View Full Version : V (peta) kuca
andjela pizelli 14-01-07, 02:18 Peta kuca
Ovo je kuća ljubavi, mladosti, osećanja, dece, kuća zabave, sporta, stvaralaštva...Peta kuća se vezuje za trudnoću i obrazovanje dece. Označava odnose sa decom, autoritet, vaspitanje, pedagogiju...
Ajd da pocnem sa analizom moje pete....ako prikazuje mladost,ljubav...vladar moje pete-Merkur opozicija Saturn,da, u mladosti,nije bilo ljubavi,odnosio je Saturn...
Ima logike
Ali Merkur ima i 120 Jupiter,pa se ljubav srece kad se ode na studije...Merkur ima konjukciju sa Suncem,koje predstavlja ozenjenog muskarca,udvarali su mi se i takvi,al sam lako sa njima izlazila na kraj,konzervativni Saturn,normalno nije to dozvoljavao...
Posto peta vlada i djecom,evo malo i o tome,vladar pete u svom domicilu u Blizancu,kazu da je to musko dijete,jos u konjukciji sa Suncem ili bar dvoje.120 Jupiter,visoko obrazovana djeca,stariji je vec upisao IV godinu faxa,mladji drugu.
Čitam ove tvoje tekstove na forumu i proučavam svoju natalnu kartu koju sam skinula sa www.astro.com,istina još sam amater i ni blizu tebi.
Molila bih te da mi kažeš na osnovu sljedećih podataka, nešto o mojoj djeci.a vidim da si ih izračunala i sebi za svoje sinove.Ja isto imam sina na fakultetu,a drugi sin je IV srednje.Da li će uspjeti završiti fakultete?
Podaci su sljedeći:
Vladar V kuće je ovan na 9 stepenu
Vladar ovna,mars,je u strijelcu na 17 stepenu,u 1 kući.
Aspekti marsa su mi:
MA kv UR
MA kv PL
MA kv SA
MA kv HIRON
MA kv MC
5.kuĆa:
Prve Sestre Auto
OČeva Seksualnost
MajČin Novac
VaŠeg Šefa Seksualnost
Sve Ljubavne Veze I Stvari Koji Donose Zadovoljstvo
Djeca OpĆenito
Dijete Prve TrudnoĆe Ili Prvo Dijete VaŠeg Oca
VaŠa Druga Sestra
Prijateljevi Partneri
Partner Druge Sestre VaŠeg Partnera
VaŠeg Partnera Prijatelji
vladar moje V je saturn koji je u III u skorpiji na 27st i pravi egzakt.konjukciju sa merkurom,opozicija mjesec u biku u 9 na 20 st
a u V kuci mi se nalazi i jupiter koji je na 8 st vodolije i pravoi trigon sa venerom u vagi u II na 16 st,trigon mars u I u vagi na 1 st,kvadrat sunce u III u skoropiji na 6 st,kvadrat pluton u III na 4 st.
andjelija kada ce analiza moje 5.kuce?ja cekam,cekam,cekam,i dalje cekam...ali moja andjelija me ne primecuje...
andjela pizelli 20-02-07, 22:08 andjelija kada ce analiza moje 5.kuce?ja cekam,cekam,cekam,i dalje cekam...ali moja andjelija me ne primecuje...
Imash p.p.
Nisam vidjela pitanje?:confused:
@gogo99,nishta ne stizem,radim josh na jednom forumu,gdje sam jako dugo preko 1 god ipo i primam jako puno p.p.
samo te molim da ponovish pitanje,ako ne odgovorim,jer se ne mogu vracati,listati postove...
ma andjelija,kad ces mi analizirati moju 5.kucu,cekam...kada cu stici na red?
andjela pizelli 21-02-07, 01:08 ma andjelija,kad ces mi analizirati moju 5.kucu,cekam...kada cu stici na red?
Idemo peharice,vrh pete u Shkorpionu,kojim vladaju Pluton,bog magli,podzemnog svijeta,Mars Bog rata.Trebalo bi da ti se deshavaju takve ljubavi u kojim cesh da ratujesh i koje ce ti dushu da uzmu.
Jupiter na samom vrhu V kuce ukazuje na mogucnost ljubavi iz inostranstva,jer Jupiter je prirodni vladar IX kuce.On je kao i sam vrh V kuce u opoziciji sa saturnom,pa je bar jedna ljubav mogla biti trajna,sa osobom iz inostranstva,koja ti je zagorchala zivot i bacila te u depresiju.
Venera ,planeta ljubavi u iX kuci,inostranstva,ponovo ljubav dolazi iz velike daljine,ali Pluton,je opozira ,donosi dozu fatalnosti,ljubav teshko da moze da prezivi,jaka je ali razorna,kao sam Pluton.
kazu da se svaki aspekt mora odziveti u karti,nadam se da si to odradila.
Sad imamo vladar Plutona u sextilu sa Neptunom,Bogom mora,koji ponovo simbolizuje daljine,ali one najdalje,a nalazi se u V kuci,ljubavi.
Da li slijedi ljubav ponovo iz velike daljine,ali puno sretnija,pitanje je sada...Neptun je bash vladar IX jer je IX i Ribama,pa josh otishao u Strijelca...ti kao da nemozesh bez inozemstva...
Sada ti tranzitni Jupiter plovi Mjesecom,zelim ti da ti ljubav zakuca na vrata:rolleyes:
hoce li meni zakucati na vrata ikada?:(
ima li kakvih sansi?:confused:
andjela pizelli 21-02-07, 01:12 hoce li meni zakucati na vrata ikada?:(
ima li kakvih sansi?:confused:
Meri sada stvarno moram ici:cool:
Evo i mene Andjela!Imala sam goste i odoše maloprije.Rekla si da ponovim svoje pitanje u vezi moje V kuće,pa evo da napišem.
Molila bih te da mi kažeš na osnovu sljedećih podataka, nešto o mojoj djeci.a vidim da si ih izračunala i sebi za svoje sinove.Ja isto imam sina na fakultetu,a drugi sin je IV srednje.Da li će uspjeti završiti fakultete?
Podaci su sljedeći:
Vladar V kuće je ovan na 9 stepenu
Vladar ovna,mars,je u strijelcu na 17 stepenu,u 1 kući.
Aspekti marsa su mi:
MA kv SA
MA kv UR
MA semisekst NE
MA kv PL
MA kv HIRON
MA kv MC
Ako ti trebaju još i moji podatci o dat.rođ.
Rođ. 28.10.1965
08.05 ujutro
Vitez(veće bliže mjesto-Zenica) BiH
Ako smijem, i ja bi malo opisala svoju petu.
Vrh na 17. stupnju lava, sunce se nalazi na 11 lava u 4. kući, u konjukciji s mjesecom, kvadratu sa uranom u škorpionu, sekstilu s plutonom u vagi (6. kuća), trigonom s neptunom u strelcu (8. kuća) te kvadratom s ascedentom u biku.
A u petoj kući.. saturn na 1. stupnju te merkur na 2. stupnju djevice. Njih dvoje su osim u međusobnoj konjukciji u trigonu s hironom. Merkur vlada drugom (blizanci) i šestom kućom (djevica), a saturn devetom i desetom (obe počinju u jarcu).
Draga Andjela, kad budeš imala vremena i volje, reci što misliš.
sta znaci kad u nekoj kuci nema ni jedne planete? ja na pr.u 4.,5,6 i 7.kuci nemam nista sve prazno.?
Hvala Andjela na analizi,a sto se tice inostranstva,zaista mi ne pada na pamet,imala neko iskustvi i to je dovoljno.Aljubav je uvek svuda pored mene,pozdrav
andjela pizelli 23-02-07, 01:20 sta znaci kad u nekoj kuci nema ni jedne planete? ja na pr.u 4.,5,6 i 7.kuci nemam nista sve prazno.?
Tada se gledaju vladari tih kuca.
Npr,vladar tvoje V kuce je Uran,jer je vrh V kuce u Vodoliji.Sam Uran ukazuje da su tebi veze kratkog daha,da tezish slobodi u vezama.Moguca bi bila chak jedna veza sa ozenjemi chovjekom.
Moguce je i da ce ti jedno dijete biti genijalac.
Vrh VII kuce,braka ti je u Ovnu,njim vlada Mars,on je otishao u IX kucu,obrazovanja i putovanja u sazvezdje Blizanca u konjukciji sa Merkurom,koji vlada Blizancem.To bi moglo znachiti da tezish osobi predvodniku,osobi u uniformi,ili sportisti.Moguce je da bude iz inostranstva,obrazovan,mozda mladji od tebe.
Sta se desava sa deckom rodjenim 8 septembar 1989 u 10:55am u Skoplju?
Meni V pocinje u Lavu a vladalac se nalazi u Vodoliji XI a u petoj imam Urana koji je vladalac XI. Ako sam dobro pogledala Uran iz V mi pravi natalno inkonjuksije sa Saturnom i Jupiterom iz X i sa Venerom iz XII a ove tri planete su medjusobno u sekstilu i procitala sam da se to u astrologiji zove Jod!!? Ako je ko raspolozen pogledati moja karta je u indeksu kata iz foruma:idea:
andjela pizelli 23-02-07, 18:38 @Srebrna idemo redom...posto sam ti vec jednom davno gledala, mislim da je bio spicum,nastavicu prichu.
Nije ti lako sa sinom,a i njemu trenutno.Mislim da mu je ovo najgori period u zivotu,kroz koji ce odrasti.
Na dan rodjenja,svetla su mu bila u kvadratu,shto ukazuje da se ti i muz niste slagali.I kad se rodio,nije bilo bolje,jer ste imali razlichit pristup vaspitanju djeteta i jaz se sve vishe sirio.
Mislim da je njemu otac predstavljen MC(mada se astrolozi spore oko kuca roditelja)Milekic je govorio da IV kuca majka a X otac,pa da idemo tim redom.
Vladar MC je Sunce,koje je u konjukciji sa Marsom,pa on kao da hoce samo da ratuje sa ocem i teshko moze sa njim izgraditi odnos bliskosti.
Neznam koliko je otac tome krriv,ali sin ima takav Merkur,koji je tako postavljen da je vjechiti buntovnik,uvjek nezadovoljan sa onim shto ima.Sklon pretjerivanju i nije ga briga dal ce ko biti povrijedjen,vazno je da istjera svoje ideje.
U medju vremenu ima on i svoje panike i svoje strahove,chini mi se da je ponekad i sam izgubljen....da nece da prizna da nije u pravu.
Podznak mu je u Shkorpiji,sa Plutonom na samom vrhu asc,pa ima on jaku snagu u sebi i moc regeneracije.
On voli pare jer mu je Mjesec u II kuci,i to u sazvezdju strijelca,mislim ce on otici u inostranstvo,mada mu je vrh IX kuce u Raku,pa kad ode vani,osjeca nostalgiju a kad je kuci gdje se rodio,zelja ga vuche da ode.
Vladar trece,komunikacije mu je saturn,pa je moguce i zbog toga da je ponekad shkrt na rijechima,da ne zeli da komunicira.
IC,vrh kuce doma u vodoliji,chest aspekt kod razdora u domu,promjene u porodici,mjenjanje doma.
Jupiter u VIII predstavlja mu jaku zashtitu.
E shto je sada na nebu
Tranzitni Uran pojachava T kvadrat u njegovoj natalnoj karti,gdje su ukljucheni Sunce i Mjesec,ne nalazi smiraj ni kod oca ni kod majke,samo zeli slobodu,a anci je nemoze,jer su kosmichke sile trenutno pritisle dva njegova svjetla.
Mozda bude od pomoci tranzit Jupitera nad njegovom dushom,Mjesecom,mozda se zaljubi.
I solarni horoskop potvrdjuje ove godine posebnu neslogu sa ocem a mogucnost ljubavi,mozda mu ta ljubav,napravi ravnotezu.
Mislim da bi se u ovoj godini,mogao popraviti odnos sa tobom,jer je vladar solarnog asc u sextilu sa vladarem IC Mjesecom,shto ti i zelim od srca.
Ali proci ce i ova godina,a on ce biti odrasliji,zreliji,snazniji ....
andjela pizelly nemogu da verujem u ovo sto citam isto ko da ga znas!! Dete sam uzela sa mnom u Au. kad sam se preudala ali mu ovde nije islo i posle godinu i po se vratilo nazad u domovinu i sada je tamo mesec dana. Dali ima sanse da se vrati u inostranstvo? Sada mu se Saturn Retro vraca iz X u IX kuci? On sa bioloskim ocem ( Vaga/Rak sa svim planetama u donjoj polovini)nezeli ni da se vidi i sada se plasim da ne budu problemi jer njegov otac sada cujem da pokusava da se pomiri sa njim... Dali losi aspekti sa ocem se prenose i na ocuha (Jarac/Vaga)?
beskrajnost 25-02-07, 06:55 meni peta kuca prazna al nalazi se u ribama neptun je u 2 kuci
novac koristim vecinom za zabavu
moze bit da bi vezi neke zabave il kreativnosti mogla zaradit novac al ih brzo potrosit
moze li meni neko da objasni sledecu kontardiktornost...
5. kuca u raku,a vladar mjesec u blizancima.jeste da je u 4oj kuci,ali oper ...rak nasuprot blizancima.....
bas me ovo zanima.....:/
Moja 5. kuća počinje u Raku. Dosad su mi se svidjela 3 dečka za koje znam da su imali ili Sunce ili ASC ili Mjesec u Raku.
Inače, tu mi se nalazi Jupiter koji je u konjukciji s J.Mj.Čvorom [ gubitak ].
:(
beskrajnost 01-03-07, 06:10 njeznost, pricanje, obitelj, brzo kretanje, mislim da si mali vrtiguz.lijepa licnost
meni je peta puna,4 planete u njoj:saturn,venera u skorpiji,mjesec i uran u strijelcu :confused: :confused:
meni je peta puna,4 planete u njoj:saturn,venera u skorpiji,mjesec i uran u strijelcu :confused: :confused:
Vjerovatno dosta veza prije braka, bogat drustveni zivot, ali posto su tu i neke malo ''teze'' planete moze donijeti dosta nesredjen ljubavni zivot. Ako su Ve i Sa u konjukciji moze se desiti jako malo veza, ali uran i mjesec u Strijelcu donose avanturisticki duh i iznenadne promjene raspolozenja...
vladar moje V je saturn koji je u III u skorpiji na 27st i pravi egzakt.konjukciju sa merkurom,opozicija mjesec u biku u 9 na 20 st
a u V kuci mi se nalazi i jupiter koji je na 8 st vodolije i pravoi trigon sa venerom u vagi u II na 16 st,trigon mars u I u vagi na 1 st,kvadrat sunce u III u skoropiji na 6 st,kvadrat pluton u III na 4 st.
zvuči pozitivno mars i saturn u sekstilu s venerom, te jupiter u trigonu s venerom.....????
Tvoja venera je na 8 st.,a to je stepen skorpije.Ovakav polozaj venere govori o flertovima I jakim strastima.Venera u ovnu ne moze bez stalne paznje I osvajanja trajati.Ovo je venera koja stalni izaziva I koja se ne nudi lako. Ljubav je visoko na listi prioriteta
Venera trigon Jupiter je jedan od najboljih aspekata za sticanje novca I imetka.
Dok Venera kvadrat uran moze donijeti neocekivane gubitke.
....hvala mary, točno mi je ovo u vezi položaja venere, no za aspekte neznam...
može li neko da pogleda moju 5 kuću u njoj nema planeta ali veći deo astereoida je tu smešten karta je na indeksu .Hvala
meni peta pocinje na 20 st bika. Venera u 10 kuci na 9 st skorpije. Nigde ljubavi kod mene. U cemu je problem?Da li su to mozda kvadrati vladara pete sa mesecom i jupiterom?Karta je u indexu,da li bi je neko pogledao?
andjela pizelli 13-05-07, 11:11 Planete u petoj kući
Sunce znači da će osoba voleti sport, zabavu i decu. Deta više liči na oca, a ovaj položaj češće daje mušku decu. Žensko dete je vezano za oca. Sunce ovde samo po sebi ne ukazuje na veći broj dece, a ponekad ih uopšte i nema.
Mesec daje nežno, osetljivo dete, vezano za dom i majku; više dece.
Merkur u petoj daje bistru i pričljivu decu. Dobri aspekti pojačavaju, a loši aspekti na Merkur daju brige zbog dece u školi.
Venera u petoj kući detetu daje blagu i nežnu prirodu, a roditeljima sreću kroz decu.
Mars je svojeglavo, nemirno i besno dete, koje će tokom života biti povređivano po glavi, dobijati batine i -- ako postoje povoljni aspekti sa dispozitorom Marsa ili vladaocem pete kuće - verovatno biti sportista.
Jupiter daje uspešnu decu, obrazovanu, dobro vaspitanu i zdravu. Sklona su sportu, a moguć je i život u inostranstvu. Ili će biti više dece ili će postojeća deca biti uspešnija.
Saturn u petoj kući daje do dvoje dece i sa tim se treba pomiriti. Moguća neplodnost, odnosno, teškoće da se održi plod.
Uran je iznenadna trudnoća, neočekivana i u inat nekome, način dokazivanja i sl. Ili će dete biti vanbračno ili će biti začeto van braka (što često svima odgovara, pa postane izgovor za ulaženje u brak!) Uran će istom lakoćom dati neočekivan abortus ili neželjen nasilan prekid trudnoće.
Neptun detetu daje lošu psihu. Ako su aspekti dobri, dete će biti posebno nadareno za duhovni ili ezoterijski rad, ali u slučaju loših aspekata, može biti sklono psihičkim oboljenjima. Dete može da uzima droge ili alkohol, a u lošem aspektu sa Marsom, to mogu biti stvarno teške droge, trovanje ali i davljenje. Neptun u petoj kući može da znači da se poreklo deteta ne zna, ali i da je dete usvojeno.
Pluton u petoj kući može značiti niz loših stvari, npr. otmicu deteta, silovanje i sl. Dobri aspekti Plutona znače da će se dete izvući iz neugodnih situacija.
izvor ( www.astrodule.com/)
Vivien_Leigh 14-05-07, 00:49 V u ribama, Jupiter na 16*26` riba: kvadrat sa Suncem, kvadrat sa Neptunom, kvadrat a mesecevim cvorom, sekstil sa Mesecom, trigon sa Merkurom......
A deca?
Ej, ej, slatkisu....skrati malo aspekte,da prvo njih naucimo pa ce mo ih siriti i povezivati ali preko natalne karte, bice svima lakse, krenes polako, znaci prvo jupiter u ribama u petoj kuci.
JUPITER U RIBAMA – moć vizuelizacije
Ovaj Jupiter je vrlo dobar jer se maksimalno izražavaju pozitivni kvaliteti Riba. To su ljudi koji vole da se osamljuju. Daje ljubav prema: umetnosti, muzici, putovanjima, egzotičnim mestima i izabiru život u prekomorskim zemljama, gde i uspeju. Vole da žive pored vode. Profesionalno te osobine mogu biti od velike koristi u smislu kreativnog ispoljavanja: fantazije, imaginacije, vizije, odnosno talenat za oglašavanje, propagandu, medije – prodavanje i podsticanje “snova” ljudima ili taj posao ima humanitarnu dimenziju, npr. briga za druge. Šta god da je u pitanju, najbolje će se snaći kroz pomaganje drugima, jer neće biti mnogo naklonjeni materijalnom pošto im je mnogo važnije da ispoštuju druge životne vrednosti.
Ako ga imate, rođeni ste u vreme velike brige za sudbinu sveta. To doprinosi da imate uvid u dubinu i bogatstvo vaših emocija što će doprineti da se prilagodite i razumete duhovne potrebe drugih ljudi i Šireg plana postojanja. To se takođe može iskazati kao briga, interes ili predanost vašim unutrašnjim potrebama za duhovnim razvojem. Jako ćete se identifikovati sa situacijom u svetu koja odiše konfuzijom, nekim nedifinisanim stanjem, a sve to će doprineti da vi prihvatite neki od duhovnih koncepata koji će dati novu dimenziju vašem životu. Pored toga imate veliki osećaj za potrebe i na širem planu što će vas pomalo sputavati u svakodnevnom životu. Kod vas će se razviti velika potreba za nalaženjem mira, pre svega u sebi i kroz sebe, a to će doprineti da ćeter se povlačiti iz dnevnog života: slušajući muziku, čitajući knjige, gledajući filmove itd. Želećete da vidite svet kao raj, ali će vam upravo život priuštiti suprotno, suočićete se i možda konfrontirati s njegovom suprotnošću.
Međutim vaša imaginacija i vizuelizacijska snaga doprineće mnogim kreacijama i vidnom i konkretnom uspehu ukoliko se spustite na zemlju i sačinite plan uspeha. Znači ukoliko uspete da definišete ciljeve, vi ćete ih i postići. Najbolje funkcionišete kada vaše snove pretačete u stvarnost ili kada se zauzimate za rešenje nekih ljudskih problema.
Jupiter u Ribama ukazuje da osoba TREBA U ŽIVOTU DA: osvesti idealizam. Većinu ljudi idealizam često zavede. Ali u ovom slučaju nije tako, osoba treba da sledi te impulse, da živi i radi za svoje ideale, da bude saosećajna i darežljiva. Da njen doprinos bude praktičan. Medjutim ukoliko osoba ne čini tako, nije milostiva i beži od odgovornosti, neće uspeti da duhovno napreduje.
SREĆA: što dalje ode to je bliže sreći. Položaj ukazuje na materijalni uspeh smiren i sredjen život u inostranstvu, prekomorskim zemljama, u divljini.
POZITIVNA KARMA: Ovo je osoba koja je sposobna da sagleda život u svim svojim elementima patnje i velike sposobnosti vizuelizacije. Na umetničkom planu naglašena je muzika, umetnost, vodeni sportovi, veliki religijski impulsi, inspiracija, intuicija, putevi spoznaje istine i mizernosti života, vera u jedino što preostaje.
AFLIKTOVAN: može biti privučen raznim kultovima, daje zablude i obmane, čovek može biti žrtva neke sekte i biti zarobljen u okvirima te sekte. Inače osoba ima prilike u životu da uspe, a ako se to ne desi to je zbog njegove nesposobnosti i gluposti.
ISTAKNUT: daje velike religijske impulse, inspiraciju, intuiciju; i skoro uvek priđe religiji.
U 5. kuci ovaj polozaj donosi dosta ljubavi,uspeh u finansijskim spekulacijama,kreativnost,lepu i vaspitanu decu.
Kalliopi77 25-05-07, 14:25 Peta kuca mi pocinje u vagi, ali je ukljesten znak skorpije...da li se u tom slucaju osim venere gleda pozicija i aspekti marsa i plutona?
andjela pizelli 25-05-07, 16:29 Peta kuca mi pocinje u vagi, ali je ukljesten znak skorpije...da li se u tom slucaju osim venere gleda pozicija i aspekti marsa i plutona?
Pa da,jer u progresiji,vrh V prelazi u Shkorpiju:wink3:
Ali tebi se u ljubavi sve vrti oko Urana.
Vladar V kuce,Venera,(vlada vagom)otishla u Ovna,kojim vlada Mars,to je znachi dispoziotor Venere,on otishao u Vodoliju,a Marsov dispoziotr Uran u V kucu.Znachi,Uran upravlja na neki nachin tvojim ljubavima,to szu neke neobichne osobe,koje idu ispred vremena,jako dobri prijatelji.A ljubavi,mogu iznenada da se prekinu,kako i dodju.Uran voli slobodu.
Vivien_Leigh 25-05-07, 19:18 EnSan, hvala puno:)))
Mnoooge stvari su tacne: imam veliku moc vizuelizacije, bez muzike ne mogu da zivim, sanjam o zivotu u prostoru koji gleda na neku veliku vodu, emocije su mi izuzetno snazne, empaticna sam cak i previse, idealista, megaloman u dushi, volim da podsticem ljude, povremeno da se osamim.....ma svasta jos nesto.
Ovo sam pitanje postavila i na bureku, no bez odgovora. Plasi me nesto u vezi buduce dece:
5.-a kuca pocinje na 10*Riba, Jupiter je tu, ali je suvladar Neptun u drugoj kuci u Strelcu. Vrh druge je na 27* Skorpije, vladar Mars je u 9.-oj, na 29* Raka, a suvladar Pluton je u 11.-oj kuci, kuci prijatelja.
Merkur, koji takodje simbolizuje decu je takodje u 9.-oj kuci, na 9* Raka.
Imam trigon Jupiter - Merkur, sto je fino....taman odgovara mojoj filozofskoj prirodi:).
Kalliopi77 25-05-07, 20:56 Hvala Andjela...tako i jeste...kako dosle tako i otisle
@ mary
Po duporu, ako vrh kuce ili 3 stepena ispred i do 15. u dubinu kuca pocinje u nekom znaku tu je amorova strela,pocetak u jarcu ukazuje na hladnocu, koja odbija one koji ga vole. Vladar pete ti je iza ledja, znaci ne mozes na pravi nacin da sagledas svoje ljubavi, vladar pete u 3. skorpiji u sekstilu sa marsom u venerinom znaku, daje osecanjima vatrenost i pojacava erotsko seksualne mogucnosti.u konjukciji i kontaktu sa mesecom- problemi u ljubavi zbog trauma iz detinjstva, tj zbog emotivne skrtosti koju smo usvojili u detinjstvu. Jupiter smirena sreca i predodredjenost za dobar brak, nikako avanture ,obzirom da se radi o nocnom rodjenju jupiter ovde moze ukazivati na oscilacije srece gore-dole.sreća sa djecom, kreativnost, uspješne financijske špekulacije,a aflicirani jupiter cesto ukazuje nezeljenost odgovornosti koje nosi roditeljstvo.JUPITER ukazuje na telesno širenje i smirenu trudnoću bez komplikacija ali i decu uz ciju pomoc ce se roditelji obogatiti, obzirom da je kod tebe u trigonu sa venerom u 2. kuci to bi moglo zaista i biti. u vodoliji brak iz ljubavi.
