View Full Version : Sex i ples
Sta mislite o komentarima da se po tome kako neko plese moze naslutiti kakav je u krevetu?
Ja licno mislim da u tom ima neke istine, jer i u jednom i drugom bitni su pokreti i ritam (izmedju ostalog, naravno), pa ako neko ima osjecaj za ritam u plesu, to bi trebalo da se odnosi i na ovo drugo.
Derek_Trotter 23-11-06, 18:17 I moja su iskustva takva da ko dobro plese je dobar i u krevetu.
Vjerovatno je stvar u koordinaciji pokreta i naravno u tome sto
su osobe koje vole ples zivahne i pune zivota.
BlackWoman 27-11-06, 13:58 Pa vjerovatno, jer za oboje treba jaka emocija i sposobnost prepuštanja momentu.
I jos nesto: osobe koje stoje u cosku u klubu i vise su posmatraci,i ne vole da plesu, bojeci se da to ne znaju da rade, sigurno imaju problema i sa tim da se oslobode i u krevetu i prihvate svoje tijelo i pokrete, zar ne?
Pa da, dobro zapazenje. Cesto mozemo primetiti kod profesionalnih plesaca da imaju cesto strasne pokrete, cak se zahteva da budu eroticni... i ples i jeste deo jedne sexualne igre..sto da ne? Zar vas ne zadivljuje kad neka devojka lepo igra, kad je elasticna... i naravno, obrnuto. Tako da, definitivno i ja mislim da ima puno povezanosti sigurno.
Ja obozavam da plesem, igram..skacem,,,pa i po stolicama i stolovima:biggrin: Vranjanska krv:biggrin:
Miki_from_the_block 28-11-06, 15:44 Ja mislim da jeste tako, ako plesacica zna kako da muskarca zaznoji plesanjem, zasto ne bi tako bilo i u krevetu.:D
@Mjau
Sta kaze tvoj djecko za tvoje pokrete? :D
Dok sam putovala ka Bg, jedan decko mi prilazi, i kaze :"Ja tebe znam!" A ja se pocudih...pa pitam odakle? A on mrtav `ladan: "Pa cim udjem u neki kafic ti igras ili na stolu ili na stolici":biggrin: Takva sam ja, zivahna. Naravno, sve u skladu s atmosferom.
A moj decko... hm... odusevljen je:tongue:
Dok sam putovala ka Bg, jedan decko mi prilazi, i kaze :"Ja tebe znam!" A ja se pocudih...pa pitam odakle? A on mrtav `ladan: "Pa cim udjem u neki kafic ti igras ili na stolu ili na stolici":biggrin: Takva sam ja, zivahna. Naravno, sve u skladu s atmosferom.
A moj decko... hm... odusevljen je:tongue:
dobro mjau. ukapirali smo vise da dobro igras http://www.scaryman.com/daclub/images/smiles/missionary.gif :D
Hehe, zanemaricu ovu slicicu :tongue:
Btw, decku nikad nisam igrala. Mada mi se svidja ona fora sa trbusnim plesom, zavodjenje i to... uhh, volim te obicaje:tongue:
+..graveyard..+ 30-11-06, 14:21 mislim da ima savrsene veze..
pokreti kukova u plesu se odrazavaju i u krevetu..
ali josh jedna stvar...
profesionalni plesaci znaju se i ustrucavati od plesenja u diskoteci...boje se kako ce drugi reagovati na to sto oni profesionalno rade...
Pa ima u tome nechega, sami pokreti koje osoba pravi, mogu da definishu kakva je sama osoba u krevetu.
Profesionalci u plesu su mi više GIMNASTIČARI a dokaz moje tvrdnje najbolje se uočava time što su plesni pokreti automatizovani do savršenstva!!!ŠTA VIŠE MOGU SE UPOREDITI SA KOLEGAM ,,GIMNASTIČARIMA,, iz ŠVEDSKIH AKCIONIH FILMOVA! Zato nisu dobri reprezenti tvrdnje ali kroz igru i ,,dinamiku kukova,, može se otkriti nečiji vatreni temperament a samim tim veća je verovatnoća dobre ljubavne veštine kod takvog igrača nego kod totalno inhibirane i ,,katotonične,, osobe! :)
DAMN!
bacam se na casove plesa....
ja jadan kako sam do nedavno bio rocker ipo(naravno i sad uzivam u toj muzici) samo sam se lomio po sutkama...jedva zivu glavu izvlacio...
