liv_tyler
23-11-06, 01:45
Sta za vas spada u prevaru?
Postavljam anketu, a kad odgovorite u njoj, mozete svoj odgovor i obrazloziti putem posta :)
Postavljam anketu, a kad odgovorite u njoj, mozete svoj odgovor i obrazloziti putem posta :)
|
View Full Version : Prevara liv_tyler 23-11-06, 01:45 Sta za vas spada u prevaru? Postavljam anketu, a kad odgovorite u njoj, mozete svoj odgovor i obrazloziti putem posta :) liv_tyler 23-11-06, 01:52 Inace, pretpostavljam da to kontate i sami, misli se da li je za vas prevara vec i samo razmisljanje, razmisljaje i flert, to dvoje plus poljubac itd. Meni iskreno sve to predstavlja prevaru, jer se vec u mislima zacinje zelja za nekom drugom osobom, a onda se to lako realizuje...Flert sa drugom osobom za mene predstavlja manjak postovanja prema osobi sa kojom si u vezi, a ovo ostalo ne moram ni da komentarisem. BlackWoman 27-11-06, 14:10 Mnogo komplikovano, onoliko koliko su i same emocije komplikovane. Ne mislim da postoji ijedna živa osoba da nekad nije razmišljala o nekoj trećoj osobi mimo svog partnera, što ipak ne znači da bi postojala mogućnost prevare. Šta je prevara? Samo tjelesna prevara ili se podrazumjeva i laž? Da li vara partner ako je vjeran telesno ali laže i sakriva neke krupne, bitne stvari? Ili je prevara kad ti iskreno prizna da je bio sa drugom ženom? Iako mrzim prevare ipak ne volim da budem poseisivna niti da to osjetim na svojoj koži. Ako me neko drugi privuče radije se igram ''razlaza'' nego da lažem i pravim, prvo budalu od sebe, pa onda i od partnera. Miki_from_the_block 27-11-06, 14:36 Dovoljan je jedan poljubac. Ne mora da bude nista ozbiljno i strasno, niti moramo da raskinem sa djevojkom, ali opet je prevara. liv_tyler 27-11-06, 21:57 Evo jednog primjera: moja drugarica je s momkom skoro 3 godine u vezi, voli ga, nije ga nikad prevarila, ali vec duze vrijeme joj se svidja jedan momak, nekih pola godine unazad bas intenzivno, ali, eto, nista se nije desilo do sad posto on ne daje bas neke narocite signale osim prijateljskih. Ona o njemu konstantno razmislja i prica sa nama, bila bi sa njim kad bi imala priliku, kako ona kaze, kad bi se poljubila s njim onda bi razmisljala sta ce dalje sa svojom vezom. Znaci, ona zvanicno nije prevarila momka, ali da li sve ovo sto sam navela gore ipak ne predstavlja neku vrstu prevare i iznevjeravanja? Mjau 28-11-06, 01:10 Sve sto se desi jeste prevara... ali je po meni ipak najbitnije sta se posle desava. Ako ti zaboravis na tu osobu s kojom si prevario/la partnera, i bude ti svejedno, trenutak slabosti...onda je to ok... opasno je ako se nastavi s tim... i ako poredis neke stvari... Onda je tu bolje prekinuti, nego varati dve osobe i sebe:confused: liv_tyler 02-12-06, 21:30 Ne znam...Vjerujem u to da ako se jednom oprosti prevara, vise nista nije kao prije...Ako se precuti, onda te to izjeda iznutra, bar je tako slucaj kod mene. Filip 03-12-06, 01:21 Ne znam...Vjerujem u to da ako se jednom oprosti prevara, vise nista nije kao prije...Ako se precuti, onda te to izjeda iznutra, bar je tako slucaj kod mene. cini ti se. ne izjeda uopste. liv_tyler 03-12-06, 11:44 cini ti se. ne izjeda uopste. :tongue: Jedan bambi za tebe jer te ne izjeda :p BlackWoman 04-12-06, 12:29 Evo jednog primjera: moja drugarica je s momkom skoro 3 godine u vezi, voli ga, nije ga nikad