u lavu, od aspekata:
venera u konjunkciji s marsom, kvadrat s jupiterom, uranom i chironom, sextil sa saturnom i plutonom i trigon sa neptunom i ASC.
mars kvadrat jupiter, uran i chiron, sextil saturn i pluton i trigon neptun i ASC.
jeli ko voljan :)?!
jekablizanac 02-11-07, 20:12 8.kuca moze znaciti i jaku telepatiju sa drugim ljudima...to se moze iskazati kroz snove...meni je npr. 8.kuca puna i planeta i asteroida i 4 puta sam za 4 osobe sanjala san koji mi je ukazao na njihovu smrt cak istog dana!strasno!:( jedna osoba mi je bila veoma bliska,dok sam druge znala samo iz vidjenja...u poslednje vreme sam tri puta sanjala dvoriste jednog coveka i sve se nesto oko njega lose desava(da ne objasnjavam sad) i skoro cujem da je tesko bolestan! I kakve veze ja imam s tim bas me cudi..kada mi covek u zivotu nije pao na pamet!
Last_Insight 02-11-07, 21:45 neurotica mi imamo toliko sličan horoskop da je to nevjerojatno.
ja imam 8 polje u lavu te mars u djevici u 8.
a sta kod mene znaci meni je na vrhu blizanac 8.kuca prazna..vlada venera otiso u 5.kucu!? nesto o ljubavi
a u prvoj kucu mi je pluto na asc u vagi isto vlada venera...
limunada tebi je vrh osme u biku. to je pokazatelj za a dobro nasledstvo, ali i da je partner imucan i da preko njega dolazi novac. veoma si strastvena. mozda si operisala krajnike. A savetujem i redovne ginekoloske preglede.
naravno ja sam jos uvek pocetnik, tako da emoj mnogo ocekivati a volela bih da neko isto pogleda.
polozaj vladara osme u petoj kuci znaci da ce tvoja deca igrati vaznu ulogu u nacinu kako se menjas i preobrazavas. mozda ces shvatitisustnu zivota tek kada se ona rode i tada ce se ceo tvoj pogled na svet promeniti.
e totoliko od mene
pozdrav
limunada tebi je vrh osme u biku. to je pokazatelj za a dobro nasledstvo, ali i da je partner imucan i da preko njega dolazi novac. veoma si strastvena. mozda si operisala krajnike. A savetujem i redovne ginekoloske preglede.
naravno ja sam jos uvek pocetnik, tako da emoj mnogo ocekivati a volela bih da neko isto pogleda.
polozaj vladara osme u petoj kuci znaci da ce tvoja deca igrati vaznu ulogu u nacinu kako se menjas i preobrazavas. mozda ces shvatitisustnu zivota tek kada se ona rode i tada ce se ceo tvoj pogled na svet promeniti.
e totoliko od mene
pozdrav
hvala...naravno svake pola godine idem na pregled....kako si pogodila da sam operirala krajnike jesam kad sam imala 4 godine.. svaka ti cast kao pocetnik si....:thumb_up:
to ti kaze toj vrh 8 kuce, to kaze astrologija
pozdrav
to ti kaze toj vrh 8 kuce, to kaze astrologija
pozdrav
ja sama nebi nit znala oko tumacenjem....
Moze li neko molim vas da mi pogleda ovu kucu, haos je tamo :)
meni je VIII u blizancima i tu se nalazi merkur u raku...
je li to naglašena kuća ili sam nešto pogrešno shvatila...?
nije nista posebno naglasena..
a dje u blizancima..nesto ne volim,ja licno kad je osma tamo
merkur u 8-oj kao ja..
razmisljas na taj nacin,vidis moguce da te zanima okultno i sve tajanstvene stvari...
a i moguce da volis da pricas izmedju poljubaca i u toku raznih strastvenih scena :D
a i moguce da volis da pricas izmedju poljubaca i u toku raznih strastvenih scena :D
:w00t531: hahaha, toga nije još uvijek bilo (još sam mlada :p), pa ne znam
:w00t531: hahaha, toga nije još uvijek bilo (još sam 'mala' :p), pa ne znam
koje si god?
kod mene tako djeluje merkur u 8-oj :yes513:
Mene najvise brine ovaj Neptun u 8. Mozda jednog dana samo zaspim pa se ne probudim:shocked542:
koje si god?
kod mene tako djeluje merkur u 8-oj :yes513:
ja '93 :guitar: :thumb_up:
sto mu gromova 06-12-07, 16:27 Volela bih ako bi neko pogledao moju 8. kucu...ima tu mnogo nekih planetica:Pluton,JMC,Venera,krug srece...Merkur i Saturn su na kraju 8. pa bih rekla da ipak deluju kao da su u 9. polju,a ja ih tamo i osecam...8. polje mi pocinje u Skorpionu,i skreno govoreci,uvek mi je bilo malo nejasno...sta ja kroz njega gledam,svoj nacin pristupu sexu i svoju smrt,ili sta?:helpsmilie:
:whistling2:
morska_vila 06-12-07, 18:06 8. kuća mi je prazna, u blizancima je.
A Merkur je u trećoj kući, u ribama.
:confused:
jekablizanac 07-12-07, 15:14 8.kuca moze znaciti i jaku telepatiju sa drugim ljudima...to se moze iskazati kroz snove...meni je npr. 8.kuca puna i planeta i asteroida i 4 puta sam za 4 osobe sanjala san koji mi je ukazao na njihovu smrt cak istog dana!strasno!:( jedna osoba mi je bila veoma bliska,dok sam druge znala samo iz vidjenja...u poslednje vreme sam tri puta sanjala dvoriste jednog coveka i sve se nesto oko njega lose desava(da ne objasnjavam sad) i skoro cujem da je tesko bolestan! I kakve veze ja imam s tim bas me cudi..kada mi covek u zivotu nije pao na pamet!
i eto ovo sam napisala skoro i sad upravo cujem da je umro danas:(:(
beskrajnost 07-12-07, 15:15 Ovo je godina saturna, pa puno ljudi umire, saturn- kraj
jekablizanac 07-12-07, 15:17 da to je ono sto si napisala..kakve aspekte pravi ove godinesaturn?
u stvari prebacujem se na tvoju temu?
beskrajnost 10-12-07, 14:29 Za svakog razlicito
jekablizanac 10-12-07, 15:09 Za svakog razlicito
ne mislila sam sa tranzitnim planetama to je vec kod svih isto..uopste.. jer puno ljudi umire...
beskrajnost 10-12-07, 15:13 Onda se moze samo jer je u djevici i ostat planeta pa pokusat sam nesto skuzit.
Zor_djevojka 10-12-07, 17:30 a moja osma i JUpiter kao vladar u petoj u Vagi kojjukcija sa Saturnom, 120 sa SO i VE i 120 AC i MC...?
beskrajnost 10-12-07, 17:34 Mozda cvrste veze, il starrije osobe
Zor_djevojka 10-12-07, 17:36 vjerovatno to prvo ;)..zazirem malo od starijih ;)
beskrajnost 10-12-07, 17:41 Mislim osobno mislim da je jupiter dobar u 5 kuci, al ak nema aspekata kao da ga i nemas.
Na starije mislim na isksutva ne godine
Zor_djevojka 10-12-07, 17:47 aha, primljeno k' znanju...to mi vec odgovara ;)...A shto mislish koliko ce biti stariji od mene..jes da nije za ovu kucu, al eto..?
beskrajnost 10-12-07, 18:24 Po aspektima saturna, cini se da nece bas bit stariji puno mozda dvije tri godine, plus neptun u 7 kuci, defitivino mlad.
Zor_djevojka 10-12-07, 18:24 do 5 godina mislim da je ok...;)
beskrajnost 10-12-07, 18:32 da nije lose
ja zamisljam ovako, mladjahnog izgleda, no da ima ozbljno pogled na zivot,, samo eto taj tvoj neptun, ne znam sto ce ti donijet
Zor_djevojka 10-12-07, 18:34 60 sa So ..hm..Intelektualac (shkolovan), chitace me kao knjigu ;)..esteta...religiozan...
beskrajnost 10-12-07, 18:37 Mozda ce bit obrnuto :D ti znas astrologiju ;)
Zor_djevojka 10-12-07, 18:40 A, neeeeeee...sebi ne 'gledam' bash toliko detaljno;)...Nit' umijem (subjektivna :D), nit' zhelim...
beskrajnost 10-12-07, 18:42 Ja isto sebi neumijem bas mi cudno. Mada moja venera je ovde ,malo cudno poredana
Zor_djevojka 10-12-07, 18:54 Shta fali toj tvojoj u Blizancima, molim te ;)...Em ti dala lijep izgled, osoba si koja voli drushtvo, razmjenjivanje razgovora, vesela, vaspitana, dosta dobar odnos sa mladjom populacijom, sharmantna, i uvijek prilichno dobrog raspolozhenja :).Ova Venera u Blizancima voli lijepa kola ;).Lijepo se izrazhavash, kontakte sa ljudima uspostavljash lako i jednostavno.Rekla bih i da si darezhljiva ;)
beskrajnost 10-12-07, 18:59 Vidis... to je samo mali dio, koji je netocan, vjeruj mi da ja ni ne licim na to kao sto su blizanaci :D kao da je nesto pogresno bilo, mozda je razlog aspekti venere.... jer ipak venera mi trigonira sa saturnom koji je u 12 pa mi se osjeca taj aspekt dosta jak...mislim mogu ja bit sarmtna , kad meni treba nesto :D
Zor_djevojka 10-12-07, 19:14 meni ovo mirishe na nasljedstvo od zhenske osobe..starije..Mo 120 Ve u osmoj 120 Sa u dvanaestoj..neshto iz daleka, ili iznenada...Mozhda nekretnina kako je Mo u chetvrtoj...Ne znam..More, lupam ja :D...Vjezhbam ;)
beskrajnost 10-12-07, 19:16 Moze bit od majke :D mada iskreno nadam se da nece tako bit, ja ne zelim bas nikakvo nasljedstvo.
Zor_djevojka 10-12-07, 19:18 Htjela, ne htjela, neshto lijepo te sigurno cheka ;)..Mo 120 Sa..stara kuca, naslijedjena ;)
beskrajnost 10-12-07, 19:24 Amo se mjenjat :D jer ce se sigurno ljutit ak ja to prodam ;)
Zor_djevojka 10-12-07, 19:24 ok, dogovoreno!..Ti meni MO 120 Sa..ja tebi Mo 180 Sa..Je l' poshteno :D....
beskrajnost 10-12-07, 19:28 Je , barem cu onda moc disat :D
Mislim ja sam uvijek dobijala nesto od nekog, sad jos kucu uf previse :p
venera u blizancima u osmoj kuci.osma kuca u biku, a njen vladar venera u trigonu sa jupiterom u prvoj kuci, marsom u dvanaestoj, plutonom u prvoj i saturnom u dvanaestoj.
Moze li beskrajnost ovo malo da mi proanalizira?
beskrajnost 18-01-08, 16:55 I ja imam istu veneru kao ti u blizanacima u 8
Ja inace dobijam uvijek nesto od nekog. No vazna mi je intima u vezama, ne samo sex, vec da smo jako blisko. Isto tako daje veliku atrakciju muskog roda, al po tajno, ne javno.
Aspekte kasnije, jer sad moram ic
I ja imam istu veneru kao ti u blizanacima u 8
Ja inace dobijam uvijek nesto od nekog. No vazna mi je intima u vezama, ne samo sex, vec da smo jako blisko. Isto tako daje veliku atrakciju muskog roda, al po tajno, ne javno.
Aspekte kasnije, jer sad moram ic
Hvala.
beskrajnost 18-01-08, 18:35 venera u blizancima u osmoj kuci.osma kuca u biku, a njen vladar venera u trigonu sa jupiterom u prvoj kuci, marsom u dvanaestoj, plutonom u prvoj i saturnom u dvanaestoj.
Moze li beskrajnost ovo malo da mi proanalizira?
Ok sad cu ti objasnit sto ja mislim o tvojim aspektima :)
Venera trigon jupiter pokaziva dobar izgled, al isto tako da si jako njezna, s obzirom jupiter ti moze donijet mnogo muskog naklona, cak bi mogla reci osobe koje su dobrostojece( mala pretpostavka). S druge strane jupiter pokaziva velikodusnost, pa bi rekla da si sama velikodusna. Isto tako malo problem moze bit novcani jer moze doci do tog da trosis previse, mozda na odjecu i slicno tom, pa ne znas il neumijes cuvat novac kad ti treba. Mada zbog venere ti uvijek dobijes nesto od drugih :)
Venera i mars u trigonu pokaziva da imas jaku zelju za drugom polovicom. Tebi je uvijek netko potreban da ne budes sama. Ne volis bit sama. Zbog 12 kuce bi rekla da moze doci do tajne veze, il zabranjene veze.
Zbog ovog aspekta oko tebe se uvijek muski nalaze, koji su spremni da budes u vezi sa njima.
Venera trigon pluton - ovo je jak aspekt, jer pokaziva jednu vezu kroz zivot sto ce ti ostat duboko zapacena. No isto tako venera i pluton daju taku jacinu da jednostavno je veza kad si sanekim bude puna strasti. Nekako zbog ovog aspekta nema nista izmedju , il voljet il mrzit. Mislim problem ovog aspekta je sto u vezi moze jedino doci do manipulacije, u ovom slucaju mozda ti drugima da manipuliras za svoju korist.
Venera trigon saturn- i ja imam ovu poziciju, moze dat par stvari. Da volis starije osobe, dali po godinama il iskustvima. Vazno je da ti partner bude ozbiljan. Isto tako daje da osoba je vjerna u vezama, no isto tako ocekiva vjernost. Cak bi mogla reci da je dobro da ti partner bude dobrostojeci( mozda za tebe , jer kod mene onako nije bas).
Nadam se da sam pomogla malo??
Hvala beskrajnost, mnogo stvari se slaze, a za neke jos nisam sigurna.Ono vezano za venera trigon pluton i vezu koja ce ostati zapamcena je savrseno tacno.
