View Full Version : Sta vas najviše privlači kod njega/nje...

paloma
02-07-08, 22:36
Šta vas najvise privuče kod muškarca ili žene..?
Šta je to na šta padate ili vam prvo upadne u oči kao negativno kod osobe suprotnog pola?

Ja recimo volim i poprilicno mi prorade hormoni kad osetim neobican muski parfem..ali neobican..ne volim klasicne note..
Primetila sam da mi je to broj 1.
Volim mirise...
Volim kada muskarac vodi brigu o zdravlju zuba..i to odmah uočim..

Prvo što snimim kao negativno su cigare...uh,to ne volim nikako...
Potom razno prscenje,narukvice,tetovaže i slično...

Miriam
02-07-08, 22:40
Ja ne znam, jednostavno se desi, ne razmišljam mnogo o tome. :)

mistique
02-07-08, 22:41
smisao za humor...

Zor_djevojka
02-07-08, 22:46
Mislim da je Supernova pomenula 'shvrljanje' i ispracanje pogledom sve zhensko shto hoda zemljom, ukljuchujuci i zhivotinje (andjeli sa mnom)..Jednostavno ne volim takve tipove i odma' me odbiju...Ja sam od onih cura koja ce opalit macolu momku kad prodje pored nas zhensko vrijedno okretanja, jer ja njega treba da opomenem da se okrene za njom...ali za bash svakom koja prodje...vala ne dolazi u obzir...
Ne volim da vidim nokte izgrizhene do zhivaca, momke u odijelima (da se razumijemo znam neke kojima savrsheno stoje, ali ne volim te 'ushtogljene' varijante), ne volim drapanje po muda(h), kao shto 90% mushkaraca ima obichaj to da radi, ja ne znam shto vam je to po meraku kad je vasha ruka :D..ajd' da je tudja, pa prosti jadi...Najgore shto vi ne gledate sa kim ste u drushtvu, pa se 'zanesete' i taj tretman se oduzhi...
Ne volim kad je probushen ka' sito raznoraznim pirsinzima, podsjeca me na Bibopa i Rokstedija iz 'Nindza kornjacha'...
Volim da vidim lijep, graciozan hod - da ima drzhanje, obozhavam da vidim momka u kaputu - to mi je tako sexy, josh sa podignutom kragnom mamma mia :), kad me blago povuche za kosu ili bradu da bi me poljubio ili zagrlio...a najvishe me odushevi kad u prolazu vidi neko dijete i pomiluje ga ili stane sa njim da 'poprichaju' :)..e, tu padam kao pokoshena...:)

i ono standardno, ranije pomenuto, ruke, smisao za humor, glas, originalnost i lukava inteligencija...

Supernova
02-07-08, 22:46
....inteligencija, produhovljenost...smisao za 'umor...higijena...

Supernova
02-07-08, 22:52
Mislim da je Supernova pomenula 'shvrljanje' i ispracanje pogledom sve zhensko shto hoda zemljom, ukljuchujuci i zhivotinje (andjeli sa mnom)..Jednostavno ne volim takve tipove i odma' me odbiju...Ja sam od onih cura koja ce opalit macolu momku kad prodje pored nas zhensko vrijedno okretanja, jer ja njega treba da opomenem da se okrene za njom...ali za bash svakom koja prodje...vala ne dolazi u obzir...
Ne volim da vidim nokte izgrizhene do zhivaca, momke u odijelima (da se razumijemo znam neke kojima savrsheno stoje, ali ne volim te 'ushtogljene' varijante), ne volim drapanje po muda(h), kao shto 90% mushkaraca ima obichaj to da radi, ja ne znam shto vam je to po meraku kad je vasha ruka :D..ajd' da je tudja, pa prosti jadi...Najgore shto vi ne gledate sa kim ste u drushtvu, pa se 'zanesete' i taj tretman se oduzhi...
Ne volim kad je probushen ka' sito raznoraznim pirsinzima, podsjeca me na Bibopa i Rokstedija iz 'Nindza kornjacha'...
Volim da vidim lijep, graciozan hod - da ima drzhanje, obozhavam da vidim momka u kaputu - to mi je tako sexy, josh sa podignutom kragnom mamma mia :), kad me blago povuche za kosu ili bradu da bi me poljubio ili zagrlio...a najvishe me odushevi kad vidi neko dijete i pomiluje ga ili stane sa njim da 'poprichaju' :)..e, tu padam kao pokoshena...:)

i ono standardno, ranije pomenuto, ruke, smisao za humor, glas, originalnost i lukava inteligencija...

U pravu si za ova odijela...posebno kada ih forsira i za dnevnu varijantu...a ja imam averziju prema jednom tipu koji je uvijek u crnom odijelu na bijele pruge...kravata u po bijela dana i kada krene u pekaru po hljeb....

....I veoma je važno da ima stav da ne kažem pritajeni autoritet...

wawy
02-07-08, 22:59
kod nje me najvishe privlaci da nema zulufe...

thundercat
02-07-08, 23:13
Samo da je zgodna i ljubomorna, ostalo nije bitno.

thundercat
02-07-08, 23:53
90-60-95
Ljubomorna
175 cm
Dugi prsti
Brineta
Usne malo manje od Severine

talkitna
02-07-08, 23:55
evo da se i ja taksativno izrazim o kvalitetima jaceg pola
1.88-2.00m visina
naravno,i kg i celokupna struktura u skladu sa gore pomenutim
lepi zubi
sladak osmeh
pamet
moze i vise..ali ovo je za pocetak

wawy
03-07-08, 00:04
1.88-2.00m visina
naravno,i kg i celokupna struktura u skladu sa gore pomenutim
lepi zubi
sladak osmeh
pamet
moze i vise..ali ovo je za pocetak

eh, nista, nista mi se ne poklapa... sto slabo koja voli nas male celave i debele, zutija zuba i s naocarima, osrednje inteligencije?
eto recimo, vudi alen koji izgleda kako izgleda je obrnuo po holivuda, a kad su ga pitali zbog cega ima takve uspjehe kod zena odgovorio je da je najveci polni organ kod covjeka - mozak, tj. da zavodi zene na fore, da izgled nije ni bitan.

e sad, sto me jos najvise privlaci kod nje, tj zena? hmm,,, pa recimo, bas mi se svidjaju zenske koje rade ka konobarice u kafane, imaju neki smek, a i lake su zenske uglavnom...znaci, to je to - da je laka riba...

talkitna
03-07-08, 00:08
eh, nista, nista mi se ne poklapa... sto slabo koja voli nas male celave i debele, zutija zuba i s naocarima, osrednje inteligencije?
eto recimo, vudi alen koji izgleda kako izgleda je obrnuo po holivuda, a kad su ga pitali zbog cega ima takve uspjehe kod zena odgovorio je da je najveci polni organ kod covjeka - mozak, tj. da zavodi zene na fore, da izgled nije ni bitan.

e sad, sto me jos najvise privlaci kod nje, tj zena? hmm,,, pa recimo, bas mi se svidjaju zenske koje rade ka konobarice u kafane, imaju neki smek, a i lake su zenske uglavnom...znaci, to je to - da je laka riba...

mozda bih ti sve ovo drugo i proslo,zbog pameti..ali,kad sam rece da je tako kako je..unazadi se...a taman si fino krenuo...
a,onda i ovo za lake zene(sta da radimo mi sa viskom kg?Nije u redu!)

mistique
03-07-08, 00:10
190cm i vishe :D
mrshav/krupan nebitno
pivski stomak
da ima guzice
smedje psece ochi
lijepe ruke
pristojna stopala (tj neurnisane prste na nogama:D)
veseo
duhovit
voli biti cheshkan :)

ima li kandidata?:D

mistique
03-07-08, 00:11
eto recimo, vudi alen koji izgleda kako izgleda je obrnuo po holivuda, a kad su ga pitali zbog cega ima takve uspjehe kod zena odgovorio je da je najveci polni organ kod covjeka - mozak.

Ovo je zhiva istina.

Samo kad je to jelena karleusha rekla... ispalo je tragikomichno :D:D:D

angliana75
03-07-08, 00:23
da ima "dobru "pricu...pa da padnem na te njegove fore...e ako u tome uspe onda ga posmatram ako potencijalnog zeljenog "profila" kakav jedan muskarac za mene treba da bude...
naravno da fizicki izgled dosta igra ulogu...pisala sam o tome na drugoj temi...ali ako je los da nema ni tu najsitniju dozu sarmantnosti i privlacnosti u sebi ...onda mu dzaba prica....nisam ja iz doba Vudi Alena...:toobad:....vala za njim se ne bih ni osvrnula a ne jos da mi prosipa svoje fazone iz tog svog "mozga":cheezy:

