Marko_pg
07-05-06, 13:51
Voli li ko nasu staru seriju Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo. Meni je super, ali imam osjecaj da se vecini na svidja
|
View Full Version : Djekna Marko_pg 07-05-06, 13:51 Voli li ko nasu staru seriju Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo. Meni je super, ali imam osjecaj da se vecini na svidja Scuby Doo 14-05-06, 19:20 Naravno da je Djekna OK. Ne svidja se onima koji se prepoznaju u njoj. nina 16-05-06, 14:04 sramota, ali je nisam ni gledala:) Adriano 24-06-06, 13:57 Svidja mi se Djekna! Cak sam stavio i musiku na mobilni da mi zvoni. MISUUURREEEEE! Svi su ludjeli od nje :D grunf 25-09-06, 13:50 Prijatelju pa ja sam zbog Djekne išao da vidin Šavnik !!!!To je ono mesto gde oni silaze kad hoće u grad a to je vukojexxxx samo takva i onda mi je sve bilo jasno!!! Ako ovi silaze onda su oni sa Durmitora i okoline a te godine zadnji smet je probijen početkom juna!!!! :lol: :lol: :lol: I najveći šok smo doživeli kad smo hteli da kupimo pršut i sir u nekom selu tamo e sad ti ljudi nisu hteli da prodaju za novac jer nisu ni znali cene nego može zamena za patike,jaknu ili tako nešto jer oni izgube ceo dan da odu i kupe odeću i obuću!!!! :D :D Totalna halucinacija!!!!! BlackWoman 25-09-06, 14:33 Šta znam, to mi je bilo interesantno kada je snimljena, a sada da je gledam ... Radije bih pogledala "Volim i ja nerandže, no trpim" :lol: BlackWoman 11-10-06, 13:04 E pa eto, uzeo mi je bratanac sve CD-ove (kompletna Đekna) i kada se u kompletu gleda mnogo je logičnija nego što mi je ostalo u sjećanju. Šta da kažem, ismijala sam se kao kreten. echinacea 02-03-07, 13:50 dje me nadje jašta grunf 05-03-07, 09:00 Imam jednog kolegu na poslu montenigera a ko da je iz Djekne uteka* pa kad se uželim budalština samo šnjim prodivanim eto smeha!!! :) DYLAN DOG 18-08-07, 20:22 Živko Nikolić je bio genije. Ova serija je veliko objašnjenje nekih stvari, mnogo slojevita. Naravno da je vlolim.:) anon1 18-08-07, 20:25 Glasao sam ne. E sad to ne znaci da je nijesam rado gledao :) Mislim da je jednim dijelom bila uvredljiva i to na neki nacin koji je mogao da povrijedi odredjene ljude. ...a kad ce ne znamo ;) mala_mu 03-10-07, 13:18 Glasao sam ne. E sad to ne znaci da je nijesam rado gledao :) Mislim da je jednim dijelom bila uvredljiva i to na neki nacin koji je mogao da povrijedi odredjene ljude. ...a kad ce ne znamo ;) Molim???? Uvrijedljiva???? Iz kog razloga?? I za koje ljude... Derek_Trotter 03-10-07, 13:36 Meni je ona super. To je nesto najbolje sto je ovdje napravljeno. Treba nas posmatrati onakvim kakvi jesmo. mala_mu 03-10-07, 15:05 Pa upravo sam se zato i zacudila zbog anonovog misljenja da bi to moglo nekoga da uvrijedi. Ta serija jeste nesto sto smo mi, i pravo da ti kazem anone, tesko da ce se CG emancipovati onoliko koliko bi smo mi zeljeli. Ako zbog toga mislis da bi ta serija mogla nekoga uvrijeiti. Jesi gledao *I ja volim nerandze no trpim* garant bi i za nju isto pomislio.... nestasni_cipiripi 21-02-08, 01:20 A tek Prva bracna noc? A nerandze su mi vrh. Tajoo, Pero radi u kontrolu leta!xaxaxa.svidjalo se il ne al takvi smo! pehar 20-06-08, 22:22 rado sam gledala seriju |