Kada ce nam se desiti sastanak gledaju se efemeride, tranziti , tj kada sretni planet ulazi u polje gdje je venera. Kada ce doci neka ljubav upucuju direkcije. kao pocetnik treba da zavirimo u efemeride za svaki svoj rodjendan.Ako je tog dana venera,u nekom slabom ili jakom aspektu, ukazuje da na odgovarajuci ljubavni dogadjaj tokom naredne godine, sa solarnim horoskopom znacemo jos vise. Primarne direkcije su lake, pomaknemo Veneru za onoliko stepeni koliko imamo godina i pogledamo da li sa novog mesta zatvara jaki aspekt sa nekom planetom, ako da siguran je ljubavni dogadjaj u sledecoj godini.
Ja sam ovo skombinovala po onome sto imam u kompu. Mary...otvori malo svoje srce i pusti osecanjima da se vide....
može li neko da pogleda moju 5 kuću u njoj nema planeta ali veći deo astereoida je tu smešten karta je na indeksu .Hvala
:weeping: :weeping: :weeping: :hammer5425:
beskrajnost 26-05-07, 19:03 lana tvoja peta kuca je prazna, znaci bez planeta
mislim da ti se nalazi u biku stupnja vage vladar mu je venera koja se nalazi u 10 kuci u skorpionu stupnja blizanca
Nije lose kad je venera u 5 kuci, oznacava smisao za umjetnost, ples, kreativnost, mozda cak i veze kroz drustveni statu
Ocito komunikacija jako bitna, volis lijepe stvari, isto tako zbog venere rekla bi da volis da te drugi tretiraju kao damu..
Peta mi pocinje na 20.stepenu bika-zar to nije stepen skorpije a venera je na 9. stepenu- ja sam mislila da je to stepen strelca kako se to racuna uopste?
A taj polozaj vladar pete u 10 kao moze da znaci da sam u prevodu sponzorusa sto bas nema veze sa vezom?Ili sam ja to pogresno protumacila
Pa moze da znaci i da si sponzorusa al cesce je sponzorusa ona ciji vladar pete pravi aspekte sa 8 i 2. kucom, ili je u tim kucama, sa aspektima jupitera i venere u 2. kuci.A Bik i njegova venera su sami po sebi materijalisti .....
Moja venera iz desete pravi kvadrat sa jupiterom iz druge!!!!!
Kuku,sta cete sad da pomislite o meni:)ali to stvarno nema veze bas jedno sa drugim
Dobro nisam alergicna na novac:)
Ah Lanice, mlada si .....nemas pojma sta je zivot...mnogo postujem i pobornik sam onih pravih iskrenih cistih emocija, i izgleda da one def. svuda postoje jedino kad je ljubav u pitanju uvek je ? i to veliki, kazu da je ljubav izmislila sirotinja da bi do sexa dosla dzabe...salim se naravno al podsvest je beskonacna i neistrazena....
@ mary
Po duporu, ako vrh kuce ili 3 stepena ispred i do 15. u dubinu kuca pocinje u nekom znaku tu je amorova strela,pocetak u jarcu ukazuje na hladnocu, koja odbija one koji ga vole. Vladar pete ti je iza ledja, znaci ne mozes na pravi nacin da sagledas svoje ljubavi, vladar pete u 3. skorpiji u sekstilu sa marsom u venerinom znaku, daje osecanjima vatrenost i pojacava erotsko seksualne mogucnosti.u konjukciji i kontaktu sa mesecom- problemi u ljubavi zbog trauma iz detinjstva, tj zbog emotivne skrtosti koju smo usvojili u detinjstvu. Jupiter smirena sreca i predodredjenost za dobar brak, nikako avanture ,obzirom da se radi o nocnom rodjenju jupiter ovde moze ukazivati na oscilacije srece gore-dole.sreća sa djecom, kreativnost, uspješne financijske špekulacije,a aflicirani jupiter cesto ukazuje nezeljenost odgovornosti koje nosi roditeljstvo.JUPITER ukazuje na telesno širenje i smirenu trudnoću bez komplikacija ali i decu uz ciju pomoc ce se roditelji obogatiti, obzirom da je kod tebe u trigonu sa venerom u 2. kuci to bi moglo zaista i biti. u vodoliji brak iz ljubavi.
Kada ce nam se desiti sastanak gledaju se efemeride, tranziti , tj kada sretni planet ulazi u polje gdje je venera. Kada ce doci neka ljubav upucuju direkcije. kao pocetnik treba da zavirimo u efemeride za svaki svoj rodjendan.Ako je tog dana venera,u nekom slabom ili jakom aspektu, ukazuje da na odgovarajuci ljubavni dogadjaj tokom naredne godine, sa solarnim horoskopom znacemo jos vise. Primarne direkcije su lake, pomaknemo Veneru za onoliko stepeni koliko imamo godina i pogledamo da li sa novog mesta zatvara jaki aspekt sa nekom planetom, ako da siguran je ljubavni dogadjaj u sledecoj godini.
Ja sam ovo skombinovala po onome sto imam u kompu. Mary...otvori malo svoje srce i pusti osecanjima da se vide....
hvala puno:thumb_up:
sve je tacno,a za buucnost...vidjecemo
Ha ....sad sam se i sama zapitala....dobro ..ko zna sta ce da bude....do sada mi nisu bile bitne pare....
jes mary....materijalista nas :)
ma nisam bas.volim ih,imam ih(tj dok me roditelji izdrzavaju)uzivam dok mogu
Nekako do sad mi je bilo bitno recimo da je osoba inteligentna , obrazovana , i da ima stila...ali pare ne...
