pitanje za nekog od moderatora: da li se mogu stavljat primjedbe i sugestije na rad sdupermoderatora? jer nisam skontao iz pravilnika da li je to moguce...
imam primjedbu npr, na vrijedjanje od strane supermoderatora batboy u nekoliko postova na moj racun i jos par primjedbi na loshe vodjenje foruma, iz cega on, po meni, nije sposoban da obavlja taj posao. a s druge strane na temu u forumu 'sta mislite o osobi iznad' kada sam iznio iskreno i pristojno misljenje u jednoj rijeci, on mi salje zvanicnu opomenu.
e sad neznam da li je moguce postavljat pitanja u vezi supermoderatora...
moze bilo ko od moderatora da mi odgovori.
pitanje za nekog od moderatora: da li se mogu stavljat primjedbe i sugestije na rad sdupermoderatora? jer nisam skontao iz pravilnika da li je to moguce...
imam primjedbu npr, na vrijedjanje od strane supermoderatora batboy u nekoliko postova na moj racun i jos par primjedbi na loshe vodjenje foruma, iz cega on, po meni, nije sposoban da obavlja taj posao. a s druge strane na temu u forumu 'sta mislite o osobi iznad' kada sam iznio iskreno i pristojno misljenje u jednoj rijeci, on mi salje zvanicnu opomenu.
e sad neznam da li je moguce postavljat pitanja u vezi supermoderatora...
moze bilo ko od moderatora da mi odgovori.
Slobodno postavi postove u kojima te vrijeđam.., ili u kojima pokušavam da te diskreditujem...
Slobodno postavi postove u kojima te vrijeam.., ili u kojima pokušavam da te diskreditujem...
Batboy nije vrijedjao, a BLJAK nije pristojna rijec, vec uvreda zabranjena pravilnikom foruma. Prema tome, kao i sve ostale uvrede koje se na ovom forumu zarad dobre atmosfere cesto tolerisu trebala bi biti sankcionisana.Nemamo obavezu da ikog volimo ili se slazemo sa njegovim stavovima, ali formalno postovanje i uvazavanje pravila mora postojati. Svi oni kojima se ovo ne dopada ili se ne mogu/zele pridrzavati ovoga imaju dvije mogucnosti: a) izbjeci komunikaciju sa osobama koje ne vole na fin nacin, bez vrijedjanja, b) upotrijebiti jos jedan put opciju LOG OUT i nikad vise LOG IN. Naravno, uvijek postoji i treca opcija, ali je lijepo i svima po volji kada se stvari rijese na normalan nacin.
Slowpoke Rodriguez
21-08-08, 21:17
Meni se Batty svidja i kao supermoderator i kao momak i kao sexualno bice :)
Slowpokemon..., edituj post i izbaci riječi ''sviđa'' i ''sexualno''.., a ostalo prekombinuj... :cool:
:D
Doctor Valentino Rossi
21-08-08, 22:15
Dobar je batco - moj kadar :D
Miran batco :xmas143:
Ispisa se ti za medalju! Zar te ne mrzi! :D
Pera Detlic
09-09-08, 13:15
Ajmo svi da mu kliknemo po crvenu da vidimo šta će da bude. :D
mrzi ovaj Batka izgleda. :D
Evo i ja sam mu dala crvenu. :D