View Full Version : Braća i sestre

dorely91
07-07-08, 19:11
Evo da malo porazgovarmo o našim setrama i braći
Što sve predstavlja braće i sestru osim merkura i treće kuće,što predstavlja mlađu braću ,što stariju
;)

dorely91
07-07-08, 19:12
evo ja ima 4 planete u trećem polju8merkur,veneru,jupiter,mjesec)ima stariju sestru s kojom sam dosta bliska,da li nju opisuje treće iaspekti tih planet ili 10;11:toobad:

Zor_djevojka
07-07-08, 23:33
Sestra je prikazana trecom kucom, Merkurom, Blizancima i Venerom..ako je mladja onda je treca kuca, a ako je starija jedanaesta kuca..isto tako i za bracu..;)

misic
08-07-08, 00:02
Ako imas samo jednog brata ili sestru koja je kuca.,pa cak i ako je stariji od tebe.Ako je stariji brat 11 kuca a ti imas samo njega sta je sa trecom kucom u tom slucaju?

Venesas
02-10-08, 20:49
Ako imas samo jednog brata ili sestru koja je kuca.,pa cak i ako je stariji od tebe.Ako je stariji brat 11 kuca a ti imas samo njega sta je sa trecom kucom u tom slucaju?

da, šta je sa trećom kućom i mene to zanima.:thumb_up:

Snesk@
03-10-08, 09:09
Pitanje mi nije jasno, sta vas tu zanima konkretno? Treca kuca oznacava odnos prema braci i sestrama, i prvog-najstarijeg brata ili sestru,peta kuca je drugi po redu, sedma kuca je treci po redu, deveta kuca cetvrti i tako dalje...cmokic
--------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav ROSSONERA, zar necemo tu ici hijerarhijskim redom, kao je moguce prvo imati mladju sestru pa brata ili kako je moguce imati drugog supruga pa prvog, valjda idemo od prvog, najstarijeg....

Venesas
03-10-08, 09:21
Pozdrav ROSSONERA, zar necemo tu ici hijerarhijskim redom, kao je moguce prvo imati mladju sestru pa brata ili kako je moguce imati drugog supruga pa prvog, valjda idemo od prvog, najstarijeg....

Sneška u pravu si potpuno,ali pošto živimo u ovom vremenu možda je sve moguće.:kiss1::clapping:
Pitanje mi nije jasno, sta vas tu zanima konkretno? Treca kuca oznacava odnos prema braci i sestrama, i prvog-najstarijeg brata ili sestru,peta kuca je drugi po redu, sedma kuca je treci po redu, deveta kuca cetvrti i tako dalje...cmokic

imam stariju sestru i nju prestavlja treća kuća jesam dobro razumjela a takođe i kakav mi je odnos sa njom.

Snesk@
03-10-08, 09:34
Tako je Venesas, treca kuca oznacava najstariju sestru i odnos prema njoj, odnosno vas odnos...

ellye1990
03-10-08, 18:01
Ja nikako da skužim moju mlađu braću...znači imam dva mlađa brata, za prvog, onog starijeg, gledam 3. kuću gdje je smješten mars u biku. On također ima marsa na ASC-u pa tu gledam poveznicu. Isto tako se malo plašim jer taj mars u mojoj karti radi opoziciju s plutonom u 9-oj. A on inače ima 8. kuću u Ovnu, aspekte marsa loše.

Za drugog mlađeg brata gledam 5. kuću, u blizancima. Merkur je otišao u 11. kuću, strijelac. On je inače strijelac u podznaku i uvelike ima karakteristike merkura.

BlueVelvet
05-10-08, 12:25
ja imama mladjeg brata jel nije on u mojo karti 3 polje a ja u njegovoj 11?

ellye1990
08-10-08, 19:49
Da, barem tako kažu neke teorije...pogledaj dal te više opisuje njegovo 3.-e ili 11-o polje.

milenaaaa
22-10-08, 22:33
meni treca kuca pocinje 26-tim stepenom bika..tu je algol...
nemam ni brata ni sestru, vladar trece, venera je u devetu ...

bubimama
23-10-08, 15:14
meni je III kuca u ovnu sa merkurom i sunascem. Vladar ovna je u IX u Vagi i prilicno je retrogradan (kao i cijelo drustvo iz IX kuce)
Meni ovdje ima najvise opozicija i uopsteno losih aspekata pa je moguce da je to jedan od razloga sto sam jedinica :(

Posto III kuca govori i o saobracaju. Imala sam 3 saobracajne nezgode i samo u jednoj sam bila lakse povredjena a u druge dvije sam prosla bez ogrebotina.
Nadam se da se taj krug zatvorio.

Uopsteno nisam zadovoljna sa III kucom :)
Ko ce je na poklon? (mada tema sa poklonima je na drugom mjest ;) )