View Full Version : Prosto pitanje

mala_mu
09-07-08, 17:39
Tokom sexa, na sta najvise obracate paznju?

Angelina75
09-07-08, 17:45
moze li malo konkretnije pitanje?....a i moze li prvo da iskomentarise moderatorka koja je postavila temu?:D:D

OCTAVIAN
09-07-08, 17:48
da, i meni je malo nejasno ;)

maja dg
09-07-08, 17:49
i meni je skroz nejasno..bolje da ja idem da spavam:)

OCTAVIAN
09-07-08, 20:17
mala_mu ocigledno ne obraca paznju na svoj post :D

Angelina75
09-07-08, 20:20
i ja evo vidim sad....;)...ali ti Octavian zato nam mozes potanko ispricati posto si ti redovan na temi "jeste li se danas..."....:D:D

mala_mu
09-07-08, 20:23
I meni ako mi vjerujete. To sam danas nesto komentarisala sa 1 prijateljem, i nijesam se gore bas najbolje izrazila. Nasao je curu koja ne umije da se ljubi, i kaze da mu nikad nije doslo da prekine sex, do juce kad je prvi put bio sa njom. Ja se nasmijem, reko meni je dolazilo to masu puta, i nabrajam, kad mi je vruce, kad prestane muzika - to mi je crnjak, ne znam zasto, kad mi je prevruce, ako je upaljeno svijetlo, ako nijesam istusirana makar sat vremena prije sexa, jer ja prosto obozavam kad mirisem u krevetu, i sl... Tako me je gledao u cudu... Mislim da ce prestat da mi se druzi, rekao mi je da sam bolesna... A ja se samo malo nelagodno osjecam, to je sve. Mislim da mi treba prilicno vremena da se opustim sa nekim... Znaci sex bez pokrivaca posle godinu tek hahahahahhahaha...
Jeste li imali kad takve osjecaje? Ne nikad, a? Samo ja jel? Pa znala sam...

mala_mu
09-07-08, 20:24
mala_mu ocigledno ne obraca paznju na svoj post :D

Oprosti, mala mu je obratila paznju na nesto ispred zgrade, pa zato malo kasni sa objasnjenjem..

OCTAVIAN
09-07-08, 20:27
I meni ako mi vjerujete. To sam danas nesto komentarisala sa 1 prijateljem, i nijesam se gore bas najbolje izrazila. Nasao je curu koja ne umije da se ljubi, i kaze da mu nikad nije doslo da prekine sex, do juce kad je prvi put bio sa njom. Ja se nasmijem, reko meni je dolazilo to masu puta, i nabrajam, kad mi je vruce, kad prestane muzika - to mi je crnjak, ne znam zasto, kad mi je prevruce, ako je upaljeno svijetlo, ako nijesam istusirana makar sat vremena prije sexa, jer ja prosto obozavam kad mirisem u krevetu, i sl... Tako me je gledao u cudu... Mislim da ce prestat da mi se druzi, rekao mi je da sam bolesna... A ja se samo malo nelagodno osjecam, to je sve. Mislim da mi treba prilicno vremena da se opustim sa nekim... Znaci sex bez pokrivaca posle godinu tek hahahahahhahaha...
Jeste li imali kad takve osjecaje? Ne nikad, a? Samo ja jel? Pa znala sam...

Aha, znaci pitanje je vise "Sta vam smeta tokom sexa?" ako sam ja dobro skontao?

timi
09-07-08, 20:27
ne znam sta vam tu nije jasno?

ja najvise obratim paznju na pripremu zavrsnog cina.

http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_fireworks.gif

Angelina75
09-07-08, 20:31
Aha, znaci pitanje je vise "Sta vam smeta tokom sexa?" ako sam ja dobro skontao?

a ja sam skontala " U kom momentu iznenada prekidate sex?":biggrin:

jel' kod tebe ovakva priprema:
uvod
zaplet
raspet
zakljucak
:biggrin:

OCTAVIAN
09-07-08, 20:34
a ja sam skontala " U kom momentu iznenada prekidate sex?":biggrin:

jel' kod tebe ovakva priprema:
uvod
zaplet
raspet
zakljucak
:biggrin:

Zaboravila si na pripremu zavrsnog cina, to je valjda prije zakljucka :)

Angelina75
09-07-08, 20:43
nisam no ne znam na shta si mislio?:toobad:...ja neiskusna...pa ne znam:D

OCTAVIAN
09-07-08, 21:09
nisam no ne znam na shta si mislio?:toobad:...ja neiskusna...pa ne znam:D

pa covjek je fino rekao:

http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_fireworks.gif

Pa nekako mi se cini da se to najljepse uklapa izmedju raspleta i zakljucka :D

Angelina75
09-07-08, 21:21
aaaaaa.... Octavian.....:thumb_yello:...ode nam @timi....ne htede da nam kazhe:toobad:

OCTAVIAN
09-07-08, 21:27
ode! Pobjeze taman pred zakljucak :D

Angelina75
09-07-08, 21:31
bas vala!...cccc.....bas je neki..uskrati nam zadovoljstvo "pripreme":biggrin:

Zor_djevojka
09-07-08, 22:04
Tokom sexa, na sta najvise obracate paznju?
samo da je svijetlo izgasheno..u mraku sam skoro pa savrshena :wacko:

mala_mu
09-07-08, 22:58
Vidji rose, nije to bolna tacka, ako na izgled mislis.... Mislim, ne bi trebala da bude. Ja se recimo puno opustenije osjecam u potpunom mraku. Da li je to moja nesigurnost, cisto sumnjam, al stidljivost mislim da jeste. Jednostavno nisam takav tip, da sa lakocom mogu da budem naga po danu, ili pri svijetlu.

Zor_djevojka
09-07-08, 23:02
Dijelimo istu 'boljku'...ja ljude zbog stidljivosti u ochi ne mogu da gledam, a kamoli da se razgolicavam...

OCTAVIAN
09-07-08, 23:16
ko bi rekao da su nam moderatori ovako stidljivi ;)

Ja recimo nikad nisam to radio u mraku. Jesam par puta vani, alu u sobi bas nikad, nisam siguran da li bih mogao to, nekako volim da je gledam, to me najvise uzbudjuje

wawy
09-07-08, 23:22
ja najvise obracam paznju na mene samoga... :D

simm
10-07-08, 00:01
Ne obracam paznju uopste - ni na svijetlo, ni na znoj, pse koji laju na karavane u prolazu, rikanje lavova, slijetanje dzambo dzetova ... to je zato sto mogu dobro da se skoncentrisem na to sto radim. :hypocrite1:

Sto bi rekao Veliki Strumpf "sve je strupmfno sto se strumpfno svrsi" :D

Angelina75
10-07-08, 00:38
ja se stvarno ne secam vise na sta obracam paznju kad sam zaboravila i kad je bilo zadnji put...dje cu morati da "obnovim gradivo " uskoro pa da obratim paznju:biggrin::biggrin:

Batboy
10-07-08, 00:42
Ne obracam paznju uopste - ni na svijetlo, ni na znoj, pse koji laju na karavane u prolazu, rikanje lavova, slijetanje dzambo dzetova ... to je zato sto mogu dobro da se skoncentrisem na to sto radim. :hypocrite1:

Sto bi rekao Veliki Strumpf "sve je strupmfno sto se strumpfno svrsi" :D
To je štrumfastično... Bitno je da štrumpfneš pa kud puklo da puklo... :D

Dosta zavisi od dužine trajanja veze....
Ne obraćaš isto pažnju na neke stvari kad si u vezi 4-5 dana ili kad je to period od nekoliko mjeseci... Nije isto ka je u pitanju mršva dama ili kad je elegantno popunjena.., kad je šahistkinja ili kad je profesorica fizičkog.., kad te gleda u oči ili kad žmiri.., kad voli neke stvari više od drugih tokom sex-a...

