View Full Version : Editovanje potpisa
Trenutno imam dvije slike u potpisu, svaka ima oko 150 karaktera BB koda, znaci potpis ima oko 300 karaktera. Sad pokusavam da izbacim jednu sliku, ali mi ne dozvoljava, jer kaze ima preko 100 karaktera, sto je nedozvoljeno. Oce li mi neko objasniti kako to da potpis moze imati 300 karaktera, a ne moze 150?
niko ne zna sta je u pitanju?
niko ne zna sta je u pitanju?
Pitaj Dereka :D
Imam i ja isti problem, ne mogu da stavim u potpis ništa osim natalne karte...
Imam i ja isti problem, ne mogu da stavim u potpis ništa osim natalne karte...
fatalna natalna :D
Evo cekamo Dereka...
Trenutno imam dvije slike u potpisu, svaka ima oko 150 karaktera BB koda, znaci potpis ima oko 300 karaktera. Sad pokusavam da izbacim jednu sliku, ali mi ne dozvoljava, jer kaze ima preko 100 karaktera, sto je nedozvoljeno. Oce li mi neko objasniti kako to da potpis moze imati 300 karaktera, a ne moze 150?
eo meni perfektno stavlja sliku u potpis, bez ikakvih problema....
a sto ne probas da ih maknes obije, pa onda da stavis tu jednu? mozda program ne dozvoljava parcijalne promjene potpisa, vec smo kompletne...
Ti mozes da stavis sliku jer je bez linka, sigurno nije preko 100 karaktera. Nema sanse da mozes da ubacis sad sliku sa linkom, jer mora preci 100. Treba staviti makar na 300-400, jer ja bih eto da stavim u potpis link ka nekim slabije posjecenim temama na forumu koje bih da zivnem, ali nece...
Evo pokusah to sto si predlozio, sad ne mogu ni jednu da stavim. Pfff, ovo je bas cudno, dvije slike mogu, ali jedna je previse :)
ja sam svoj sad editovala :)
moja kuma moze 300 karaktera, a ja ne mogu ni 150. Eh, sta ti je diskriminacija :D
hahahha..
zao mi je..ali ovdej su neki privilegovani :)
Derek me zna licno, pa zato :p
:*
a nije, @OCTAVIAN, neki ti je problem sa kompom. eo ga sad normalono linkujem sliku na glavnu stranu. sve mi se cini da ti ovo ima veze s tvojim internet podesavanjima na kompu. ja bi na tvom mjestu proba da izbrisem kolacice, to cesto puta zeza neznam zbog cega, ili fajervol, ili napisi odje u kom obliku stavljas potpis, mozda je u tome greska...a i nije mi jasno okle ti 150 karaktera za potpis?
moja kuma moze 300 karaktera, a ja ne mogu ni 150. Eh, sta ti je diskriminacija :D
posalji mi u pp sadrzaj koji zelis u potpis da ja pokusam da ga potpisem ;)
sad je ok, ali skoro, jer mi prikazuje potpis ali ne svuda, pa imam dosta postova bez potpisa :D E tek to mi nije jasno kako moze
Aoooo, ti bi trebao u temu "problematicni korisnici" :D
Predlozicu Dereku da napravi jedan helpdesk :D
upravo sam izbrisao kolacice, iskljucio firewall, ali ne moze. I pokusavam ovaj isti potpis koji mi je anon1 stavio da potvrdim ali ne moze. Ovo me bas nervira
A da pokusas sa drugim browser-om ? :D
upravo sam izbrisao kolacice, iskljucio firewall, ali ne moze. I pokusavam ovaj isti potpis koji mi je anon1 stavio da potvrdim ali ne moze. Ovo me bas nervira
@OCTAVIAN, je li moguce da si banovan, pa zbog toga nece? :cheezy:
zezam se, nego - prosli put kad si ima problem s avatarom, alika ti nije bila u odgovarajucem formatu. znaci, svaka sitnica moze da zezne...
Ne, nije bila slika u pitanju, Derek je nesto podesavao, do foruma je bilo. Nije ni browser, a nisam ja jedini koji ima slicne probleme, i Supernova se zali na isti problem
mozda svi moderatori imaju taj problem... :D
ali opet Derek je nadlezan ;)
Derek_Trotter 01-07-08, 07:26 Trebalo bi da je sad OK.
Bilo je stvarno podeseno za Moderatore 100 karaktera. Povecao sam na 400:)
Trebalo bi da je sad OK.
Bilo je stvarno podeseno za Moderatore 100 karaktera. Povecao sam na 400:)
Eto, spasio si me Derek, ispade da ja imam neki raspad od kompjutOra na kojem nista ne moze :D
Eto, spasio si me Derek, ispade da ja imam neki raspad od kompjutOra na kojem nista ne moze :D
Ma ajd'.., svi znamo da imaš neki krmpotić od računara... Po vascijeli dan tebi nešto stradava... Te ne radi mi ovo.., te ono.., te avatar.., te kaktus... :D ;)
hahaha, ja bogami novu Toshibu imam, a ovo sve nije bilo do mene, no nas Derek zahebava. Cus moderatorima manje karaktera nego ostalima, pa dje to ima ;)
Ipak je tu kriv kaktus, zaklanja vidik! :D
Ipak je tu kriv kaktus, zaklanja vidik! :D
A ti bi kao nesto da vidis, jel? :D
hahaha, ja bogami novu Toshibu imam, a ovo sve nije bilo do mene, no nas Derek zahebava. Cus moderatorima manje karaktera nego ostalima, pa dje to ima ;)
Ispada da smo jedino ti i ja moderatori bez dovoljno karaktera.:wacko:
Ispada da smo jedino ti i ja moderatori bez dovoljno karaktera.:wacko:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ajmo da se udruzimo, da osnujemo sindikat moderatora na forumu. Oces?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ajmo da se udruzimo, da osnujemo sindikat moderatora na forumu. Oces?
Moze...udruzenje obespravljenih moderatora koje ce brojati dva clana...hajd' da ja budnem preCjednik a ti zamjenik....:lighten:
hahahahaha, moze, nije problem :D Oce li jos neko da nam se pridruzi?
Alo dosta spamovanja :D :D :D
A kako vas je lijepo vidjet tako vesele :)
Jes' jes'.., to šiba ko ludo... A Derek (Pčelica Maja) je uvijek u pravu... :D :smokeing:
Svi znaju da modovi nemaju karaktera... Znam.., znam.., i sam sam nekad bio običan mod prašinar... :yawn431:
Jes' jes'.., to šiba ko ludo... A Derek (Pčelica Maja) je uvijek u pravu... :D :smokeing:
Svi znaju da modovi nemaju karaktera... Znam.., znam.., i sam sam nekad bio običan mod prašinar... :yawn431:
polako bate..nemoj da te vratimo malo medju "prašinare"..:biggrin:
Evo sad se i ovaj moj mišić iz potpisa raspao na paramparčad! :) Šta je to? :)
polako bate..nemoj da te vratimo malo medju "prašinare"..:biggrin:I'm above the law... :D
Evo sad se i ovaj moj mišić iz potpisa raspao na paramparčad! :) Šta je to? :)
Dugo već on ima problema... :D
Dje ste prasinari :D
I ja im to kažem.., a oni se sve nešto brecaju na mene... :photo:
I nemojmo više spamovati.., ovo je tema za problematičene korisnike.., odn. za one sa probelmima... ;)
Ja misli da ti sa tom štiklom na glavi ipak imaš najveći problem!!! :D
Svi korisnici koji imaju problema od sad idu na ladjenje :D
Dje ste prasinari :D
zar i ti..:shocked542:
vas dvojicu treba na ladjenje i to pod hitno..:D:D
Kad oladim ja ove prasinare pitace se Derek dje su mu moderatori (a i supermoderatori) :D
zar i ti..:shocked542:
vas dvojicu treba na ladjenje i to pod hitno..:D:D
Praviću se da nisam ovo čuo... :rambo:
Ahahahahahaa :D Kako mu ga reknu! :D
Kad oladim ja ove prasinare pitace se Derek dje su mu moderatori (a i supermoderatori) :D
Koje metode 'lađenja koristiš, da stanem u red?:cold:
Koje metode 'lađenja koristiš, da stanem u red?:cold:
Hard restrictions :D
|
|