prevarila, ali vec duze vrijeme joj se svidja jedan momak, nekih pola godine unazad bas intenzivno, ali, eto, nista se nije desilo do sad posto on ne daje bas neke narocite signale osim prijateljskih. Ona o njemu konstantno razmislja i prica sa nama, bila bi sa njim kad bi imala priliku, kako ona kaze, kad bi se poljubila s njim onda bi razmisljala sta ce dalje sa svojom vezom. Znaci, ona zvanicno nije prevarila momka, ali da li sve ovo sto sam navela gore ipak ne predstavlja neku vrstu prevare i iznevjeravanja? Ne sviđa mi se razmišljanje te tvoje drugarice. Zašto ne raskine sa svojim sadašnjim dečkom ako stalno misli na drugoga i nada se nečemu? Ne, ona bi rado da ima novu vezu, a ako ipak ne bude ništa od toga da zadrži staru. Daj šta daš, samo da nije sama. Kako bi se ona osjećala da njen dečko tako razmišlja o nekoj drugoj, da mašta o toj drugoj i u zadnjem momentu kad već ostvari vezu sa tom drugom da joj da nogu? liv_tyler 05-12-06, 00:02 Slazem se tu s tobom u potpunosti. I sama kaze da bi poludila da njen djecko tako nesto njoj radi. I ja pretpostavljam da se boji da ostane sama, da se stvorila prevelika navika izmedju njih, iako je ona, ruku na srce, u svemu drugome vise nego fer. E sad, pokusala je da raskine, pa su se ponovo pomirili jer je njoj bilo suvise tesko...S druge strane, nije to to ako ti mastas o drugom...Zeznuta je situacija, ni ja ne znam kako bih tacno postupila i da li bih bila spremna da stavim tacku na sve radi neke nesigurne stvari... BlackWoman 28-02-07, 12:48 Nakon određenog vremena kod nekih ljudi se stvori navika, a znamo da se bilo kakve navike teško rješavamo. Drugi problem je što ona pati od nesigurnosti, plaši se samoće i radije se veže za osobu koja joj ipak ne odgovara. Malo više samopouzdanja i samoincijative bi joj dobro došlo. milenaaaa 01-03-07, 15:41 Dovoljan je jedan poljubac. Ne mora da bude nista ozbiljno i strasno, niti moramo da raskinem sa djevojkom, ali opet je prevara. slazem se u potpunosti. Gogi 18-05-07, 20:38 Prevara je mnoogo flexibilan pojam za mene,moze da podrazumijeva i nacin razmisljanja o nekome,a mislim (samo mislim,jer mi se nikad nije dogodilo) da bih presao i preko nekog flerta ili poljubca.Flert, poljubac, sex, sve to moze da bude i ostane samo na nekom fizickom nivou koji me mnogo i ne dotice.Ali onaj drugi, kad poljubis djevojku (svoju naravno)a ona te iskulira jer misli na nesto (naravno na NEKOG desetog)...e tu moze svasta da se desi!!! mozak 15-06-07, 13:45 Prevara je kad ti partner ima strastan sex sa drugom osobom, iza ledja i kad uziva u tome, a kasnije te grli i mazi a misli na prevaru i kako je uzivala/o u tome i kako ce se izvuc da to uradi ponovo...pogledi,flertovi nista to to se svima desava DYLAN DOG 15-06-07, 22:35 Za mene, sve navedeno osim razmišljanja. Kliko je odlično rekao da je ukrotiti misli isto što i obuzdati vjetar, ako ne i teže. Ali opet ni sve misli nisu iste. Ako imaju ''težinu'' i trajanje, i ako u mislima o pravoj ljubavi zamjenjujemo svoju sadašnju-sadašnjeg, to jeste prvara na neki način. Ako ne prevara, ono jako iskušenje, a svako se iskušenje može pobijediti ako postoji volja. KAd se nešto učini, onda je kasno. cyberiana 16-06-07, 11:48 Po meni svaka prevara pocinje vec sa razmisljanjem o nekom drugom. Kada takvo razmisljanje pocne odmah se zapitajte koliko volite. |