View Full Version : Vase najvece ispale
Znate ono, kad pozelite u zemlju da propadnete...
Ja sam se juce pokliznula i da ne bih upala, udarila nogom u kantu za smece koja je pala i raspala se na vise komada...Sve to se inace desilo ispred Maxija, sa mnoooogo ljudi okolo... :frown:
Uh, dobra tema. I ja ih imam puno sigurno, nego trenutno nikako da se setim..:confused: Cim se setim pisem:tongue:
andjela pizelli 05-08-07, 03:46 ma nepitaj,stalno zovem zenu mog dobrog druga,imenom njegove bivshe:biggrin:
i sve vjezbam njeno ime,da ne pogrijeshim,i uzalud:frown:
KikyGemini 01-12-07, 16:49 neđe sredinom juna (kad oni ljudi na trg na cetinje izdaju autiće za đecu) pošla ja sa društvom u šetnju. a moje društvo ka' ... uh! kad nas uvati zajebancija , ne pušta!!! :D i veli jedan drug - ajmo da se vozimo :D
mi svi - ajmo ajmo!!!
ali kad smo počeli da se vozimo...jao...atrakcija :D ti autići su previše mali za nas, jer smo svi visoooki. a kad smo počeli da se sudaramo...izvrćemo (tj. drugarica je prevrnula svoj autić) to je bio šou
p.s. jes da sam promašila temu, ovo je za temu ''vaši doživljaji sa društvom'' ali što ću ja. ne zamjerajte mi
Joj ne bi stalo ovde da ispisujem sve svoje blamove sa padanjem, saplitanjem i proklizavanjem :(
Meni je najneprijatnije sto cesto odlutam mislima pa mi se desavaju neki ispadi tipa da izlazim iz radnje i umesto dovidjenja kazem dobar dan ili kao i Andjela brkam imena ( samo sto ja trenutne momke zovem imenima svojih bivsih) i tako....
Jednom sam se javila na telefon sa "Dobro vece" u jedan sat posle podne.
Imama obicaj da komsijama kazem "Dobro vece" oko 16h-17h kad izlazim iz ulaza, iako oni meni kazu "Dobar dan" (mada s te strane mi ne treba zamjeriti jer u mom stanu je uvijek mracno)
...
Jednom sam se javila na telefon sa "Dobro vece" u jedan sat posle podne.
Imama obicaj da komsijama kazem "Dobro vece" oko 16h-17h kad izlazim iz ulaza, iako oni meni kazu "Dobar dan" (mada s te strane mi ne treba zamjeriti jer u mom stanu je uvijek mracno)
...
ne brini, to se meni stalno dešava...
a skoro svaki dan kad pođem da šetam oko 20h ljudima se javljam sa ''Dobar dan'' :biggrin:
Zor_djevojka 16-12-07, 00:04 redovno poruke ne shaljem onome kome sam namijenila, no nekom totalno desetom..posebno zna da bude jako neprijatno, kad se zezam, jer moj humor ne shvata bash svako na nachin na koji ga kapiraju osobe s kojima tako komuniciram...a jesam jednom profesoru napisala 'posRala sam Vam poruku vec'...Mogu mu facu zamislit :cool:...A imam ja ispada koliko 'ocete, no se treba svih $etit'...
Ma, odem u radnju da kupim sijalice sa uskim grlom i ponavljam to sebi do cekam u redu. Dodjem na red i kazem DUBOKO GRLO umesto usko grlo! Prodavac se samo seretski nasmejao, ko veli ''Sta radis veceras?'' i verovatno prisetio scena iz klasika...
...hahaaaa...i ja imam ispala koliko vam volja....
evo najsvjezija,od prekjuce...
mi,na poslu,koristimo msn za komunikaciju...i sad ja ogovaram sa jednim kolegom shefa i izmedju ostalog ja napisem kako je gradjen ka zastavica za korner i lagano to umjesto kolegi posaljem shefu....uf....muke,cio dan ga nisam mogla u oci pogledati...
najvise mi se na msn desavaju pehovi kao i na poruke....
redovno posaljem poruku momku kad treba nekoj drugarici,tako da sazna neke stvari koje bas ni nebi morao :) ali ajde....izvucem se nekako ;)
nestasni_cipiripi 20-02-08, 23:29 Tada sam nedje ima 12-13god,i cujemo mi da ce bit nekakva kisa meteora tu noc.i bogami se nas 7-8 dogovorimo da izadjemo iz stanova i da sa zgrade to ka gledamo.i pokupismo se ispred zgrade,i onako krmeljavi u 3h ujutro popesmo se na krov.i tu smo mi bdili do 5ipo,i nista.uglavnom familije nam se i dan danas smiju.a to se valjda moglo vidjet samo iz amerike il australije.
A druga dobra ispala je bila prije par godina,kad sam otisa na pogresnu sahranu
Zor_djevojka 21-02-08, 13:49 A druga dobra ispala je bila prije par godina,kad sam otisa na pogresnu sahranu
ahahahahahahahaha a kome...? Ti ka' Shabo Djukic...
BlackWoman 21-02-08, 14:18 Hm, moja bolna tačka su imena. Ako se upoznam sa troje ljudi obavezno svima zaboravim ime i to mi često pravi problem u poslu.
Jednom mi se desio nezapamćen gaf.
U mojoj firmi je radio (nazvaću ga) Marko i prešao u đački dom. Njegov brat Rajko je bio direktor u srednjoj školi. Znam obojicu odlično.
Jednom prilikom dok sam bila u sred nekih cifara dođe u firmu na razgovor Marko i meni pored ušiju stalno prolaze riječi "đaci" i ja to podsvjesno povežem sa Rajkom. Kada je odlazi kažem Marku:
- "Pozdravi Marka, otkad je otišao iz firme ne zna ni da se javi"
a on odgovara:
- "Pozdraviću Rajka, a i Marka kad ga vidim" ja se tek tada zabuljim u čovjeka i ostanem bez teksta. Šta da kažem? Vidim s kim razgovaram... Bruka.
nestasni_cipiripi 21-02-08, 14:36 A ne pitaj.Ljeto bijase.Ja u HN,i drugu umre stric u Pg.I ja krenem za Pg da bi stiga na cepurke do 15h jer su ga tada kopali.I u Bd udje jedan drug nam sa faxa koji istim povodom krenu za Pg.Te bi nekakvi odron kod Ct,i stigosmo u 10min do 15h,red ispred kapele,al nidje niko poznat!I stojimo mi tako u red,kad ja vidjeh vojnu muziku.Ah!To mi bi sumnjivo,jer je radio u GSP.Al racunah mozda je ima kakvi cin iz rezerve.Uglavnom udjosmo u kapelu,ja da se poklonim...kad nije on!te se ja izljubih sa prisutnima,i odoh u Zagoric...
bolje to nego obrnuto, zamisli da si pošao nekom komšiji, pokloniš se, a ono stric!
imala sam oko 10 god i sad ja na plazu sa rodicama i majkom a odma peskir do nas neki bosanci.i ja se digla a u ravni mog dupeta je bila glava tog "tate"bosanca posto je sjedio,tako ja ni 5 ni 6 prnula mu u facu a on ce mojom mami"vid' ti nju,bez pardona!"
Ja sam maloprije dok sam isprobavala robu, ladno izasla u brusu i dodala majicu 1 gospodji, koja je bila u kabini do mene
tako mu i treba, pedofil jedan
Ja sam maloprije dok sam isprobavala robu, ladno izasla u brusu i dodala majicu 1 gospodji, koja je bila u kabini do mene
odsad ću samo da visim u Mangu:lighten:
Zor_djevojka 21-02-08, 15:04 A ne pitaj.Ljeto bijase.Ja u HN,i drugu umre stric u Pg.I ja krenem za Pg da bi stiga na cepurke do 15h jer su ga tada kopali.I u Bd udje jedan drug nam sa faxa koji istim povodom krenu za Pg.Te bi nekakvi odron kod Ct,i stigosmo u 10min do 15h,red ispred kapele,al nidje niko poznat!I stojimo mi tako u red,kad ja vidjeh vojnu muziku.Ah!To mi bi sumnjivo,jer je radio u GSP.Al racunah mozda je ima kakvi cin iz rezerve.Uglavnom udjosmo u kapelu,ja da se poklonim...kad nije on!te se ja izljubih sa prisutnima,i odoh u Zagoric...
ahahahahahahahahah vojna muzika, a on vozach gsp ahahahahahahahaha qq..izvinjavam se, ali ne mogu...dobro nijesi grad promashio....
