View Full Version : Sta posetiti u Podgorici?

Milanese
10-12-06, 12:28
Treba mi savet od Podgoricana u vezi sa tim kuda povesti i sta zanimljivo pokazati strancu u Podgorici. Znaci trebaju mi preporuke. :)

Derek_Trotter
10-12-06, 14:03
Pokazi mu Staru Varos, Hercegovacku ulicu ako hoce nesto da kupuje, caffe barove Greenwich i Buda Bar. Na dorucak i kafu povedi ga u Carine sto se rucka ga mozes povesti u restoran Ognjiste. Ako je fin dan nije los izlet do Plavnice na Skadarskom jezeru. To su moji prijedlozi.

Homer
10-12-06, 14:44
Pokazi mu Staru Varos, Hercegovacku ulicu ako hoce nesto da kupuje, caffe barove Greenwich i Buda Bar. Na dorucak i kafu povedi ga u Carine sto se rucka ga mozes povesti u restoran Ognjiste. Ako je fin dan nije los izlet do Plavnice na Skadarskom jezeru. To su moji prijedlozi.

Ima li đe da se može klepit nešto za 20€?!;)

Milanese
10-12-06, 15:59
Derek hvala na predlozima :)

Kako se najjednostavnije stize na Skadarsko jezero, ima li neki autobus? posto mi iz Srbije dolazimo u Podgoricu vozom.

Ena
25-12-06, 02:04
Vjerovatno je kasno za tebe Milanese, ali ovima koji ce tek posjetiti PG, preporucujem setnju na Gorici. To je meni najljepsi park u PG.

echinacea
23-02-07, 14:17
jao pozovite me,ne treba me dvaput zvati

nisam nikad u životu bila u Podgorici

nikola
23-02-07, 22:58
dvorac kralja Nikole ,gorica,plavnica i jezero su extra ali plavnicu nikako ne propustaj a mozes i taxijem nije skupo