View Full Version : Milo sampion!
Morah ovo da stavim da cujem komentar od wawy-ja.
---------------------
Zlato za Crnu Goru
EP U KOŠARCI ZA VETERANE
Veterani Crne Gore (preko 35 godina), osvojili su zlatnu medalju na EP u košarci koje je sinoć završeno u Pezaru. Naša selekcija je u finalu 94:91 savladala Rusiju, koja je na Pirinejskom poluostrvu branila zlatnu medalju.
Titulu Crnoj Gori donijeli su: Veselin Begović, Milo Đukanović, Savo Mandić, Zoran Vukčević, Vladan Ivanović, Jakov Blažević, Miomir M. Mugoša, Zoran Jelić, Zoran Vujičić, Darko Ivanović, Gavrilo Pajović, Dragan Vukčević, Maksim Gegović, Rajo Božović, Vojo Kovač i Veselin Barović. Selektor je bio Momčilo - Beli Popović.
D.M.
E nek si ti iskoristio priliku da stavis ovaj naslov.,. :)
HeHeHe. Nemam sliku sa tog performansa ove po novinama su slabe rezolucije.
Bilo je malo prije na tvcg, komentator se uzbudio tokom priloga :D Najaca je fora kad su ih slikali zajedno na kraju i cuje se glasno, e viva Montenegro :)
komentator se uzbudio tokom priloga
hahahahaa.. :D
Bilo je malo prije na tvcg, komentator se uzbudio tokom priloga :D
Je li svrsio?
Senza_Guerra 03-08-08, 23:54 Je li svrsio?
Pa cim mu se digao.. Glas, morao je svrsiti sa recenicom.. :D :D :D :D
Pera Detlic 03-08-08, 23:56 Milo,Milo,Milo,Milo...!
Veskobar je najbolji bio, nekako najspremniji izgleda :D
Evo, uzbudjenje ne jenjava... :D
Senza_Guerra 04-08-08, 00:11 :D :D :D
Ko je bio peti igrac?
Znam prvu cetvoricu Djukanovic, Mugosa, Barovic, Mandic, ??? :D :D
:D :D :D
Ko je bio peti igrac?
Znam prvu cetvoricu Djukanovic, Mugosa, Barovic, Mandic, ??? :D :D
...beba dzakovic...
Pera Detlic 04-08-08, 00:17 Evo i meni se desi ono ko voditelju. A jel Djurkovic?
Senza_Guerra 04-08-08, 00:21 Morah ovo da stavim da cujem komentar od wawy-ja.
---------------------
Zlato za Crnu Goru
EP U KOŠARCI ZA VETERANE
Veterani Crne Gore (preko 35 godina), osvojili su zlatnu medalju na EP u košarci koje je sinoć završeno u Pezaru. Naša selekcija je u finalu 94:91 savladala Rusiju, koja je na Pirinejskom poluostrvu branila zlatnu medalju.
Titulu Crnoj Gori donijeli su: Veselin Begović, Milo Đukanović, Savo Mandić, Zoran Vukčević, Vladan Ivanović, Jakov Blažević, Miomir M. Mugoša, Zoran Jelić, Zoran Vujičić, Darko Ivanović, Gavrilo Pajović, Dragan Vukčević, Maksim Gegović, Rajo Božović, Vojo Kovač i Veselin Barović. Selektor je bio Momčilo - Beli Popović.
D.M.
...beba dzakovic...
Ne vidim je na spisku...
Evo i meni se desi ono ko voditelju.,
znas da je po ustavu krivicno djelo kad svrsavas na premijera... :)
Morah ovo da stavim da cujem komentar od wawy-ja.
---------------------
Zlato za Crnu Goru
EP U KOŠARCI ZA VETERANE
D.M.
Ja znam dvojicu iz ove ekipe koji se zaklaše akcijama. Bolje da ih je Milo učio đe da ulažu, no "tamo neki" :D
Od ove ekipe sa liste izdvaja se Jakov Blazevic, milina ga je gledati kako igra kosarku.
Ne pamtim ga kakav je igrac bio, ali imao sam priliku igrati basket sa njim iza gimnazije, igra covjek odlicno, kakvu ruku ima, sprdnja.
|
|