nestasni_cipiripi
04-07-08, 14:39
Mozete li otici unaprjed 10god...Kako vidite vashu bivshu ljubav...Sebe...Da l je sretna...Da l si sretan...A jel bi bilo tako da ste ostali skupa...
|
View Full Version : Vrijeme prolazi... nestasni_cipiripi 04-07-08, 14:39 Mozete li otici unaprjed 10god...Kako vidite vashu bivshu ljubav...Sebe...Da l je sretna...Da l si sretan...A jel bi bilo tako da ste ostali skupa... Zor_djevojka 04-07-08, 14:41 za 10 godina sebe vidim sa choporom djece (moje i 'muzhevljeve), pa vjerovatno ne bih imala kad da se sjecam bivshih ljubavi, a josh manje pitam dje su i shto rade... Svu srecu shto se mene tiche, svima...Svako dobije shta zasluzhi..prije ili kasnije... Baron 04-07-08, 14:43 sebe vidim sa choporom djece (moje i 'muzhevljeve), ....ili što bi rekao T-com- sve u mojoj kući nestasni_cipiripi 04-07-08, 14:45 Ti bogami ka prava konicanka.Copor.A primjetih da svaku temu useremo u startu.hahaha! milenaaaa 04-07-08, 14:52 jao najezih se... e pa to je manje vise 10god mature. prekinucu se kad ga vidim, pretpostavlajm da cu biti udata, sa..pa misilim tad jednim djetetom,a on.. e pa ne znam, sam ili pred zenidbom... pogledacemo se, naravno ne pricamo, mozda tad razmiejnimo koju rijec, shavtimo da smo oboje srecni, zivimo divan bajan zivot.. ...... ili cemo oboje biti tuzni, razocarani, svjesni da smo jedno drugom ustvari sve vrijeme bili vazni... eto tako, posto volim sebe da mucim, radije bih ovu drugu situaciju.... onda malo budemo lovers, i shvatimo da to nije samo strast, vec da i dalje ima ljubavi, da smo sudjeni jedno drugom, razvedemo se i..nastavak znate :) nestasni_cipiripi 04-07-08, 14:56 E ovo je post!bravo mikeli! lady abu bin crazy 05-07-08, 15:00 Zivjecu... a i on ako bog da :D no mi nikakve koristi od toga, ovaj poslednji bivsi ce biti uvjek negdje tu u blizini :D onaj pred poslenji bivisi bjezi od mene ko od kuge :D a da mi ga je srest' :helpsmilie: OCTAVIAN 05-07-08, 15:12 Mozete li otici unaprjed 10god...Kako vidite vashu bivshu ljubav...Sebe...Da l je sretna...Da l si sretan...A jel bi bilo tako da ste ostali skupa... Ne mogu... maja dg 05-07-08, 15:31 Tesko zamisliti...s obzirom da meni svi vide da cu se mozda i sl god udati :wacko: onda ono vidim sebe sa jednim djetetom ili dva,zaljubljena,srecna,a s obzirom da mi se svi bivsi ozenise (a onda se kaju) njih sa coporom djece...susret,ja srecna u svom zivotu gdje nema mjesta za njih:)...a oni tek tada shvate sta su ustvari izgubili...i kaju se cijelog zivota:thumb_up: haha ma svako dobije sta zasluzi kad tad,tako da se ne brinem i oni ce,a svakom zelim srecu naravno:wink3: mala_mu 09-07-08, 17:34 Mozete li otici unaprjed 10god...Kako vidite vashu bivshu ljubav...Sebe...Da l je sretna...Da l si sretan...A jel bi bilo tako da ste ostali skupa... Mozemo. Unaprijed par dana, vidim sebe kako krecem na odmor, totalno rasterecena, sa nekim novim mislima u glavi, u kojoj nema vise mjesta za bivse ljubavi. Unaprijed 10 godina, imat cu par sinova, Aleksandra, Pavla i jos neko fino ime, dobrog i postenog muza, redovan sex, solidan posao, para ni malo ni puno, vec tamam, a moja bivsa ljubav, koju slucajno srecem u gradu, i dalje zavrsava fax, upisan prije par dana. Hvala, ziwi bili...:thumb_yello: Almsivi 02-08-08, 13:01 Vreme je savrsena iluzija. Za 10 god sebe vidim negde u svemiru, vozim se u svemirskom brodu.. :D Shajo 16-09-08, 12:36 Ljubav na prvom mjestu Iako mnogi misle da žene najviše usrećuje kupovina dizajnerskih krpica, cipela i kozmetike prava je istina da im je od punog ormara mnogo važnije da imaju harmoničan porodični život i vjernog partnera. Istraživanje koje je objavio casopis “Psychologies” pokazuje da čak 90 odsto žena prioritet daje stabilnoj situaciji u porodici, dok su im materijalne vrijednosti manje važne. Pripadnice nježnijeg pola takođe se slažu da je pravo vrijeme za sklapanje braka u 26. godini, dok vecina smatra da su za rađanje djece spremne godinu kasnije. Iako priznaju da vole skupocjene poklone, većina ispitanica kaže da im sav luksuz ovoga svijeta ne može zamijeniti ljubav, nježnost i pažnju koju dobijaju od partnera. Spremne su i da se odreknu šopinga i vrijeme provedeno u kupovini iskoriste za igru sa djecom. Osim što im mnogo znače trenuci provedeni s mališanima, žene kažu da ih najviše veseli kad na kreditnoj kartici imaju novac za kupovinu igračaka, knjiga ili CD-ova koje priželjkuju njihovi najmlađi ili suprug. - Zahvaljujuci visokom stepenu obrazovanja mnoge su savremene žene u nezavisnom finansijskom položaju i grade uspješne karijere. Samostalne su i nezavisne, a mnoge od njih misle da bi im brak ugrozio slobodu. Ali većina njih uveče dolazi u prazan stan, pa emotivnu prazninu nadoknađuju slobodnim aktivnostima, odlascima na putovanja i kupovinom. Usamljenost ih je natjerala da promijene stav i spoznaju šta je zasta u životu važno, a to je prije svega voljeti i biti voljen- objašnjava psihoterapeut Derek Draper(jeli ovo naš Derek). U istraživanju je učestvovalo 1500 žena od kojih se većina složila da je vikende mnogo ljepše provesti u druženju s porodicom i prijateljima nego pred ekranom kompjutera. |