OGLAS:
Potreban instruktor plesa (female) !!!
haha...Dot izgleda da moras trazit instruktora plesa...pardon,instruktorku:p
izgleda da se svi slazemo da nacin na koji osoba plese ima veze sa tim kakva je u krevetu...mada bih ja tu stavila akcenat na osobe zenskog pola...nisam srela mnogo muskaraca koji fino igraju :cool:
Evo ja se prijavljujem da budem instruktorka Dotu,ali ima mjesta i za tebe zaklina..sumnjam da ce njemu smetati :) :D
haha...Dot izgleda da moras trazit instruktora plesa...pardon,instruktorku:p
izgleda da se svi slazemo da nacin na koji osoba plese ima veze sa tim kakva je u krevetu...mada bih ja tu stavila akcenat na osobe zenskog pola...nisam srela mnogo muskaraca koji fino igraju :cool:
Maaa, mislim da je veci problem to sto se vecina momaka ne usudjuje da igra, previse su kruti, misle da izgledaju vise macho ako stoje u cosku i kuliraju :p
Liv,mozda oni stvarno razmisljaju tako ali su veeeeelikoj zabludi:biggrin:
Dot,oces se ljutiti ako se i ja pridruzim mileni u tom poducavanju? :biggrin:
Dot je raspolozen za saradnju, svakako cu lakse nauciti ako vas je vise....
a ko je sad pa Zaklina?
kad pocinjemo?
Kad god oces... :)
Samo moj ti je savjet da razmislis 2 puta,, ja i zaklina na jednom mjestu.... :D
.....ne bih se zaklela da bi izdrzao :p .....
:) :)
zaklina je nova cura na forumu...nadam se da cu se brzo uklopiti :tongue:
haha...milena,valjalo bi da se pricuva...umijemo mi da budemo opasne:D
uhh bez obzira ne sve moram nesto uraditi povodom toga!!!
Dote Ako kaniš pobjediti nesmeš izgubiti što će reći nemoj slučajno da te boli glava,moraš tetki da daš lek i slično pravac podijum imaš dve dame a premišljaš se , neiskusan mladac c,c,c !!!
šalu na stranu..
jedno je zezanje sa clanicama foruma a drugo je stvarnost..mislim stvarno sam imao na umu nesta uraditi povodom toga
a to zezanje sa zaklinom i milenom... nigdje ne vodi...
podji na tango i salsu,ide profesor flaute tamo..natjerala ga cura ;)
Mislim da je sve povezano osjecaj za ples i osjecaj za sex.
mislim da te osobe mogu da ti pruze bolji uzitak u sexsu.
imao sam iskustva sa profi plesacicama.:guitar:
uzbudis se dok ti plese a tek u krevetu.
Ja sam isao na neke casove plesa...
Vrlo dobro sam plesao, ali sam onda napustio...
Moja djevojka je plesacica, ja sviram gitaru, tako da se dopunjujemo i oboje imamo osjecaj za ritam (u krevetu)...
A klasicni plesovi su divni, moram priznati da sam uzivao dok sam ih plesao...
Ovi moderniji me smaraju i iscrpljuju...
Sto kaze Dot, ja sam se zadrzao na sutkama... Posle svakog koncerta se oporavljam po 4-5 dana... To znaci ostaviti zivot na podijumu...
Treba razdvojiti naučeni ples od iskonskog-genetskog osećaja za ples jer ono što dolazi iz samog čoveka se razlikuje od automatizovane varijante istoga! Mada svaki ples je lek za stres... :) :) :) !
Jeste grunf, u pravu si, osjecaj za ritam je ono o cemu se radi ovdje...Ako imas osjecaj za ritam dok pleses, velika je vjerovatnoca da ces imati osjecaj za ritam i u krevetu :)
Moj prijatelj iz Slovenije došao je pre par godina u Bgd a inače se bavi nečim što se vika SlOBODNI PLES ili tako nekako .Za sve ove godine ja nisam znao da to postoji a kamoli da ga ima u nas. Uz sve to on je snimio kamerom kako se to radi pa sam se i ja pridružio gledanju snimljenog materijala. Da ne davim više o tome (pošto verovatno ovde ima više poznavaoca te oblasti ljudskog delovanja od moje malenkosti) meni je taj snimak izgledao kao dobra vatačina,pipačina, paljevina ... pa sam mu to i rekao ! Potvrdio mi je rekavši pa čoveče ima i toga pa to je slobodni ples... hoću reći tu se radi o oslubadjanju od svih stega, ispoljavanju slobodnih strasti i emocija... skoro kao Kristina i Djenka :) :) :) !!! Da li je to neko probao od forumaša ?
supercica04 16-06-07, 23:45 U jednom prelepom baru na adi ja se oslobadjam svih zivotnih stega i upraznjavam SLOBODNI PLES:biggrin:
Pa sto si cicija, podjeli s nama u kojem :p
Ima istine, ali sam ja ipak sreo i par izuzetaka. Đevojke su sjajne plesačice, i upoznali smo se u diskoteci, a sve što su mislile je da je dovoljno leć' na leđa i raširit noge, a ja ću odma' zabalit' od sreće... Nevjerovatno...
Ma ti si naletio na neke lijenstine :p
Ili sam baksuz, u prevodu :D
supercica04 17-06-07, 02:09 @liv t. recii cu ti:secret: :throb:
E to je vec bolje :clapping:
:) :) Tačno sam znao da ima još poznavalaca tematike !!! :) :) :)
Hehe, zanemaricu ovu slicicu :tongue:
Btw, decku nikad nisam igrala. Mada mi se svidja ona fora sa trbusnim plesom, zavodjenje i to... uhh, volim te obicaje:tongue:
i ja volim ples i plesati:) pa cu valjda biti dibra i u krevetu:p heheh.....al ti trbusni plesovi, posebno pale decke....uhh....:) to je bas super...
Angelina75 22-06-08, 02:24 .....al ti trbusni plesovi, posebno pale decke....uhh...to je bas super...
pa ne znam bas...sad je ta ekspanzija ucenja trbusnog plesa tako da ne verujem da se muskarci bas pale na to,mislim da im je preko glave toga.....sad maltene se utrkuju devojke koja ce pre da nauci...:yeahright:..... i nekako mi se cini da sve sto pretera granicu normale i nije vise tako interesantno:unsure:
i ja se slazem da koordinacija pokreta u plesu ima itekako veze sa korodinacijom pokreta u krevetu ...ovo pricam samo za sebe:biggrin::biggrin:
pa ne znam bas...sad je ta ekspanzija ucenja trbusnog plesa tako da ne verujem da se muskarci bas pale na to,mislim da im je preko glave toga.....sad maltene se utrkuju devojke koja ce pre da nauci...:yeahright:..... i nekako mi se cini da sve sto pretera granicu normale i nije vise tako interesantno:unsure:
i ja se slazem da koordinacija pokreta u plesu ima itekako veze sa korodinacijom pokreta u krevetu ...ovo pricam samo za sebe:biggrin::biggrin:
Ovo sto sad imamo priliku vidjeti po restoranima i diskotekama, nema veze sa plesom....vise je u pitanju nametljivost i nastojanje da se bude primijecen po svaku cijenu...odjeca je uglavnom vulgarna i trecerazredna...ne vjerujem da se jos neko pali na to, posebno kada zadaju trbusni ples i cijelu noc ne silaze s podijuma... Ja sam za zenstveniju varijantu koja sigurno ima bolji efekat....
hmm, ne kontam kakve veze ima ples sa sexom...
ja nikad plesa nisam, pa mi uopste nista ne zamjeraju u krevetu... :D
Sta mislite o komentarima da se po tome kako neko plese moze naslutiti kakav je u krevetu?
Ja licno mislim da u tom ima neke istine, jer i u jednom i drugom bitni su pokreti i ritam (izmedju ostalog, naravno), pa ako neko ima osjecaj za ritam u plesu, to bi trebalo da se odnosi i na ovo drugo.
istina ziva.....
istina ziva.....
hahahaa, jes kako da ne...:nonono:
ako odes na exit nekad, pa vidis kako narod "pleshe" uz muziku, vidjecesh da tu nema nekih specijalnih pokreta, no se skache kako kome pane nam...
e sad nemoguce da je sav taj narod nije dobar u krevetu...
|
|