View Full Version : slobodno prevodjenje

wawy
16-07-08, 22:52
-(album nirvane) smells like teen spirit - voli da se smije na desetom spratu

-(iz zvjezdanih ratova) young luck, let the force be with you! - luka dijete, andjeli s tobom!

........

kliko
16-07-08, 23:07
Take my breathaway- uzmi moju bradavicu

wawy
16-07-08, 23:09
hahahaaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o krepacu osmijeha za bradavicu... :D :D :D

seka
16-07-08, 23:59
Predskazanja 2.. u sceni kada mali Demjan nesluša na času i profesor počinje da mu postavlja pitanja na koji Demjan odgovara kao iz topa, prevodilac je preveo prva dva pitanja i posle toga do kraja tog propitvanja, ima dar deset-dvanest pitanja i odgovora, umesto titla stoji MALI SVE ZNA.

Film 88 minuta sa Al pacinom prevodilac sebi daje slobodu da komentariše događaje i u jednoj scenu u titl ubacuje u zagradi DA LI JE OVDE NEKOM NEŠTO JASNO?, desetak scena kasnije u zagradi se pojavljuje KAKO JE RIBA GLUPA..:D

Od onomatopejskih bisera super mi je iz drugog dijela gospodara kada se pojavljuju Nazguli na svojim "ptičicam" koje njuše ili šta god a u titlu stoji ŠNjUF, ŠNjUF.

seka
17-07-08, 00:19
Double Impact - Osveta blizanaca
"nighty night" - "99”
iz Enterprajza... "Vulcan with stuck up air" - "Vulkanac koji isisava vazduh iz sobe"!
I wish to have a house with a big white closet - Želela bih da imam kuću sa velikim bijelim POLJSKIM WC-om!!!!
"Have you read War and Peace?"- "Jesi li čitala Voren Pisa?"
Get in the car, there's room.- Udji u kola, ima SOBA!!!!!
It's time we gather some more intelligence -vrijeme je da steknemo malo više inteligencije..
“Tango i Kesh” - ''Tango i GOTOVINA''

seka
17-07-08, 00:31
is this on? - je li to on?

wawy
17-07-08, 00:39
Film 88 minuta sa Al pacinom prevodilac sebi daje slobodu da komentariše događaje i u jednoj scenu u titl ubacuje u zagradi DA LI JE OVDE NEKOM NEŠTO JASNO?, desetak scena kasnije u zagradi se pojavljuje KAKO JE RIBA GLUPA..
hahaaa, e kako su sesni ovi prevodioci, nevjerovatno... :D

(madona) like a virgin - volim virdziniju

wawy
17-07-08, 00:57
holy bible - oli bibliju?

wawy
17-07-08, 01:39
(casablanka) lui, this is a beginning of the beautiful friendship... - lui, ovo je jedno benigno, ali lijepo prijateljstvo...

mistique
17-07-08, 01:46
(Nightwish)- She is my sin - Ona je moj sin.

wawy
17-07-08, 01:54
(film) pulp fiction - fantasticni ljudi

wawy
17-07-08, 02:45
blow me! - mene je promaja!

seka
17-07-08, 04:08
your wellbeing is my chief concern - zbog tvog blagostanja moj šef je zabrinut ..

wawy
17-07-08, 05:06
(film) Gone With The Wind - pasalo sa sjeverom

Zor_djevojka
17-07-08, 09:28
Good Will Hunting - Dobra volja za lovom :D :D