View Full Version : Djekna

Marko_pg
07-05-06, 13:51
Voli li ko nasu staru seriju Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo. Meni je super, ali imam osjecaj da se vecini na svidja

Scuby Doo
14-05-06, 19:20
Naravno da je Djekna OK. Ne svidja se onima koji se prepoznaju u njoj.

nina
16-05-06, 14:04
sramota, ali je nisam ni gledala:)

Adriano
24-06-06, 13:57
Svidja mi se Djekna! Cak sam stavio i musiku na mobilni da mi zvoni. MISUUURREEEEE!
Svi su ludjeli od nje :D

grunf
25-09-06, 13:50
Prijatelju pa ja sam zbog Djekne išao da vidin Šavnik !!!!To je ono mesto gde oni silaze kad hoće u grad a to je vukojexxxx samo takva i onda mi je sve bilo jasno!!! Ako ovi silaze onda su oni sa Durmitora i okoline a te godine zadnji smet je probijen početkom juna!!!! :lol: :lol: :lol: I najveći šok smo doživeli kad smo hteli da kupimo pršut i sir u nekom selu tamo e sad ti ljudi nisu hteli da prodaju za novac jer nisu ni znali cene nego može zamena za patike,jaknu ili tako nešto jer oni izgube ceo dan da odu i kupe odeću i obuću!!!! :D :D Totalna halucinacija!!!!!

BlackWoman
25-09-06, 14:33
Šta znam, to mi je bilo interesantno kada je snimljena, a sada da je gledam ...
Radije bih pogledala "Volim i ja nerandže, no trpim" :lol:

BlackWoman
11-10-06, 13:04
E pa eto, uzeo mi je bratanac sve CD-ove (kompletna Đekna) i kada se u kompletu gleda mnogo je logičnija nego što mi je ostalo u sjećanju.
Šta da kažem, ismijala sam se kao kreten.

echinacea
02-03-07, 13:50
dje me nadje

jašta

grunf
05-03-07, 09:00
Imam jednog kolegu na poslu montenigera a ko da je iz Djekne uteka* pa kad se uželim budalština samo šnjim prodivanim eto smeha!!! :)

DYLAN DOG
18-08-07, 20:22
Živko Nikolić je bio genije. Ova serija je veliko objašnjenje nekih stvari, mnogo slojevita. Naravno da je vlolim.:)

anon1
18-08-07, 20:25
Glasao sam ne. E sad to ne znaci da je nijesam rado gledao :) Mislim da je jednim dijelom bila uvredljiva i to na neki nacin koji je mogao da povrijedi odredjene ljude.

...a kad ce ne znamo ;)

mala_mu
03-10-07, 13:18
Glasao sam ne. E sad to ne znaci da je nijesam rado gledao :) Mislim da je jednim dijelom bila uvredljiva i to na neki nacin koji je mogao da povrijedi odredjene ljude.

...a kad ce ne znamo ;)
Molim????
Uvrijedljiva????
Iz kog razloga?? I za koje ljude...

Derek_Trotter
03-10-07, 13:36
Meni je ona super. To je nesto najbolje sto je ovdje napravljeno. Treba nas posmatrati onakvim kakvi jesmo.

mala_mu
03-10-07, 15:05
Pa upravo sam se zato i zacudila zbog anonovog misljenja da bi to moglo nekoga da uvrijedi.
Ta serija jeste nesto sto smo mi, i pravo da ti kazem anone, tesko da ce se CG emancipovati onoliko koliko bi smo mi zeljeli. Ako zbog toga mislis da bi ta serija mogla nekoga uvrijeiti.
Jesi gledao *I ja volim nerandze no trpim*
garant bi i za nju isto pomislio....

nestasni_cipiripi
21-02-08, 01:20
A tek Prva bracna noc?
A nerandze su mi vrh.
Tajoo, Pero radi u kontrolu leta!xaxaxa.svidjalo se il ne al takvi smo!

pehar
20-06-08, 22:22
rado sam gledala seriju