View Full Version : Da li ste znali?

Zor_djevojka
02-08-08, 13:25
- Hrchkovi su u stanju da se seksaju po 75 x dnevno.

- Seks pomazhe u sluchaju da vam je zapushen nos. To je jedinstveni antihistaminik koji je uspjeshan i u borbi protiv polenske kijavice i astme.

- Zhene koje chitaju ljubavne romane dvostruko su predisponirane za ljubavne avanture u odnosu na one koje ne chitaju slichno shtivo.

- U jednoj kafenoj kashichici sjemen technosti ima 5 kalorija.

- Sperma pliva prosjechnom brzinom od 18 centimetara na sat. (tiha voda brijeg roni :D )

- Prema istrazhivanju instituta 'Kinsli', polovina mushkaraca koji su odrasli na farmama u SAD-u odrzhavali su polne odnose sa zhivotinjama. :eek:

- Medju seksualno aktivnim osobama najnizhi procenat zarazhenih venerichnim bolestima je - medju lezbijkama.

- Prosjechni brushalter napravljen je tako da mu je vijek trajanja oko 180 dana. - (cijepanje u naletu strasti se ne rachuna)

- Komarci se pare samo ljeti i taj chin traje oko 2 sekunde. (mashala)

- Timi Dzejn Lindzi iz Hjustona u Teksasu prva je zhena koja je implantirala silikonske umetke u grudi. Bilo je to 1962.godine.

- Pingvini dozhivljavaju po jedan orgazam godishnje. (greote)

- Plavi kit ima najveci polni organ - dug je oko 3 metra, a prechnik mu je 30 centimetara. (mashala x 3 :D )

- Oko 1% zhena sposobno je da dostigne orgazam stimulacijom bradavica. (srecnice)

- 30% zhena starijih od 80 godina nastavlja da uprazhnjava seks. - :eek: e voljela bi da vidim kako to izgleda

- Chovjek provede prosjechno 600 sati uprazhnjavajuci seks u periodu od 20 do 70 godina.

- Vjeruje se da trubljenje automobilskom sirenom u svadbenoj koloni garantuje dobar seks novoj porodici :D

Predator
02-08-08, 14:00
Chovjek provede prosjechno 600 sati uprazhnjavajuci seks u periodu od 20 do 70 godina]

http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000202C8.gif

Nisu mene uracunali, ja cu to odradit za 10 god bez ikakve zurbe, a ovi vele u periodu od 50g, da nisu na eskime mislili :D

Zor_djevojka
29-08-08, 22:11
- U drevnom Egiptu zhene su stavljale kamenchice u vaginu da bi se zashtitile od trudnoce.

- U srednjevjekovnoj Francuskoj nevjerne supruge primoravane su da gole tjeraju kokoshku iz grada.

-Napoleonov penis prodat je nepoznatom americhkom urologu za iznos od 40.000 dolara.

- Okrutni Rimljani gnjechili su testise silovatelja izmedju dva kamena.

-Rijech 'seks' upotrijebljena je prvi put 1382. godine.

- U SAD-u je do 1884.godine bilo dozvoljeno da se u zatvor shalju supruge koje su odbile seksualni odnos s' muzhem.

- U drevnom Vavilonu mushkarci su lijechili impotenciju tako shto su jeli srce jarebice.

- Na pochetku 16.veka u Rimu je bilo vishe prostitutki po glavi stanovnika nego u Veneciji. Poredjenja radi, u Rimu, koji je brojao 90.000 stanovnika bilo je registrovano 6.800 prodavachica ljubavi, a u Veneciji ih je bilo 11.654 na 300.000 zhitelja.

Batboy
29-08-08, 23:13
- Medju seksualno aktivnim osobama najnizhi procenat zarazhenih venerichnim bolestima je - medju lezbijkama.

Pa normalno.., to je samo izliv nježnosti... ja po MiM trubim za ove lezIbejke.., a vi ništa... :)

- Vjeruje se da trubljenje automobilskom sirenom u svadbenoj koloni garantuje dobar seks novoj porodici.

Eeee.., onda se onom mom drugu posrećilo... ... :D

- U SAD-u je do 1884.godine bilo dozvoljeno da se u zatvor shalju supruge koje su odbile seksualni odnos s' muzhem.

'Omere.., čitaš li ti ovo... :D

sanjica
30-08-08, 00:55
- Zhene koje chitaju ljubavne romane dvostruko su predisponirane za ljubavne avanture u odnosu na one koje ne chitaju slichno shtivo.

pa vi sad recite da ne treba čitati mirjam... :)

wawy
30-08-08, 17:49
- Sperma pliva prosjechnom brzinom od 18 centimetara na sat.

a kudijen to pliva? e svasta... :)

Mabelina
07-09-08, 22:32
- Okrutni Rimljani gnjechili su testise silovatelja izmedju dva kamena.

Ovo me je podsjetilo na vic koji sam na nekom forumu pročitala:
Pita Mujo Hasa: Je li ba Haso šta ti misliš koji je najteži period bio od kada su postali muslimani?
Haso: Mislim za vrijeme ovog rata u Bosni.
Mujo: Ma jok Haso. Najteže nam je bilo u kamenom dobu. Valjalo je tada osunetit.
:zzsoft: