View Full Version : Parlamentarni izbori u Srbiji
Sta mislite ko ce pobediti u Srbiji na ovim izborima?
Koje stranke ce sastaviti vladu?
Koja koalicija bi bila najbolja za Srbiju i Srpski narod?
Nadam se DS oni u svom sastavu evidentno imaju najbolji tim.Samo da radikali, SPS i DSS ne udju u koaliciju inace ce drzava da postane totalna sprdacina i ja odo u tom slucaju odavde.
nb-campari 21-01-07, 13:21 [QUOTE=Aurora;14551]Nadam se DS oni u svom sastavu evidentno imaju najbolji tim.Samo da radikali, SPS i DSS ne udju u koaliciju inace ce drzava da postane totalna sprdacina i ja odo u tom slucaju odavde.[/QU
nista se nece promijeniti. kostunica ostaje premijer. podrzace radikali njegovu
manjinsku vladu.ds ne moze osvojiti vlast nikako. drzava ostaje sprdacina i ne
znam sta jos cekas?
Koliki je procenat izlaznosti?
[quote=Aurora;14551]Nadam se DS oni u svom sastavu evidentno imaju najbolji tim.Samo da radikali, SPS i DSS ne udju u koaliciju inace ce drzava da postane totalna sprdacina i ja odo u tom slucaju odavde.[/QU
nista se nece promijeniti. kostunica ostaje premijer. podrzace radikali njegovu
manjinsku vladu.ds ne moze osvojiti vlast nikako. drzava ostaje sprdacina i ne
znam sta jos cekas?
Za sada mi je dobro gde sam, bilo bi neposteno kada bih se preterano zalila.Cuj nikome ne cvetaju ruze, znam za bolje, znam za gore... sve u svemu zadovoljna sam.Medjutim relacija Kostunica, Palma, Nikolic je totalni promasaj i taj promasaj prosto ne mogu da varim.Kostunica neobavesten, Palmu da ne komentarisem i radikali koji prolaze samo kod polupismenih i iskompleksiranih likova koji se busaju u grudi i kao takvi ce zavrsiti kao majmuni-neandrtalci.
nb-campari 21-01-07, 20:17 [quote=nb-campari;14556]
Za sada mi je dobro gde sam, bilo bi neposteno kada bih se preterano zalila.Cuj nikome ne cvetaju ruze, znam za bolje, znam za gore... sve u svemu zadovoljna sam.Medjutim relacija Kostunica, Palma, Nikolic je totalni promasaj i taj promasaj prosto ne mogu da varim.Kostunica neobavesten, Palmu da ne komentarisem i radikali koji prolaze samo kod polupismenih i iskompleksiranih likova koji se busaju u grudi i kao takvi ce zavrsiti kao majmuni-neandrtalci.
zaboravlla si farmera velju, sa sve zdravicom u jednoj, i par novcanica u drugoj
ruci. i dodik im je bio gost na trgu u beogradu, na doceku pravoslavne nove godine. vidjecemo veceras... po meni slabe sanse za demokratsku stranku. steta
za zemlju srbiju i mene.
Psihologue 22-01-07, 09:49 Previse je u Srbiji starog reakcionarstva i konzervacije tako da ce Srbija jos
dugo vremena ziveti u proslosti...
nb-campari 22-01-07, 12:12 Previse je u Srbiji starog reakcionarstva i konzervacije tako da ce Srbija jos
dugo vremena ziveti u proslosti...
mozda i nece? postoji sansa za dobru trgovinu sa kosovom. dati kosovo , za brzi prijem u evropsku uniju.
ili crna varijanta-vlada kostunice i radikala, ne dati kosovo, izvrsiti mobilizaciju....
ne daj boze.
mozda i nece? postoji sansa za dobru trgovinu sa kosovom. dati kosovo , za brzi prijem u evropsku uniju.
ili crna varijanta-vlada kostunice i radikala, ne dati kosovo, izvrsiti mobilizaciju....
ne daj boze.
Ne mogu da verujem da ljudi neshvataju pitanje Kosova.Sta se desavalo '99.?Bilo je bombardovanje, agresija na SRJ, kada je Milosevic potpisao primirje on je potpisao kapitulaciju, ko je usao na Kosovo?To su hteli, to su i dobili, svaka dalja prica na zadatu temu je agonija, zavljacenje.Svako prikrivanje istine je sigurno pogresan put, u lazima su noge kratke i laz uvek ispliva na povrsinu, samo sto mi nemamo vremena da se ljudi ofrkeste i shvate neke stvari.Radikali su leva smetala, oni nemaju jasnu viziju i zdrav program o buducnoisti zemlje, oni bi da ratuju...sa kim, pomocu cega... Ponasaju se ko iskompleksirane spremacice u bolnici koje tripuju da su doktorke ... koja je njihova razumna intelektualna podloga... ma samo se iznerviram i nista vise, brisem ja sa politike.
kako ste zadovoljni rezultatom. ima li vam spasa
kako ste zadovoljni rezultatom. ima li vam spasa
Nema spasa zemlji gdje su većina radikali.:mad:
Pa zato smo (između ostalog) i mi utekli od njih!
