Milanese
10-12-06, 12:28
Treba mi savet od Podgoricana u vezi sa tim kuda povesti i sta zanimljivo pokazati strancu u Podgorici. Znaci trebaju mi preporuke. :)
|
View Full Version : Sta posetiti u Podgorici? Milanese 10-12-06, 12:28 Treba mi savet od Podgoricana u vezi sa tim kuda povesti i sta zanimljivo pokazati strancu u Podgorici. Znaci trebaju mi preporuke. :) Derek_Trotter 10-12-06, 14:03 Pokazi mu Staru Varos, Hercegovacku ulicu ako hoce nesto da kupuje, caffe barove Greenwich i Buda Bar. Na dorucak i kafu povedi ga u Carine sto se rucka ga mozes povesti u restoran Ognjiste. Ako je fin dan nije los izlet do Plavnice na Skadarskom jezeru. To su moji prijedlozi. Homer 10-12-06, 14:44 Pokazi mu Staru Varos, Hercegovacku ulicu ako hoce nesto da kupuje, caffe barove Greenwich i Buda Bar. Na dorucak i kafu povedi ga u Carine sto se rucka ga mozes povesti u restoran Ognjiste. Ako je fin dan nije los izlet do Plavnice na Skadarskom jezeru. To su moji prijedlozi. Ima li đe da se može klepit nešto za 20€?!;) Milanese 10-12-06, 15:59 Derek hvala na predlozima :) Kako se najjednostavnije stize na Skadarsko jezero, ima li neki autobus? posto mi iz Srbije dolazimo u Podgoricu vozom. Ena 25-12-06, 02:04 Vjerovatno je kasno za tebe Milanese, ali ovima koji ce tek posjetiti PG, preporucujem setnju na Gorici. To je meni najljepsi park u PG. echinacea 23-02-07, 14:17 jao pozovite me,ne treba me dvaput zvati nisam nikad u životu bila u Podgorici nikola 23-02-07, 22:58 dvorac kralja Nikole ,gorica,plavnica i jezero su extra ali plavnicu nikako ne propustaj a mozes i taxijem nije skupo |