BlackWoman 22-02-08, 18:43 imala sam oko 10 god i sad ja na plazu sa rodicama i majkom a odma peskir do nas neki bosanci.i ja se digla a u ravni mog dupeta je bila glava tog "tate"bosanca posto je sjedio,tako ja ni 5 ni 6 prnula mu u facu a on ce mojom mami"vid' ti nju,bez pardona!"
Mali "prdonjica" :yes513:
Hahahahahaha, Liv svaka čast za temu!
Ma to si ti namjerno...
BlackWoman 22-02-08, 19:06 Mala Mu sluđivala narodne mase... Mala Mu, Mala Mu... :)
prošlog ljeta, pošle prijateljica i ja na odmor. došle u hotel, sve super...sledeći dan, odlučimo mi da pođemo na bazen. ležim ja, sunčam se. odjednom (zamalo me srce nije očistilo) me ona polije hladnom vodom :D
smišljam ja plan...hihi
ujutro, opet smo išle na bazen, ali je ona pošla malo prije mene. vidim ja, leži đevojka, plavi kupaći, crna kosa, svijetli ten... odlučim ja da joj se 'odužim' za ono od juče.
uzela sam neku kantu tamo, napunila je vodom, stala iznad nje i polila je. 'iznenađenje',kažem ja. a ona samo 'wtf?who are you? what's wrong with you?' mislim da mi je psovala sve po spisku :D
p.s-nevjerovatno je to da je bila iste visine kao moja prijateljica, imale su isti kupaću, istu boju i dužinu kose...
samo ću još da dodam: koji blam :rolleyes:
Sad se sjetih prije koju godinu kad me zet poslao na trafiku da mu kupim cigare pa ja kako se zamislih nesto zaleceh se u onaj prozorcic od trafike i velim prodavacici Zorici: "Imate li PalO MalO" A ona ovakvu facu :shocked542: Vristala od smijeha...hahahahahahaha :D
Zor_djevojka 25-02-08, 20:55 Bijashe to prije skoro 2 godine kad sam izlazila s’ potonjim momkom..i mi tu u prichu je l' te, kako dolikuje freshkom paru..e sad, ja sam negdje ranije dok smo se ‘upoznavali’ na usput pomenula kako bih voljela da odem u restoran ‘Troju’ (koji se nalazi u Tuzima), jer sam chula da je ambijent prelijep, a i hrana, da se ne lazhemo ne idem da gledam nishta i nikog, no da ijem…On je valjda, kukavac, to zapamtio i u sred priche on me pomazi po licu i proshaputa (o tako mi te romantike, a ja divlja, samo neka sam zdravo) ‘ Kad cemo u ‘Troju’, ‘ocemo li nocas? a ja, ka’ ja, za djaola ne chuh, tj. ne shvatih ga dobro , jer mi se uchinjelo da me pitao ‘kad cemo utroje?’ , ja se malo zbunih, tj.pokushah da se povratim, pa ga pitah da ponovi, a on za jade reche 'pa rekla si da bi voljela'...E..kad sam skochila ka’ da me maniti kucko izio..’kome ti utroje stoko jedna, kako te nije sramota, ni poljubio me nijesi, a ti bi utroje, manijache perverzni…’ On se bio postidio ne znade shto ga snadje, sve boje ovoga svijeta mijenja ka’ semafor, a ja zapjenila ne mogu se ugasit’, nije greote moga’ ni da objasni, ni da se opravda..i tek poslije 5 minuta moga histerisanja, kad sam se smirila, objasnio mi je shto je mislio i htio, za jade me pita…A shto je najgore u tu ‘Troju’ ni do dan danas ne odoh…
nestasni_cipiripi 25-02-08, 20:55 A kad sam bio mladji ima bi obicaj da kupim pola trafike pa na kraj kondome.xaxa
nestasni_cipiripi 25-02-08, 20:56 E sjetih se! 8.osnovne,hemija.lekcija Supstitucija,a ja ladno odgovaram Prostitucija
Zor_djevojka 25-02-08, 21:00 ahahahahahahaha shto ti je profesionalna deformacija...