Nema spasa zemlji gdje su većina radikali.:mad:
Pa zato smo (između ostalog) i mi utekli od njih!
Pa nisu vecina radikali sveca mu njegovog:eek:, pojedinacno po partijama da ali demokratski blok je duplo jaci, sto me izuzetno raduje.;)
To može da tješi, ali skoro trećina???
nb-campari 24-01-07, 22:20 tako je, skoro trecina. na skupu radikala u Novom Sadu, je bilo preko 10000 ljudi.
svi oni su imali vrlo malo zuba, a kravatu niko.
tako je, skoro trecina. na skupu radikala u Novom Sadu, je bilo preko 10000 ljudi.
svi oni su imali vrlo malo zuba, a kravatu niko.
Vakat je da pomru, hoćeš reć!:eek:
Bogomi, imamo kandidata i mi vi, nego se mi bolje nosimo sa njima.:cool:
Nego, vi im dadoste i boračke.:mad:
Pa ta ideja je umrla još 1945.g. a oni se koprcaju.:confused:
Dovoljno ih imate da o zlu rade.
To može da tješi, ali skoro trećina???
To su oni koji nerazmisljaju svojom glavom ...
Moze netko iznijeti postotke koliko je koja stranka glasova dobila. Hvala
P.S. Kako je prosao Bogoljub?
Mene se čini da su radikali neđe oko 28%. To mi je dovoljno da znam!
Moze netko iznijeti postotke koliko je koja stranka glasova dobila. Hvala
P.S. Kako je prosao Bogoljub?
PSS nije prosao cenzus
Psihologue 27-01-07, 01:39 mozda i nece? postoji sansa za dobru trgovinu sa kosovom. dati kosovo , za brzi prijem u evropsku uniju.
ne daj boze.
Pitanje Kosova je pitanje u CG albanaca kojih ima dosta..
nb-campari 27-01-07, 14:10 Pitanje Kosova je pitanje u CG albanaca kojih ima dosta..
tako je. odvojismo se od srbije i sad cemo da pomremo od gladi. pokorice nas siptari. moramo nauciti da pasemo kamen. isto ko i slovenci sto moraju na triglav sijat zito.
upamti, u zenitu otomanske imperije smo imali i drzavu i slobodu i autokefalnu crkvu. to je ono doba, kad ste se vi braco srbijanci sunjali oko turskih kuca da ukradete opanke.
Ne bi da zvucim pretenciozno ali mislim da mesas babe i zabe ... gde ces se porediti sa SLO, stvarno si optimista.Niko nije spominjao glad.Polako shvatices kada jos malo porastes.Ko sa djavolima tikve sadi o glavu mu se lupaju.
Uh, moderatoru...tko je po tvome "vrag", jel mislis da je lijepo ikoga tako oslovljavati, pa cak i u prenesenom znacenju??
Samo sam realna i nista vise.Svaki nacin zivota sadrzi u sebi pravila ponasanja.Kada nekoga smatras za prijatelja onda se pojedina pravila brisu.U ovom slucaju konkretno mislim na pravila ponasanja vezana za produzetak vrste.Dokle god kod "nekih" postoji svoje nedam a tvoje hocu i sto je najgore moze .... tu je previse laznog prijateljstava koje ce kad tad da pukne.
Sto se mene licno tice, neka svako zivi kako ga je volja, samo mi je zao kada neko ne vidi sumu od drveca.Treba u zivotu svakako biti oprezan i nista vise.
Ti kao moderator, ali ni mi ostali, nemamo pravo na ovakvo ponašanje! Trebala bi se cuvati od generaliziranja, a ako imas argumenete da je netko "vrag" trebala bi ih iznijeti.
Zao mi je sto si ovakvo nastupila, cinila si mi se drugacijom.
procitaj post do kraja, U ZIVOTU TREBA BITI OPREZAN u svakom smislu, nisi me skapirao nista ja ne generalizujem, cak sta vise od onih sam koji se jeze od generalisanja i svrstavanja svih u isti kos, a narodne poslovice nisam izmislila ...
Misljenja sam da si dužna ispriku ljudima koji su se osjetili uvrijeđeno.
Nadalje mislim da su ovakve i slične riječi i zaključci i doveli do "tuče u krčmi".
