View Full Version : Jedno lagano pitanjce :D

mistique
08-08-08, 00:29
Prije neku noc me zaustavila policija ,jer sam pretekla 6 vozila i kamion na duplu punu liniju ...znam ,znam ..losh0 ,mnogo ...
Zhurila sam na posao ..

Htjedoshe mi oduzet vozacku i naplatiti kaznu 150 e,ali se smilovashe ,pa mi je vratishe i napisashe prijavu ( valjda ) (nedje sam je zagubila) da sam pretekla samo 1 vozilo na punu ..

Trazishe mi kucnu adresu ..
e,sad me kopka ...
neshto mi se chini da bi previshe idealno bilo kad bi se na tome pricha zavrshila..
Bojim se da to ne posalju doma ( da me majka zakolje :D) i da cu morati na sud..

Zna li ko kakva je procedura !?!?!?

simm
08-08-08, 00:54
Ukratko - zavrsices na vjesalima! :D :D

mistique
08-08-08, 01:01
ochekujem neshto vecu torturu ..
stvarno nemam pojma kako to sa kaznama ide i koja je procedura ..
uvijek sam se izvlachila ,ali i ja dolijah .. :(

po$ecivacete me u Spuzh ..
chetvrtkom!! :(

simm
08-08-08, 01:02
ochekujem neshto vecu torturu ..
To ćemo na prajvat ... ovo, ono ... :D :D

OCTAVIAN
08-08-08, 01:19
jesi li dala adresu kuci ili na tvom stanu? Podji u SUP brze-bolje i plati tu kaznu dok ti ne stigne to

mistique
08-08-08, 01:22
Trazili su mi adresu u Kotoru ,sto je loshe ..
a na ovom papiru ,koliko se sjecam ,nigdje nije pisala visina kazne ..
znachi samo izvjeshtaj shto se desilo...
s tim da je upisan manji prekrshaj ,nego shto je zaista bio ..

Izgubila sam negdje taj papir ,ali znam da nema nigdje upisana visina kazne ..

Zanima me shta se deshava posle ..
dobijam li poziv za Sud i sl ?

OCTAVIAN
08-08-08, 01:25
ako odmah ne platis kaznu, dobices poziv

Batboy
08-08-08, 01:27
Prije neku noc me zaustavila policija ,jer sam pretekla 6 vozila i kamion na duplu punu liniju ...znam ,znam ..losh0 ,mnogo ...
Zhurila sam na posao ..

Htjedoshe mi oduzet vozacku i naplatiti kaznu 150 e,ali se smilovashe ,pa mi je vratishe i napisashe prijavu ( valjda ) (nedje sam je zagubila) da sam pretekla samo 1 vozilo na punu ..

e,sad me kopka ...
neshto mi se chini da bi previshe idealno bilo kad bi se na tome pricha zavrshila..
Bojim se da to ne posalju doma ( da me majka zakolje :D) i da cu morati na sud..

Idi u saobraćajnu policiju u svom gradu.., reci da si izgubila prijavu i da želiš da platiš kaznu... Ako ti je u prijavi stajalo i to da imaš zabranu vožnje na (recimo) mj. dana.., onda će ti stići kući preporučeno iz suda.., opštine ili saobraćajne (odn. od institucija koja ti je izdala vozačku dozvolu)... Ne znam tačnu proceduru za CG.., tamo sam napravio malo saobraćajnih prekršaja... :)

Aaaa opet.., najbolje se raspitaj kod saobraćajne... Moraš im dati podatke kad i gdje si napravila saobraćajni prekršaj.., po mogućnosi i vrijeme (aproksimativno)... Izaće ti u susret nemaš brige... :)

mistique
08-08-08, 01:34
Evo nadjoh ovaj zapisnik prijave..
koji shkrabopis!!:mad:

nekako procitah shto pishe..
nidje nije spomenuta kazna ,niti njena visina,samo pishe da sam pretekla 1 auto na punu ...

Batboy
08-08-08, 01:41
Evo nadjoh ovaj zapisnik prijave..
koji shkrabopis!!:mad:

nekako procitah shto pishe..
nidje nije spomenuta kazna ,niti njena visina,samo pishe da sam pretekla 1 auto na punu ...

Je l' potpisana od strane tebe... Ako si potpisala slažeš se sa učinjenim prekršajem...????

Znači doći će ti kući kazna.., a ako ne platiš nećeš moći registrovati auto.., ili ćeš ići na robiju.., na nekoliko dana...

Opet kažem svrati do saobraćajaca.., pa vidi da što prije to regulišeš da ti ne dolazi kući... :)

mistique
08-08-08, 01:41
Pishe 'vako ( koliko mogu da rastumachim ) :

"Misty (:D) je upravljala pomenutim putnickim vozilom i kretala se magistralnim dijelom puta iz pravca Cetinja u pravcu Podgorice,a dolaskom naspram restorana "Potina" (?!) vrsi preticanje jednog vozila na mjestu gdje put podijeljen uzduzhnom punom liniJom na dvije kolovozne trake.
Vlasnik vozila je mistyina majka..

bhjnikjo-305-521-5-15."
to je to ...

mistique
08-08-08, 01:45
Batko,naravno da sam potpisala.
Covjek mi je napravio uslugu sastavivshi ovakav zapisnik.Ne daj Bozhe da je napisao kako je stvarno bilo !
Ali,mene buni to shto nigdje ne pishe ni kad ,ni kako ,ni gdje platiti kaznu ..

Batboy
08-08-08, 01:58
Batko,naravno da sam potpisala.
Covjek mi je napravio uslugu sastavivshi ovakav zapisnik.Ne daj Bozhe da je napisao kako je stvarno bilo !
Ali,mene buni to shto nigdje ne pishe ni kad ,ni kako ,ni gdje platiti kaznu ..

Taj prekršaj.., da brat bratu daje :D vrijedi najmanje 60€.., i jedan.., dva kaznena poena (ako toga ima dole kod vas).., ali ne i zabrana upravljenja motornim vozilom na min. mj. dana... (postoji zabrana na 1.., 3.., 6.., 12 i više mj.)...

Jopet ja ko budala.., svrati do saobraćajaca pa se raspitaj kako da platiš globu... :D

Kosnije mo'š svratiti i do mene da se pohvališ... :)

mistique
08-08-08, 02:03
Ocu ,hvala ;)

nemam mu nichim platiti ,sem u naturi ,za shto bih rado angazhovala Slowpoke-a da ga opsluzhi :D:D:D

a ,zamisli da odem tamo i ovi mi kazhu :"e super shto si doshla,dobro nas podsjeti da ti dopisemo na prijavu koliko da platish " :D ...
i onda fino kazhem :" Meni je chika Batko rekao da vam se javim,puno vas pozdravlja ,a vi gledajte da to regulishete kako znate i umijete,da vam ne bi slomio glave " ;D - mozhe ?

Koliko cuh,i kod nas postoje ti kazneni poeni..
posle 3 pechata se ide na ponovno polaganje vozackog ( ludilo ;D)..

ipak cu ovih dana opet uplatiti auto shkolu hhah..

Batboy
08-08-08, 02:20
Ocu ,hvala ;)

nemam mu nichim platiti ,sem u naturi ,za shto bih rado angazhovala Slowpoke-a da ga opsluzhi : D:D:D

a ,zamisli da odem tamo i ovi mi kazhu :"e super shto si doshla,dobro nas podsjeti da ti dopisemo na prijavu koliko da platish " :D ...
i onda fino kazhem :" Meni je chika Batko rekao da vam se javim,puno vas pozdravlja ,a vi gledajte da to regulishete kako znate i umijete,da vam ne bi slomio glave " ;D - mozhe ?

Koliko cuh,i kod nas postoje ti kazneni poeni..
posle 3 pechata se ide na ponovno polaganje vozackog ( ludilo ;D)..

ipak cu ovih dana opet uplatiti auto shkolu hhah..

Ako na prijavi postoji rubrika koliko treba da platiš a nije upisano.., onda je moguće da je greška... A mora postojati i rečenica koja kaže do kad plaćaš.., rubrika pored nje bi morla biti ispunjena... Većina policija (u regionu) uz to još ti i ispuni priznanicu.., odn. broj računa u korist javnih prihoda (neka od institucija).., a ti samo to trebaš lijepo da uplatiš...

Raci ti njima da im je čika Batko rekao da mu ne mogu ništa i da ima štelu PG kod šefa krim službe i da mogu da se puše kad ga zaustave u alkoholisanom stanju... :smokeing:

Blade
08-08-08, 02:23
Brao sestro! :D
oli pola mo'ega dZeparca? :D

mistique
08-08-08, 02:25
Tako je cika Batko !:D

nema nigdje te rublike,niti sam kakvu priznanicu dobila..
sve mi je ovo suJmnjivo .. poci cu sutra do mup-a da vidim shto je ovo ....mada me malo strah ..sve mi se chini da je najbolje ovo iskulirati ...da ne diram djaola :D:D:D

Blajde,ponos mi ne da da primim milostinju!:photo:

Batboy
08-08-08, 02:32
Tako je cika Batko !:D

nema nigdje te rublike,niti sam kakvu priznanicu dobila..
sve mi je ovo suJmnjivo .. poci cu sutra do mup-a da vidim shto je ovo ....mada me malo strah ..sve mi se chini da je najbolje ovo iskulirati ...da ne diram djaola : D: D: D

Blajde,ponos mi ne da da primim milostinju!:photo:

Eeee baš.., ako nema nikakve rubrike onda ti sigurno stiže kući... :D

Ako se ne bojiš da ćeš kasnije morati iskulirati mamicu i taticu.., znaš šta ti je činiti... :smokeing:

Pera Detlic
08-08-08, 17:44
Pitaj Maljotu. Nema tog zakona kojeg on nije prekrsio.

mistique
08-08-08, 19:19
hahaahahha bash juche rekoh bratu da cemo biti cimeri ,kako sam krenula:P

Bilasam u mup danas i jedan izuzetno prijatan chinovnik te ustanove mi je izuzetno prijatno,milim pg naglaskom,ni malo izbechenog pogleda,tihog glasa objasnio da ce mi stici poziv za sud..

Batboy
08-08-08, 20:00
Lijepo bogumi... :D

Angelina75
08-08-08, 20:11
hahaahahha bash juche rekoh bratu da cemo biti cimeri ,kako sam krenula:P

Bilasam u mup danas i jedan izuzetno prijatan chinovnik te ustanove mi je izuzetno prijatno,milim pg naglaskom,ni malo izbechenog pogleda,tihog glasa objasnio da ce mi stici poziv za sud..

eto misty...dzaba sad svim objasnjenjima :D:D:D

wawy
08-08-08, 21:49
Zhurila sam na posao ..

e,sad me kopka ...

pa to je jasno ka dan-prekrsen je zakon i ugrozeni zivoti ljudi takvom voznjom, i treba da se snosi puna odgovornost...

mistique
08-08-08, 23:32
Chekam poziv .....

:'(

Miriam
09-08-08, 00:16
Ko čeka gubi vreme, jel ti poznaješ nekog u policiji da skratiš sebi muke?

mistique
09-08-08, 00:25
Da ... i majka mi je sudija,ali necu da je mijesham ..
i'm a big girl!:D

Miriam
09-08-08, 00:34
Da ... i majka mi je sudija,ali necu da je mijesham ..
i'm a big girl!:D

I Mudro devojče! :) Samo pazi da ti mama ne sazna da pretičeš na punu liniju 5 - 6 automobila. :)

OCTAVIAN
09-08-08, 00:39
svima se desi prije ili kasnije, nista strasno

mistique
09-08-08, 00:39
pise samo 1 auto:)

u sustini ,kad je vec prijava uknjizhena ,nema te sile da se mozhe ponishtiti ..
jedino da sudija bude blagonaklona..

Vidjecemo shto ce biti ..
sad znam shta mogu da ochekujem ..