Ah Lanice...u mom rodnom mestu kazu, bjeda na vrata ljubav kroz prozor, salim se , ja sam se udala iz ljubavi, moj brak traje iz ljubavi...al ja sam ja i obzirom da mi nedostaje vazdusnih znakova u karti.....
ja imam malo vazduha, malo vode, malo vatre ali zemlja mi fali
beskrajnost 27-05-07, 03:09 nije lana pogledala sam 19 stupanj ti se nalazi u 5 kuci, a to je stupanj vage
nebi ja rekla da si sponzorusa
Pa nisam lepo ja vama kazem:)
beskrajnost 27-05-07, 17:48 kod mene osjecaj nesto drugo govori
bezobzira na veneru u 10 kuci
beskrajnost 27-05-07, 18:55 ma ne ne boj se
najgore od sveg sto se moze desit kad ti netko kaze da si sponzorusa, nesto vezano za 10 kucu i petu govori vise o tvom finom ponasanju, sto drugi znaju procjenit drugacije pa dobit pogresan dojam, pa te to ne cini sponzorusom, jer ono imam osjecaj da si jako osjecajna, i da nebi kao sponzoruse gledala samo svoj interes ;)
Kako skorpija da ne bude osecajna....naravno da sam osecajna....a sta mislis kakav utsak ostavljam....sta kaze karta..kako pogresno me shvataju?
Ja mislim da me ljudi dozivljavaju kao hladnu i nezainteresovanu cesto.....znam i gruba ponekad da budem.....a ja topla i dobra:)
beskrajnost 27-05-07, 19:07 kako te ljudi dozive je asc- i sunce zajedno..i onda znak sunca. ..
Ipak peta kuca oznacava veze,, ne brak...pa tu te vide oni skojima budes u vezi, al i tvoja kreativnost...
:nonono: :weeping: :weeping: :weeping: :hammer5425:
beskrajnost 31-05-07, 05:34 sto bilo sneki?
nije mi jasna moja 5 kuća pokušaću a ti mi molim te reci koliko sam u pravu
moja 5 kuća počinje u strelcu znači vladar 5 kuće je jupiter.Jupiter se nalazi u 6 kući ,koja je oblast rad i zdravlja da li to znači da ću partnera sresti na poslu.Jupiter je u vodojili da li to možda predstavlja nekog mog partnera koji će mi eventualno odgovarati na svim poljima (mislim na rad druženje otac moje dece)sunce koje je vladar mog horoskopa (1 kuća odnosno asc lav) je u sextilu sa jupiterom.Ne znam šta to znači ali zvuču kao dobar aspekttakođe jupiterje u sextilu sa neptunom i trigonu sa plutonom.Pluton se nalazi u drugoj kući u u devici.Opet nešto što je vezano za posao tj zarada.neptun jr takođe u strelcu i u 4 kući.još ako dodam da je u strelcu i sev.mesečev čvor retro,a tu je i lilihtu 5 kuću u jarcu.
I da dodam da je tu i asteroid juno u jarcu kao i ceres i vertex.
I ako je ono što nama treba predstaljeno kroz juno.NIŠTA MI NIJE JASNO
beskrajnost 31-05-07, 18:52 ovako sneki prvo te male astereoide nemoj gledat kad tumacis kartu, oni se posebno gledaju nego obicne planete i kuce.
Ovako .. moze bit da ces partnera srest kroz jupiter, al ne zaboravi da se partnerstva i venera gladaju za ljubav posebno 7 kuca. U biti sto vjerujem je vezano za djecu, jer peta kuca isto oznacava djecu, bit ce talentirana il ti sama si talentirana za djecu. Posto se jupiter nalazi u 6 kuci rekla bi da imas jako zdravlje
Jupiter u vodenjaku oznacava da volis organizacije, jer vidis ovo je samo tvoj natal , za partnera trebas gledat, sunce, mars i 7 kucu, 5 kuca se isto gleda kao veze koje imamo, koje mogu a i nemoraju vodi k braku. Definitivno isto tako 6 kuca -posao- uspjeh tamo.
Dobar aspekt imas, jer se dobro prezentiras ljudima, ljudi te vole i vole biti okruzeni sa tobom, vazno je dase javno prikazes.
Pluton u 2 kuci=to ne pripada ovde vec u 2 kuci, sto nema veze sa 5 kucom. Ono sto se gleda ako gledas petu kucu vladare i aspekte...
druga kuca plutona daje dosta dobra zarada novaca, posto je u djevici sigurno da jako puno radis da bi zaradila taj novac
Neptun u 4 nije dobar , daje rasipnost.
No da se ne udaljimo od pete kuce nije lose, al isto moze vodit igre na srecu, jer jupiter daje srecu gdje god da se nalazi, a posto je 5 kuca lavova kuca znaci sunce, vazno je da sto vise budes sa ljudima i da se druzis. Naravno zavisi od stupnja asc.
U biti nisi pogrijesila. Osobno druge asteroide ne racunam kad gledam natal, zato gledam posebno.
Pogledaj koliko imas jupiterovih aspekata pa ih ovde napisi da ih zajedno prekomentiramo.
da li to znači sledeće:
Jupiter Sextile Neptune
Pokazuju izuzetne, skoro parapsihosloške sposobnosti i osećanje. Mnogi spiritisti i medijumi, izraziti humanisti, imali su ove aspekte. Težnja da pomognu kod ovih osoba je tolika da često pružaju pomoć i jačima od sebe. Uvek je prisutna želja da se služi za dobrobit drugoga, ili nekim višim idealima. Članovi su dobrotvornih društava i organizacija. Medjutim, ponekad su lakomisleni, pa za svoju pomoć, koja možda i nema efekta, očekuju zahvalnost. Mogu čak postati i lakomi na pohvale. Ove osobe su naklonjena finim umenostima, muzici,dekoraciji, aranžerstvu. Njihovo nesnalaženje u materijalnim stvarima može im malo otežati život, ali su zbog finih i ljudskih osobina, često pomognuti od drugih. Veruju u čuda, vole da sanjara, oduševljavaju se i previše maštare. U ženskom horoskopu je primetna sklonost neverstvu i nimfomaniji, a za muža, žene sa ovakvim aspektima, često uzimaju čudaka.
Jupiter Trine Pluto
za ovaj aspekt nemam podatke
beskrajnost 02-06-07, 17:22 ovako ja ti tumacim aspekte po tom gdje se nalaze planete, jer ono gore je samo opcenito sto nemora bas biti uvijek tocno.
Posto je jupiter peta kuca zanima me pluton?
Cosmic_girl 02-06-07, 18:44 Jupiter Trine Pluto
za ovaj aspekt nemam podatke
Ovaj aspekt je dobar za sticanje novca,to se odnosi i na konjukciju,ne moraju svi ljudi sa ovim aspektom biti bogati,ali tesko i da ce im faliti.:wink3:
ovako ja ti tumacim aspekte po tom gdje se nalaze planete, jer ono gore je samo opcenito sto nemora bas biti uvijek tocno.
Posto je jupiter peta kuca zanima me pluton?
pluton je u drugoj kući
nije mi jasna moja 5 kuća pokušaću a ti mi molim te reci koliko sam u pravu
moja 5 kuća počinje u strelcu znači vladar 5 kuće je jupiter.Jupiter se nalazi u 6 kući ,koja je oblast rad i zdravlja da li to znači da ću partnera sresti na poslu.Jupiter je u vodojili da li to možda predstavlja nekog mog partnera koji će mi eventualno odgovarati na svim poljima (mislim na rad druženje otac moje dece)sunce koje je vladar mog horoskopa (1 kuća odnosno asc lav) je u sextilu sa jupiterom.Ne znam šta to znači ali zvuču kao dobar aspekttakođe jupiterje u sextilu sa neptunom i trigonu sa plutonom.Pluton se nalazi u drugoj kući u u devici.Opet nešto što je vezano za posao tj zarada.neptun jr takođe u strelcu i u 4 kući.još ako dodam da je u strelcu i sev.mesečev čvor retro,a tu je i lilihtu 5 kuću u jarcu.
I da dodam da je tu i asteroid juno u jarcu kao i ceres i vertex.
I ako je ono što nama treba predstaljeno kroz juno.NIŠTA MI NIJE JASNO
Cim je Jupiter vladar 5, kuce to govori o tome da si ti vrlo pozitivna, druzeljubiva, da te ljudi vole. Posto je otisao u 6, kucu, to znaci da ti svoju kreativnost ispoljavas kroz aktivnosti koje se vezu za tu kucu,takodje uzivas u radu, umijes rad da pretvoris u zabavu.Vjerovatno da ti je Ju i 6, kuca u znaku Jarca? Tvoje veze mogle bi pocinjati na poslu, ili si svoje partnere upoznavala preko posla. Tu bi trebalo pogledati i Saturna kao vladara tvog Ju itd. Posto je Ju tako lijepo postavljen -120 Pluton, sigurno da ces imati dosta prilika da zaradis novac, lako ce ti dolaziti, a trigon sa Neptunom povecava tvoju kreativnost, daje ti umjetnicku crtu.. Ipak, trebalo bi pogledati cijelu kartu da bi se nesto preciznije reklo.
veliko hvala onima koji su mi pomogli u tumačenju 5 kuću sada su mi stvari mnogo jasnije hvala
V kuca mi je u jarcu, pa ako bi neko mogao da mi to pogleda, karta je u temi karte clanova foruma. Ne snalazim se bas sa vladarima kuca, posto sam jos na samom pocetku. A zanimalo bi me da li cu imati decu?
hvala
pozdrav
andjela pizelli 05-07-07, 14:31 V kuca mi je u jarcu, pa ako bi neko mogao da mi to pogleda, hvala
pozdrav
Ljubav ti dolazi krajem novembra,spremno je dochekaj,aktivirace tranzitni Jupiter tvoj Mjesec,pa Neptun,koji je vladar DC-VII kuce,kuce braka,pa prelazi u V kucu,bice sledeca godina dobra za ljubav:wub2:
hvala andjo
pozdrav
:) :yes513:
Nisam pročitala sve pa se unaprijed izvinjavam ako je bilo govora o tome.
Peta kuća je,ako se ne varam i kuća djece pa bi molila nekoga da mi objasni ovo:
Peta koja počinje u strelcu (sam kraj strelca) vladar Jupiter je u škorpiji u trećoj kući i jedini aspekt koji pravi je trigon sa mjesecom u ribama.
Ako gledam Saturn (dal treba? jer cijela peta kuća obuhvata jarca) on je u vagi,u drugoj i pravi opoziciju na Veneru u ovnu i trigon sa Merkurom u blizancima.
Šta bi to značilo (blizanci? ženska djeca?)
andjela na kom si jos forumu, da odem da citam sta pise...
slusaj ja sam se dugo bavila mojom vezom koja me kostala zivaca pardon zivota, a nisam primetila da mi je 5 kuca u vodoliji i ribama, da mi je tu sunce a mi mi sunce kvadrira satrun iz 8 kuce, brinem da li cu uopste imati decu, kad vec ljubav ne mogu da nadjem?
vidim da mi sunce pravi trigon sa uranom a i neptun mi nesto kvadrira SO!
PLASIM SE
http://i14.tinypic.com/5ylo7ea.jpg
Pa moze da znaci i da si sponzorusa al cesce je sponzorusa ona ciji vladar pete pravi aspekte sa 8 i 2. kucom, ili je u tim kucama, sa aspektima jupitera i venere u 2. kuci.A
Hahah meni je vladar pete u osmoj. :D
Vrh pete je u djevici, a u njoj su mi Lilit, Pluton na 29 djevice i Uran u vagi u kvadratu sa Merkurom u osmoj (ne zvuci bas presjajno na prvi pogled)??? :)
Nisam sponzorusa, btw.. :)
mozes li meni andjela analizirati 5.kucu ............cekat cu odgovor:D hvalaaaaaaa
http://i17.tinypic.com/63j876h.gif
evo mog natalnog....i ja bi petu kucu da mi netko pojasni jer mi se cini da je teski zbuckuris
zasto nitko nece da vidi moju petu kucu, zar je toliko lose :frown:
jel hoce neko da mi protumaci 5. kucu? imam saturn i pluton u petoj, mislim da ne postoji nista gore. Pocinje u vagi, cela skorpija i zavrsava se u strelcu. Hvala
kako mozes da mi to odredis? koje podatke ti trebam dati , da bi mi odredila????? molim te mi javi!!!!!!!!!!
Moja V kuca pocinje u Biku i prazna je.Venera je u konjukciji sa Merkurom,Marsom,u kvadratu sa Jupiterom,trigon sa Uranom i Plutonom.
Ali...u solaru mi je prepuna...pocinje u skorpionu,tu su Mars,Merkur u skorpionu,Jupiter i Sunce u strijelcu...saturn je u drugoj kuci,isto kao i u natalu,ali retrogradan...