Ako se razumes u sinastrije i budes htela da mi pogledas jednu javi pa cu ti poslati podatke.Mnogo me zanima...
girl from venera 28-01-08, 09:38 Mene plaši moja 8. kuća u kojoj se nalaze saturn i pluton (konjukcija im u vagi), Ovaj Saturn u osmoj ne nosi ništa dobro, od ljubomore, paranoja, pesimizma, kroničnih bolesti, gubitak nasljeđa i šećer na kraju - tragične smrti i teškog umiranja :shocked542: Al kad pogledam aspekte tj.trigone saturna sa mjesecom , venerom i ASC-om možda i nije sve tako crno! Šta bi značio Pluton u osmoj? Kako ću odrediti tko mi je vladar 8.kuće, većim djelom je u škorpijonu, jeli to onda mars??
sad sam gledala kartu jedne prijateljice i stvarno se uplašila, pošto ima merkur u ovnu u 8 kući, vrh 8.-e u ribama. Da li to znači smrt u mlađoj dobi ili jednog od roditelja? Pošto joj merkur ima same negativne aspekte, sve sami kvadrati :(
Zor_djevojka 03-02-08, 21:54 nema razloga za strah..Merkur je dobar u Ovnu -sposobnost za jaku kritiku, spretnost, snagu istrazhivanja. Brzina, inteligencija i oshtroumnost......Ko je to isprepadao? Nijesu kvadrati bash uvijek loshi..oni daju podsticaj
Oh, malo sam se zaletila - hvala rossonera1981, sad mi je lakše :)
vrh 8.kuce mi je u lavu, planete u 8.mars u djevici i venera u lavu, od aspekata:
venera u konjunkciji s marsom, kvadrat s jupiterom, uranom i chironom, sextil sa saturnom i plutonom i trigon sa neptunom i ASC.
mars kvadrat jupiter, uran i chiron, sextil saturn i pluton i trigon neptun i ASC.
jeli ko voljan :)?!
onda?!
moze li mi neko reci nesto o mojoj 8.kuci
http://img443.imageshack.us/my.php?image=licnakartaiu4.gif
moze li mi neko reci nesto o mojoj 8.kuci
http://img443.imageshack.us/my.php?image=licnakartaiu4.gif
S obzirom na Plutona u Škorpiji u 8 (svoj na svome) ovdje stoji jaka sposobnost regeneracije, dakle organizam je sposoban sam da se oporavi.
Da li si boravila u bolnici neko vrijeme i zašto?
Inače si veoma seksualna osoba :biggrin:(vladar 8 Venera u konjunkciji sa Marsom u Ovnu)
zlatna ribice,jesam neko vreme zbog ispitivanja nekih ginekoloski...jel zato kriva ova skorpija?laik sam ti ja al se trudim svojski da savladam ova vasa tumacenja:rambo: ...sexa nikad dosta je li;)
Moze li neko da napise nesto o mojoj 8 kuci, u njoj sa0ju (saturn vladar asc), a vladar me ode u skorpiju:yeahright::(
da li bi neko i meni "virnuo"?...:whistling2:
mala pomoc ako moze,
kakav je sexualini zivot osobe kojoj VIII pocinje u jarcu, prazna, a SA u XII konjukcija sa SO i kvadrat sa MO...:wacko:
meni to ne zvuci bas najbolje...:mad:
mala pomoc ako moze,
kakav je sexualini zivot osobe kojoj VIII pocinje u jarcu, prazna, a SA u XII konjukcija sa SO i kvadrat sa MO...:wacko:
meni to ne zvuci bas najbolje...:mad:
pa i nije nešto loše
a u kojim se znacima to sve nalazi (planete)?
jarca mnogi pogrešno doživljuju- jarac je izvana hladan i ukočen ali je iznutra jako vruć:throb::biggrin:
još ima i sunce konjunkcija vladar 8. recimo da ta osoba na neki način mora izživjeti svoj duh kroz sexualnost.
no dobro..to je u 12. pa se to sve skupa dodatno prikriva i skriva :D ko i sam jarac (majstor glume)..ali nipošto nije loše
,možete mi reći nešto o saturnu u8 ,inače je u trigonu s marsom(marsu4)i quincunx sa jupiterom
Moze li neko da pogleda moju VIII kucu? Malo me plasi sva ta guzva koju prave planete u VIII.Znam da za Mesec i nije bas najbolji polozaj u VIII. Jel to nesto jako lose?
Moze li neko da pogleda moju VIII kucu? Malo me plasi sva ta guzva koju prave planete u VIII.Znam da za Mesec i nije bas najbolji polozaj u VIII. Jel to nesto jako lose?
kad je u pitanju podela nasledstva bitno je da ishitreno ne postupas jer se moze desiti da se dugo kajes kad to postigne dobru cenu a koristi od toga bude imao neko drugi
Cuvaj se opekotina i povreda koze.
|
|