OCTAVIAN
11-07-08, 13:05
Treba da kupim zeleni caj, ali na rinfuz, posto mi rekose da ovaj u kesicama u prodavnicama nije dobar. Preporucise mi da potrazim u prodavnicama zdrave hrane, pa mi recite dje u PG ima takvih? Thanks
|
View Full Version : Dje u PG ima prodavnica zdrave hrane? OCTAVIAN 11-07-08, 13:05 Treba da kupim zeleni caj, ali na rinfuz, posto mi rekose da ovaj u kesicama u prodavnicama nije dobar. Preporucise mi da potrazim u prodavnicama zdrave hrane, pa mi recite dje u PG ima takvih? Thanks madagaskar 11-07-08, 13:14 provjeriću popodne ima li u mom komšiluku (Kralja Nikole) , pa ti javim sjutra :wink3: OCTAVIAN 11-07-08, 13:20 pa to je i moj komsiluk :) Sad se sjetih, jel to ona prodavnica u crvenoj novoj zgradi sa desne strane kad se ide prema Zabjelu, pored Alti kompjutera? madagaskar 11-07-08, 13:29 Zgrada "Zeca" pored Gras marketa Blade 11-07-08, 14:41 ...zove se 'Špajz' čini mi se Zor_djevojka 11-07-08, 21:47 ulica Vuka Karadzica iza Lovcen osiguranja, tu ti je jedna prodavnica zdrave hrane, gdje je nekad bilo predstavnishtvo 'Revite'..a za taj chaj vidji u apoteku Sveti Vasilije Ostroshki u dva vojna solitera u centru preko puta 'Benza' mistique 12-07-08, 00:09 provjeriću popodne ima li u mom komšiluku (Kralja Nikole) , pa ti javim sjutra :wink3: komshinice :wink3::wink3: octus,jesi bon ?:D OCTAVIAN 12-07-08, 00:24 nisam bon, nego sam otkrio da je stvarno dobar caj. Pomaze prilikom mrsanja, razgradjuje masnoce Supernova 12-07-08, 00:32 ...dobar je za celulit i kozu, a unistava i slobodne radikale...tako da sprecava oksidaciju celija i nastanak raka OCTAVIAN 12-07-08, 00:38 ma zeleni caj je cudo, nisam ni sam znao dok se nisam ovih dana malo bacio u istrazivanje sta sve moze. Jutros sam kupio onaj iz kesice, vidi se da nije to to, svi kazu da jedino valja uzeti ga na rinfuz Supernova 12-07-08, 00:41 ..zeleni caj je najbolji u kombinaciji sa limunom, nezasladjen...uzimati u toku cijelog dana nekoliko puta...efekat nece izostati.... mistique 12-07-08, 00:42 ajde kad nadjes to ,javi dje si nashao ..da ja pocnem sa razgradjivanjem mog pivskog stomaka :D preporucujem ti da svaki dan pijes drugaciji caj ..recimo 1 dan hibiskus ,2 dan crni caj,3 dan zeleni ,4 kamilica,pa sve tako ... meni je to bas pomoglo :) Anika 16-07-08, 11:05 Gdje mogu naci etericna i bazna ulja,npr.ulje ruze,ulje ljesnika itd.itd.,da li to ima kod nas da se kupi? Zna li ko?:) Hvala:) OCTAVIAN 16-07-08, 11:27 ..zeleni caj je najbolji u kombinaciji sa limunom, nezasladjen...uzimati u toku cijelog dana nekoliko puta...efekat nece izostati.... Jes, samo ne valja pretjerivati. MAksimum dvije solje zelenog caja dnevno su preporucljive, sve preko toga je previse. Ja prije neki dan popih dvije i to nedje kasno, pa cijelu noc nisam mogao zaspati :) |