paloma
03-07-08, 13:24
[QUOTE=rossonera;408763
Volim da vidim lijep, graciozan hod - da ima drzhanje, obozhavam da vidim momka u kaputu - to mi je tako sexy, josh sa podignutom kragnom mamma mia :), kad me blago povuche za kosu ili bradu da bi me poljubio ili zagrlio...a najvishe me odushevi kad u prolazu vidi neko dijete i pomiluje ga ili stane sa njim da 'poprichaju' :)..e, tu padam kao pokoshena...:)

i ono standardno, ranije pomenuto, ruke, smisao za humor, glas, originalnost i lukava inteligencija QUOTE]

Slazem se sa svim ovim,i ja..jedino sto ja volim kada me malo energicnije uhvati za ruku i privuce ka sebi,pa posle bude nezan.....

Volim tipove koji su leti komplet u lanenom izdanju i to neka bez varijanta...
Uvek se mi zastane dah kad prodje neko takav...
Volim krace frizurice sa puno kreme za kosu koja daje mokar efekat...
I opet ponavljam, neki neobican parfem...

Mada,srce nikad ne bira tako..ali eto mom egu odgovaraju ovakvi likovi...

girl from venera
03-07-08, 13:58
Da je dobro visok, vaterpolska ramena, lijepe ruke, da miriše na Davidoff Cool water, da je inteligentan, humorističan i romantičan....:icecream:

OCTAVIAN
03-07-08, 14:12
Sto se tice fizickog izgleda, najvaznije je na ima privlacnu facu i da je zenstvena. Volim dugacke noge u paketu sa manjom zategnutom guzom. Volim lijep osmjeh i vragolaste oci :)
Od onih drugih stvari, privlace me duhovite djevojke sa kojima mogu da provedem puno vremena a da se ne smorim, sa kojima mi je zanimljivo i van kreveta :)

Baron
03-07-08, 14:13
mene sa velkim grudima!
jel tako da ne tražim mnogo :D

Miriam
03-07-08, 14:15
Ali jedino tako možemo da saznamo, šta koga privlači kod suprotnog pola. :D Meni se to jednostavno desi, ne razmišljam o tome, a i s godinama primećujem da me privlače drugi kvaliteti.... da li je to pogled, gracioznost, lepi maniri, građa tela, duhovitost, inteligencija.... nikada nije isto.
A sada konkretno osvojilo me je sve, nemam zamerke ni na šta. :)

simm
03-07-08, 14:27
Svaka je zena privlacna na svoj nacin, osim nametljivih opajdara koje pljuckaju dok duvane i cesu se medju prstima na nogama.

Prijatan senzualan glas i suskanje su signal za mene! :kiss1:

wings
03-07-08, 15:57
Prvo što opažam su definitivno oči, a onda slijede usne, osmijeh, boja glasa... itd. :D

nestasni_cipiripi
03-07-08, 16:08
A nekad me privuku i fine noge na stikli...nekad i dekolte...

Homer
03-07-08, 16:23
Najviše me kod žena privlači..... hmmm....... kad hoće da mi da :D

nestasni_cipiripi
03-07-08, 16:25
O da,to je najprivlacnije!

Amelie
03-07-08, 16:56
da bi mi se neko likom svidio cini mi se da bi trebao biti visok i tamne kose, finih i izrazajnih crta lica, sa velikim osmjehom i njeznim ocima, pristojno obucen(sto NE podrazumijeva podgoricke dzidzabidze,tipa kajle,uske majce D&G,veliki sat za ronjenje,grdne Rayban naocari,i japanke od zmijske koze(kome se svidjaju mogu ih naci u svim bolje snabdjevenim kitnjastim prodavnicama obuce))i lijepog mirisa.
treba da bud epristojan i da ima normalnu pricu(bez foliranja tipa da ima kucu strikovu na havaje ili dzipa koji mu je u kolasinU ostao jer ga je pozajmio drugu),da me ne gleda kao pasce nego da se ponasa prema meni kao prema normalnoj curi...da voli iznenadjenja i one gluposti romanticne sto prijaju...i naravno da se zna,kad je sa mnom nema cile mile,ako mu je do zajebavanja neka nadje neku u trocadero,sad je ionako sezona :D

angliana75
03-07-08, 17:40
da miriše na Davidoff Cool water

uhhh nego sta...potpuno se slazem sa ovim......:cheezy:

timi
03-07-08, 17:46
da bude raspolozena i nasmejana, sa puno pozitivne energije

bebica
04-07-08, 09:34
nisam sigurna sta mi je privlacno...nesto se desi uvek ...ali kad pogledam iza sebe ne vidim nikakvu slicnost ni sa jednim svojim muskarcem ...
ako bi trebala reci onda je to glas...predavanje u krevetu...kad mi kaze da je samo moj! :yes513:

Amelie
04-07-08, 09:53
...kad mi kaze da je samo moj! :yes513:

yeah, right...to ce ga drzati tacno 2h i onda po starom :whistling2:

(nista licno, izvinjUvam se na spamu :thumb_yello: )

bebica
04-07-08, 16:15
yeah, right...to ce ga drzati tacno 2h i onda po starom :whistling2:

(nista licno, izvinjUvam se na spamu :thumb_yello: )

pa draga meni i treba samo tada da je moj!
posle neka ide gde hoce..ako moze ...

C a r t m a n
04-07-08, 16:40
nisam sigurna sta mi je privlacno...nesto se desi uvek ...ali kad pogledam iza sebe ne vidim nikakvu slicnost ni sa jednim svojim muskarcem ...
ako bi trebala reci onda je to glas...predavanje u krevetu...kad mi kaze da je samo moj! :yes513:

...to je ta!!!Zene koje dominiraju (pogotovo u krevetu) su mi opsesija...:secret:...a pogotovo kad poslije nje nemogu i nezelim nigdje mrdnuti...:biggrin::biggrin::biggrin:

OCTAVIAN
04-07-08, 16:41
Lijepa je svaka zena osim one koja misli da to nije i one sto misli da jeste.

maja dg
05-07-08, 15:35
drzanje,neki stav,ponasanje i pogled prvenstveno iz kog se dosta toga vidi...pored izgleda i nacina odjevanja...a o higijeni nema potrebe da govorim,to se podrazumjeva...e bas nisam zahtjevna:)
ali oci i osmjeh...mmm....

mala_mu
08-07-08, 00:02
Koji je to *neki stav* ???

nestasni_cipiripi
08-07-08, 00:03
Kokuci dachi iz karatea

mala_mu
08-07-08, 00:18
Kokuci dachi iz karatea

Ili osjecaj za filing??:lighten:

Slowpoke Rodriguez
08-07-08, 00:19
smijeh
oci
hod
kozha
...

maja dg
08-07-08, 01:08
pa sam pristup meni,stav prema meni i prema drugima...tu mora da postoji razlika:)uopste samo ponasanje

bebica
09-07-08, 12:44
ljudi ja sam verovatno bolesna..ali to sam ja ...mene nista to ne zanima stav ..oblacenje ..sat..odelo...cipele...posao...

mozda sam matora ali oduvek sam se tripovala na hemiju...ako me privlaci ludacki neko.. da zelim da ga dodirnem..da mi nista njegovo nije gadno...da mi je sve lepo..da bi ga i u du..e ljubila...
ma ljubila bi ga znojavog cak i posle utakmice hahhah...to je onda to ...
ako sam bila previse prosta izbrisite :)

Zor_djevojka
09-07-08, 12:47
Nijesi prosta, nego iskrena, pa kome smeta...ne mozhemo mu nishta :)
i ja se slazhem sa tobom, kad ga volim volim ga i prljavog i znojavog i chupavog i masnog ;)

madagaskar
09-07-08, 12:59
E pusta hemija mi život zagorča...bolje bi mi bilo da malo poradim na matematici!

bebica
09-07-08, 13:06
:kiss1: hahhaha ne vredi duso ...ja probala al ne ide...
volim da volim :kiss1:

svetlost
13-07-08, 12:09
pogled

Energizer
31-07-08, 17:35
njen pogled ili dodir...veoma mi je vazna njena prica i nacin razmisljanja
to me tjera da mislim na nju

Almsivi
31-07-08, 23:57
Preteran humr prezirem, dok blagi tj normalan i nasmejanost kranje prija.

Privlaci me zracenje pozitivne energije, bez obzira dali savrseno cuti...
I njena (zenska) Bozanska priroda, koju cak nije ni sama svesna da "vatreno" poseduje...

Zavisi ko sta ocekuje.. u mojem dosegu ne postoje granice koje svest zanesena u ljubavi ne moze preci..