View Full Version : opcija 'ignore'

wawy
06-07-08, 08:45
da li mi neko od moderatora moze objasnit detaljno kako se upotrebljava opcija ignore? jer htio bih da stavim forumasha nestasni_cipiripi na ignore, al nesto mi ne uspijeva...
i da li postoji mogucnost u softveru da samim stavljanjem na ignore izgubim mogucnost da vidim njegove postove? to bi bilo sjajno, jer mislim da mi IQ lagano opada citanjem istih, pa iz tih razloga bi to da uradim...

OCTAVIAN
06-07-08, 10:24
da li mi neko od moderatora moze objasnit detaljno kako se upotrebljava opcija ignore? jer htio bih da stavim forumasha nestasni_cipiripi na ignore, al nesto mi ne uspijeva...
i da li postoji mogucnost u softveru da samim stavljanjem na ignore izgubim mogucnost da vidim njegove postove? to bi bilo sjajno, jer mislim da mi IQ lagano opada citanjem istih, pa iz tih razloga bi to da uradim...

Udji u control panel, pa imas opciju "Edit Ignore List". E sad ne znam zahebavas li se ili ne :D

wawy
06-07-08, 20:16
Udji u control panel, pa imas opciju "Edit Ignore List". E sad ne znam zahebavas li se ili ne :D

ok, tnx @OCTAVIAN, snacu se vec nekako... ;)

Batboy
06-07-08, 23:04
Jadan Ripi... ;)

Ma nije to zaslužio... :D

nestasni_cipiripi
06-07-08, 23:12
Bogami batboy ol vjerovat da mi nije svejedno...najezih se!

mala_mu
07-07-08, 19:31
Zaro, na ignore si mi ....

Slowpoke Rodriguez
18-07-08, 00:25
Udji u control panel
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaha

Batboy
18-07-08, 00:34
Udji

I ja volim da citiram... Hahahahaha... :D

p.s. Ripi.., sve ti vjerujem.... :)

Blade
20-07-08, 03:25
Ima li dobrovoljaca? :D

Batboy
20-07-08, 15:40
Ima li dobrovoljaca? :D

Nemoj spamovati... :cool:

E'o ako insistiraš.., stavi mene na ''ignore''.., neću se ljutiti... :smokeing:

kliko
20-07-08, 17:27
koga?

ucinjelo mi se da je neko napisao post, ali sam ga izgleda ignorisao...

Batboy
20-07-08, 18:07
koga?

ucinjelo mi se da je neko napisao post, ali sam ga izgleda ignorisao...

Praviću se da nisam ovo pročitao... :locked: ;)

wawy
23-07-08, 21:48
na 'ignore' mi je forumash -pehar-, zbog dva zadnja stiha koje je boldovao, u nekoj pjesmi koju je citirao. a u stihovima se bača kletva na ljude. ignore forever.

post 63, na politici.

Miriam
23-07-08, 21:50
Wawy ne nogom! :D

Milosh
23-07-08, 22:16
Jel' mi to moramo da prijavimo ako nekoga stavimo na ignore?

wawy
23-07-08, 22:19
ma jok... :)

Pera Detlic
25-07-08, 08:15
na 'ignore' mi je forumash -pehar-, zbog dva zadnja stiha koje je boldovao, u nekoj pjesmi koju je citirao. a u stihovima se bača kletva na ljude. ignore forever.

post 63, na politici.

E baš si netolerantan. Ajde recimo da je cipiripi diskutabilan, ali ova peharica je baš Ok (dobro ima i ona neke čudne stavove ali niko nije savršen).
Baš ti je to bezveze.

Homer
25-07-08, 14:07
Mogu li kako sam sebe da "bačim" na ignore?

OCTAVIAN
25-07-08, 14:25
Mogu li kako sam sebe da "bačim" na ignore?

Mozes, samo ne zaboravi da ovdje to prijavis, da svi znaju :D

Batboy
25-07-08, 15:23
Ovdje smo da raspravimo o tehničkim pitanjima opcije ''ignore''...