ahahahahahahaha "u troje" hahahahahaha :D
A to ti je inace slicno kao i kad je meni bivsi rekao jednom prilikom "Mozes li da skines TAJ lanac" (da ga vidi) a ja nesto smutih te dvije rijeci zadnje pa mi se ucinje da rece "Tange" I ja na glas sa facom :shocked542: "TANGE"
nestasni_cipiripi 25-02-08, 21:03 Aj ti u Troju u bratsku republjik.xaxa.jesam li ti prica za maltretiranje djoganija?
Zor_djevojka 25-02-08, 21:04 ahahahahahaahahah....ali samo kad mu se face sjetim...u stvari moje..kako sam se bila prenerazila...Umijem s momcima, talenat :D
Zor_djevojka 25-02-08, 21:05 Aj ti u Troju u bratsku republjik.xaxa.jesam li ti prica za maltretiranje djoganija?
aj ti..malo smo izjeli bureka u Tuze...no si zaboravio...shto za Djoganija?
nestasni_cipiripi 25-02-08, 21:06 Ada imas talenat ka dejo savicevic
Zor_djevojka 25-02-08, 21:07 aj ti Dejo je genije !!!
nestasni_cipiripi 25-02-08, 21:08 Kad sam ga maltretira na suncane skale
Igrali mi nedavno na nekom rodjendanu Asocijacije i sad objasnjava ti meni moj suigrac: "Instrument, svira se u crkvi..", a ja ni pet ni sest, sva srecna: "ORGIJE!!"
Uf..Sto je najgore, uvijek mijesam te dvije rijeci, orgije i orgulje, pa se bojim da mi to nece zadnji put biti da sam se s njima provalila...
prošlog ljeta, pošle prijateljica i ja na odmor. došle u hotel, sve super...sledeći dan, odlučimo mi da pođemo na bazen. ležim ja, sunčam se. odjednom (zamalo me srce nije očistilo) me ona polije hladnom vodom :D
smišljam ja plan...hihi
ujutro, opet smo išle na bazen, ali je ona pošla malo prije mene. vidim ja, leži đevojka, plavi kupaći, crna kosa, svijetli ten... odlučim ja da joj se 'odužim' za ono od juče.
uzela sam neku kantu tamo, napunila je vodom, stala iznad nje i polila je. 'iznenađenje',kažem ja. a ona samo 'wtf?who are you? what's wrong with you?' mislim da mi je psovala sve po spisku :D
p.s-nevjerovatno je to da je bila iste visine kao moja prijateljica, imale su isti kupaću, istu boju i dužinu kose...
samo ću još da dodam: koji blam :rolleyes:
ah... neka si je 'razladila' malo :D
Bijashe to prije skoro 2 godine kad sam izlazila s’ potonjim momkom..i mi tu u prichu je l' te, kako dolikuje freshkom paru..e sad, ja sam negdje ranije dok smo se ‘upoznavali’ na usput pomenula kako bih voljela da odem u restoran ‘Troju’ (koji se nalazi u Tuzima), jer sam chula da je ambijent prelijep, a i hrana, da se ne lazhemo ne idem da gledam nishta i nikog, no da ijem…On je valjda, kukavac, to zapamtio i u sred priche on me pomazi po licu i proshaputa (o tako mi te romantike, a ja divlja, samo neka sam zdravo) ‘ Kad cemo u ‘Troju’, ‘ocemo li nocas? a ja, ka’ ja, za djaola ne chuh, tj. ne shvatih ga dobro , jer mi se uchinjelo da me pitao ‘kad cemo utroje?’ , ja se malo zbunih, tj.pokushah da se povratim, pa ga pitah da ponovi, a on za jade reche 'pa rekla si da bi voljela'...E..kad sam skochila ka’ da me maniti kucko izio..’kome ti utroje stoko jedna, kako te nije sramota, ni poljubio me nijesi, a ti bi utroje, manijache perverzni…’ On se bio postidio ne znade shto ga snadje, sve boje ovoga svijeta mijenja ka’ semafor, a ja zapjenila ne mogu se ugasit’, nije greote moga’ ni da objasni, ni da se opravda..i tek poslije 5 minuta moga histerisanja, kad sam se smirila, objasnio mi je shto je mislio i htio, za jade me pita…A shto je najgore u tu ‘Troju’ ni do dan danas ne odoh…
e izasmijah se ka ijedna :D
andjela pizelli 11-05-08, 21:57 a nezbori mi nista....imam jednog druga sto se 6 god zabavljao sa jednom...i ozenio drugu...ja ,mrtva ladna ovu nazivam imenom prve...a ona me ispravlja...
..haha..
..upoznam ja mog sadasnjeg muza,koji je inace na svoju ruku,i on mi posalje poruku jednu noc "hocemo li da isplovimo veceras" a posto sam ja po profesiji umjetnik ja naravno shvatim da me zove da idemo u grad,i po protokolu se sredim,stikle 20 cm,minic strogi,sminka ,kosa do dupeta,dolazi on po mene kolima u sorcu,ajde reko ljeto je presvuce se kuci,mi dodemo do kuce a on kaze izadji iz auta,ja reko uzece dtugo auto,a on ni pet ni sest nego iz garaze ide coek nosi vesla,deset uvece...kad me kap nije strefila...
i tako..to nam je bio inace prvi sastanak..
Kad sam isla u gimnaziju,za vrijeme malog odmora smo redovno visili preko gelendera i osmatrali mashince i nautichare.
Kako sam tada bila zaljubljena u jednog Marka,non stop sam vrebala da ga vidim.To mi je bila opsesija.Redovno smo u grupama osmatrale nas plijen :D
Mali odmor kao i svaki drugi.Drugarice vec nadzidzane po ogradi i prilazim iza ledja Andrei,zagrlim je i ushiceno na uvo pricam :"evo ga Marko ! Vidji ga! Vidji ga kako je sladak!A ljepota moja ..aaa".Ona nishta!
Ja opet :"Vidji ga! Vidji ga!" i cimam je..U jednom trenu vidim neku meni nepoznatu curu isto se naslonila na "Andreu" i pitam se okle ova...!?
Zbunjeno je pitam:"Sto radis to ?Makni ruku" ( haha kao da je Andrea moje vlasnishtvo)..ova se zabezeknula.. i ova cura na koju sam naslonjena se okrece i blijedo me gleda!
Na moje shok iznenadjenje to nije bila Andrea ...Kako me samo pogledala...
Nije bila ni nalik Andrei!
Pochela sam da se smijem (od muke ) i izvinjavam curi ...koja je utekla od mene...
Inache ,par puta nakon toga sam je isto sa ledja startovala misleci da je Andrea... qq greote :rolleyes:
andjela pizelli 25-10-08, 01:51 bila na nekoj sahrani ,ide mi u susret kolega sa nekom zenskom,ja kazem,bas ti mama mlado izgleda,a on kaze to mi je sestra...e ne pitaj,ja rekoh :uh moram kod ocnog za dioptriju(a ta trener karatea) dobro sam prosla..
Došle mi komšinice na kafu a ja ti umjesto kafe zakuham supu iz kesice....što još gore poslužila ih ...istog dana poštaru otpozdravila na ,,dobro jutro,,rekoh ,dobro veče!U prodavnici kupujući hljeb -na pitanje prodavačice koji hljeb želim-rekoh onaj kada lovci idu da love ,umjesto lovački hljeb...
Prije par godina ,kada sam se vratila u Bosnu/R.S.vozila sam konbi i bilo je obavezno da imaš protiv požarni aparat manjih dimenzija od klasičnog.Ja to nisam znala pa sam stavila ovaj kućni .Kada me je policija zaustavila a možete zamisliti ,svašta sam lupetala ...Sa policijom kada je vožnja u pitanju svašta mi se smješno događa:vozila sam prijateljicu na autobusku st. međutim u škripcu sa vremenom vozila sam malo brže.Policija me zaustavila a ja im rekoh da vozim ženu da se porodi ,pošto je moja drugarica jedna slatka debeljuca ,počela je da glumi trudnicu...nije nam naplatio kaznu ..imale smo čak i pratnju do bolnice iako je autobuska na drugom kraju grada.Čim smo se rešile policajca nastavila sam vožnju do obližnjeg grada da stignemo autobus .
