View Full Version : Virtualni psiho-dnevnik

dadad
26-07-08, 22:22
Jel i vi isto ...

Osjećate ponekad posebno veselje?
Osjećate li katkad posebnu melankoliju?
Osjećate li katkad previše brige ni za što?

Vjerujem da je odgovor potvrdan. I da nisam jedina na svijetu koja za to optužuje hormone...ili ovisno o situaciji -položaj zvijezda. I onda poželim, ovako, kao danas, kad sam čas vesela, čas nisam vesela, a ni zbog čega -napisati post - ni o čemu. Poigrati se riječima. Tek tako. Bez nekog posebnog razloga ili povoda. I nadati se .... :p

Pera Detlic
26-07-08, 23:00
...odgovoru jel? E pa moj odgovor je 3 puta ne. Uvijek znam zbog cega se tako osjecam. Ali ne brini,ne smatramo te nenormalnom.:D

Ribica
26-07-08, 23:12
...odgovoru jel? E pa moj odgovor je 3 puta ne. Uvijek znam zbog cega se tako osjecam. Ali ne brini,ne smatramo te nenormalnom.:D

Muškarci:tongue343::toobad:

Naravno da DA! Naročito u zadnja tri-četiri mjeseca.. Uhh mogla bih da pišem i pišem o tome...

Okugata
26-07-08, 23:18
Jel i vi isto ...

Osjećate ponekad posebno veselje?
Osjećate li katkad posebnu melankoliju?
Osjećate li katkad previše brige ni za što?

Vjerujem da je odgovor potvrdan. I da nisam jedina na svijetu koja za to optužuje hormone...ili ovisno o situaciji -položaj zvijezda. I onda poželim, ovako, kao danas, kad sam čas vesela, čas nisam vesela, a ni zbog čega -napisati post - ni o čemu. Poigrati se riječima. Tek tako. Bez nekog posebnog razloga ili povoda. I nadati se .... :p

pa ne mogu bas da se poistovetim, jer uvek znam zbog cega je neko moje raspolozenje. Uvek se trudim da sebi ugodim da bih uzivala. Reakcija na akciju. Ili da ugushim nezeljeni osecaj

pehar
27-07-08, 13:40
Nekad sam dobra,nekad manje dobra,srecna,placljiva.Naleti mi period kada bih mogla danima pisati o osecanjima,a i trenutak kada mi je tesko ispisati jednu rec.Za mene sve je to zivot...