View Full Version : Docek Nove godine

Mjau
28-11-06, 14:15
Mozda je nekom jos uvek rano da planira nesto, mozda neko 31. odlucuje gde ce, mozda je neko vec uplatio neko egzoticno putovanje, ili pak exkluzivni restoran, a neko se pak mozda ubedjuje s roditeljima da ih najuri iz kuce, i napravi zuraju:biggrin:

Sta vi planirate...???

Ja bih najradije htela da se prepolovim na 8 delova i odem na sva mesta koja me mame, i gde sam pozvana, pa udovoljim i sebi i svima:tongue:

Miki_from_the_block
28-11-06, 15:20
Cuj prerano, bas sad i treba da se planira docek. Sjecam se ja prosle godine kada smo cekali zadnju sedmicu da isplaniram gdje cemo. Sve je bilo rezervisano, ama bas sve, tako da smo Novu morali da slavimo kod nekog kod kuce. Ne kazem da nije bilo super:tongue:, bolje je bilo da smo u nekom super resoranu slavili. Moja klapa i ja smo vec rezervisali mjesto u jednom kaficu.

Marche, tvoj prijedlog ne zvuci lose, kada ides svugdje po malo nece ti onda dosadno vece biti. Jedina je frka kome ces prvo cestitati Novu.
Ja bi svojoj sestri prvo cestitao, pa roditeljima, pa curi, pa tek onda ostalim.

Vozdrav

Mjau
28-11-06, 23:47
S obzirom da sam ja Vranjanka, i da u meni tece vranjanska krv, za mene je definitivno neko zivo mesto, i naravno Vranjanci sa mnom, tj. moje drustvo iz Vranja. Prosle godine smo bili u jednom extra restoranu (cak nosi ime mog prezimena:biggrin:), i bilo nam je fenomenalno, digli smo sve na noge. To bi zelela i ove. Ali sad je tu i decko...koji ne zeli da se odvajamo..:confused: Prosle godine sam raskinula s tadasnjim neposredno pre doceka, i ni malo mi nije nedostajao:D Sad valjda necu:confused:

liv_tyler
03-12-06, 15:54
Mjau, tebi ovaj period oko Nove godine nesto baksuzan sto se momaka tice :D
Sala mala, ja cu vjerovatno ovde u BG, sa najboljom drugaricom i najboljim drugom, vidjecemo na kraju ko ce jos biti, ali to jos nije sigurno, niti smo utvrdili gdje cemo. U sustini, jedino sto je sigurno je datum :D

Mjau
05-12-06, 01:45
Hehe, skroz si u pravu. Sad sam i ovom raskinula. Doduse..sad je kao nova sansa..ali meni to mirise... opet na isto:rolleyes:

liv_tyler
08-12-06, 23:41
Opusteno...Sad si zbunjena i sve ti se cini suvise komplikovano, ali vidjeces kako ce brzo sve da se iskristalise u tvojoj glavi ;)
Samo bez sikiracije :)

Mjau
13-12-06, 15:36
Daj boze da se sve lepo zavrsi, jer sad imam jos jedan veliki problem koji me poprilicno muchi! Ako se resi, slavicu Novaka na sto najbolji nacin, ako ne... bice plakanja za najludju noc:(

Bon Jovi
16-12-06, 22:09
bas sam razmisljao gde cu za novu godinu.....pa ne znam verovatno cu negde sa drugovima

Mjau
17-12-06, 00:14
Jel` se meni cini, ili su mi svi nekako pasivni i neodlucni po pitanju doceka:confused:

liv_tyler
17-12-06, 02:14
Ma sto se mene tice, ja bih lako, nekako bih izdvojila i te pare sto se traze za rezervacije, ali valja misliti i na ostale :(
A Trg mi nekako..brrrrr...

Filip
17-12-06, 05:05
boo2!
http://www.budva.com/vijesti/index.php?whtz=vijest&id=762

liv_tyler
24-12-06, 18:52
Mrzim ovo..Ne mogu nista da organizujem do zadnjeg trenutka jer moram da cekam da vidim ko moze, ko ne moze...Na kraju ce, kao sto gledam, svi da jave da ne mogu iz nekog razloga... :mad:

Ena
25-12-06, 01:55
Mrzim ovo..Ne mogu nista da organizujem do zadnjeg trenutka jer moram da cekam da vidim ko moze, ko ne moze...Na kraju ce, kao sto gledam, svi da jave da ne mogu iz nekog razloga... :mad:

Liv, uvijek ce biti takvih osoba, koji ne vole da se obavezuju, ili na koje se ne mozes osloniti. Ali ti, kao organizator, moras da budes odlucnija i da im das rok, tj. datum do kog da ti jave da li mogu ili ne.

