View Full Version : Osobina koju bi izbrisali?

Daci
26-07-08, 22:32
Imate li koju osobinu u vašem karakteru koju biste rado eliminirali ?

ja brzopletost i naivnost!

a vi?

Zor_djevojka
26-07-08, 22:49
ima ih poprilichno....stidljivost, lijenost, grubost, sumnjichavost, impulsivnost - eksplozivnost, prgavu narav, nepopravljivi pesimizam, pretjeranu emotivnost (ko bi rekao)
Bravo za temu ;)

Supernova
26-07-08, 23:00
...neumjerenost i preĆerivanje u svemu...vjerovanje ljudima...impulsivnost i eksplozivnost...hroničnu neispavanost....

Okugata
26-07-08, 23:01
stidljivost, preteranu aktivnost (nemam mira 15min da sedim), ljubomoru,komplikovanje, vecernje analiziranje dana, nerviranje zbog sitnica, temperamentnost i nepredvidivost (cesto samu sebe iznenadim) ...
uuuh ovo je bilo vishe od jedne mane :(
e da i duvanje u dupe drugarici :(

Ribica
26-07-08, 23:10
Ljenost definitivno!!
Neambicioznost, no i to je povezano s ljenošću...

wawy
26-07-08, 23:45
ja bi za pocetak izbrisa ono 'h' iz naslova :D...

a kodsebe bik izbrisa osobinu n3pismenOzt...

seka
27-07-08, 00:03
uhh..sve jače emocija kod mene su propraćene suzama.. kad bih to nekako mogla da izbrišem.. :(

mala_mu
27-07-08, 00:11
ima ih poprilichno....stidljivost, lijenost, grubost, sumnjichavost, impulsivnost - eksplozivnost, prgavu narav, nepopravljivi pesimizam, pretjeranu emotivnost (ko bi rekao)
Bravo za temu ;)

Kod mene je sumnjicavost davno presla u vrlinu. SRECJOM...

pehar
27-07-08, 13:36
impulsivnost

Blade
27-07-08, 14:13
Ne bih ni jednu izbrisala tj. ne bih nista mijenjala ni kod sebe ni kod drugih.

Angelina75
27-07-08, 14:17
uhh..sve jače emocija kod mene su propraćene suzama.. kad bih to nekako mogla da izbrišem.. :(

isto kao i ja!....i eni je ista zelja....samo bih jos dodala da bih volela nekako da promenim svoju losu osobinu verovanja ljudima.....svaki put omanem i kazem necu vise ...ali opet mi se desi...i naravno onda se osecam jos losije sto iz prethodnog puta nisam nista naucila:wallbash:

maja dg
27-07-08, 22:00
:toobad::tears:uh da mi je izbrisati prvenstveno pretjerana emotivnost,onda ljubomora i pesimizam...ali prvo najvise

OCTAVIAN
27-07-08, 23:32
ponekad prevelika ravnodusnost. Nekad me tako savrseno boli uvo za sve.

Daci
27-07-08, 23:37
...uvijek kažem ono što mislim...i većinom mi se to obije o glavu... :rolleyes:

Supernova
27-07-08, 23:50

I mene...i to sve cesce u zadnje vrijeme...:toobad:

ginger
28-07-08, 00:01

I mene...i to sve cesce u zadnje vrijeme...:toobad:

šta je vama ljudi!
zašto bi to brisali- pa to je super!

boli te briga za sve živo- problema nema
:smokeing:

Filip
28-07-08, 00:24
micuna. ...bem li ga u glavu

SILNA
28-07-08, 11:11
potrebu da "sve drzim u svojim rukama", voljela bih da mogu da se opustim, prepustim, odmorim ...
:toobad:

simm
28-07-08, 11:21
Emotivnost se najefikasnije lijeci sexom. Goli znoj, tako barem knjige kaze.

A inace, da mi se trsit komsinica, bih parom platio. :wub2: One su moja najveca mana.

lavica
29-07-08, 16:19
hm....mozda moju tvrdoglavost, onda ne mogu nista trpiti nego sve kazem u lice sto nekad i nije dobro.....

OCTAVIAN
30-07-08, 02:50
šta je vama ljudi!
zašto bi to brisali- pa to je super!

boli te briga za sve živo- problema nema
:smokeing:

Ma to je dobra osobina, ali ja nekad stvarno pretjeram u tome. Recimo, ja pojma nemam ko je djevojka mog najboljeg druga, a izlaze 2 godine, jer me to apsolutno ne interesuje. Ne znam ni kako se zove. A onda vidim da nije bas dobro biti ravnodusan u toj mjeri, jer ljudi mogu da shvate kako te nije briga za njih.

lady abu bin crazy
30-07-08, 10:53
Ma to je dobra osobina, ali ja nekad stvarno pretjeram u tome. Recimo, ja pojma nemam ko je djevojka mog najboljeg druga, a izlaze 2 godine, jer me to apsolutno ne interesuje. Ne znam ni kako se zove. A onda vidim da nije bas dobro biti ravnodusan u toj mjeri, jer ljudi mogu da shvate kako te nije briga za njih.

A sto ja to ne volim, i vjeruj mi bas se tako dozivi, kao ne zainteresovanost... prijateljica mi je bas takva, nerviralo me u pocetku sad mi svejedno :D postadoh ravnodusna :D

ginger
30-07-08, 12:38

pa šta..

netko drugi bi jako jako dobro "upoznao" djevojku svoga druga
:D

ja mislim da su to isto nepotrebne stvari

znači da ona niti nije nešto zanimljiva kao osoba da bi ju registrirao. da si kada razgovarao s njom bi ju zapamtio- možda bi joj zaboravio ime ali bi znao kad ju vidiš na cesti tko je ta osoba

evo npr mene isto boli đon za tipove s kojima izlazi neka moja frendica
ako je netko zanimljiv i komunikativan i zabavan onda ću ga registrirati.. a većina ih je bezveze i nemaš šta s njima pričat:D

Miriam
30-07-08, 12:45
Ja volim sve svoje osobine: tačnost, brižnost, odgovornost.....A kome se ne sviđaju, lako ćemo ga promeniti. :)

Almsivi
30-07-08, 13:16
dadad:
Imate li koju osobinu u vašem karakteru koju biste rado eliminirali ?

Manjak samopouzdanja, lenjost, i zelje koje se ne mogu ostvariti... to bih izbrisao.
Ostale osobine bi dosle na svoje mesto.

Okugata
30-07-08, 13:52

hehehehe isti si moj drug :D al meni uopste ne smeta njegova ravnodusnost, cak je smatram za vrlinu ;) mrzim kada se drugi ljudi suvishe interesuju i opsedaju sa tudjim zivotima

pehar
25-08-08, 23:00
zivot bi mi bio mnogo lepsi da nisam preterano emotivna,to me ponekad i nervira

Alex_hn
06-09-08, 13:01
naivnost i lako prastanje...

Vendy
07-09-08, 09:57
Iskrenost - bas mi zna zakomplicirat ta iskrenost zivot http://www.msnpro.com/emoticons/crazy-monkey/cheecky.gif

Angelina75
07-09-08, 10:27
postenje....to bih izbrisala....uvek kazem blago onom ko nije posten i koga to ne zaboli u srcu.....:tears:...

milenaaaa
07-09-08, 13:11
impulsivna sam mnogo..ili ti cak doza histericnosti u nekim trenucima, odreagujem u trenutku...

simm
07-09-08, 14:11
Rado bih izbacio alu iz drobova ... sa ostalim se nekako snalazim. :D

Okugata
08-09-08, 12:57
Rado bih izbacio alu iz drobova ... sa ostalim se nekako snalazim. :D

Mesec ti je u Biku, a Bik voli da hasa...tesko da ces je izbaciti, samo ce narasti jos veca :hypocrite1:
:D:D

lado
08-09-08, 19:19
verovanje ljudima i temperamentnost:gun_bandana:

pehar
27-10-08, 21:17
impulsivnost

sunčica
27-10-08, 23:15
Altruizam i stidljivost.

kolacic
27-10-08, 23:21