View Full Version : Iskrenost na forumu

Bon Jovi
13-01-07, 14:00
ja mislim da je iskrenost na forumu najvaznija,ali to ne znaci da su svi iskreni.ponekad niste iskreni,jer na taj nacin pokusavate da se uklopite sa drugim ljudima na forumu.....mozda se iza nekih pojedinaca na ovome sajtu krije usamljena dusa,mozda prijatelj,a mozda cak i manijak....

da li ste vi iskreni na ovome forumu?da li znate nekoga ko nije iskren?da li ste ponekad neiskreni?u kojim situacijama?i sta mislite o neiskrenim ljudima uopste?

:eek:

diskusija moze da pocne

Miki_from_the_block
13-01-07, 14:33
Istina je da postoji pojednici koji ne zele da pokazu svoje pravo lice, ali sad ozbiljno, svi mi pomalo lazemo. Niko od nas ne moze da bude putpuno iskreni, to je normalno. Ali ralika je u nama sto iskreni ljudi teze da sto iskreniji budu...Da se sad vartim na temu ponovo.:tongue:Forumi su stvarno genijalne stvari, jer tu inace ljudi pokazu svoje pravo lice i pisu o onome o cemu on stvarno misli. U svakodnevnom zivotu je to vrlo tesko, cak i nemoguce! Jer bi zli ljudi koji znaju tu osobu, iskoristili bi to da je uniste i ponize.
Sta se meni licno tice, u ovom forumu sam upoznao ljude i odusevio sam se njihovoj iskrenosti.;) Jer iskrenosti cini covjeka dobrim i ravnodusnim...Nadam se da ce te osobe na koje ja mislim da procitaju ovaj post...;):tongue:

Mjau
15-01-07, 02:22
Sto se mene licno tice, jako sam iskrena. I u privatnom zivotu, a posebno na forumu. Meni je nekako lakse da sve napisem ovde onako kako jeste... osecam se bolje. Nesto poput zamena za dnevnik koji sam prestala da pisem...a volim to da radim.
Generalno gledano, ne mogu nista posebno reci. Ali sa jednom osobom sam uspostavila dobar odnos, i mislim da je iskrena i dobra osoba. Jedva cekam da dodje u Bg pa da uzivo nastavimo druzenje. Ljubac za Mikija:p

Naravno...volela bih jos nekog da upoznam bolje,sto da ne. Svi mi deluju Ok.
A i Filipa bi istakla kao jednog jako otkacenog i zanimljivog clana:tongue:

Miki_from_the_block
15-01-07, 17:42
I ja bi volio da upoznam tu ludu od Filipa;). Takodje mi je jako drag clan ovog foruma Liv Tyler, ona je prosto divna osoba. Pored nje, takodje drgi su mi Legolas, Bon Jovi, gospodja Aurora, Derek,...jedna super ekipa!A najdraze mi je jos uvijek ono malo mace!:tongue:;)

Mjau
16-01-07, 00:39
...sto za jaranom place...:tongue:

liv_tyler
16-01-07, 01:03
Ovo je relativno mali forum, i mozda bas zbog toga, velika vecina ljudi ovdje mi je jako draga, i zbog toga volim ovdje da svratim.
Ne mogu sad unazad da analiziram, ali mislim da ovdje nisam slagala ni jednu jedinu stvar.
Definitivno ima takvih likova, pogotovu na vecim forumima, za koje je ovo neki vid zezancije ili mjesta gdje izzivljavaju svojefrustracije.
Ali smatram da je najvise ljudi na ovakvim mjestima bas iz razloga sto nigdje ne mogu tako iskreno da se otvore kao ovdje!

Mjau
16-01-07, 16:03
Bas tako. Ljudi imaju malo poverenja. Ovde mogu biti ismejani, ali ne u lice, niti ce neko znati o kome se radi. Ispraznis dusu. Ali to ne znaci da treba iskaljivati svoje frustracije i ovde vredjati druge ljude. Pa i ovo je neki svet...samo vizuelni, i ovde se moramo postovati.

Miki_from_the_block
16-01-07, 20:26
I za zlocaste clanove postoji rijesenje...flyin!:D

Mjau
17-01-07, 13:55
Krstarica je jedna od najposecenijih sajtova,ali istovremeno je postao najprljaviji sajt. Tamo lupeta ko sta hoce, i vredjaju se ljudi, a retko neko brise i kontrolise postove. Muka mi je da idem tamo.:mad: Tu lezi prednost ovog naseg foruma:D

Miki_from_the_block
17-01-07, 14:31
U pravu si! Ni ja vise ne mogu da podnosim taj forum, fuj!:D Najbolji i najposeceniji forum jeste i ostace Burek forum. Tamo sam usput i aktivan clan. Ovaj forum je, iako jos malan, za sebe poseban. Zbog clanova i zbog naseg druzenja i komuniciranja:), sto se Krstarica ne moze pohvaliti!:bad:

Miki_from_the_block
17-01-07, 15:25
Krstarica je pokvaren forum, niko nije iskren na forumu, svi nesto izmisljaju, a i foliraju se. Takodje je dopusteno vulgarno ponasanje i vrijedjanje drugih clanova.:mad: Na Bureku je to drugacije. Svaki clan mora da postuje ostale clanove i preporucuje se iskrenost, ali ne folsiranje, strogo zabranjeno! Mnogi su izbaceni sa forumu zbog neiskrenosti i vulgarnosti! O tome mi raspravljamo.;)

Mjau
18-01-07, 01:58
Pa ta mnogobrojnost i jeste glavni uzrok prepucavanja, laganja..i slicno. Jer se ljudi ne znaju medjusobno, ili ne mogu svakog clana budno da prate, da li laze...npr.
Meni sasvim odgovara neko mirnije mestasce:tongue: Mada sam ja iskrena na svakom forumu, nebitno od broja clanova. To je moj stav.

Vendy
01-02-07, 18:52
Da, iskrena sam, a mislim da je i vecina clanova ovog foruma. Da nisam prije stekla takav dojam ne bih se ni uclanila. Ovaj je forum opusten, sto se za druge ne moze rec. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/d070.gif

Mjau
02-02-07, 02:15
Mi smo ti ovde kao jedna velika porodica:biggrin:

BlackWoman
06-02-07, 12:55
Na svakom forumu se predstavljam na isti način. Mislim da bi bilo suviše zamorno glumiti ono što nisi i paziti da se slučajno ne ''razotkriješ''.

Zaista sam dugo u virtuelnom svijetu i imam iskustva, kako dobrog tako i lošeg.
Mnogo ljudi sam upoznala preko neta, družeći se prije toga sam njima virtuelno; i kad s nekim pišeš na razne teme o svemu i svačemu tu osobu upoznaš kao da je znaš već godinama. Više volim forumsko dopisivanje nego chat ili virtuelni ''tete a tete''.
Imam jedno izuzetno ružno iskustvo, bilo bi preobimno da to sve napišem, ali u svemu tome nisam bila sama.
Izmanipulisani su svi članovi jednoga foruma, izmanipulisani emotivno.
Administratorka koju su svi voljeli je bila u drugom nicku trol koji je zatrovao forum i koji je uspio da posvađa pola foruma na koji smo dolazili više godina, na kome smo se svi lično znali, pravili okupljanja, postali prijatelji.
To se saznalo tek nakon njene smrti.
Bolest je uslovila dijeljenje njene ličnosti.
Jezivo i tužno.

Mjau
06-02-07, 16:38
Ne mogu da verujem kakva prica:confused:

Inace, i dalje mislim da se covek najbolje moze duhovno upoznati putem neta. Jer nas privuce njegovo razmisljanje, izbor, stvari koje voli, trazimo slicnosti.. i nadjemo nekog koga licno, live, mozda nikad ne bi spazili...

nikola
06-02-07, 22:59
uvjek samo iskreno o svemu i to ocekujem od drugih i zasad imam utisak da je na cijelom forumu sve ok- topla domaca atmosfera.

Derek_Trotter
06-02-07, 23:54
Blago vama. Ovamo na Ekonomiji je blago receno haos. Evo pokusavam nesto da uradim tako sto sam poostrio kriterijume za postove.
Hvala vam na lijepim rijecima. Sa svima vama se prijatno osjecam i imam osjecaj da vas dobro poznajem. Nadam se da ce biti prilike i da se licno upoznamo. To bih bas volio:)

BlackWoman
07-02-07, 09:25
Ne mogu da verujem kakva prica:confused:

Inace, i dalje mislim da se covek najbolje moze duhovno upoznati putem neta. Jer nas privuce njegovo razmisljanje, izbor, stvari koje voli, trazimo slicnosti.. i nadjemo nekog koga licno, live, mozda nikad ne bi spazili...

