View Full Version : Tv lica koja mozhete svariti
...ako takviJeh imate uopshte :D
Meni je simpatichan i dobar voditelj Marko Novakovic sa montene,voditelj "ochi u ochi"..
nije ljubiguz ,umije i lijepo da podbode sagovornika ..
jedini chovjek kojeg mogu 2 ure slushat i gledat :D
Bojim se da ti ova tema neće zaživjet. :D
pa recimo ... lari king. vec sama ona njegova koncepcija mi je xtra...
olja beckovic... dosta dobra voditeljka..
- Olivera Kovacevic ... po meni izuzetno inteligentna,visprena i veoma seksipilna zhena .. ( nisam naklonjena istom polu,samo konstatujem :D)
Zor_djevojka 11-07-08, 00:48 Tanja Vojtehovski
Marijana Kovachevic
onaj Luka Teshanovic - obozhavam ga - sladak, lud, bistrica, lezheran
Pile Radojkovic i Dragan Marinkovic Maca- totalno opicheni..vazda se ismijem...
Nebojsha Skenderi ima neshto gospodsko..bash volim da ga slusham i gledam
vazda krepam od smijeha na-onu-emisiju-sto-vodi-onaj-nedjeljom kad davaju utiske... pa lik je tolko smjesan, ono je zanevjerovat...
Nebojska Skenderi je ok lik, ali on je samo voditelj, cita ono sto je napisano. Steta, volio bih ga vidjeti u ulozi novinara.
Ja najvise volim likove koji prave dobre emisije, bez obzira jesu li mi oni kao osobe privlacni ili ne. Dakle, likovi cije emisije rado gledam:
Lary King
Darko Sukovic
Marko Novakovic
Branka Nevestic (Srpska piramida, ne ova nasa)
Sasha Baron Koen
najaci lik je onaj na HRT sto vodi emisiju "nedeljom u 2",aleksandar stankovic,ima ga na youtube,on bukvalno cijedi goste,dok gore pomenuti darko su(p)kovic je covjek koji kad dodju ovi sa vlasti samo sto im se ne izvinjava,imam osjecaj da ce da se istopi
marko novakovic je genije,maestro svoga zanata,a sto se tice ljudi sa RTCG ja mislim da su oni i dalje u komunizmu,koliko kica u njihovom studiju,kako los dizajn,onda vodjenje,emisije monotone,uffff.
sto se tice gore u srbiju,tamo ima mnogo dobrih pogotovo ovih politickih voditelja,jednostavno ljudi deru ,a to je ono sto daje draz emisiji
p.s.NAJVECA LEGENDA NA SVIJETU JE JOHN STEWART,EMISIJA "THE DAILY SHOW",KOMICAR,SPRDNJA,EVO STO JE URADIO NA JEDNU EMISIJU http://www.youtube.com/watch?v=vMW_M179uZc
evo sto je bill gatesu uradio,kako se posprdao :
http://www.comedycentral.com/videos/index.jhtml?videoId=81467
.
Evo gledam intervju Darka Sukovica sa Petrom Porobicem. Sta god da neko prica, u CG trenutno nema novinara koji moze da napravi ovakav intervju, sa uzivanjem slusam
dzabe kad je ljiga,ja isto volim da slusam,ali kad mu dodju ovi sa vlasti presmrdi od ulizivanja
politicki izbor je njegova licna stvar, to je emisija na IN televiziji koja je otvoreno naklonjena vlasti, tako da tu nema nista cudno
komso, ti znas da ovdje nikad nisu na cijeni bili ljudi koji imaju stav, tako da ne treba da cudi sto Sukovic nije popularan. Jedan od rijetkih novinara koje mogu slusati, i na radiju i na televiziji
politicki izbor je njegova licna stvar, to je emisija na IN televiziji koja je otvoreno naklonjena vlasti, tako da tu nema nista cudno
Ne znam o kome govorite, odavno ne gledam televiziju, ali znam da nisi u pravu da je njegov politicki stav njegova stvar. Nije njegova ako je vidljiva u emisijama. Dobar novinar/ voditelj je onaj cije politicke stavove ne prepoznajes u emisijama. Znaci, ako gledalac osjeca i zna na cijoj je strani u politickoj emisiji, on nije ispunio jedno od osnovnih pravila. A za emisiju koja je otvoreno naklonjena vlasti, nemam komentara. Nesto za voditelja takve emisije ne bih rekla da ima stav. Makar koliko vidim iz vasih postova.
potpuno sam zaboravio da pofalim onu voditeljku sto vodi i uredjuje kulturu na in cini mi se, mirjana delic mislim da se zove, crna, mala debela, simpaticna dosta.. znaci - fenomenalni prilozi i objassnjenja, i jako raznovrsno. mozda malo manje intelektualno da obrazlaze, da bi priblizila obicnom narodu, i da se jos malo oslobodi, al sve u svemu - cista petica!
prilicno kulturna i nenametljiva, i zaista odudara nekako od svog ovog naseg crnogorskog voditeljskog i urednickog neukusa i netalentovanosti.
nestasni_cipiripi 15-08-08, 08:36 komso, ti znas da ovdje nikad nisu na cijeni bili ljudi koji imaju stav, tako da ne treba da cudi sto Sukovic nije popularan. Jedan od rijetkih novinara koje mogu slusati, i na radiju i na televiziji
---------------------------------------
Jel to isti onaj Sukovic koji kad je bio na TVCG ugosti generala Pavkovica,te mu se zamalo na glavu pope,a vec iduce nedelje gost mu bi Milo,i to zamalo da mu se Shuki namjesti preko stola...
--------------------------------------
Nema kod nas slobodnim novinara.Nema.Svi za nekoga rade...I misle i pisu kako matica kaze...
madagaskar 15-08-08, 09:05 ---------------------------------------
Jel to isti onaj Sukovic koji kad je bio na TVCG ugosti generala Pavkovica,te mu se zamalo na glavu pope,a vec iduce nedelje gost mu bi Milo,i to zamalo da mu se Shuki namjesti preko stola...
--------------------------------------
Nema kod nas slobodnim novinara.Nema.Svi za nekoga rade...I misle i pisu kako matica kaze...
Obožavala sam ga početkom 90 tih...tako je obećavao!
|
|