View Full Version : Zashto neki novopridoshli korisnici
Zor_djevojka 09-07-08, 12:58 ne mogu da se uloguju, tj. nece da im forum prihvati Log In..Konkretno, dvoje koje sam htjela da namamim ovamo prolaze kroz taj 'problem'...
Ulogovali su se prilikom registracije, i kad su htjeli sjutradan opet, nijesu mogli nikako...
Je li im stizao mail sa linkom za aktiviranje naloga?
Zor_djevojka 09-07-08, 13:02 oni rekoshe da nije
Onda bi trebalo da je to to... Moraju sačekat' da im stigne taj mail i onda aktivirat' nalog putem llinka kojega dobiju :)
Ako su na Yahoo, načekaće se maila :D
Zor_djevojka 09-07-08, 13:15 evo sad mi kazhe jedna potencijalna chlanica da joj forum javlja da taj user name ne postoji ili da joj e mail nije validan..
nick je Libra, i ona je bila ulogovana pod ovim nickom tu noc kad se registrovala i sjutradan nije mogla...
Korisnica LIBRA je na listU članova...nema nam druge no da sačekamo Dereka da dodje :) A čini mi se da se ovo već desilo (dešavalo) :unsure:
Za sad se registracije odobravaju ručno... Potrebno je malo strpljenja... :)
Zor_djevojka 09-07-08, 21:33 e pa sharnite taj potpis, ima nestrpljivih ;)
a odakle su šljegli?
Ništa ne kontam... :o
misli koji im je IP, da nije telekom.it :D
Aaaa sad kontam stigli->štigli->šljegli...
Ja sve što sam provjeravao.., pa i ove nove.., niti jedan nije iz Italije... :)
Zor_djevojka 10-07-08, 09:42 a odakle su šljegli?
Libra iz Ulcinja
klizach iz Bara
Stigla ja,ili ti shljegla hahaha.....aktivacioni je kasnio malo ali sad ce sve biti ok,nadam se :):kiss1: za rossoneru
Stigla ja,ili ti shljegla hahaha.....aktivacioni je kasnio malo ali sad ce sve biti ok,nadam se :):kiss1: za rossoneru
Nek si ti svoju Rossoneru kiss-nula... :)
Zor_djevojka 10-07-08, 15:23 Batko i tu nulu podebljaj, slobodno ;)..ne bi puno pogrijeshio...
Libra, draga :)
Nek' si ti svoju Rossoneru kiss-nula... :)
Je l' sad dobro...? :hypocrite1:
Zor_djevojka 25-07-08, 21:12 gargantua_pantagruel
to mi je kuma (ovo da vidim pali li veza)..molim ve da mi je otkochite...da mozhe da postuje...registrovala se nocas, i nete da ju primi :D
p.s.dzaka, mogade li komplikovaniji nick mila shceri...
Derek_Trotter 26-07-08, 16:41 Zbog problematicnih clanova je uvedeno da se svaki nova registracija treba odobriti.
To je nesto slicno kao kad vas pretresaju na ulazu u diskoteku;)
Otkocene su registracije clanovima koji su se prijavili juce.
Dzaka dobrodosla!
Pera Detlic 26-07-08, 16:59 Odlicno Derek! Sad se osjecamo sigurnije.Da ne strepi coek (forumas) oce li ga ko napast postom ili privatnom porukom.
Zbog problematicnih clanova je uvedeno da se svaki nova registracija treba odobriti.
To je nesto slicno kao kad vas pretresaju na ulazu u diskoteku;)
Otkocene su registracije clanovima koji su se prijavili juce.
Dzaka dobrodosla!
Kako koga... :cool:
Dobro došla gargantua_pantagruel... :character38542:
|