Želio bi da admin ovog foruma promisli o tvome moderatorstvu....
Kao sto sam ti napisala, nisam ovde da bi se vradjala sa bilo kim ... prosto su nesporazumi sastavni deo zivota i verujem da ces prihvatiti da je ovo jedan od tih.
Misljenja sam da si dužna ispriku ljudima koji su se osjetili uvrijeđeno.
Nadalje mislim da su ovakve i slične riječi i zaključci i doveli do "tuče u krčmi".
Želio bi da admin ovog foruma promisli o tvome moderatorstvu....
Postovani,
Chemu takav ton ?
Psihologue 28-01-07, 21:20 tako je. odvojismo se od srbije i sad cemo da pomremo od gladi. pokorice nas siptari. moramo nauciti da pasemo kamen. isto ko i slovenci sto moraju na triglav sijat zito.
upamti, u zenitu otomanske imperije smo imali i drzavu i slobodu i autokefalnu crkvu. to je ono doba, kad ste se vi braco srbijanci sunjali oko turskih kuca da ukradete opanke.
Nema potrebe da budeš ironičan..
Rečeno je da u Cg ima dosta Albanaca kao i na Kosovu..
Oni su takav hirovit narod da se neće smiriti ...
Ako su svojom brojnošću prevazišli Srbe na Kosovu
zašto ne bi i u Crnoj Gori?
Ovo je pitanje budućnosti vaše države..
Srbi to nisu rešili na vreme..
Razmnožiće se dok trepneš..
Psihologue 28-01-07, 21:21 Postovani,
Chemu takav ton ?
Ni meni nije jasno..
Nema potrebe da budeš ironičan..
e nece nece. pod hitno da organizujemo onaj grupni!
Ovo je pitanje drzave! Da vidimo sad ko je patriota a ko ne!
Psihologue 29-01-07, 10:10 Da Filipe nije zezanje...
Množe se ko za opkladu...
Ni meni nije jasno..
meni je, nažalost, sve jasno...
Neke stvari se nikad ne mijenjaju
Danas 10:10 AM
nb-campari 29-01-07, 20:13 Nema potrebe da budeš ironičan..
postovani.
kada su slovenci trazili pravo na svoju drzavu, mi smo ih pitali-uspijeva li zito na triglavu?
kada vojvodjani (skoro sve srbi), pitaju dje su nase pare?, slijedi-ocete li da vas madjari opet bacaju pod led?
crnogorce su pitali umiju li da pasu kamen, a vidim jos ih plase siptarima.
srbija i hrvatska su(ja tako misim) pokusale aneksirati bosnu. svoja prosirenja
su tunjim glavama placali.
ideja ujedinjenja juzno-slovenskih naroda je -izgovor za OKUPACIJU.
Psihologue 29-01-07, 23:58 postovani.
kada su slovenci trazili pravo na svoju drzavu, mi smo ih pitali-uspijeva li zito na triglavu?
kada vojvodjani (skoro sve srbi), pitaju dje su nase pare?, slijedi-ocete li da vas madjari opet bacaju pod led?
crnogorce su pitali umiju li da pasu kamen, a vidim jos ih plase siptarima.
srbija i hrvatska su(ja tako misim) pokusale aneksirati bosnu. svoja prosirenja
su tunjim glavama placali.
ideja ujedinjenja juzno-slovenskih naroda je -izgovor za OKUPACIJU.
Razumem šta želite da kažete ali ne razuem čime ste podstaknuti?
Živeo sam u Donjem Štoju kod Ulcinja 15 godina i bilo krasno i lepo
ali sada teško da mogu da razumem jezik kad dođem tu na more..
Psihologue 29-01-07, 23:59 meni je, nažalost, sve jasno...
Neke stvari se nikad ne mijenjaju
Danas 10:10 AM
Tajna i misterija...
10 : 10 am
nb-campari 30-01-07, 00:41 [QUOTE=Psihologue;16049]Razumem šta želite da kažete ali ne razuem čime ste podstaknuti?
Živeo sam u Donjem Štoju kod Ulcinja 15 godina i bilo krasno i lepo
ali sada teško da mogu da razumem jezik kad dođem tu na more..[/Q
da biste ubuduce razumjeli jezik na crnogorskom primorju, morate biti poliglota.
ja licno, ne govorim puno nijednog drugog jezika osim crnogorskog, ali mi to nije
smetalo -ni da kupim, ni da prodam.
Psihologue 31-01-07, 15:01 Za sada sam poligota.Znam 4-5 jezika i to mi je dosta..
nb-campari 31-01-07, 18:52 skidam kapu, uvijek dobro dosli u crnu goru
|
|