View Full Version : A mene sramota.....
Zor_djevojka 12-08-08, 16:20 kratko i jasno da li ste ikad doshli u situaciju, a pretpostavljam jeste, da vam se desio neki peh u toku ljubavnih igrarija?..Nekome se omakne koji golub , soko :D..nekoga pricera (ada ljudi smo)...znam i one te su u zanosu padali sa kreveta, nemali je broj i onih kojima je auto bilo u ler nedje na kakvu pedencu, pa otishlo i zavrshilo ko zna dje :D ...
i drugi dio pitanja : Jeste li vi koga uhvatili na djelu, dok radi one bRezobrazne stvari i obratno :D?
JEdnom prilikom kad sam sa majkom shetala na plave horizonte ,ona bez sochiva malo pozhurila ispred mene ..
Chini mi .. "shto chine ovi na ova kolica " ??
ja poitala da vidim o chemu se radi ,kad ono 1 dechko guzi moju komshinicu na motoru :D:D
ja pocrvenjela od blama,povukoh poluslijepu majku za ruku da bjezimo sa mjesta zlochina ,a ovaj ne prekida da mi zakucava komshinicu i ladno nas gleda..
e pa qq !:D
uglavnom su mene hvatali da radim brezobrazne stvari sa deckom, ali nikad ja druge :D
a sto se tice tih kikseva nista interesantno, osim sto sam rekla bratu od decka da izadje iz stana, jer mi se svasta radi :D:D (posle se cerekao kao lud na brasno :D)
supercica04 12-08-08, 16:27 JEdnom prilikom kad sam sa majkom shetala na plave horizonte ,ona bez sochiva malo pozhurila ispred mene ..
Chini mi .. "shto chine ovi na ova kolica " ??
ja poitala da vidim o chemu se radi ,kad ono 1 dechko guzi moju komshinicu na motoru :D:D
ja pocrvenjela od blama,povukoh poluslijepu majku za ruku da bjezimo sa mjesta zlochina ,a ovaj ne prekida da mi zakucava komshinicu i ladno nas gleda..
e pa qq !:D
Misty, carica si...uh, suze su mi posle......ahahahahah....
pa nista interesantno, mislim na te pehove...
a bratu sam redovno upadala, cak sam ga jednom dok sam bila mladja (on onako akciji) zvala i trazila da mi otvori teglu sa majonezom...:cheezy:
da li ste ikad doshli u situaciju, da vam se desio neki peh u toku ljubavnih igrarija?...
mene jes jednom jedan peh...ta djevojka se bas ismijala kad sam se skinuo... al sto cu, bilo je ladno... i tako...
Ja sam 1 usla u sobu kod moga momka, kad on sa djevojkom. Broji li mi se to?
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002018E.gif
broji se :D
Zor_djevojka 12-08-08, 21:41 e ja sam chula jednom kad je moj drug priveo neku djevojku iz provincije je l' te...i sad nas su samo harmonika vrata razdvajala dje ona u naletu strasti viche (zaboravili se oni, tj.zanijeli) ali vjerodostojno vam njene rijechi prenosim : 'TAKOJ TAKOJ, POSKUBI MI DOJKU...' znachi, vrishtala sam od smijeha....Nikad se vishe nijesu vidjeli...
xaxxaxaxaxaxaxaxaxa rossonera kraljice, axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa poskubi mi dojku lele xaxaxaxaxaxaxaxaxx
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
ono u fazonu Nacini me sretnom druuugom :-)))))))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHA HAHAAAAAAAAAAGAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAH AHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAAA
Zor_djevojka 12-08-08, 21:56 ahahahahahahahaha a shto se smijete...a zamislite kako ga je meni bilo kad sam to chula...kud je progovarala, manita ga progovarala..s' tim shto evo se sad mislim je li rekla poskubi mi dojku ili pochupaj ahahahahahahahahahahaah...Napolje sam ishla da se smijem...To je lelek bio...
Da me moja mila majka vidi!:D:D:D
Pera Detlic 12-08-08, 21:56 Ja sam 1 usla u sobu kod moga momka, kad on sa djevojkom. Broji li mi se to?
