View Full Version : Muzika za sva vremena
Potoje li pesme u vašem životu koje u vama bude posebno osećanje kada ih čujete, možda vas vežu za neka dešavanja iz prošlosti, neki nezaboravni trenuci,....
Moje su pesme: od Balaševića Slow motion, Ringišpil; Davaorin Popović Žute dunje,... i ima ih još
Ima ih, kako da ne...I to puno.
Bili smo drugovi od Miroslava Ilica, Hotel California od Eaglesa,...Ima ih jos mnogo...Pomenucu ih kasnije.
Miki_from_the_block 30-10-06, 14:49 Ima njih puno, ali jedna pjesma koja u meni budi osjecanja je od Georgieve - Bolesni od ljubavi, The Calling - Wherever you will go i Nickelback - Far away.
Na maturskoj ekskurziji, u osnovnoj jos, kad sam bio zadnje veceri na plazi sa jednom djevojkom koju sam upoznao,i u kojoj sam se kao "bio zaljubio" pustili su tu pjesmu od Georgieva. Bilo je jako romanticno! I kad god tu pjesmu cujem moram da se sjetim tih trenutaka lijepih...:redface:
Ima ih puno. Ali medju prvima su definitivno: HIM- Under the rose, Djordje Balasevic - Portret mog zivota, Divlje Jagode - Jedina moja
Van Gogh - Neko te ima nocas i Bajaga - Moji su drugovi
Aerosmith-I don't want to miss a thing
andjela pizelli 19-03-07, 01:35 Ne volim stare pjesme, koje me podsjecaju na proshlost,volim samo nove pjesme:cool:
Ne volim stare pjesme, koje me podsjecaju na proshlost,volim samo nove pjesme:cool:
totalno si u pravu andjela. i meni nesto dosadno slusat stare hitove. ne zbog neke proslosti nego sto sam ih vec cuo hiljadu put i svaku notu znam
pa kad odem u neki kafic i puste mi recimo bijelo dugme - idemo u planine i slicno meni se odma ide kuci. sto ih ne puste da pocivaju u spokoju i miru na onome svijetu. treba dat sansu novim generacijama ko sto je mile kitic, selma, sako, sasa matic itd
skoro sve od Abbe, ali meni omiljena njihova - The winner takes it all
sklopljeno u crnoj gori 02-07-07, 09:30 stairway to heaven od zeppelina,jednom se desilo,tokom zimskog raspusta ove 2007 godine,za 1 dan sam je odslusao 23 puta,vjerovali ili ne
samo da se zna,pjesma traje 10min
Haustor-Sal od svile
Pearl Jam-Black
Nick Cave&The Bad Seeds-Into my arms
i nekolike stvari od Metallice:throb: i Dave Mathews Banda
e i zaboravih,Mody Blues-Nights in white satin ,eh,slatke petnaeste:)......kad je to bilo:D
Od Balasevica vecinu pjesama bih mogla uvijek da slusam...
Nick Cave and Bad Seeds - Where The Wild Roses Grow
Europe - The Final Countdown
...
jako puno pesama... ja muziku zivim... :)
zvuci parteticno znam...
Ali ako treba da izdvojim nesto, to jer definitivno SADE... STING... i apsolutno Balasevic...
Miles Davis and John Coltrane - In A Sentimental Mood.
UserNameZbunjeno 10-08-07, 01:44 Depeche Mode - All I Ever Wanted
still got blues for you - garry moore
soldier of fortune - deep purple
you look wonderful tonight - eric clapton
from this moment - shania twain and bryan adams
Od Olivera Trag u beskraju, Mišo Kovač Ostala si uvek ista....
TheTrooper 10-09-07, 15:32 Hotel California od Eagles i Fear of the dark - Iron Maiden
"Noc kad sam preplivao Dunav"
"Na Bogojavljensku noc"
"Ole lole"
eeeeeeeee.........koliko je toga. Zahvaljujuci meni, na jednom je radiju povecan broj preslusavanja ovih pjesama za 1000%
Steve Harley & Cockney Rebel - Sebastian
Enrique Iglesias & Whitney Houston - Could I Have This Kiss Forever
Los Lobos - Cancion Del Mariachi
Dust In The Wind
I Believe I Can Fly
Jacques Brel --Ne me quitte pas
Zor_djevojka 14-01-08, 21:38 Bijelo dugme - 'Za Esmu', 'Padaju zvijezde', 'Shta bi dao da si na mom mjestu'
George Michael - 'Praying for time', 'Father figure', 'Careless whisper'
Alisa ' Gospodar zemlje chudesa, ' Tanja', 'Ljubicu te tako, 'Hiljadu tona ljubavi'
Plavi orkestar ' Kad mi kazhehs pasha', 'Odlazi nam raja', 'Stambol, Peshta, Bechlija'
Divlji andjeli 'Voli te tvoja zver'
Čija frula ovim šorom svira, Moj dilbere, Emina.
Moji su drugovi, Ne lomite mi bagrenje, Pogledaj dom svoj anđele, Selma, Na straži pored Prizrena, ...
Hotel California...
Naravno. Samo par pjesama ovom prilikom:
Nothing ellse matters - MetallicA,
Svirajte mi jesen stize - balasevic
Jedina moja - Divlje jagode
Ti samo budi dovoljno daleko - Generacija 5
Sal od svile - haustor
Zor_djevojka 15-01-08, 13:42 Jao, kako sam mogla da zaboravim 'Soldatski bal' od Plavog orkestra i od Tife 'Ako odesh ti' i 'Ostacu s' tobom'...
izvorne i starogradske koje me dignu na noge ' Kralj Nikola na umoru','Shetajuci pored Ljubovica', 'Kazuj krchmo dzerimo', 'Jecham zhnjela Kosovka devojka','Gruzhanke devojke', 'Tamburalo momche u tamburu', 'Ivanova korita', 'Zv'jezda tjera mjeseca', 'Mila majko shalji me na vodu'...
nestasni_cipiripi 21-02-08, 00:15 Domaci i iz okruzenja:
bijelo dugme-sve ce to mila moja prekriti snjegovi,ruzmarin i shash,lazes,ruzica si bila,lipe cvatu...
Crvena jabuka-dirlija,zovu nas ulice
Riblja corba-kad hodas,pogledaj svoj dom andjele,2 dinara druze...
Plavi orkestar-brodovi,fa fa fasista,u jevrema slika ta...
Oliver Dragojevic-svaka
ma tesko je nabrojat sve nase hitove
nestasni_cipiripi 31-03-08, 02:12 Zapjevala sojka tica,Mars na Drinu,Milica jedna u majke,Zajdi zajdi,More sokol pije voda sa Vardara...
Top 5 Stranih :thumb_yello:
The Unforgiven II-Metallica
Nothing Else Matters-Metallica
Hey Jude-Beatles
All My Loving-Beatles
Blaze Of Glory-Bon Jovi
Ma svaka Metallica-ina pjesma je remek djelo :)
Zatim, Led Zeppelin, Pink Floyd i Deep Purple :notworthy:
madagaskar 20-05-08, 10:27 Prvi koncert u životu.... Kanli kula - Herceg Novi.... 1983. ... AZRA.... Ljubav na prvo slušanje!!! :yes513: :throb::throb:
|
|