Istog sam mišljenja.
U real life fizički izgled sa nekih bitnih stvari skrene pažnju, tako da se mnoge bitne stvari previde. Kroz dopisivanje se upoznavaju ljudi, njihovi stavovi, karakter, reakcije na neke teme itd. što daje kompletniju sliku o jednoj osobi.

Dešavalo mi se da na jednom forumu prepoznam člana ,koga znam sa drugog foruma i pod drugim nickom, po načinu pisanja.
Zato i jeste začuđujuće da niko od članova nije mogao da provali ko je bio trol u gorepomenutoj priči. Smisliti osobu, njegov karakter, život, slike sa putovanja (bilo je tu preko 50 slika) za to je zaista trebalo luđačke volje i živaca, a i mašte.

Mjau
07-02-07, 14:58
Meni se desilo da me ljudi pitaju..da tvoj nick na onom forumu nije taj.. :biggrin:
Ako je enko svuda iskren, onda ga nije tesko prpeoznati. Posebno ako ima neke jake stavove, i ne da se slomiti.

Filip
09-02-07, 05:55
je*i ga. i ja se stalno zaebavam. mozda sam i ja trol za one koji ne shvataju to :D ako se nedje budemo upoznavali nemote mi rec da vas nisam upozorio haha

echinacea
13-02-07, 16:40
pa i ja volim da se zekim...
laganje-to ne
zašto,kad je sve ionako manje više anonimno? :p

Mjau
15-04-07, 00:41
*Mene definitivno nasmejes kad god procitam tvoj post. Posebno zato sto nemas otrcane fore, imas dozu originalnosti u sebi :D
Eto..ja bila iskrena, pa rekla :D

liv_tyler
06-05-07, 19:29
Heh, velika je razlika izmedju zafrkancije i laganja...
Samo me nervira kad ljudi nesto slazu i onda posle kao kazu ZEZAM se..Jojjj...Kako je to trulo...

Mjau
07-05-07, 02:27
*Ne da je velika, nego te dve stvari ne smes ni porediti.. I ok mi je kad neko laze o nekim nebitnim stvarima.. ili na licno svoju stetu.. ali me nervira kad ljudi stete drugima.. i sto je najgore uplicu se u lazi.. do mere da virtuelno zive tudji zivot... Cemu?

Mjau
03-07-07, 03:10
*Posto sam upoznala dvoje ljudi i licno.. mislim da iskrenija bica ne postoje...
Miki i Liv su me definitivno odusevili... njihova spontanost, iskrenost.. joj, jako su mi simpaticni... I potpisujem da su isto tako iskreni i na forumu!

Miki_from_the_block
03-07-07, 13:10
Ko ne vjeruje da smo se upoznali, neka pogleda nasu zajednicku fotku na prelijepoj cesmi! :D

frkadela
03-07-07, 13:16
Pa rekao bih da je na ovom forumu iskrenost na nivou...
Svi djeluju ok, mada cekam neko okupljanje, pa da otkrijem da je neko odavde masovni ubica i da ce sve da nas pobije motornom testerom... :rambo:

Svi moji stavovi su k'o u real life-u, k'o na forumu...
Na svakom forumu koristim isti nick, isti avatar, iste ili slicne detalje o sebi i tako... Nije me tesko prepoznati...
Mada je ovo trenutno jedini forum na kome sam aktivan...

supercica04
30-07-07, 12:41
Motorna testeraaaa:shocked542: Niko kao Frki ne zna da izgovori toliku kolicinu morbidarija, a da se pri tom ne pogine od smeha...