Ako je to nesto gdje treba da se plati za pice, hranu, itd., odmah im trazi novac. :D Na taj nacin ce obavezati da dodju.

Aurora
25-12-06, 17:56
Nova mi je nekako uvek spontana, nisam uopšte efuorična po tom pitanju, prošlu sam dočekala na trgu u BGD-u i bilo je totalno opušteno.

Mjau
25-12-06, 18:01
Posle mali milion kombinacija i dogovaranja, idem za Nis sa deckom kod najbolje drugarice. Iskreno, malo mi je smor sto nisam sa svojim drustvom, jer ja sam za lumpovanje, ali..boze moj, nadoknadicemo za prvo vece:D

Aurora
25-12-06, 18:05
Nije loše promeniti sredinu kada za to postoje uslovi, lumpovanje može biti i svaki dan.U principu Nova Godina može da mi padne i u sred maja, sve zavisi kako se osećam.Ako nisam raspoložena ili ako sam premorena ili prazna džaba sve ;)

Derek_Trotter
25-12-06, 21:39
Planiram sa drustvom da rezervisemo mjesto u nekom kaficu. Dosadilo mi je vise po trgovima da cekam Novu. Guzva, pijanci, petarde... No way;)

Mjau
26-12-06, 02:38
Toga veruj mi, ima i po kaficima. Mada, u pravu si, sigurnije je.

Miki_from_the_block
26-12-06, 18:48
Bio sam prosle godine za docek srpske NG-e na trgu i Bijeljni. Nije da se zalim sto sam tamo bio, bilo je zabavno, ali sigurniji moj posljedni docek NG-e na trgu.;) Prosle godine je posle vatrometa izbila tuca, jedan je bio povrjedjen, ranila ga petarda bila.:x

Mjau
27-12-06, 18:31
Znas kako... ako razmisljas na taj nacin, onda nigde ne trebas ni otici. Pa cak i u kuci moze da ti se desi nesto. Ne znam koliko je vama poznat slucaj, ali u Beogradu je neki momak bio stradao tako sto je metak zalutao u njegov stan.
Nema tu pravila... No, manimo crne misli:frown:

Miki_from_the_block
27-12-06, 20:12
U pravu si, ako gledamo sa te strane ugla, onda bas nigdje ne mozemo da budemo sigurni. Poznata nam izrecica "Cuavj se i cuvacu te"! Ne treba bas tako razmisljati kao sto sam ja npar. gore naveo, ali mislim da se ipak moze na neki lijepsi i mirni nacin docekati Nova Godina.Naravno, bez vatrometa za mene ne postoji Nova Godina, ali moze se posmatarti i sa sigurnijeg mjesta.;)

Mjau
28-12-06, 23:16
Mene nerviraju ljudi koji se tako napiju za docek, da kasnije ne znaju ni odakle su dosli. Mislim da za dobro raspolozenje ne treba imati samo alkohol, nego dati primat nekim drugim stvarima. A verujem da, ako neko profitira, to su najpre ovi diskonti pica. Danas sam u Ideji videla masu mladih ljudi koji kupuju pakete i pakete piva:tongue:

Ena
29-12-06, 02:19
Mene nerviraju ljudi koji se tako napiju za docek, da kasnije ne znaju ni odakle su dosli. Mislim da za dobro raspolozenje ne treba imati samo alkohol, nego dati primat nekim drugim stvarima. A verujem da, ako neko profitira, to su najpre ovi diskonti pica. Danas sam u Ideji videla masu mladih ljudi koji kupuju pakete i pakete piva:tongue:

Svidja mi se ovaj naziv, "Ideja". Kad ti ponestane inspiracije, samo se uputis u disktont i problem je rijesen. :D

Mjau
09-01-07, 00:04
Meni je docek bio smor. Poslusala sam drugaricu i odlucila se za kucnu varijantu s deckom. Nije to za mene. Zato je i propalo.

Mjau
18-01-07, 12:41
Nadam se da ste se svi lepo proveli za docek. Ako ne za NG, onda bar za Srpsku. Sve sto nije bilo dobro ispravice u narednoj godini.