Mjau
23-12-06, 01:34
Mislim da je vreme da rezimirate ovu godinu koja polako prolazi...i napisete stvari po kojoj cete je posebno pamtiti?:rolleyes:
|
View Full Version : Po cemu cete pamtiti 2006. godinu? Mjau 23-12-06, 01:34 Mislim da je vreme da rezimirate ovu godinu koja polako prolazi...i napisete stvari po kojoj cete je posebno pamtiti?:rolleyes: Miki_from_the_block 23-12-06, 11:12 Po ekskurziji cu je pamtiti! Ovo druzenje sa svojim drustvom, budalesanje, pjevanje, igranje itd. Duge ce mi to ostati u sjecanju!:) Mjau 23-12-06, 13:27 Ja imam poduzi spisak, pa cu sad napisati sve sto se setim:tongue: Docek 2006. je bio fenomenalan. Kao i narednih nekoliko dana i praznika. Ali cu zato pamtiti 13. januar po tome sto sam sedela kuci sama, jer sam kao navodno morala da ucim, i izbedacila se ko nikad u ziivotu. A drustvo me zvalo iz raznoraznih mesta i pustalo mi muziku:( Februar...rodila se mala beba mamine dobre prijateljice. Maj... upoznala sam sadasnjeg super druga... Jun... Dala sam uslov za trecu godinu. Umro mi je ujak. Smuvala sam se sa sadasnjim deckom. Jul - Avgust... Nezaboravno i ludo letovanje na moru!!! Sestra diplomirala na arhitekturi u Italiji. Septembar... Brat diplomirao na FON-u. Slavlje, veselje... Novembar... Hm...desilo se nesto posebno s jednim deckom... Decembar... 1. decembar...hm...nesto posebno..s tim istim deckom:tongue: 9.decembar -Sestrino vencanje u Parizu. 12.decembar-Bratov rodjendan..i dobar provod... Posebne svadje s deckom... I period od 11-19. decembra..nervoza, tripovanje i cimanje... Uh, bilo i ne ponovilo se nikad takvo prepadanje:( I ne znam sta jos mogu da izdvojim..ovo je u najkracim crtama. Ako se setim jos neceg, dodacu. Ili ako se desi jos nesto dodacu:tongue: liv_tyler 24-12-06, 18:46 Huh...Ova godina i nije bila nesto posebno, mada naravno ima mnogo toga da se napise...Npr. u avgustu mi se udala rodica, prilicno iznenadno, osjecala sam se kao da se ja udajem, toliko mi je cudno bilo...Sta znam...Najbolji drug mi otisao u Njemacku, na 9 mjeseci, tamo se izgleda dosta i promijenio...Onda nezaboravno ljetovanje sa drugaricom...jedna lijepa veza od 2 mjeseca koje se cesto sjetim...Zatim dosta tuznih dogadjaja, ali njih ne zelim spominjati... Sve u svemu, nadam se boljem u 2007. :) Bon Jovi 26-12-06, 16:57 po dobrim pesmama Mjau 27-12-06, 17:34 I da... jako, jako dobra drugarica koja je sada u Svajcarskoj je rodila sina ove godine. Malo me povredilo sto mi je to tek odjednom saopstila, prethodnih 9 meseci ni pomena, ali sam ipak bila presrecna:p Mjau 13-01-07, 12:01 I da...po dosadnom doceku 2007.:frown: Mjau 15-01-07, 02:17 Zbog nedostatka interesovanja za ovu temu, bice lock:rolleyes: Ili ne zelite da pamtite puno 2006. ili vam je toliko bilo dobro da sebicno cuvate samo za sebe:tongue: U svakom slucaju, ja vam zelim da vam 2007. bude puno bolja, i da onda o njoj mozete puno da pisete. |