Ljudi selektivno vide, cuju...iskrena sam, ali koga bol........k... za to...

mala_mu
30-07-07, 12:50
Volim da se nasalim, na tudji racun, ali zato i na svoj. Naravno da sam iskrena, glupo bi bilo da je suprotno. Cemu to?

supercica04
30-07-07, 16:19
Mala Mu, tvoja iskrenost, posebno dolazi do izrazaja kada pises za xxx produkciju:king6525: :thumb_up:

mala_mu
30-07-07, 16:26
Mala Mu, tvoja iskrenost, posebno dolazi do izrazaja kada pises za xxx produkciju:king6525: :thumb_up:

E tu priznajem, lazem ka pasce. Ustvari ne lazem, mozda bi ste shvatili neke stvari kad bi ste me poznavali. :secret:
Nije bitno. U svakom sl, samo opustano...:whistling2:

supercica04
30-07-07, 17:05
Bas si super. Svako ko me nasmeje je car.

mozak
31-07-07, 08:01
mene je frkadela nasmijao sa onim odgovorom na priču male mo...nož je bljesnuo...dje taj lik...

mala_mu
31-07-07, 10:47
mene je frkadela nasmijao sa onim odgovorom na priču male mo...nož je bljesnuo...dje taj lik...

da, da, hahahahaa...

Mjau
31-07-07, 18:01
*I ja bih rekla da je iskrenost poprilicno zastupljena ovde..prosto mi nekad lici da smo mi jedna velika porodica..pa ne bi bilo lose da organizujemo neko okupljanje...!?!

Amelie
31-07-07, 23:16
ruku na nogu ja mislim da smo mi svi iskreni do jedne ure i da svako zadrzi poneki "prljavi ves" za sebe sto je normalno.
nisam nervozna sad(bez sto mi ide na zivce sto ne mogu avatar promijeniti)nego jednostavno,ovdje dodjemo da izdusimo i opustimo se,zabavimo se i tako to i ne sumnjam da u tom pogledu nismo iskreni...a sad da smo bas kao porodica...
ne znam ja koliko bi od nas bilo zadovoljno da se ujutro ustanemo i smrdimo svi iz usta :cheezy: :tooth:

Mjau
31-07-07, 23:43
*Ne u tom smislu da funkcionisemo kao porodica..nisi me bas dobro razumela.. Nego nas je brojcano malo.. neki se cak znaju i licno..i u toku smo desavanja sviju nas..jednostavno mozes da pratis sta se kome desava.. U odnosu na recimo, Krstaricu gde ako ne postujes 1h vec je milion novih poruka..i bas ti je potrebna budna paznja da pratis teme.. a da ne govorim tek o broju clanovu..i svaki dan ima neko novi...

Miki_from_the_block
01-08-07, 02:37
Ja na Krstarici postujem samo ako se hocu snekim svadjati, ovdje da se druzim, a na Bureku da se informisem. Tako sam se pravo uskladio i uklupio u drustvo.:D

Mjau
01-08-07, 17:11
*Gde ja stadoh..ti produzi...
Upravo to sam i ja htela da kazem,Mikac... Lepo si me razumeo... :D

lema
23-01-08, 17:59
Uvek sam iskrena pa cak i ovde, jer cemu laganje-ne lazes druge nego sebe. Ne poznajem bas ovde ljude ali kontam da su iskreni, u stvari svi su mi simpa inace ovo je prvi forum koji posecujem.

Batboy
23-01-08, 21:14
Ahhh ta iskrenost... Ko će ga znati.... :yeahright: :)

Ribica
24-01-08, 02:23
Iskrena sam jer ne kapiram šta mogu da izgubim:confused:
Vjerovatno bih lagala kada bi me neko tjerao da pričam nešto što neću.. a pošto sama izaberem temu..sve ok..
Uuuu al sam sad zapetljala:biggrin:

Mjau
24-01-08, 18:45
*Gde da nisam iskrena.. mozda cak i previse.. toliko se ovde opustim i pisem.. da se osecam kao da sam u nekoj ispovedaonici.. Sto je najgore.. jedan lik mi je rekao kako je provalio da sam ovo ja.. Doduse, nije ni tako tesko.. a posebno kad je neko opterecen sa mnom.. pa juri po netu koje nickove koristim.. sacuvaj boze... :D

Zor_djevojka
03-02-08, 22:33
Ne kazhem sve shto mislim, al' zato mislim sve shto kazhem!

Janjičar
04-02-08, 00:25
Pratim.

explosion
06-02-08, 12:17
Na ovom forumu nije problem u (ne)iskrenosti vec u tome sto je ljudima tesko da kucaju, odgovore sa po dvije recenice i kraj. A diskutovanje tek ne dolazi u obzir! I sto je najtuznije, ljude mrzi da citaju duge postove! Kako rece jedna forumasica povodom ovoga- nema smajlija koji se valja od smijeha!