Broji broji kako ne! http://www.cosgan.net/images/midi/frech/c035.gif
E najluđe iz studentskih dana(što sam čuo, da se ogradim :D) je kad sam čuo komšinicu: "Too, Tooo....kazni me što ne učim!"
-Sjutradan sam odmah prifatio knjigu...ko zna.. :unsure:
e ja sam chula jednom kad je moj drug priveo neku djevojku iz provincije je l' te...i sad nas su samo harmonika vrata razdvajala dje ona u naletu strasti viche (zaboravili se oni, tj.zanijeli) ali vjerodostojno vam njene rijechi prenosim : 'TAKOJ TAKOJ, POSKUBI MI DOJKU...' znachi, vrishtala sam od smijeha....Nikad se vishe nijesu vidjeli...
e kraljica je..hahahahahaaha
e ja sam chula jednom kad je moj drug priveo neku djevojku iz provincije je l' te...i sad nas su samo harmonika vrata razdvajala dje ona u naletu strasti viche (zaboravili se oni, tj.zanijeli) ali vjerodostojno vam njene rijechi prenosim : 'TAKOJ TAKOJ, POSKUBI MI DOJKU...' znachi, vrishtala sam od smijeha....Nikad se vishe nijesu vidjeli...
blagi boze! ahahahahahhhahahahahhahaahha :D:D
a da izvines on se nalozio na to???
Zor_djevojka 12-08-08, 23:20 prochitaj opet zadnju rechenicu..i sve ce ti biti jasno...:D
opste je poznato da ljudi tokom sexa govore razne stvari koje ovako inace ne bi nikad izgovorili, a cime ili stimulisu partnera, ili se totalno uzive u sex pa nesvjesno pricaju...
meni se desilo kad sam bio s jednom finom gospodjom, perfektnih manira, lijepog ophodjenja, i visoke kulture, da je, dok smo vodili ljubav, onako zagledana kroz prozor u snijeg sto je vejao, u zanosu strasti, prosaptala nedje u daljinu: " to, to, je*i me ka magare!"
e sad, ja u pocetku nisam obracao paznju na to, ali kasnije kada smo izasli do jednog restorana na veceru, malo sam se zamislio da li je mislila tom metaforom na magarceve sexualne moci, ili je pak, sto sam ozbiljno posumnjao, htjela da sugerise kako bi treba da umjesto nje zamislim magarca... ni dan-danas nisam siguran sto je od to dvoje bilo...
prochitaj opet zadnju rechenicu..i sve ce ti biti jasno...:D
da i ja svasta pitam :D
Angelina75 13-08-08, 00:29 hhhaaha, ovo me podsjetilo, prije nekolko godina ja fino poceo pricu s jednom damom, normalno spontano poceli pricu, i ona sve fino i mudro cuti na moje (ne)skrivene aluzije, i klasicna peckanja, kad ti odjednom ona ni 5 ni 6, no veli totalno opusteno: a vidi ti seljachine, on bi malo jeba*hine!!
ja sam vrista osmijeha.... kako mi se ucinjela elegantna i fina na pocetku...
citirano sa teme "vodjenje ljubavi"
meni se desilo kad sam bio s jednom finom gospodjom, perfektnih manira, lijepog ophodjenja, i visoke kulture, da je, dok smo vodili ljubav, onako zagledana kroz prozor u snijeg sto je vejao, u zanosu strasti, prosaptala nedje u daljinu: " to, to, je*i me ka magare!"
e sad, ja u pocetku nisam obracao paznju na to, ali kasnije kada smo izasli do jednog restorana na veceru, malo sam se zamislio da li je mislila tom metaforom na magarceve sexualne moci, ili je pak, sto sam ozbiljno posumnjao, htjela da sugerise kako bi treba da umjesto nje zamislim magarca... ni dan-danas nisam siguran sto je od to dvoje bilo...
hahahahahahahahahahahah........wawy...ovo mi deluje kao da pricash prichu....kad ide sledeci nastavak??:biggrin::biggrin: ...ali nemoj da ostavljas delove po raznim temama ....:biggrin:....otvori svoju ...posebno:biggrin:
nestasni_cipiripi 13-08-08, 14:14 1. Ljeto 2005god,ja i tadasnja draga koja me tog jutra docekala sa puta,onako zeljni jedno drugog pocesmo da se prepustamo strastima,i navr jedno 20min predigre,pocesmo jel ono sto ide tada,i ja bijah upro odzada i bijasmo onako mokri i znojavi kad se njen djed(pokoj mu dusi) na vratima pojavi.Te ja stadoh,a on mrtav ladan E MOJ SINKO TAKO SE DOCEKUJE...
