View Full Version : Najoriginalnije muvanje
Koje je najoriginalnije muvanje koje vam je neko uputio ili ste ga vi upotrijebili?
Evo jedno moje:
Djecko mi je nesto pricao na uvo (bila je guzva u klubu) i ja mu rekoh da ga ne cujem, da cu ga mozda bolje cuti ako mi bude pricao na usne... Uspjelo je :D
Koje je najoriginalnije muvanje koje vam je neko uputio ili ste ga vi upotrijebili?
Evo jedno moje:
Djecko mi je nesto pricao na uvo (bila je guzva u klubu) i ja mu rekoh da ga ne cujem, da cu ga mozda bolje cuti ako mi bude pricao na usne... Uspjelo je :D
FANTASTIČNO!:)
Miki_from_the_block 17-12-06, 16:09 Prosto genijalno! :D
OK, hvala :) a sad je vas red!
Ne pada mi nista na pamet. Ne znam ovo u koju vrstu da stavim...ali nek` bude originalan nacin... Jedan decko me muvao, pricali smo, bla, bla.. a onda je njemu zazvonio telefon, i nakon toga mi je zatrazio mob. da posalje neku poruku,jer nema kredita. Nisam ni na trenutak razmisljala, pozajmila sam. A on je sam sebi poslao poruku, i dosao do mog broja, na jednostavan nacin.
Ubrzo nakon toga sam dobila poruku.. Tako slatka i velikodusna devojka...:biggrin:
ako mene pitate Skoro svaki potez koji djevojka nacini je predivan...
a ovako kako se muskarci stalno trude vise nije ni zabavno....
sta je sa jednakoscu polova?
liv svaka cast na genijalnosti!
liv odlicna zamisao;):) ma kakvi danasnji muskarci se nimalo ne trude i nemaju ideja....a sto se tice mene ja ne cinim nista:) cekam njegov potez....
To ti je greska...:thumb_down:
Zor_djevojka 09-01-08, 17:30 Zashto greshka?...Kako je krenulo ove zhenske ce josh malo stojeci p ...da ne kazhem shto...Na zhenskom cheljadetu je da da znak, mali signal, sve ostalo je na mushkarcu i njegovoj volji tj. (ne)zainteresovanosti...Ja zaista nijesam toliko hrabra da napravim prvi korak...da me ne shvatite pogreshno i ne pomislite da drzhim neki nivo...Ali redu je red... A mushko ipak treba da bude mushko ...u pravom smislu te rijechi ;)
Zashto greshka?...Kako je krenulo ove zhenske ce josh malo stojeci p ...da ne kazhem shto...Na zhenskom cheljadetu je da da znak, mali signal, sve ostalo je na mushkarcu i njegovoj volji tj. (ne)zainteresovanosti...Ja zaista nijesam toliko hrabra da napravim prvi korak...da me ne shvatite pogreshno i ne pomislite da drzhim neki nivo...Ali redu je red... A mushko ipak treba da bude mushko ...u pravom smislu te rijechi ;)
Slazem se s tobom...ne volim ja bas tu "jednakost polova" jer ipak se razlikujemo po mnogo cemu. Zena svakako treba da da znak muskarcu ali da to bude sa stilom naravno!
Zor_djevojka 09-01-08, 17:38 Otmeno i suptilno ;)
ma kakva greska?? ne budite smijesni...meni uopste nije problem prici muskarcima da ja to NAGLASIM...jer meni to znaci ne predtsvalja problem, kao sto to njima predstavlja...znaci mogu,al NECU:):D jer oni su muskarci.,,,zna se ko cini prvi korak i ko treba da preuzima incijativu....al danas je takvih malo...mada danas dolazi nazaslot do toga da zene sve poduzimaju, jer oni nisu u stanju,,,,,ma daj ih sramota bude ne zelim ni spominjati taj pojam,jer ne zasluzuju imati titulu muskarca, kao sto kaze rossa oni trebaju da budu muskarci da ucine to sto je njihov zadatak....ufff....sad sam ljuta:S:(
Zor_djevojka 09-01-08, 17:45 Kada se mushkarac udvara zheni, onda on ochekuje da ce joj se dopasti. Kada se zheni dopadne mushkarac, onda ona ochekuje da ce joj se on udvarati ;).
ma kakva greska?? ne budite smijesni...meni uopste nije problem prici muskarcima da ja to NAGLASIM...jer meni to znaci ne predtsvalja problem, kao sto to njima predstavlja...znaci mogu,al NECU:):D jer oni su muskarci.,,,zna se ko cini prvi korak i ko treba da preuzima incijativu....al danas je takvih malo...mada danas dolazi nazaslot do toga da zene sve poduzimaju, jer oni nisu u stanju,,,,,ma daj ih sramota bude ne zelim ni spominjati taj pojam,jer ne zasluzuju imati titulu muskarca, kao sto kaze rossa oni trebaju da budu muskarci da ucine to sto je njihov zadatak....ufff....sad sam ljuta:S:(
opasno si ljuta na muskarce vidim:)
Evo jedno moje:
Da si meni to uradila ja bih te odmah zaprosio!:guitar:
Da si meni to uradila ja bih te odmah zaprosio!:guitar:
uradi ti to nekome pa mozda tebe neko zaprosi:D
P.S Samo nemoj da te cica cujeee:D
Zashto greshka?...Kako je krenulo ove zhenske ce josh malo stojeci p ...da ne kazhem shto...Na zhenskom cheljadetu je da da znak, mali signal, sve ostalo je na mushkarcu i njegovoj volji tj. (ne)zainteresovanosti...Ja zaista nijesam toliko hrabra da napravim prvi korak...da me ne shvatite pogreshno i ne pomislite da drzhim neki nivo...Ali redu je red... A mushko ipak treba da bude mushko ...u pravom smislu te rijechi ;)
Pa na to sam mislila... Nisam mislila sad da treba da ga muva ili napada ili nesto sl... Ali ne vidim sto mu nebi uputila neki pogled ili osmijeh, ili sl... Ja se stalno smijem, cak i kada se ne muvam ni sa kim...
Evo jedno moje:
Ha-ha...Ovo me bas nasmijalo...:D Ovo ja uglavnom kazem bilo kom ko mi pokusa u guzvi ili uopste pricati na uvo al ovo "na usne" bas i nisam jos uspjela da kazem a da se misli i shvati na poljupce...:D
Postoji,postoji...;) Samo cu ja to ipak morati dva puta da ponovim,jer prvi put ce misliti da bas mislim da je potrebno da ga citam sa usana dok prica,a drugi put ce vec shvatiti na sta u stvari mislim...:D (ako ni tad ne shvati-pokazacu mu ja-treca sreca) :D
Evo jedno moje:
:clapping::D:mf_type:
Kupljeno.
|
|