Ibretnica
06-02-08, 15:03
mislim da je ovo jedino mjesto gdje sam skroz iskrena...ebi ga ...niko m e ne zna..pa mogu i slabosti da otkrijem...ako ih vec imam, kao Ibretnica jel:P

Angelina75
23-05-08, 18:02
mislim da je ovo jedino mjesto gdje sam skroz iskrena...ebi ga ...niko m e ne zna..pa mogu i slabosti da otkrijem...ako ih vec imam, kao Ibretnica jel:P

ja se sa ovim ne slazem....:nonono:...upravo coveka i cine slabosti i prednosti:yes513:...pa nema savrsenog...taj se jos nije rodio....mislim da je poenta da li ti zelis da prihvatis svoje slabosti.....licno smatram da sam takva kakva sam zato sto ja tako zelim sa svim svojim prednostima i manama i ja ih ni ne krijem ....zelim da budem prihvacena bas ovakva .....a pretvaranje me uzasno tangira:yeahright:

mistique
23-05-08, 18:08
Jedna od prednosti foruma je nick i sammim tim skriven identitet,shto omogucava osobi da probije led i bude iskren ( ako ga zhelja vuche :D) ..

Do sad se nisam nashla u situaciji u virtualnoj sredini da moram biti neiskrena po nekom pitanju.Ljepota foruma je u tome ,shto odgovarash na teme koje ti se dopadaju,niko te ne sili ni na shta.Imas potpunu slobodu misljenja,bez prevelike brige ,da li ce se to drugima dopasti ili ne. Budes ono shto jesi...
Mislim da su ljudi,inace,u realnom svijetu ,dosta puta prinudjeni ili da cute ili da se pretvaraju da misle ,sto ,zapravo, i ne misle,tako da je ovo ,svojevrsni, ventil :)

millica
23-05-08, 19:01
it`s all just talk,who cares....:secret:

Slowpoke Rodriguez
23-05-08, 19:27
ja sam prilicno iskren. sem kad pricam o svojoj sexualnosti

millica
23-05-08, 19:31
ne daj se pasjim sinovima :p

Senza_Guerra
23-05-08, 19:56

Ahaam... :whistling2: :mwah1::redface: :D :D

Predator
23-05-08, 21:54
Ja posteno i iskreno http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002020C.gif

Slowpoke Rodriguez
23-05-08, 22:03
Ahaam... :whistling2: :mwah1::redface: :D
sto hoces da kazes sa ovolikim brojem smajlija?
:D

wawy
23-05-08, 22:40

xaxaxaaxaaaaaa...
e steta, a taman smo svi poceli da se lozimo na tebe... :D

Senza_Guerra
23-05-08, 22:55
Mo's slobodno nastavit', samo se zna ciji je... :D :D :D :D :D

Angelina75
23-05-08, 23:14
Ja posteno i iskreno http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002020C.gif

tako i treba.......:thumb_up:

wawy
23-05-08, 23:21
Mo's slobodno nastavit', samo se zna ciji je...

kako me ovaj stil humora potsjeca na jednog momka sto sam ga u budvu upozna prije nedje - znaci bukvalno isto...ka da ste braca... :)

Senza_Guerra
23-05-08, 23:39
Ili ex... :D

Batboy
23-05-08, 23:47
Ne slažem se.., ljudi u prirodi nisu iskreni.., naročito kad to nekog može da povrijedi... To povezujem sa empatijom.., koju u većoj ili manjoj mjeri posjeduju svi ljudi...

Ja prvi nisam iskren.., ni u životu.., a niti na forumu... To vam iskreno kažem...http://www.kolobok.us/smiles/standart/smoke.gif

Isto tako mislim da se ne razlikujem od većine ljudi u tom pogledu...

Blade
23-05-08, 23:49
Lažeš da si iz Gothama?!?!?! :eek:

:D

Angelina75
23-05-08, 23:54
Ne slažem se.., ljudi u prirodi nisu iskreni.., naročito kad to nekog može da povrijedi... To povezujem sa empatijom.., koju u većoj ili manjoj mjeri posjeduju svi ljudi...

Ja prvi nisam iskren.., ni u životu.., a niti na forumu... To vam iskreno kažem...

Isto tako mislim da se ne razlikujem od većine ljudi u tom pogledu...

e dobro nam reche....:yes513::yes513:....a ja cu da kazem da lazem ako kazem da lazem:yes513::yes513: