View Full Version : Gdje su sada vase bivse ljubavi
Znate li sta je sada sa vasim velikim ljubavima? Ili bar sta je bilo kad ste zadnji put culi za njih?
Moja prva platonska ljubav, inace djecko 10 godina stariji od mene, sad je ozenjen i ima sincica, zena mu je super, tamo je gdje je bio i kad sam ga upoznala, bavi se onim cime se i prije bavio.
Djecko s kojim sam najduze bila u vezi, kad sam zadnji put cula za njega(prije pola godine otprilike), radio je u klubu u kom je radio i pri kraju nase veze, bio vec duze vrijeme sa jednom djevojkom koja mu je bila bliska drugarica prije, fina je zaista, da ne grijesim dusu.
Toliko za sad o mojim bivsim, a sta vi znate o svojima?
Zanimljive li teme.. Danas sam bas s trenerom pricala o velikoj bivsoj ljubavi..I na kraju smo se oboje izbedacili jer smo dosli do zakljucka da se stvarno voli samo jednom u zivotu:rolleyes: Videcemo koliko je to tacno:confused:
Sto se tice moje najvce bivse ljubavi... Zamisli, bas danas sam naletela usred Bg na njegovog druga. Medjutim, nisam uspela da izvucem ni jedan jedini detalj. A previse sam ponosna da bi ga ista pitala. Mozda je decko bio uzdrzan jer smatra da bi me povredio mozda pricom o njemu..
Ono sto znam, jeste, da je izgubio svoje veliko bogatstvo ziveci u raskosu i glupiranju, i da negde radi. On, koji nikad nije digo nesto teze od kasike. Zao mi je zbog toga, jer je njegova porodica u velikoj krizi. Sto se tice njegove ljubavne strane..zaista nisam informisana. Zadnji put kad sam ga videla sa bilo kakvom devojkom, tacnije pre godinu dana, bila je to ona ista drolja zbog koje smo imali problema. Nisam mogla da verujem! Bar bi mi manje bilo krivo da je neka normalna devojka!
I da.. posto oduzih pricu..i smorih, necu o ostalima pisati. A i ovaj je najbitniji od svih!
+..graveyard..+ 22-12-06, 10:35 uglavnom sam sa svim svojim bivsim momcima u nekoj neobaveznoj prijateljskoj vezi,,,
cujemo se izadjemo na kafu..uglavnom nastavljamo zivjeti onako kako smo zivjeli...ali se cesto zasta vidim sa nekima od njih..jer zbog cega prekidati sve veze kada ste jednom znacili nesto jedno drugome..??
Miki_from_the_block 22-12-06, 19:42 Samo sam jedanput bio dosad ludo zaljubljen, ali se ta ljubav nije meni oduzila.:(Ona sad zivi u Drvaru, dolazi samo za ljetni raspust na dvije sedmice i ponovo zurück!
Nisam nikad imao neki prijateljski odnos sa njome, nego samo ako imam joj sta reci ili ona meni, i to je sve! Moje dotadasnje veze su skoro sve bile neobavezene. Bile su i poneke veze u kojoj sam malo vise osjecao prema djevojci, ali neuporedivo kako sam ludio za onom - mojoj prvoj ljubavi. Uglavnom sam skoro sa svim bivsim djevojkama ostao dobar drug. Na pocetku smo uvijek sutili, nismo se kontaktovali dok se nije sve sleglo bilo. Posle kad je sve bilo proslo i zaboravljeno, druzili smo se kao da nista nije bilo izmedju nas.
Ja se licno ne zelim jos vezati za ozbiljne veze, prosto ne zelim. Docice kad tad "prava" koja ce meni moci da mi uzvrati ljubav! :)
Gde da se vezujes ti sad u tvojim godinama? Pa ja jos uvek smatram sebe da ima jos vremena za nesto ozbiljno i na duge staze, a kamoli ti. Bolje receno, ja nista ne planiram, kad se desi, desilo se... Mrzim one velike planove na pocetku veze...:rolleyes:
BlackWoman 16-01-07, 11:21 Jedna od mojih velikih ljubavi (ljubav iz prvog srednje) danas je ćelav, ima ružnu ženu i dvoje djece.
Nije mi jasno kako neko ko je bio u srenjoj lijep kao Apolon danas može tako da izgleda???
Simpaticno, ja sam imala 2 momka prije sadasnjega. Prvi je ozenjen sa curom koja mu moze jesti burek sa glave, al ako je njemu super, fala Bogu za to. A drugi i dalje ne radi nista, sjedi sa majkom kuci... Geak...
Moja velika ljubav je u Americi,ozenio je stariju zenu od njega 9 godina i ima cerkicu.
moja ljubav (simpatija)iz ranijih razreda osnovne skole je sad udata i ima sincica malog(rano ako mene pitate).
ne vjerujem da je iko vise vrijedan spomena...toliko djevojaka, a frka mi da se vezem..znam sjebacu se na kraju,a mlad sam josh pa se ne dam...
ja sam imala do sada 2 momka jedan se ozenio i ima dijete,a drugi je u vezi.
a ja sama:(
Osmijeh na lice... ;)
To je samo trenutno stanje stvari :)
:)
nesto se taj trenutak kod mene oduzio :p
:)
nesto se taj trenutak kod mene oduzio :p
Uvijek kazu da se desi kad se najmanje nadas...
Jedini problem je sto nada zadnja umire... :D
Razumijem te potpuno - vjeruj mi :)
Uvijek kazu da se desi kad se najmanje nadas...