Wavy se ponio nekorektno... Ipak.., njegovi postovi koji na ovaj način diskreditiju pojedine forumaše mojom greškom nisam obrisao...

Nemojmo tužakati jedni druge.., opcija ''ignore'' je privatna stvar i nek' tako ostane...

DYLAN DOG
25-07-08, 16:50
Nije kasno da ih obrišeš.

Batboy
25-07-08, 16:57
Morao bih da obrišem sve postove.., samim tim i temu jer je čitava prožeta neukusnim komentarima na račun ostalih kolega...

Pera Detlic
26-07-08, 17:11
Dobro je sto nisi nista brisao.Svi postovi treba da govore i traju.Ako je neki los ili nepristojan ide na dusu autoru.Ako ga obrisete pravite uslugu njemu a ne ostalima.Nebrisanje postova dovodi u dugom roku do vodjenja racuna sta se pise.

Homer
26-07-08, 18:46
Dobro je sto nisi nista brisao.Svi postovi treba da govore i traju.Ako je neki los ili nepristojan ide na dusu autoru.Ako ga obrisete pravite uslugu njemu a ne ostalima.Nebrisanje postova dovodi u dugom roku do vodjenja racuna sta se pise.

U principu je tako, ali ima onih koji naprave frku (kaži svakakva sranja) a onda sami brišu svoje postove. Onda kad čitaš tako osakaćenu temu tek ti ništa nije jasno. Ja sam zbog toga svojevremeno dvije teme obrisao na politici.

Batboy
26-07-08, 21:53
U principu je tako, ali ima onih koji naprave frku (kaži svakakva sranja) a onda sami brišu svoje postove. Onda kad čitaš tako osakaćenu temu tek ti ništa nije jasno. Ja sam zbog toga svojevremeno dvije teme obrisao na politici.

Možda nije jasno drugima.., ali kao mod možeš da provjeriš ''soft delete post-ove''...

Pera Detlic
26-07-08, 22:12
Evo ja da protestujem zbog lokovanja teme o Kazadzicu. Forum i sluzi za diskusiju pa cak i malo zescu.Svi imamo preko 18 god.(sem Biljua,a on nije ucestvovao u diskusiji :D ),imamo svoje stavove i stojimo iza njih. Iako mislim da data tema nije previse znacajna i da vrijeme i energiju treba trositi na nesto drugo,interesanto mi je da vidim razlicite stavove.Ljudi su bar otvoreno pricali,mnogo je gore kad vidim lazno cmakanje i foliranje na drugim... U svakom slucaju svako nasilno zakljucavanje tema i brisanje postova (osim ako nisu potpuno bez svrhe) je nedemokratsko.

Nabuko
26-07-08, 23:05
I ja se slažem iako mi jedan prijeti virtuelno. Da nije onaj silan narod po Bosni postradao (bez obzira koje vjere) i onaj novinar izlomljen priča o Rashu neuropsihijatru bi bila jedna od smiješnijih u Balkanskoj istoriji. Neka me Dereck banuje ali riječ je o klasičnom egzibicionisti i ego-manijaku. Izbor (postavljanje) takvih ljudi za lidere je jasan indikator sunovrata kroz koji smo prošli. Gledam youtube njegove govore, njegovu poeziju, ponašanje u ratu i miru, čitam o ordenima što ih je dijelo te orden nemanjića, te karađorđeva zvijzda, te njegošev orden, te obilića medalja... Prosto valjda je jasno što je taj lik bio umislio da je Njegoš + Karađorđe + ko zna ko sve ne u svojoj glavi.

Pera Detlic
26-07-08, 23:13
Hahaha!Evo vidite da zamalo ostadosmo bez ovog Nabukovog komentara. Pa priprijeti i ti njemu virtuelno :D

pehar
06-08-08, 01:48
E baš si netolerantan. Ajde recimo da je cipiripi diskutabilan, ali ova peharica je baš Ok (dobro ima i ona neke čudne stavove ali niko nije savršen).
Baš ti je to bezveze.

Ma Pero,ne smeta mi,ne pogadja mene ni jedan gumeni metak:D