2. Svi koji ste iz Pg znate za pricu o onijema nesretnicima te bijahu u sexualnom zanosu u zeleni salon kad je NATO bombardovanje bilo,te ih je vojska o jadu zabavila kad je onaj rezervoar od aviona panuo na ljubovic....
3.jednu noc po povratku iz grada ufatih komsinicu majku 2djece dje se skube s jednim u ulaz u atomsko u zgradu mi.Divna li to scena bijase...I meni se poslije to dobrim vrati te naidjoh tada...
4.a ima sam curu rossa to zna,ta bijase u krevet ka mrtva ush,legne i rasiri noge i to je to...
5.ja okrojio nisam nisam nikad u toku odnosa,ma ni odive...al znam za jednu te se poslije soba morala prat citava skupa sa posteljinom,krevetom,i tepihom...e se bjese ispovracala i jos nesto...a on kukavac je samo vika STO JE TO DUBRAVKAAAAAA???!!!!!
Zor_djevojka 13-08-08, 14:20 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah o shto je ovo 'SHTO JE TO DUBRAVKAAAAAAAAAA'...
a vazda se sjetim kako si rekao za tu curu 'opruzhila se ka' lesh' ahahahahahaaha
nestasni_cipiripi 13-08-08, 14:26 a ovo se mom drugu desilo...
znaci upozna je curu u hn,i poslije 2dana setnje,ona ga zovne kod sebe u kucu...
i u sred posla,znaci ona na jozi,srdja na njojzi,a na srdju nasrne pekinezer...hahahahahaha
Zor_djevojka 14-08-08, 08:38 ja svakodnevno nabasavam na drkatore (da 'prostite) po parkovima i ulazima..ne znam, rachuna li se to...eto upravo jutros 'ometoh' jednoga u sred posla..posadio mi se tachno ispred vrata od firme...
nestasni_cipiripi 14-08-08, 08:46 a sto mu ne pomoze zlato??Mozda on ceka finu zensku ruku!?hahahahaha
e moja rosse,dje nece mene kakva zena docekat tako ispred vrata...
a ovo se mom drugu desilo...
znaci upozna je curu u hn,i poslije 2dana setnje,ona ga zovne kod sebe u kucu...
i u sred posla,znaci ona na jozi,srdja na njojzi,a na srdju nasrne pekinezer...hahahahahaha
cula sam slicnu pricu,on na njoj a njen dzukac ga grize :D:D
Pa sa mojim prvim dečkom kad sam bila,njegova mama nas je uhvatila dok smo se...
Zor_djevojka 11-09-08, 08:51 nemoj da te to $ekira, zlato...sad joj je banja, zaboravila je na to...
Pa sa mojim prvim dečkom kad sam bila,njegova mama nas je uhvatila dok smo se...
@sindarela, ti moš to dje gođ su ti tri tackice u post da proslijediš na pp, ima nas koji nismo stidni da pročitamo...:D
@sindarela, ti moš to dje gođ su ti tri tackice u post da proslijediš na pp, ima nas koji nismo stidni da pročitamo...:D
htjela je reci "je*ali" ili "kresali" ili nesto slicno. Evo da joj ja pomognem, lakse je nego da svima prosledjuje na pm :D Btw, ja skoro posao na jednu svadbu u Srbiju, a djevojka mi je iz tog grada. I na dan svadbe, nedje pred kraj ja uzmem kljuc od strikove kuce i povedem dragu mi tamo. I taman se stvari pocese fino odvijati (ja na jozi, ona na meni - ne rimuje se ali nema veze) kad cujem dzukca kako laje i kapiju kako se otvara. Te se mi brze bolje pokupi i zakljucamo vrata od sobe (a bili smo srecom u sobi mog brata, u koju niko osim njega ne ulazi). Strina bjese dosla da uzme neke tablete sto ne smije da ih preskoci, te se odmah vrati. No dzaba sto se vrati kad se moja draga prepala i vise ne scede da bude na meni. Jedva je nekako ubijedih...
Angelina75 11-09-08, 12:24 htjela je reci "je*ali" ili "kresali" ili nesto slicno.
hehehehehhehehhe....e dobro nas prosvetli...:biggrin::biggrin:...da znamo o cemu se radilo .....mi koji ne znamo:biggrin:
Jednom davno bijah pozvan u odaje svoje ljepse polovine, uvjeravan da je sva famelja na ljetovanju, dokle u jedno doba devetoga neba ne zavarda probuseni auspuh od bratovoga Golfa pred zgrad.
"Evo mi ga brat, bjezi!"
"Koji brat, kukala ti majka ..."
Te ja pokupeljaj one prnje u ruku, navuci farmerice na znojavo tijelo, pa preko vrata. Dje cu sad, mislim se, ako krenem dolje zajapuren ka vepar, bice dzumbus na vrata od zgrade, te ja bjezi gore, popni se dva sprata i sjedi da se obukujem na stube. Utoliko jedna baba izide pred vrata pa surgum na mene, dize pola bloka na noge drekom. Te ja sto cu, na brzinu navuci one jade, pa polako ka pravi mangas niza stepenice, do slobode.
Uh, dan danas kad cujem da varda auto niz ulicu ledni me znoj oblije. :unsure:
Utoliko jedna baba izide pred vrata pa surgum na mene, dize pola bloka na noge drekom. Te ja sto cu, na brzinu navuci one jade, pa polako ka pravi mangas niza stepenice, do slobode.
hahahaha...
a sta li je videla ta baba kad udari u toliku dreku...;)
Angelina75 11-09-08, 13:44 hahahaha...
a sta li je videla ta baba kad udari u toliku dreku...;)
aaaaaaaaaaaaaaa....pa to simm nece da kaze:biggrin::biggrin:...vidis kako se ucutao odmah posle toga...:wink3:
Zor_djevojka 11-09-08, 16:03 Jednom davno bijah pozvan u odaje svoje ljepse polovine, uvjeravan da je sva famelja na ljetovanju, dokle u jedno doba devetoga neba ne zavarda probuseni auspuh od bratovoga Golfa pred zgrad.
"Evo mi ga brat, bjezi!"
"Koji brat, kukala ti majka ..."
Te ja pokupeljaj one prnje u ruku, navuci farmerice na znojavo tijelo, pa preko vrata. Dje cu sad, mislim se, ako krenem dolje zajapuren ka vepar, bice dzumbus na vrata od zgrade, te ja bjezi gore, popni se dva sprata i sjedi da se obukujem na stube. Utoliko jedna baba izide pred vrata pa surgum na mene, dize pola bloka na noge drekom. Te ja sto cu, na brzinu navuci one jade, pa polako ka pravi mangas niza stepenice, do slobode.
Uh, dan danas kad cujem da varda auto niz ulicu ledni me znoj oblije. :unsure:
kupio mi je brat novo auto, pa navrati k'o nekad u 20h http://www.zvezdavodilja.com/Smileys/classic/girl_haha.gif
ko nekad u osam prodjem ulicom tvojom
i stanem taaaad pod prozor tvoj... :D
a jesi i dalje sa tim momkom ?
E a ovu pricu od simm znam od ranije,procitala sam u nekom casopisu...
Sram ih bilo, prepisuju sa foruma :D
Aha, objavila Galaksija u rubrici "kidaj nalijevo" :smokeing:
Angelina75 11-09-08, 23:02 Aha, objavila Galaksija u rubrici "kidaj nalijevo" :smokeing:
ti je vidim dobro prostudirao:w00t531:
Morao sam, inače bih dospio u drugu "beri kožu na šiljak" :D :D
a sta li je videla ta baba kad udari u toliku dreku...
Ma ništa ružno, no sam se bio malo užega pod pazDuh. ;)
|
|