Jedini problem je sto nada zadnja umire... :D
Razumijem te potpuno - vjeruj mi :)
e super:p
jos samo da se desi jer joj se uopste ne nadam:)
Hoce, hoce, evo ja ti drzim palceve :)
A ti nemoj slucajno da se nadas :D
hahha :p hvala ti:)
ma ne nadam se uopste ;)
moje bivse ljubavi... jes da nikog nisam voljela aliiii...
pa...moja strasna simpatija upisala je akademiju u italiji..
a taj momak kojeg nisam voljela ali mi je ostao simpatican ne prica vise sa mnom.inace,na Ct je..eto.
božemeprosti
polovina vec na groblju
groblju????
moja prva ljubav je iz Svajcarske,valjda tamo jos uvijek zivi...jedan je u Njemackoj,ozenio se,dobice dijete...ovih ostalih nekoliko su tuda,po Pgu,jure curice:D
pa da prostite
vec polak pomrlo
sEa_MeRmAiD 18-03-07, 15:17 Moje ex welike ljubavi su mi jako blizu, samo nekoliko kilometara od mene... :D
Zanimljiv topic.
Ove ljubavi koje cu izdvojiti su bile vise posebne nego velike.
Dvojica su se ozenila i imaju cerke (nisu bili svjesni kakva sam majka njihove djece ja mogla biti,eee.. :), srednjoskolsku veliku ljubav 'iz klupe' sretnem s vremena na vrijeme i uvijek mi izvuce mnogo osmijeha, jednog srijecem iskljucivo po aerodromima i konferencijama po svijetu, znam da je single i uvijek nekud zuri, a ovog poslednjeg zelim da sretnem i nadam se da me nije prebolio, still. :)
Poooooojma nemam gde su moje bivše ljubavi, ali zato znam gde je moja sadašnja ljubav, a to je najvažnije. :)
o njima i ne razmišljam
ja samo idem dalje
bila22vila 22-06-07, 12:31 Bivše ljubavi...ja bi rekla da postoje 2 kategorije:
bivše zaljubjenosti ( ima ih....pUNNOO )
bivše ljubavi ( samo jedna )
.. zaljubiti ili požudno biti privučeni drugoj osobi kratko traje ako nema barem još koja zajednička komponenta.
..ljubav je uvik ljubav i kad prođe godine i kad dođe do ponovnog slučajnog susreta , leptirići se javljaju
Jedna je u Švajcarskoj, studira.
Moja najveća ljubav, đevojka s kojom sam proveo dvije godine života, studira u Nikšiću, i što mi je jako drago super joj ide. Nemamo više kontakt, ali svakako kad bih je vidio ne bih prošao pored nje. Ako se uopšte tako može reći bez hiperbole, nju sam volio više nego sebe... Kad god se ovoga sjetim, obavezno mi padne na pamet koliko je beskonačna ljudska glupost, i kakve je stvari u stanju da upropasti. Onda se, logično, nametne pitanje da ako je to stvarno bilo toliko kvalitetno, zašto nije pobijedilo svoje prepreke? Gordijev čvor...:D ...A tako ga treba i riješiti - presjeći i ići dalje.
Svi su načisto propali:whistling2:
neke udate,neke tu,neke preko grane
nije tema to,ti kao da hoces da se napravis postena
Dje su i sto cine... e pa ne znam ni ja to... tj znam za neke ali za neke i ne znam :)
bivsi...zar ga ima?:biggrin:
Bio sam kojekuda.......
Pa su i moje mace svuda..... :smokeing:
Hmmm rado ih se sjećam. :character38542:
Moja prve velika Ljubav je trenutno jedan od najboljih crnogorskih vaterpolista...ah...jos uvijek mi klecnu koljena kad ga vidim i zavrti mi se u glavu...:yes513::wallbash::hammer5425:
Zor_djevojka 24-10-07, 15:19 A moj nedje shanerishe po Italiji...
Moje bivse ljubavi...hm...mislim da su svi zdravi i zivi :) mada ne znam ko mi je bivsa ljubav iskreno,znam ko su bivse veze...u svakom slucaju zelim im sve najbolje!!!
nestasni_cipiripi 20-03-08, 13:59 Moja prva ljubav iz djacke klube je u Australiji,a od onih ljubavi vecih,jedna je umrla,a jedna u glavnom gradu bivse vece federalne jedinice,
BlackWoman 20-03-08, 14:52 Moja prve velika Ljubav je trenutno jedan od ...ah...jos uvijek mi klecnu koljena kad ga vidim i zavrti mi se u glavu...:yes513::wallbash::hammer5425:
Što ga pušća iz šaka, crna ti? :shocked542: :bye2:
Za jednu moju bivšu ljubav znam da je sa nekom strankinjom, vjerovatno joj voda kučište i nosi kofere, kao u nekoj našoj staroj seriji, zaboravila sam kako se zove.
nestasni_cipiripi 20-03-08, 14:55 Dje?
flowerchic 20-03-08, 15:29 A danas ga vidjeh...Tu je...Jos...
Dje?
A tuda po tije kontiNJerah...
Ne svi, naravno, bogomi ej bilo lijepije momchadi...
Jedan se otegao,drugi se protegao:pg_bubbles_h4h:
Tamo gdje i trebaju da budu...
Tamo gdje i trebaju da budu...
sa drugom naravno:lighten:
sa drugom naravno:lighten:
E-e,moze i to isto.Da su lonci sa svojim poklopcem,ne bunim se nista...:D
|
|