...i ja bas nesto razmisljam,zasto ne bih dobila kakvu premiju na igrama na srecu...bio bi red....ali ovaj moj saturn ne da...ili da se zaljubim...mozda je bolje da se neko zaljubi u mene...ma svasta ova kuca moze donijeti...samo sto ja ne znam vidjeti...:helpsmilie:
imam mjesec i venera u 5.kuci u ribama znaci da volim djecu i da cu imat djecu al nije mi jasno gdje se vidi onda o buducnosti i za brak!? :confused:
vec mjesec dana sam sama a bila sma u vezi pola godine
zar prvo dijete se gleda u 5.kuci il grijesim
ako imam mjesec i venera u 5.kuci dal to znaci da cu imat djece ili ne!?
izvinjavam se ako sam dosadna..
zasto mene nece da odgovori..:(
zanima me samo dje se gleda djece!?
izvinjavam se ako sam dosadna..
Djeca su V i samo V kuca.Bez obzira koje je dijete po redu prvo,drugo ili trece.
Djeca su V i samo V kuca.Bez obzira koje je dijete po redu prvo,drugo ili trece.
I ja gledam samo na petu za svu djecu, no mnogi to spore...:whistling2:
Pa moze da znaci i da si sponzorusa al cesce je sponzorusa ona ciji vladar pete pravi aspekte sa 8 i 2. kucom, ili je u tim kucama, sa aspektima jupitera i venere u 2. kuci.A Bik i njegova venera su sami po sebi materijalisti .....
pih, meni je vladar 5. Jupiter u 8. u domicilu i tvori trigon sa Venerom u 2. kući. Sigurno su mi sve sponzoruše zavidne na lijepim aspektima:smokeing:
za sebe mogu reci da nisam materijalista, novac iako je bitan nije mi prioritet u zivotu da zbog njega moram odustajati od svojih aspiracija.
da ne bi sve ostalo na rijecima, to potvrduje moj izbor fakulteta, razna volontiranja u dobrotvornim ustanovama i radim (usprkos imucnoj obitelji) da sama si omogucim džeparac.
Zanima me da li bi mi netko mogao protumaciti 5. i reci o djeci i uopce o mogucnosti da ih imam vise?
andjela pizelli 04-09-07, 23:48 zanima me samo dje se gleda djece!?
gleda se vrh pete kuce,u kom je znaku,poshto je tebi u znaku vodolije,predispozicije su ti za moguc pobacaj,ili vanbrachno dijete ili da ce ti prvo dijete biti genijalac,
ali to su samo predispozicije,poshto taj Uran ima sextil sa saturnom,moguce je i da cesh kasnije roditi dijete
vidi se da tezish djeci,je ti je vladar asc u V kuci,kao i Mjesec-dusha,pa mislim da bi moguce bilo da imash 2 djece,mislim da bi bar jedno moglo da bude zensko:rambo:
hvala andjela :)
nisam imala nikad probleme..
ijaoj bas slatko da cu imat curicu :p ako bog da..
Evo i moje Pete kuce koja je u Vodoliji, Uran u II polju u škorpiji. Venera u trecoj kući u strelcu, i kako sada da gledam da li ću imati dece i koliko?
andjela pizelli 05-09-07, 12:31 Evo i moje Pete kuce koja je u Vodoliji, Uran u II polju u škorpiji. Venera u trecoj kući u strelcu, i kako sada da gledam da li ću imati dece i koliko?
e sad lanice,tvoj vladar Uran otishao u shkorpiju,ali pravi kvadrat sa marsom,to ukazuje na mogucnost carskog reza(ali to je samo predispozicija)poshto je povezano sa drugom kucom,pare ce se davati,ali to je normalno,...
Hvala Andjo, kad se daju pare za takve stvari ne treba zaliti, samo da sve bude dobro.
oket .evo i mene malo ..nikako da mi neko kaze uran u scorpiji i mesec u konj u 5. sta donose?
a sta donosi 5 kuca u ovnu mars na vrhu 4 u ribama gradi 120 sa saturnom(8)rak.mesec(11)uran(11scorpija).U 5 se nalazi sunce u biku i merkur(koji je vladalac polja braka)i koji je tacno na granici 5 i 6 polja...po meni je to muskarac koji voli mozda malo vise da se hvali trazi(nervira me to sunce u biku tamo nekako mi malo naginje hedonizmu jer on ima veneru u blizancima)mislim da tezi pricljivim da ne kazem obrazovanim devojkama ..e sad onaj mesec konj uran razvedene udovice..ali sta znaci vladalac mars u ribama..nesto razoreno?jao zapetljala sam se (mnogo je lakse tumaciti nekome koga ne znate) I samo jos nesto da li nam internet spada u 5 polje kao zabava imam taj problemjer moze u 11 zbog vodolije, a moze i u 5 zabava a moze i u 3 komunikacije a moze i u 4 jer je u kuci..pa sta sada od svega ovoga???a neko rece i da merkur znaci internet zbog komunikacije
Vrh V u Vodoliji, Jupiter je na kraju IV kao da je u V,vladar Uran u I u Vagi u opoziciji sa Suncem iz VII i u trigonu sa Saturnom iz IX kuce.
Last_Insight 02-11-07, 18:15 a ako je Algol na vrhu 5.
vrh moje 5.kuce je u ribama zavrsava sa u ovnu,nemam ni jednu planetu.neptun mi je u 3kuci u jarcu,a mars u 6.kuci u ovnu.:confused:
ostavljam kartu pa pogledajte....HVALA UNAPRED:helpsmilie:
5. prazna...vrh 5. u biku, vladar venera u lavu u 8.kuci od aspekata radi konjukciju sa marsom, kvadrat sa jupiterom i uranom, sextil sa saturnom i plutonom, trigon sa neptunom i ASC???
Zor_djevojka 04-11-07, 17:02 S obzirom da je tvoja Ve u Lavu, a Ma ne znam gdje je (ako je u Shkopriji) onda BIH Rekla da ti kao osoba tezhish ka zajednici, stabilnim 'slobodnjachkim' odnosima i braku.Ovaj kvadrat sa Ur trazhi vecu dozu slobode i ne prihvatanja konvencionalnih veza, stereotipa..Mushkarcvima ce biti izazov da te zadrzhe za sebe.Ti tragash za pravim.. a sa ovim aspektom nije iskljucheno i mijeshanje prijateljstva i ljubavi (shto ne mora da znachi, naravno )..Venera u skladnom odnosu sa Sa i Pl 'opominje' da bi bilo idealno da je on stariji, iskusniji, jer bi se s takvim bolje 'nashla'.Konjukcija Ve i Ma govori da si strasna , prisutna ce biti doza ljubomore, a i reklo bi se da si prilichno direktna i otvorena u ljubavnoj ponudi.VE 120 NE-potvrdjuje reputaciju zavodnice, ali i idealizovanja u ljubavi :)
|
|