http://youtube.com/watch?v=dhGqzTsCnUk
Obavezno pogledajte ovaj klip. Lik bjezi policiji u crnoj korveti, i udara u kamion pri brzini preko 260 km/h. Naravno, ostaje ziv nekim cudom. Sve se snima iz policijskog helikoptera. Fantastican snimak!
i ovi policajci voze toliko, i oni konje (par stotina) za trku imaju!
jes, samo sto oni nisu nidje udarili, pa to nije interesantno :D
aoooooo kakvo prosipanje! Jbt, lik ima srece mnogo vise nego pameti, ovo se desava jednom u 100 slucajeva da prezivi u udaru pri ovolikoj brzini. Sreca pa je izgleda ispao odmah, i to pored puta a ne na asfalt, to ga je spasilo cini mi se.
meni je najjace kad policajci nakon onakvog udesa prilaze sa uperenim pistoljima :) Stvarno, previse bi bilo da posle onoga napadne nekog policajca :)
Nemoguće da je bila tolika brzina, kočio je, valjda. :) Ipak je udario zadnjim delom i ispao iz auta, to ga je i spasilo. Ne bi on preživeo da je bio "čeoni" sudar. :)
da, zadnjim dijelom je udario, jer je auto proklizalo prilikom skretanja. Mislim da nije kocio, jer je pokusao pri punoj brzini da obidje kamion, pa je do usporenja doslo zbog proklizavanja, a ne zbog kocenja. Svakako da brzina pri samom udaru nije bila 260, ali je u svakom slucaju bila stravicno velika :)