View Full Version : Celine Dion

Bon Jovi
04-08-08, 18:11
Forum muzika do sada je imao samo opstije teme(omiljeni bendovi,sta slusate trenutno,stihovi...),i mislim da bi bio red da se prebacimo na malo konkretnije teme,na izvodjace pojedinacno,krenuvsi od onih poznatijih sirim masama.

Celine Dion....
Rodjena '68 u Sarlemanju.Ona je po mom misljenju najbolji vokal koji je Kanada ikada imala.Od '81 godine peva,a prvo znacajnije pojavljivanje imala je na Evroviziji '88,kada je pobedila sa pesmom Ne partez pas sans moi ,predstavljajuci Svajcarsku.
No,nije je ta pesma proslavila u svetu.Svima nam je poznata pesma koju peva u cuvenom Titanic-u (My Heart Will Go On,koja je zauzela poziciju broj jedan u(skoro) svim evropskim prestonicama '97 ,a ni Ameri nisu ostali ravnodusni.)

Sto se tice albuma ,zaista ih je puno napravila(ima vise od 15 ,racunajuci albume snimljene na eng. i fra.)

Meni omiljene pesme od nje>A New Day Has Come,The Power of Love,Immortality,I Want You to Need Me,I Drove All Night,Pour que tu m'aimes encore,I'm Alive,Petit Papa Noël,We Need,You And I,One heart,Goodbye's,On Ne Change Pas.....(i ove gore naravno)

http://www.chinadaily.com.cn/en/doc/2003-12/05/xin_9c196cf90df24d849469a89e753085f3_celine_dion_p icture.jpg

Sto se tice Sel,neki je vole neki ne,ali onaj koji iole poznaje muziku, ne moze reci da ona nema dobar glas(koji je u pop muzici najvazniji)

Volite je?Omiljene pesme?

Zor_djevojka
04-08-08, 20:52
..Bravo Bon Jovi za temu, tj.pjevachicu..Vrhunski glas, ja mnim e stijene lomi kad se prodere..Ruzhnjikava vecini, ali meni zgodna i sexy, zrachi ogromnom energijom i neosporivom otmenoshcu. Jedna od jako rijetkih u ovom ludom show biznisu koja ima sredjen i normalan porodichni zhivot (uz mala precerivanja tipa da u prostoriji gdje ona boravi ne smije biti vishe od troje ljudi - razne bakterije joj shtete grlu, voda koju pije ne smije biti ispod 20-ak stepeni celzijusovih, sinchic joj ne ide u shkolu, vec uchitelji dolaze kod njega kuci...malo se pretjeruje, al' ok..;) ) i koja je bez skandala i bombastichnih naslova gradila svoju karijeru..Moja omiljena strana pjevachica. Pjesme koje su meni mnogo drage: This Time, Eyes On Me, Just Walk Away, I Surrender, It's All Coming Back To Me, A New Day Has Come, It's That's What It Takes...

Bon Jovi
13-10-08, 21:27
I po meni dobro izgleda

Veoma inspirativne i pozitivne pesme....melodija bas ide uz text

I was waiting for so long
For a miracle to come
Everyone told me to be strong
Hold on and don't shed a tear

So through darkness and good times
I knew I'd make it through
And the world thought I had it all
But I was waiting for you

Hush now

I see a light in the sky
Oh it's almost blinding me
I can't believe I've been touched by an angel
With love

.......

Let the rain come down
And wash away my tears
Let it fill my soul
And drown my fears
Let it shatter the walls
For a new sun
A new day has come
A new day has come

Veoma dobri textovi!

angel girl
13-10-08, 22:52
Stvarno ima dobre pesme a glas joj je extra...Pesme:i*m alive,my heart will go on

raki
20-10-08, 22:49
zlobnici su njenu obradu You shook me all nigt long proglasili najgorom (obradom) u istoriji, medjutim, priznajem-bio sam odusevljen kad sam vidio kako je sa Anastasiom izvodi na VH Divas.
sta reci o umjetnici koja je tri godine (valjda) svaku noc zaredom imala rasprodatu salu u Las Vegasu (ukupno 600 koncerata)?
sta reci o zeni koja je istaknuti humanitarni radnik, odana svojoj porodici, koja je do ugleda, slave i bogatstva dosla ne naslovima u tabloidima , plasticnim operacijama i skandaloznom ponasanju, vec iskljucivo svojim radom i talentom?
o zeni koja j e prekinula karijeru da bi stala uz svog muza dok se borio sa kancerom?
kapa dolje pred Selin, a ko je nije slusao, od srca mu preporucujem album Falling into You, smatram da je to vrhunac njene karijere.

a sta Francuzi misle o njoj, govori Orden Legije casti koji su joj dodijelili ove godine

Zor_djevojka
20-10-08, 22:55
od mene ima...duboki naklon...i svo poshtovanje nje kao zhene i umjetnika :notworthy:
a uz borbu i legendarno shishanje ' na celavo' ,tj. solidarisanjem sa njim kad mu je kosa opala..
Neke , koje se 'kunu u ljubav' bi mogle poneshto da nauche od nje :cool:

mary
21-10-08, 21:34
obozavam je :)

Cause I'm your lady
And you are my man
Whenever you reach for me
I'll do all that I can

We're heading for something
Somewhere I've never been
Sometimes I am frightened
But I'm ready to learn
Of the power of love

pehar
02-11-08, 15:51
Come To Me

I will always love you
no matter what
no matter where you go
or what you do
knowing you
you gonna have to do things your own way
and that's okay
so be free
spread your wings
and promise me
just one thing

if you ever need a place to cry
baby come to me
come to me
I've always known that you were born to fly
but you can come to me
if the world breaks your heart
no matter where on earth you are
you can come to me
don't walk around
with the world on your shoulders
and your highest hopes
laying on the ground
I know you think
you've gotta try to be my hero
but don't you know
the stars you wish upon
they fall that's true
but I still believe in you

and those seven seas you sail
or the winding road you roam
leave you lost and feeling all alone
let my heart be your beacon home

Terok nor
11-11-08, 00:48
Kad vidim nesto o njoj uvijek se sjetim titanic soundtracka , koji mi je poprilicno dobar :yes513: