Daci
26-07-08, 22:32
Imate li koju osobinu u vašem karakteru koju biste rado eliminirali ?
ja brzopletost i naivnost!
a vi?
ja brzopletost i naivnost!
a vi?
|
View Full Version : Osobina koju bi izbrisali? Daci 26-07-08, 22:32 Imate li koju osobinu u vašem karakteru koju biste rado eliminirali ? ja brzopletost i naivnost! a vi? Zor_djevojka 26-07-08, 22:49 ima ih poprilichno....stidljivost, lijenost, grubost, sumnjichavost, impulsivnost - eksplozivnost, prgavu narav, nepopravljivi pesimizam, pretjeranu emotivnost (ko bi rekao) Bravo za temu ;) Supernova 26-07-08, 23:00 ...neumjerenost i preĆerivanje u svemu...vjerovanje ljudima...impulsivnost i eksplozivnost...hroničnu neispavanost.... Okugata 26-07-08, 23:01 stidljivost, preteranu aktivnost (nemam mira 15min da sedim), ljubomoru,komplikovanje, vecernje analiziranje dana, nerviranje zbog sitnica, temperamentnost i nepredvidivost (cesto samu sebe iznenadim) ... uuuh ovo je bilo vishe od jedne mane :( e da i duvanje u dupe drugarici :( Ribica 26-07-08, 23:10 Ljenost definitivno!! Neambicioznost, no i to je povezano s ljenošću... wawy 26-07-08, 23:45 ja bi za pocetak izbrisa ono 'h' iz naslova :D... a kodsebe bik izbrisa osobinu n3pismenOzt... seka 27-07-08, 00:03 uhh..sve jače emocija kod mene su propraćene suzama.. kad bih to nekako mogla da izbrišem.. :( mala_mu 27-07-08, 00:11 ima ih poprilichno....stidljivost, lijenost, grubost, sumnjichavost, impulsivnost - eksplozivnost, prgavu narav, nepopravljivi pesimizam, pretjeranu emotivnost (ko bi rekao) Bravo za temu ;) Kod mene je sumnjicavost davno presla u vrlinu. SRECJOM... pehar 27-07-08, 13:36 impulsivnost Blade 27-07-08, 14:13 Ne bih ni jednu izbrisala tj. ne bih nista mijenjala ni kod sebe ni kod drugih. Angelina75 27-07-08, 14:17 uhh..sve jače emocija kod mene su propraćene suzama.. kad bih to nekako mogla da izbrišem.. :( isto kao i ja!....i eni je ista zelja....samo bih jos dodala da bih volela nekako da promenim svoju losu osobinu verovanja ljudima.....svaki put omanem i kazem necu vise ...ali opet mi se desi...i naravno onda se osecam jos losije sto iz prethodnog puta nisam nista naucila:wallbash: maja dg 27-07-08, 22:00 :toobad::tears:uh da mi je izbrisati prvenstveno pretjerana emotivnost,onda ljubomora i pesimizam...ali prvo najvise OCTAVIAN 27-07-08, 23:32 ponekad prevelika ravnodusnost. Nekad me tako savrseno boli uvo za sve. Daci 27-07-08, 23:37 ...uvijek kažem ono što mislim...i većinom mi se to obije o glavu... :rolleyes: Supernova 27-07-08, 23:50 ponekad prevelika ravnodusnost. Nekad me tako savrseno boli uvo za sve. I mene...i to sve cesce u zadnje vrijeme...:toobad: ginger 28-07-08, 00:01 ponekad prevelika ravnodusnost. Nekad me tako savrseno boli uvo za sve. I mene...i to sve cesce u zadnje vrijeme...:toobad: šta je vama ljudi! zašto bi to brisali- pa to je super! boli te briga za sve živo- problema nema :smokeing: Filip 28-07-08, 00:24 micuna. ...bem li ga u glavu SILNA 28-07-08, 11:11 potrebu da "sve drzim u svojim rukama", voljela bih da mogu da se opustim, prepustim, odmorim ... :toobad: simm 28-07-08, 11:21 Emotivnost se najefikasnije lijeci sexom. Goli znoj, tako barem knjige kaze. A inace, da mi se trsit komsinica, bih parom platio. :wub2: One su moja najveca mana. lavica 29-07-08, 16:19 hm....mozda moju tvrdoglavost, onda ne mogu nista trpiti nego sve kazem u lice sto nekad i nije dobro..... OCTAVIAN 30-07-08, 02:50 šta je vama ljudi! zašto bi to brisali- pa to je super! boli te briga za sve živo- problema nema :smokeing: Ma to je dobra osobina, ali ja nekad stvarno pretjeram u tome. Recimo, ja pojma nemam ko je djevojka mog najboljeg druga, a izlaze 2 godine, jer me to apsolutno ne interesuje. Ne znam ni kako se zove. A onda vidim da nije bas dobro biti ravnodusan u toj mjeri, jer ljudi mogu da shvate kako te nije briga za njih. lady abu bin crazy 30-07-08, 10:53 Ma to je dobra osobina, ali ja nekad stvarno pretjeram u tome. Recimo, ja pojma nemam ko je djevojka mog najboljeg druga, a izlaze 2 godine, jer me to apsolutno ne interesuje. Ne znam ni kako se zove. A onda vidim da nije bas dobro biti ravnodusan u toj mjeri, jer ljudi mogu da shvate kako te nije briga za njih. A sto ja to ne volim, i vjeruj mi bas se tako dozivi, kao ne zainteresovanost... prijateljica mi je bas takva, nerviralo me u pocetku sad mi svejedno :D postadoh ravnodusna :D ginger 30-07-08, 12:38 Ma to je dobra osobina, ali ja nekad stvarno pretjeram u tome. Recimo, ja pojma nemam ko je djevojka mog najboljeg druga, a izlaze 2 godine, jer me to apsolutno ne interesuje. Ne znam ni kako se zove. A onda vidim da nije bas dobro biti ravnodusan u toj mjeri, jer ljudi mogu da shvate kako te nije briga za njih. pa šta.. netko drugi bi jako jako dobro "upoznao" djevojku svoga druga :D ja mislim da su to isto nepotrebne stvari znači da ona niti nije nešto zanimljiva kao osoba da bi ju registrirao. da si kada razgovarao s njom bi ju zapamtio- možda bi joj zaboravio ime ali bi znao kad ju vidiš na cesti tko je ta osoba evo npr mene isto boli đon za tipove s kojima izlazi neka moja frendica ako je netko zanimljiv i komunikativan i zabavan onda ću ga registrirati.. a većina ih je bezveze i nemaš šta s njima pričat:D Miriam 30-07-08, 12:45 Ja volim sve svoje osobine: tačnost, brižnost, odgovornost.....A kome se ne sviđaju, lako ćemo ga promeniti. :) Almsivi 30-07-08, 13:16 dadad: Imate li koju osobinu u vašem karakteru koju biste rado eliminirali ? Manjak samopouzdanja, lenjost, i zelje koje se ne mogu ostvariti... to bih izbrisao. Ostale osobine bi dosle na svoje mesto. Okugata 30-07-08, 13:52 Ma to je dobra osobina, ali ja nekad stvarno pretjeram u tome. Recimo, ja pojma nemam ko je djevojka mog najboljeg druga, a izlaze 2 godine, jer me to apsolutno ne interesuje. Ne znam ni kako se zove. A onda vidim da nije bas dobro biti ravnodusan u toj mjeri, jer ljudi mogu da shvate kako te nije briga za njih. hehehehe isti si moj drug :D al meni uopste ne smeta njegova ravnodusnost, cak je smatram za vrlinu ;) mrzim kada se drugi ljudi suvishe interesuju i opsedaju sa tudjim zivotima pehar 25-08-08, 23:00 zivot bi mi bio mnogo lepsi da nisam preterano emotivna,to me ponekad i nervira Alex_hn 06-09-08, 13:01 naivnost i lako prastanje... Vendy 07-09-08, 09:57 Iskrenost - bas mi zna zakomplicirat ta iskrenost zivot http://www.msnpro.com/emoticons/crazy-monkey/cheecky.gif Angelina75 07-09-08, 10:27 postenje....to bih izbrisala....uvek kazem blago onom ko nije posten i koga to ne zaboli u srcu.....:tears:... milenaaaa 07-09-08, 13:11 impulsivna sam mnogo..ili ti cak doza histericnosti u nekim trenucima, odreagujem u trenutku... simm 07-09-08, 14:11 Rado bih izbacio alu iz drobova ... sa ostalim se nekako snalazim. :D Okugata 08-09-08, 12:57 Rado bih izbacio alu iz drobova ... sa ostalim se nekako snalazim. :D Mesec ti je u Biku, a Bik voli da hasa...tesko da ces je izbaciti, samo ce narasti jos veca :hypocrite1: :D:D lado 08-09-08, 19:19 verovanje ljudima i temperamentnost:gun_bandana: pehar 27-10-08, 21:17 impulsivnost sunčica 27-10-08, 23:15 Altruizam i stidljivost. kolacic 27-10-08, 23:21 Stidljivost Malasirenica82 28-10-08, 00:19 svojeglavost |