Čudi me da vam je sva tako jednostavno... Nikad nije isto..., osim možda u braku.., ali to nisam probao...

svetlost
12-07-08, 17:40
samo uzivam,sa upaljenim svetlom,nemam problem sa svojim telom niti sa stidljivoscu,obracam paznju samo na obostrano zadovoljstvo

OCTAVIAN
12-07-08, 21:14
samo uzivam,sa upaljenim svetlom,nemam problem sa svojim telom niti sa stidljivoscu,obracam paznju samo na obostrano zadovoljstvo

Ma to je jasno, obzirom na tvoj nick, ne bih ni ocekivao da volis mrak :D

svetlost
13-07-08, 11:44
:):thumb_up:

simm
13-07-08, 12:20
Čudi me da vam je sva tako jednostavno...
Stvari su komplikovane onoliko koliko ih mi vidimo takvim. ;)

"Svijet je moja predstava" rece Sopenhauer i ispusti dusu (na blazenim njedrima jedne Brazilijanske Strumpfete) :D

milenaaaa
02-08-08, 15:23
Vidji rose, nije to bolna tacka, ako na izgled mislis.... Mislim, ne bi trebala da bude. Ja se recimo puno opustenije osjecam u potpunom mraku. Da li je to moja nesigurnost, cisto sumnjam, al stidljivost mislim da jeste. Jednostavno nisam takav tip, da sa lakocom mogu da budem naga po danu, ili pri svijetlu.

vas dvije ste meni mnogo drage, ali jel se zajebavate to malo..:shocked542:
od koga ili cega se stidite?
ja stvarno ne spavam sa svakim, spavam s nekim koga dobro znam,do koga mi je stalo, pa me nije blam skidanja, ni po svjetlosti ni po danu..
ne znam.. nisam stidljiva, mada sve je to individualno..

Okugata
02-08-08, 21:54
samo da je svijetlo izgasheno..u mraku sam skoro pa savrshena :wacko:

zar nije bolje u svetlu da vidish njegovo telo :D svoje telo ni ne gledam i ne secam se kada smo se u mraku sexali

Zor_djevojka
02-08-08, 21:58
ja se ne sjecam ni kad sam se sexala..tako da mi je sad apsolutno nebitno je li upaljeno ili izgasheno svijetlo...

Okugata
02-08-08, 22:01
bice rosso momaka, ne brini se ;)

OCTAVIAN
02-08-08, 22:13
zar nije bolje u svetlu da vidish njegovo telo :D svoje telo ni ne gledam i ne secam se kada smo se u mraku sexali

ni ja isto :D

Okugata
02-08-08, 22:25
octavian treba te postaviti na mesto moderatora na temu sexa....:D
i vishe si nego aktivan :D

Okugata
02-08-08, 22:28
aktivan u sex-u ili na temi???? :D

ne znam za sex al za temu sam poprilicno sigurna ;):D

OCTAVIAN
02-08-08, 22:44
a malo vise sam aktivan na temi nego u sexu, ali ne mogu se pozalit :D

OCTAVIAN
02-08-08, 22:45
octavian treba te postaviti na mesto moderatora na temu sexa....:D
i vishe si nego aktivan :D

Nisam ja slucajno moderator na "Automobilizam". Pa najbolji sex se desava upravo na zadnjim sjedistima nasih cetvorotockasa :D:D:D

Okugata
02-08-08, 22:47
Nisam ja slucajno moderator na "Automobilizam". Pa najbolji sex se desava upravo na zadnjim sjedistima nasih cetvorotockasa :D:D:D

meni je najbolji sex samo u krevetu...nikakva zadnja sedista ne dolaze u obzir ;) u krevetu imas mesta za manevar ;)

OCTAVIAN
02-08-08, 22:51
meni je najbolji sex samo u krevetu...nikakva zadnja sedista ne dolaze u obzir ;) u krevetu imas mesta za manevar ;)

A ti volis da manevrises, jel'? :D:D:D

Okugata
02-08-08, 22:59
A ti volis da manevrises, jel'? :D:D

a ti ne volish :D:D:D

OCTAVIAN
02-08-08, 23:00
a ti ne volish :D:D:D

Prvi sam postavio pitanje ;) Sto mi brises smajlije? :D

Okugata
02-08-08, 23:05
Prvi sam postavio pitanje Sto mi brises smajlije? :D

da bih imala vishe mesta za moje smajlije:D:D jel bas moram da odgovorim? radije ne bih ;)

OCTAVIAN
02-08-08, 23:09
kako god o'j :D