View Full Version : Bosanci
Evo, da ne bude neke diskriminacije, osim Crnogoraca i Bosanci su na tapetu.
To je meni, kao djevojci iz tih krajeva, dozvoljeno :D
Nadju se Japanac, Crnac i Bosanac i krenu da zajedno traze posao. Naidju na jednu benzinsku pumpu i pitaju gazdu za posao. Gazda rece da ne primaju obojene, i odbije Japanca i Crnca. Bosancu rece da sutra u 7 satu dodje na posao.
Bosanac uvece zamoli Japanca, posto je tacan ko "Seiko" sat, da ga probudi u 6 sati, i leze da spava.
Ljubomorni Crnac i Japanac ga, dok je spavao, namazu imalinom, da lici na crnca. Japanac ga u 6 sati probudi.Kad je Bosanac u 7 sati dosau na pumpu, gazda mu rece:
- Pa rekao sam da ne primam obojene!
- Ali, ja sam belac - bunio se Bosanac.
- Ako ne verujes, pogledaj se u ogledalo - rece mu gazda.
Bosanac ode i pogleda se u ogledalo. Kad je video sta je video, on rece besno:
- Vidi Japanc budala, probudio Crnca umesto mene!
Otišao bosanac u neku arapsku zemlju i tamo siluje neku djevojku. Kad na sudu mu govori sudija:
- "Jarane kod nas je zakon jasan, oko za oko zub za zub. Znaci ti si silovo nekog i tebe ce neko takođe isto."
Kad u sudici ima i Amerikanac zato što je ubio nekakvo djete i njemu sudija kaže to isto znači ti si nekog ubio i ti ćeš biti ubijen, takođe i jedan Rus je bio u sudnici ali on je ukrao nešto i sudija mu kaže:
- "Kod nas je striktan zakon što se tiče lopova", mi lopovima odsjecamo desnu ruku.
I tako vode njih trojicu da izvrše presudu, kad Bosanac konta da je vrag odnio šalu, ovoga će ubit a ovome će desnu ruku odrezati pa potapša dželata po ramenu i kaže:
- "Jarane nemoj zaboraviti mene trebaš samo yebati."
-"I tako ti ja bolan Haso u avion i pravac Frankfurt,kad za pola sata pojavi se neka ekipa,zauzmu avion i kazu da su otmicari.A mene bas briga,nije moj avion,'ladan kao Klint Istvud.Bijah miran sve dok nisu stali silovati jednu zensku.Tu meni pukne film,dignem se i dreknem,onako k'o serif:
-"Pustite je!!!Pustite je na miru!"
I pustili su je,ali su meni postavili ultimatum:
-"Ili skaces,ili te svi guzimo?"
Haso se sav uzivio u pricu i upita:
-"I,jesi skakao???"
-"Jesam malo u pocetku...dok mi se guzica nije razradila."
Vratio se Mujo sa rada u inostranstvu i dosao kod svoje Fate, i sad ti oni, jelte, uzeljeli se jedno drugoga i da spavaju, i poce Fata da pusi, kad ono boli glava, Mujo ne moze da dodje sebi, ona se usavrsila..
Pita mujo nju:
-Jel Fato, gdje si naucila tako da pusis?
-Ma, Mujo, gledala one bezobrazne filmove i tako se naucih...
Kad ce ti Mujo...fljas!fljas! (samara Fatu)
-Ma i ja stalno utakmice pa ne igram ko Ronaldinjo....!
BlackWoman 31-01-07, 14:37 Uči Bosanac sina da pliva. Baci ga u duboku vodu i viče:
- Širi rukama, širi, maši, maši... e yebi ga!
-Kako bosanci kazu chitulja?
-Rahmetli poster.
Kako se na Bosanskom kaže "Družina Prstenova" ?
Ringe, Ringe, Raja !!!
Naidje Mujo na automat, ubaci zeton i ispadne kava.
Ubaci drugi, opet kava.
Ubaci treci i tako se stvori red.
- Mozemo i mi na red?
- Mujo igra dok Mujo dobiva! http://www.thesmilies.com/smilies/nature/greenthumb.gif
Kako uzdise Engleskinja u toku seksa?
-Yes babe,yes babe....
Amerikanka?
-Oh yes,oh yes...
A bosanka?
-Nemoj nikom reci matere ti
Zasto se kaze Bosna i Hercegovina, a ne Hercegovina i Bosna?
Zato sto su Bosanci mnogo gadni kad su (od)pozadi. :)
Ide Bosanac ulicom i sretne pola babe i kaze
-Gdje si ba?
I za kraj najbolji:
Isla bosanska krmaca i vodila 13 prasica. Presla ti ona preko Drine i sretne srbijansku krmacu koja vodi 2 prasica. Pita nju srbijanska krmaca:
-Je li, sestro, otkud tebi tolika djeca, a ja imam samo ovo dvoje?
A njoj ce bosanska krmaca:
-Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac! :superman:
-Cime se bosanac grije zimi, a pocinje na slovo Z?
-Zdrvima!
Na željezničkoj stanici Crnogorac,Srbijanac i Bosanac..i tako zapričali se i voz protutnji pored njih...
i sva trojica trk za njime!
normalno Crnogorac odustane na 20 metara, Srbijanac na jedno 200 metara...a Bosanac uporan i nekako na jedvite jade uskoči...
Crnogorac gleda i veli...
"pogle ove avetinje...a došao da nas isprati "...
Kako bosanci kazu Harry Potter?
Harry Potter Harry
Takmiče se Amerikanac, Rus i Bosanac ko ima bolji sluh .
Amer:
-Sjedim ti ja neki dan u fotelji i gledam tv kad odjednom nešto tutnji, ronda!Odem na tavan i imam šta vidjet-pauk plete mrežu!
Rus:
-Ma nije to ništa!Bio ja u kuhinji, kuvao vodku, kad čujem nešto lupa, grebe!Odem u podrum, kad ono rđa nagriza željezo!
Bosanac:
-Pih, Ma ni to nije ništa! Ležim ja u krevetu, kad odjednom nešto počelo tapkat, udarat, treštat-ne mogu zaspat od galame! Odem do ormara, otvorim ga,kad ono moj kaput izlazi iz mode!
Kanibalski recept za "Bosansku glavu":
-Uzeti jednu bosansku glavu i dva kamena, staviti u lonac, uliti vodu i
kuvati.
Kada kamenje omekša, izvaditi kamenje, a glavu kuvati jos dva sata na jakoj vatri.
Kako Bosanac psuje sina:
-dok je sin mali: jebem ti mater!
-posle 10 god.: jebaću ti mater!
-posle 20 god.: jebo sam ti mater!
-posle 30 god.: jebo ti pas mater!
|
|