View Full Version : Golf 3 2.0 Gti 16V-misljenje
C a r t m a n 04-07-08, 17:14 Uskoro planiram da uzmem Golf 3 2.0 Gti 16V pa mi je potrebno misljenje i savjet,naravno od onoga ko ima iskustva sa pomenutim vozilom!Interesuje me sve:prednosti,nedostatci,najcesci kvarovi i problemi,na sta da obratim paznju prilikom kupovine itd...:cool:
nestasni_cipiripi 04-07-08, 17:26 A shto ce ti to??Auto mi nije neshto posebno,pravo bukacko...ja ga imadoh 2mjeseca te pocinuh kad ga prodah.koliko ti para imas za kupovinu?
Neces se micati sa benzinske pumpe...:biggrin:
ja sam vozio par mjeseci golfa 3, doduse dizela, ali ga nikome ne mogu preporuciti, kvarljiv je uzasno. Cisto sumnjam da je drugacije sa tom masinom
C a r t m a n 04-07-08, 18:14 A shto ce ti to??Auto mi nije neshto posebno,pravo bukacko...ja ga imadoh 2mjeseca te pocinuh kad ga prodah.koliko ti para imas za kupovinu?
ma...ovaj je pravo dobar i ocuvan,malo presao,masina kao nova,ful oprema!
3.300 E :unsure:
C a r t m a n 04-07-08, 18:15 Neces se micati sa benzinske pumpe...:biggrin:
namjeravam ugraditi plin...tako da cu imati economy-adrenalin opciju :biggrin:
Vala ne znam koliko se isplati ta plinska instalacija, jer i to kosta, plin stalno ide gore...a kod nas se jos uvijek u saobracajnoj dozvoli ne upisuje plin kao pogonsko gorivo...vec i dalje ce da pise: benzin....tako da kada prelazis granicu uvijek postoji rizik da te peglaju...a kakva nam je vlast ko zna kada ce se neko sjetiti da uvede ovu mogucnost...
C a r t m a n 04-07-08, 18:29 da te pitam...odakle ti ovo sve znas,mislim ipak si...zensko?
da te pitam...odakle ti ovo sve znas,mislim ipak si...zensko?
...pa kroz posao koji radim...ne konkretno na tim poslovima...ali sam informisana... .:helpsmilie:
C a r t m a n 04-07-08, 19:10 ...pa kroz posao koji radim...ne konkretno na tim poslovima...ali sam informisana... znas kako to ide stalno te neko od raje zove da mu nesto provjeris...:helpsmilie:
pa...stvarno,svaka ti cast :clapping:
A sto se tice tih posljedica...pa svjestan sam ja svega al ja sam ti ko mazga,srljam u neki problem glavom bez obzira!!!:rambo:
ako je tako dobar kao što pričaš onda ga kupi. provjeri kod majstora jeli stvarno tako dobar kao što izgleda. takva auta se ne kupuju da bi se čuvala i vozila "na vrh gasa" tako da su velike šanse da je dosta raubovan.
1. bitno je jeli udaran? i protruo? ako je limarija loša džaba ti 2 nova motora!
2. trapovi?
3. elektonika?
zapamti da malo ko ima problema sa motorom, drugi su problemi sa starim autima, kojih može biti 100, a to što nije mnogo prošao nemoj da vjeruješ. realno je da broj godina pomnožiš sa 20000-30000 i vidjećeš koliko je prešao.
C a r t m a n 07-07-08, 12:27 ako je tako dobar kao što pričaš onda ga kupi. provjeri kod majstora jeli stvarno tako dobar kao što izgleda. takva auta se ne kupuju da bi se čuvala i vozila "na vrh gasa" tako da su velike šanse da je dosta raubovan.
1. bitno je jeli udaran? i protruo? ako je limarija loša džaba ti 2 nova motora!
2. trapovi?
3. elektonika?
zapamti da malo ko ima problema sa motorom, drugi su problemi sa starim autima, kojih može biti 100, a to što nije mnogo prošao nemoj da vjeruješ. realno je da broj godina pomnožiš sa 20000-30000 i vidjećeš koliko je prešao.
Ma sto se tice toga sve je 100% regularno...sta vise to auto vozi zena koju znam vec godinama...ona ga je kupila u njemackoj skoro pa novog i svaki servis je uradjen uredno u ovlastenom servisu!Nego mene interesuje necije iskustvo ko je vec vozio ovo auto,cemu se mogu nadati?
sigurno cemu se mozes nadati je veeeliki trosak:wallbash::wallbash:
C a r t m a n 07-07-08, 16:29 sigurno cemu se mozes nadati je veeeliki trosak:wallbash::wallbash:
Ima se,moze se!!!:biggrin: :cool:
Ima se,moze se!!!:biggrin: :cool:
Jos ako se ribe loze :D
|
|