View Full Version : Što fali...

nestasni_cipiripi
03-07-08, 13:59
Što nedostaje vašem gradu,a da bi vama valjalo...

Zor_djevojka
03-07-08, 14:30
Podgorichana...tj.ljudi u pravom smislu te rijechi...
i osnovne kulture i elementarnog vaspitanja sa obaveznom upotrebom, vecini totalno stranih, rijechi tipa : 'dobar dan'' dovidjenja', 'Hvala', 'Izvinite', 'Izvolite'...
sve ostalo ce doc', izgradit' se kad tad...
- biciklistichke staze, kad vec imamo za goveda, konje, krave...
- telefonske govornice
- ogromne korpe za smece
- zatvoreni bazen..no me tachno strah da ga Mugi ne srushi..No ce mu bit problem kako to da izvede

sjeticu se ja, pa cu dodavat...

OCTAVIAN
03-07-08, 14:40
Podgorici fali dosta toga:

Sad mi itekako fale teniski tereni ispod Gorice :(
2-3 dobre kafane dje bi mogli slusati tamburase
Dobra policija

i iznad svega - kulturni preporod

Blade
03-07-08, 14:47
Meni dva kraja i sredina... :D

nestasni_cipiripi
03-07-08, 16:27
A shto ce ti tel govornice,kad i Mida mobilni ima?
Kuglana bi dobro dosla u Pg

Angelina75
03-07-08, 17:59
kulturni preporod

takodje ....sto se tice Zrenjanina....;)

a i ziva svirka ....prosto je nema u gradu:toobad:

madagaskar
23-09-08, 10:58
FALI NAM bolji svijet, jer on može biti bolji. Vjerujem u bolje ljudsko društvo, jer ono može biti mnogo bolje. Vjerujem u društvo gdje će biti primarna ljudska zajednica, a ne isključivo pojedinac ( današnji egoistični princip ). Vjerujem u uređenje u kojem ljudi neće biti primorani da preživljavaju, da vlada načelo da preživljava jači. Vjerujem u bolje sjutra gdje neće biti potrebna liberalizacija zdravstva i prosvete djelivši ga na privatno i javno, gdje će bogati biti u prvome, a svi ostali u ovome drugome. Vjerujem u svijet gdje neće biti siromašnih i gladnih. Vjerujem u svijet gdje će svako imati onoliko koliko mu je potrebno, a ne kao danas da jedan čovjek ima jedan euro na dan, a drugi čovjek par miliona na dan. Vjerujem u svijet u kojem se neće događati da će jedna zemlja biti smetlište bogatim zemljama. I vjerujem u još mnogo toga, ali bi post bio kilometarski...

Venesas
23-09-08, 23:57
Banja luku grade svaki dan ,sada će izbori pa nam lijepo.
Ovo što je Madagaskar napiso eto to nam hvali.

Ribica
24-09-08, 03:07
Mom gradu (Bar) hvale noćne ptice. Posle 12 teško ćete koga sresti. Ovdje se u tom smislu svi ponašaju ko jedan: Šetnja korzom, piće, i kući prije 12.
(Neko je pomenuo kafane sa tamburašima, to bi bilo divno).

Učtivosti ne hvali, a u zadnje vrijeme ni kulture u saobraćaju. Ulica se prelazi bez straha da ćete nekome ostati na šoferšajbni.

Ustvari, sve je tako: usporeno, pitomo i ... dosadno !

Alex_hn
28-09-08, 20:56
Treba nam vise mjesta za izlaske...(Herceg Novi...)

Blade
28-09-08, 21:46
Učtivosti ne hvali, a u zadnje vrijeme ni kulture u saobraćaju. Ulica se prelazi bez straha da ćete nekome ostati na šoferšajbni.

Blago tebi, ja se bojim preć ulicu na pješački, i to kad mi je zeleno na semafor, a tek tamo đe nema pješačkoga! Uh!

seka
28-09-08, 23:34
mome gradu fali Mugoša :D

Energizer
29-09-08, 00:33
Mom gradu (Bar) hvale noćne ptice. Posle 12 teško ćete koga sresti. Ovdje se u tom smislu svi ponašaju ko jedan: Šetnja korzom, piće, i kući prije 12.
(Neko je pomenuo kafane sa tamburašima, to bi bilo divno).

Ustvari, sve je tako: usporeno, pitomo i ... dosadno !

riiiiiibiceeeeeeeee :D
pa vama hvali divljak :D :D :D

Ribica
29-09-08, 03:50
riiiiiibiceeeeeeeee :D
pa vama hvali divljak :D :D :D

Da:D

Okugata
29-09-08, 11:52
Za Novi Sad treba:
1) novi most a da se stari zeleznicki porushi jer se klima i ljulja kao blesav...sramota za konstruktera
2)da se napravi obilaznica za teretanjacka vozila, jer prolaze nocu kroz grad i stvaraju uzasnu buku
3) da se prefarbaju ona strasila od starih socijalistickih zgrada i ona sarenila od novih zgrada....mozete cak naici na teget boju fasade
4) da se rekonstruishe nova fontana u centru, jer izgleda jadno
5) da se otvore radnje sa suvenirima
6) da se prosiri kolovoz u prometnim ulicama. deo su vec prosirili, ali je i dalje uzasna guzva.
7) da se napravi deo podzemnog kolovoza u glavnim ulicama i poveca broj parkinga

Sto se tice mesta za izlazak ima ih koliko ti dusha iste :D

ItalijaN
29-09-08, 12:03
Beogradu fali po bar 2 trake u svakoj ulici....guzva je neopisiva.....uzas

smiley
19-10-08, 05:08
budvi hvale ovi soliteri o kojima se toliko prica:D
ne, stvarno, salu na stranu.. hvali mi voda ljeti, hvale mi komotnije plaze i parkovi, vise kanti za otpadke a ne da nosim praznu limenku u ruci preko pola grada.. sta jos.. hm.. hvali mi parking prostor i po neka klupa ispred zgrade. onda bioskop, pozoriste ajde i ajde, vise lokala sa nekim organizovanim tematskim desavanjima a ne stalno jedno te isto, hvale mi vozaci koji postuju pjesake u saobracaju, onda.. opozicija koja ce biti opozicija, a ne da se svi vrte u kolo, zajedno sa ljudima sa vlasti, oko para.
mada,znas sta.. na kraju krajeva, za koga sve to?! :mad: