madagaskar
17-07-08, 13:28
Odustala sam da sa familijom ljetujem u jednom privatnom apartmanu (Petrovac) jer sam skontala da nam je isplativije a i ljepše koristiti dnevne tzv. all-inclusive aranžmane (konkretno u hotelu Iberostar Belvi u Bečićima).
Je li neko od vas koristio navedene aranžmane i imate li sugestiju za iste ali u nekom drugom hotelu?
Koliko te kosta Iberostar? Ja sam bio na nekom seminaru tamo sa All-Inclusive. Odsjeo sam samo dva dana jer sam iz Pgd i nije mi se cak ni to ostajalo po hotela ali mi je poslije bilo zao sto nisam ostao vise. Pored seminaraca vecina stranaca su bili zapadno-evropski penzosi ali bih rekao da svi skupa bili zadovoljni. Zbilja mi se sve svidjelo i dokazano ne mora se hotel srusiti do temelja da se napravi dobra stvar. Sto se tice hrane i pica nije nista nedostajalo.
madagaskar
17-07-08, 13:47
Za odrasle 26 eura
za djecu od 7 - 14 /30% popust
za djecu od 2 - 7/ 50%
za djecu do 2 besplatno
Mislim da se neces pokajati. Da ne bude da ih previse hvalim. Nedje sam cuo da ima neki problemcic sa plazom velicinom ili nesto slicno. Mi to nismo koristili jer je bio april cini mi se a sto se tice ostalog evo ti jedna cinjenica da ovi stranci pokusavaju da dogodine ponovo organizuju seminar u Belviju. Istina malo su doprinijele i neke ture koje smo organizovali. A nisu ljudi koji iz nekih bez veze zemalja. Opet mozda sam subjektivan hotel ima odlicne relativno male dvorane za konferenicje lijep restoran usluga ljubazna ali ne usiljena odlicno mjesto.
Za odrasle 26 eura
za djecu od 7 - 14 /30% popust
za djecu od 2 - 7/ 50%
za djecu do 2 besplatno
All-inclusive za 26eura ???
Pa to je vise nego povoljno, a jos u spicu sezone. Jesu li to neke korekcije nastupile u cjenovnicima crnogorskih hotelijera usled lose sezone, ili je u pitanju standardni cjenovnik?
madagaskar
18-07-08, 07:43
Da, 26 € ali ponavljam dnevno (bez spavanja) od 10 a.m. do 11 p.m.
Kakva je korist od toga?
Pera Detlic
21-07-08, 09:12
Zar all inclusive ne znači "sve uključeno" odnosno komplet aranžman, ili ja ne znam dobro engleski?