Bijashe to prije skoro 2 godine kad sam izlazila s’ potonjim momkom..i mi tu u prichu je l' te, kako dolikuje freshkom paru..e sad, ja sam negdje ranije dok smo se ‘upoznavali’ na usput pomenula kako bih voljela da odem u restoran ‘Troju’ (koji se nalazi u Tuzima), jer sam chula da je ambijent prelijep, a i hrana, da se ne lazhemo ne idem da gledam nishta i nikog, no da ijem…On je valjda, kukavac, to zapamtio i u sred priche on me pomazi po licu i proshaputa (o tako mi te romantike, a ja divlja, samo neka sam zdravo) ‘ Kad cemo u ‘Troju’, ‘ocemo li nocas? a ja, ka’ ja, za djaola ne chuh, tj. ne shvatih ga dobro , jer mi se uchinjelo da me pitao ‘kad cemo utroje?’ , ja se malo zbunih, tj.pokushah da se povratim, pa ga pitah da ponovi, a on za jade reche 'pa rekla si da bi voljela'...E..kad sam skochila ka’ da me maniti kucko izio..’kome ti utroje stoko jedna, kako te nije sramota, ni poljubio me nijesi, a ti bi utroje, manijache perverzni…’ On se bio postidio ne znade shto ga snadje, sve boje ovoga svijeta mijenja ka’ semafor, a ja zapjenila ne mogu se ugasit’, nije greote moga’ ni da objasni, ni da se opravda..i tek poslije 5 minuta moga histerisanja, kad sam se smirila, objasnio mi je shto je mislio i htio, za jade me pita…A shto je najgore u tu ‘Troju’ ni do dan danas ne odoh…
:thumb_yello::clapping::thumb_yello:
Extra! Joj odavno se nisam ovako ismejala!
Kad sam imala 13 godina pođem gradskim autobusom do grada.
Platim kartu i čekam kusur. Vozač nagazi gas i ja se nađoh na podu. Odrala sam koljena. Za bruku, tu je bio momak koji mi se sviđao. Umrla sam od stida.
Kad sam imala 13 godina pođem gradskim autobusom do grada.
Platim kartu i čekam kusur. Vozač nagazi gas i ja se nađoh na podu. Odrala sam koljena. Za bruku, tu je bio momak koji mi se sviđao. Umrla sam od stida.
Što mu se nisi otkotrljala pod noge sestro draga...??? :red_bandana:
cesto sa mamom idem u soping ( ima zena dobar ukus i ne mogu da je odbijem ) i kad god tako idemo niz bulevar....ja ako krenem nesto da pricam i ne gledam u nju 20 sekundi...kadp pogledam obavezno uporedo sa mnom ide neko drugi i smeje se...ja tad stanem kao najveci tupadzija i kad se okrenem mama naravno stoji kod izloga i mase.... :D
Kad sam isla u gimnaziju,za vrijeme malog odmora smo redovno visili preko gelendera i osmatrali mashince i nautichare.
Kako sam tada bila zaljubljena u jednog Marka,non stop sam vrebala da ga vidim.To mi je bila opsesija.Redovno smo u grupama osmatrale nas plijen :D
Mali odmor kao i svaki drugi.Drugarice vec nadzidzane po ogradi i prilazim iza ledja Andrei,zagrlim je i ushiceno na uvo pricam :"evo ga Marko ! Vidji ga! Vidji ga kako je sladak!A ljepota moja ..aaa".Ona nishta!
Ja opet :"Vidji ga! Vidji ga!" i cimam je..U jednom trenu vidim neku meni nepoznatu curu isto se naslonila na "Andreu" i pitam se okle ova...!?
Zbunjeno je pitam:"Sto radis to ?Makni ruku" ( haha kao da je Andrea moje vlasnishtvo)..ova se zabezeknula.. i ova cura na koju sam naslonjena se okrece i blijedo me gleda!
Na moje shok iznenadjenje to nije bila Andrea ...Kako me samo pogledala...
Nije bila ni nalik Andrei!
Pochela sam da se smijem (od muke ) i izvinjavam curi ...koja je utekla od mene...
Inache ,par puta nakon toga sam je isto sa ledja startovala misleci da je Andrea... qq greote :rolleyes:
prica se i po gradu da ti tako volis da startujes djevojke s ledja :D
A mojih ispala ima koliko ocete, ne mogu se ni sjetiti svega...
Zor_djevojka 27-10-08, 12:15 sinoc sam ladno na chetkicu za zube iscijedila onaj 'vole vu pate avek moi' pahstetu, 'mjesto paste ..
tata (seljak iz kucha, kako bi reka za sebe) je, misleci da je pasta za zube, stavio u kupatilo i ja onako u polumraku , ne provjeravajuci uzeh i nacijedih na chetkicu...
reko' shto je ovo Bozhe dragi, grdna li je ova pasta...sumnjjivo mi je bilo jer je vonjala na tunjevinu..ja upali svijetlo u kupatilo, imadoh shto vidjet...
i ostavila sam je tu dje je, zainat, jer sam znala da tata prvi ustaje ujutro...vidjecemo je li opra zube s njom jutros :D...Jedva chekam da se vidimo doma....
viđećeš kad se tata napuca maza sa ukusom mentola :D
Zor_djevojka 27-10-08, 12:22 ahahahahahaha samo chekam facu da mu vidim kad dodjemo s' posla oboje..No mi majku zha', ona je cora (ne vidi bez ochajli to djaolje), pa ce i ona na$es...a onaj zhbir nece, slobodno ....On nece ni poznat' ahahahahaha
prica se i po gradu da ti tako volis da startujes djevojke s ledja :D
A mojih ispala ima koliko ocete, ne mogu se ni sjetiti svega...
hahah bruka koliko ih i ja imam ...sama sam se nazvala - Blamka :D:D hahahha
Što mu se nisi otkotrljala pod noge sestro draga...??? :red_bandana:
Da, da... nisam se sjetila toga.:brucelee:
Zor_djevojka 29-10-08, 12:17 ahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahah ao...ovaj je od maloprije...
ima jedan gospodin koji radi u Podgorichkoj banci i ime mu je Paun..a ja sam trebala neshto da mu poshaljem faksom i u momentu sam zaboravila kako se cho'ek zove i rekla njegovoj sekretarici :
- Dobar dan, ovdje ta i ta iz te i te firme, izvinite trebao mi je gospodin GOLUB...
a ona zastade, pa reche :
- Nemamo Goluba ovdje, ima samo gospodin Paun, mislite li na njega?
Mene smijeh potpishtio i ja, shto cu, rekoh :
- Mislim...
madagaskar 29-10-08, 12:38 ahahahahahahahaahahahhaahahahahahahahah ao...ovaj je od maloprije...
ima jedan gospodin koji radi u Podgorichkoj banci i ime mu je Paun..a ja sam trebala neshto da mu poshaljem faksom i u momentu sam zaboravila kako se cho'ek zove i rekla njegovoj sekretarici :
- Dobar dan, ovdje ta i ta iz te i te firme, izvinite trebao mi je gospodin GOLUB...
a ona zastade, pa reche :
- Nemamo Goluba ovdje, ima samo gospodin Paun, mislite li na njega?
Mene smijeh potpishtio i ja, shto cu, rekoh :
- Mislim...
Isti slučaj mi se dogodio prije par godina samo što su ovi moji bili Golub i Labud...ja sam samo zacijenjeno od smijeha rekla da znam da je neka tica u pitanju, al koja nemam pojma...
Zor_djevojka 31-10-08, 22:06 Moja kuma Coka se zove Crnogorka..tako joj je pravo ime..i sad sjedjela ona u lokalu, i prilazi joj prijatelj sa njegovom prijateljicom. Oni se, kao shto je red, upoznaju i predstavljaju jedno drugom :
- Crnogorka - reche kuma ovoj Saneli.
a Sanela ce njoj :
- Sanela. Muslimanka!
ahahahaahahahahahah..kako smo se smijali tome...
ja imam masu ispala, al nesto bas i ne marim za to, mada kontam da bi vecina naroda krepala od stida. sto znam, valjda sam rezistant to blam...
bila je jedna situacija, a misllim da sam je vec nedje opisiva na forum, kad sam s bivsom curom bio u pozoriste, i sad bila je neka ultranabudzena "smijesna'" predstava, na koju su pozvali i vip-ovce, i ka za inat ova cura nabavi karte za prvi red. i blizu nas $ede vip-ovci, gradonacelnik, i slicne m*donje.
i nije bitno, uglavnom, meni bila dosadna predstava i ja zaspem. i u sred prestave pocnem da hrcem. a moju ribu blam, veli mi poslje da sam dekoncetrisa sve glumce, a da se publika vise smijala meni no prestavi...
taj dogadjaj mi je potpuno promijenio zivot, poslje toga skoro nikad vise nisam spava tokom prestave... :p
a jos jedna scena je bila kad me jedna riba bila privela iz grada. i sad mi poslje caskanja i pica poceli da se drpamo, a ona veli mora da ode do kupatila da se osvjezi. i kad se vrnula mi nastavili, i sad ja da pokazem kako volim predigru i sve to (a ustvari samo se foliram:D) i pocnem polako da je lizem niz vrat. i sve to ok, i ka tobosh u zanosu, pocnem da je lizem ispod pazuha. a ona bas maloprije namazala onog stika! e pa kad nisam povratio posto sam poliza pola onoga... a ona da krepa osmijeha...
BlackWoman 01-11-08, 21:18 I ja mijenjam prezimena, a ako se ne mogu sjetiti onda me na nešto asocira pa ga "izmislim"... nenamjerno. Danas sam se pokušavala sjetiti prezimena (Šošo) i izvalila Šušak, Škripo... (e jes' mu prezime...)
@dekica,podsjeti me na mog BLAMONJU...
Tog dana nije bilo posla.Zagrijala sam se za igricu Luxor i chitav dan sam netrepcuci provela cukajuci neke loptice.
U jednom momentu iza mene je prisao lik ( za kojeg sam mislila da je kolega) uzeo mi upaljac i zapalio cigar. Netremice buljeci u igricu ,samo sam mu dobacila :" pushi,pushi ,nos ti izgorio!" Tada je nastao urlik po kancelariji -a meni nista jasno..."shto bi ovim ljudima,pa se zacenushe?" ..
i fino zavrsim nivo i okrenem se prema PERSONI koja mi je uzela upaljac i vidim shefa sa cigarom i samo me znacajno gleda ! Mene smijeh podgusio ,zacrvenjeh se kao bulka i kao pocela da se izvinjavam ,bla bla..shto je tek ostale kolege naceralo na smijeh ..
oo blama..
Posle nedelju dana shefko je ostavio cigare i sad sebe smatram njegovim spasiocem!:D:D:D
Zor_djevojka 11-11-08, 10:40 ahahahahahahahahahahahahahahaahah ispad moje koleginice iz bivshe firme..
Ima problema sa Esherihijom koli, i dr.joj je rekao da stavlja kantarion, znate vec dje..a ona je , kako joj je kantarion stojao u frizhider, 'mjesto njega stavila SHERBET ahahahahahahaha..bili su u istoj posudi...Shto se nekome oslachalo..Cijelo jutro se smijemo tome...
madagaskar 11-11-08, 10:50 ahahahahahahahahahahahahahahaahah ispad moje koleginice iz bivshe firme..
Ima problema sa Esherihijom koli, i dr.joj je rekao da stavlja kantarion, znate vec dje..a ona je , kako joj je kantarion stojao u frizhider, 'mjesto njega stavila SHERBET ahahahahahahaha..bili su u istoj posudi...Shto se nekome oslachalo..Cijelo jutro se smijemo tome...
$ećaš li se onih jabuka ušećerenih kod "Ćiće"...ahahahaaa
Izrepujte joj jednu pjesmu od mene:
Petak je vece sedam u mece,
mozda ce veceras neka da se opece
jer moja mala pcela odavno nije jela
situacija je gadna jer suvise je gladna.
Sada uporan sam ko prevrnucu svet
moracu nocas da ubodem pravi cvet,
zato let u grad ne priznajem nikakav pad
veceras osecam se kao nikada do sad..
|
|