View Full Version : 3D filmovi

Bon Jovi
30-12-06, 11:04
Da li ste gledali nekada ovakav film?kakav je ostavio utisak na vas?i koji je to film? :)

Ena
02-01-07, 02:52
Vodila sam neku djecicu od moje tetke da gledamo Spy Kids - 3D: Game Over. Ova djecica su se odusevila, ali mozete zamisliti koliko ja volim djecije filmove. Mada sam odlicno odglumila odusevljenje pred njima kada se zavrsio film :D

Takodje i Nascar u IMAX-u, biskop koji je specijalno pravljen za takve 3-d filmove. Jedan moj prijatelj je zaljubljenik u auta, pa smo otisli da gledamo. 3-D efekti su bili stvarno super, ali tema tu i tamo.

Filip
17-01-07, 06:16
ja sam davno ko dijete gleda onaj fredi kruger 3-d u kino kultura. skoro cijeli film su se nesto ubijali i dosadno bilo. i onda zadnjih 15 minuta na ekran pise da stavimo neke naocare sto smo dobili s kartom.

kad je pocela kuknjava u sali. ona fredijeva glava iskoci iz onoga platna pa poce da leti kroz salu. neke djevojke pocese da vriste i da spustaju glavu dolje. cini mi se da jednoj djevojki zakaci kosu i pocupa je. tako je vristala. a ona glava samo leti naokolo i nikako da se vrne u ono platno.

na kraju kad se film zavrsio ne znam kolko je preteklo a kolko je bilo mrtvih. ne bih preporucio nikom da proba

Miki_from_the_block
17-01-07, 15:13
Onaj Fredi Krüder je uvijek bio buadalasina, i dan danas je takav!:D