View Full Version : Pitanje

ellye1990
04-07-08, 15:13
Moze neko iznijeti svoje misljenje, zanima me u mojoj karti kvadrat marsa u 3/oj i plutona u 9/oj kuci.

Jedino sto meni dolazi u glavu je moguce stradanje na putovanju, saobracajna nesreca ili tako nesto...

Taj moj bik na vrhu trece, na 28 stupnju ne uzima se kao algol, jelda?

andjela pizelli
14-10-08, 01:14
Moze neko iznijeti svoje misljenje, zanima me u mojoj karti kvadrat marsa u 3/oj i plutona u 9/oj kuci.

Jedino sto meni dolazi u glavu je moguce stradanje na putovanju, saobracajna nesreca ili tako nesto...

Taj moj bik na vrhu trece, na 28 stupnju ne uzima se kao algol, jelda?

bez off-topa molim

nemas kvadrat plutona i marsa vec opoziciju

da mars jeste u konjukciji sa algolom jer je orbis algola malo veci od osatlih zvijezda

ja imam mars na vrhu III kuce i imala sam udes,(prilikom gomilanja losis tranzita)
obzirom da je meni mars u ovnu,to je bio udarac u glavu(probila sofersajbnu),mada III kuca predstavlja i bracu,sestre,pa je moj brat imao jako puno udesa tokom zivota..a i nemamo bas neku komunikaciju,mada se volimo..mislim da nam mars u III smeta mnogo..
dobro je da ti je mras u trouglu sa saturom vladarom XII kuce,a mislim da je opozicija manje losa od kvadrata.
ovaj mars na algolu,bas bi mogao da ukaze,da ako imas brata,da su njemu moguci problemi,ili nekom muskrcu iz blize rodbine

ellye1990
15-10-08, 16:01
hmmm...imam dva brata, jednom je 8. kuca u ovnu, a vladar mars u 1-oj kuci. No sad mu gledam aspekte...ma joj...nenormalna karta:
60 SO Mo Me Ju Pl
120 Ur Ne
i jedini negativan 180 saturn u 7.-oj. A njegov mars je na 3. stupnju pa je mozda ipak drugi brat...

Ja inace zasad imam stvarno okej odnose s braćom, zafrkancija i sve...ali oni ipak imaju još 10 i 13 godina, no volim razmišljati da ćemo si uvijek biti dobri. U biti, s mlađim se ne slažem nikako. No moram iskopat negdje njegovu kartu, pa da baš vidim. Hvala ti puno na odgovoru!

P.s. Šta o nekoj osobi govori kad ima kartu punu aspekata, svih mogućih među svim planetima? Da će se puno toga događati, na svim poljima života, ili?