View Full Version : Kveshchn..

mistique
03-07-08, 00:32
Plastika oko playera ,grijanja i ostalih dugmica ,pored instrumental table , mi se ogulila..tj takvo auto mi je majka u nasljedstvo dala ( hm...:gun_bandana:mama :D) ...Imam ideju malo da osvjezhim taj dio auta i da ga prefarbam ,ali ne znam koji sprej (lak ) bi mi dobro doshao da je realizujem..
Auto je bijelo ,a taj dio je zlatan ( seljachke 90s ) ...mislila sam ga prefarbati u ljubichasto :tooth: ..malo radosti da unesem .. previshe mi je monotona ,a i s ovim oguljenim djelovima ,grdna unutrashnjost...

Dakle ,koji sprej i za shta i dje da uzmem ?:mf_type:

simm
03-07-08, 01:32
Jel to neki Burago model? :guitar:

Predator
03-07-08, 01:56
...mislila sam ga prefarbati u ljubichasto :tooth: ..malo radosti da unesem ..

Ne no u zelenu floroscentnu da se i u mraku vidis :D

mistique
03-07-08, 01:59
pa i drechavo zelena i naNdzarasta su bile u opticaju ...ali neka ljuzbichasta mi je najprijatnija za ochi :D

dakle.... ?

simmche,za malo pa jes' :D:D

wawy
03-07-08, 02:01
Auto je bijelo,( seljachke 90s ) ...mislila sam ga prefarbati u ljubichasto

nabolje ti ga je prodat, i onda kupis ljubicasti... oni su vazda na snizenje..

mistique
03-07-08, 02:04
ne quotuj me pogreshno !:D
zlico !:D

OCTAVIAN
03-07-08, 02:06
jedini razlog zbog kojeg necu pobrisati sve ove silne spamove je sto je PDF u razvoju, pa neka ima sto vise postova :D

wawy
03-07-08, 02:19
ne quotuj me pogreshno !:D
zlico !:D

:D...

mistique
04-07-08, 11:02
jedini razlog zbog kojeg necu pobrisati sve ove silne spamove je sto je PDF u razvoju, pa neka ima sto vise postova :D

Kao mood.. :D mogao bi konstruktivno doprinijeti razvoju i ovog topica,tako sh bi me posavjetovao za lakiranje table ,jelte...:icecream:

Kako je krenulo..lakom za nokte cu farbati ovu plastiku :D:D
prijenja na sve povrshine!: D

OCTAVIAN
04-07-08, 11:43
Da znam ista o tome rado bih ti pomogao vjeruj mi, bio moderator ili ne :) Ovako, samo cu se slatko nasmijati svaki put kad otvorim ovu temu i vidim ove simpaticne savjete :D

C a r t m a n
04-07-08, 18:23
eee da samo znas koliki sam ti post bio napisao...i udari grom blizu zgrade i ja brze,bolje ugasim kom. i modem da mi ne izgori i ovo malo crkavice...i sad mi je mrsko pravo da ti opet pisem ono sve...a stvarno sam ti htio pomoci!Nego nadji ti sebi nekog muskarca koji se razumije u to (vakvog kao ja:biggrin: ) pa ga iskoristis jedan dan da ti uradi to sve (i ako zelis za jos nesto) i onda ga lagano :gun_bandana:

nestasni_cipiripi
04-07-08, 18:37
Da si u HN mogla bi ga dovest kod mene da to sredimo...

C a r t m a n
04-07-08, 19:12
Evo mistigue...g.cipiripi se dobrovoljno prijavljuje da ga iskoristis!;)

nestasni_cipiripi
04-07-08, 19:26
A ne to...no auto.volem ja te popravke i tako to

C a r t m a n
04-07-08, 19:43
Kad otvorim servis zovem te da radis?

mistique
04-07-08, 23:05
ee cipiripko..cesto sam u hn ali ne sa kolima...:)
mozda nedje i svratim kod tetke pa produzhim kod tebe/.///taman daa vidish ovI kontakt shto mi poziciona ne rade...
:D:D:D